Νέα

Αρχεία συμπλήρωσης για κυκλοφορία (COVID-19)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Steffan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δόξα και τιμή στα ζευγαρακια που φιλιούνται στους δρόμους και κράτησαν ψηλά την σημαία στα τελευταία ραντεβού στα ξενοδοχεία. Rip κι αυτό ρε μουνια;
Γιατί; Εξηγηστε να δω.
Στο σπίτι δηλαδή επιτρέπεται το γαμήσι ασχέτως αν ο άνδρας ή ή γυναίκα προηγουμένως έχει συναναστραφεί στις υποχρεώσεις με ένα σωρό κόσμο αλλά το ζευγαρακι μεταδίδει κίνδυνο.
Έτσι ρε μουνια;
Ελατε μαλακες. Γυριστε πλευρο και νανι όσοι φτιαχνετε μέτρα.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Δόξα και τιμή στα ζευγαρακια που φιλιούνται στους δρόμους και κράτησαν ψηλά την σημαία στα τελευταία ραντεβού στα ξενοδοχεία. Rip κι αυτό ρε μουνια;
Γιατί; Εξηγηστε να δω.
Στο σπίτι δηλαδή επιτρέπεται το γαμήσι ασχέτως αν ο άνδρας ή ή γυναίκα προηγουμένως έχει συναναστραφεί στις υποχρεώσεις με ένα σωρό κόσμο αλλά το ζευγαρακι μεταδίδει κίνδυνο.
Έτσι ρε μουνια;
Ελατε μαλακες. Γυριστε πλευρο και νανι όσοι φτιαχνετε μέτρα.
Καλημερα Tnt60

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
μια απο τα ιδια

Συνημμένα

• ntokimanter-fotia-mati-750x475.jpg
    ntokimanter-fotia-mati-750x475.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 43

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οι άλλοι που πάνε παραλία πενηνταδες είναι ακίνδυνο όπως και στα χωριά που πάνε εκατοντάδες και ψήνουν αρνιά.
Εγώ ή ένας άλλος που κινειτσι για να πάει κάπου πρέπει να έχει χαρτί.
Ή αν δεν έχει χαρτί να έχει σκύλο!!!!!!!!!
Δηλαδή ο τύπος με τον σκύλο δεν μεταδίδει τίποτα. Όπως κι ο αθλητής που κάνει βάδην ή τρέξιμο. Τι είναι αυτά ρε;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Έτσι είναι..ο μπάτσος που θα με σταματήσει να με ελέγξει,καθώς θα πηγαίνω ν ανοίξω το μαγαζί μου,στο τέλος του μηνού θα εισπράξει..
Εγώ το 12 'έκλασα' και για να κρατήσω το μαγαζάκι μου σταμάτησα να πληρ΄νω το τεβε για 14 μήνες..ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δε δικαιούμουν λοιπόν,κι ας πλήρωνα μέχρι τότε ανελλιπώς 16 χρόνια..
Ούτε φόρμα,ούτε αρχίδια ρε μουνιά..θα πάρω το κλουβί με το κανάρι και θα κυκλοφορήσω..
Αλλά που τα λες ρε συ..εδω μέσα οι τύποι είναι έτοιμοι να κόψουν τις ψωλές τους για να σιγουρευτεί το ''κράτος' πως τέρμα το πιτσίλισμα..
Αυτά και τέλος..

Είδες ΣΚΑΪ σήμερα ;;; ΡΩΤΑΓΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ...

Και είπε ... ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !!!!!!

Οι πιο κορυφαίοι , οι καθηγητάδες !
ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ , ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΓΛΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΕΣ
ΚΑΙ ΡΩΤΑΓΑΝ ... ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 800ρι !!!!!!!!!!!

Τεράστιοι τύποι.

Οι μισθωτοί τη ζημιά θα πάθουν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ;;;
Οι μισθοί ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ κανονικά θα πέσουν !!!!!!

Στους επαγγελματίες, όλα κλειστά , δεν μπορεί να πάει κανείς
ΑΛΛΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ "ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ" .........

Είναι ΗΛΙΘΙΟ επαγγελματίες, να ψηφίζουν ίδια κόμματα με μισθωτούς και δημοσίους υπαλλήλους.
Είναι σαν να ψηφίζουν τα πρόβατα το ίδιο με τους λύκους !!!!!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πάμε με παραδείγματα.
Έχει ένας την μάνα του ή τον πατέρα του ή ότι να ναι άρρωστο. Πρέπει να φτιάξει χαρτί για να τον πάρει αγκαζε να τον δουν ότι είναι αρρωστος. Αφου θέλει αποδειξη. Έτσι παει. Εκεί που θα πάει θα είναι άλλοι 652 οι οποίοι συναθροίζονται συν άλλους 1458 στον δρόμο. Κι ο άρρωστος μαζί με τον συνοδό φαίνεται ότι έτσι δν κινδυνεύουν.Τι λετε ρε μαλακες;  Μετά θα πρέπει να τον πάει πίσω και να φτιάξει άλλο χαρτί για να δηλώσει ότι τον βλέπει.Επισης παίζει να του πουν του συνοδού μεγάλε ελα σε μία εβδομάδα γιατί έχουμε άλλους να εξετάσουμε. Άντε πάλι πίσω. Τζάμπα ο κόπος. Εκεί ο κίνδυνος μετάδοσης είναι πάλι μηδενικος.  
Μάλιστα. Τι λέτε ρε μαλακες;
Μμμμμμμμονο αν κινείσαι μόνος είσαι επικίνδυνος. Γαμάτο επιχείρημα.

ΕΧΥΣΑ!!!!!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν κινείσαι μόνος στις υποχρεώσεις σου θες χαρτί που οκ θα το βγάλεις.
Αν έχεις σκύλο στον πουτσο σου ή αν τυχον τρέχεις με σορτσάκι.

Χυνω ακατάπαυστα!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
εστειλα εσεμες με τα προβλεπομενα και γραφει ΣΤΕΙΛΕ ΕΓΚΥΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ.... καλη φαση, γτπ...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πάμε με παραδείγματα.
Έχει ένας την μάνα του ή τον πατέρα του ή ότι να ναι άρρωστο. Πρέπει να φτιάξει χαρτί για να τον πάρει αγκαζε να τον δουν ότι είναι αρρωστος. Αφου θέλει αποδειξη. Έτσι παει. Εκεί που θα πάει θα είναι άλλοι 652 οι οποίοι συναθροίζονται συν άλλους 1458 στον δρόμο. Κι ο άρρωστος μαζί με τον συνοδό φαίνεται ότι έτσι δν κινδυνεύουν.Τι λετε ρε μαλακες;  Μετά θα πρέπει να τον πάει πίσω και να φτιάξει άλλο χαρτί για να δηλώσει ότι τον βλέπει.Επισης παίζει να του πουν του συνοδού μεγάλε ελα σε μία εβδομάδα γιατί έχουμε άλλους να εξετάσουμε. Άντε πάλι πίσω. Τζάμπα ο κόπος. Εκεί ο κίνδυνος μετάδοσης είναι πάλι μηδενικος. 
Μάλιστα. Τι λέτε ρε μαλακες;
Μμμμμμμμονο αν κινείσαι μόνος είσαι επικίνδυνος. Γαμάτο επιχείρημα.

ΕΧΥΣΑ!!!!!!!
δεν καταλαβα ακριβως τι λες τρελε μου
τα χαρτια ειναι για τις προγραμματισμενες μετακινησεις
εαν δηλαδη εχεις ραντεβου με ενα γιατρο στο ιατρειο του στελνεις SMS με κωδικο 1 και πας την ωρα του ραντεβου
εκει ειναι μαλλον απιθανο να βρεις 600 ατομα στην αναμονη
αντε να βρεις τον προηγουμενο και τον επομενο και να περιμενετε ολοι στους καναπεδες
εαν ειναι κατι επειγον που πρεπει να σπευσεις ο ιδιος στα εξωτερικα ιατρεια ενος νοσοκομειου, δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι χαρτια και SMS, παιρνεις πουλους και πας και εαν σε σταματησει κανενας λες οτι πας στα επειγοντα
εκει τωρα θελει προσοχη γιατι οντως μπορει να υπαρχει συνωστισμος στην αναμονη
εκει παιρνεις τα μετρα σου με μασκες και γαντια και πας οσο γινεται μακρια απο τους υπολοιπους

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εστειλα εσεμες με τα προβλεπομενα και γραφει ΣΤΕΙΛΕ ΕΓΚΥΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ.... καλη φαση, γτπ...
κατι εστειλες λαθος τρελε μου
αυτο το μηνυμα το λαμβανεις οταν στειλεις μαλακια

13033-SMS.jpg

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Πουλι, αφου γραφω οτι εστειλα τα προβλεπομενα, τουτεστιν: σκοπο μεταβασης (κενο), ονοματεπωνυμο (κενο), δ/νση κατοικιας

υπαρχει κατι αλλο που μου διαφευγει;

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Πουλι, αφου γραφω οτι εστειλα τα προβλεπομενα, τουτεστιν: σκοπο μεταβασης (κενο), ονοματεπωνυμο (κενο), δ/νση κατοικιας

διαμετρο γκροβερ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
.....έκατσα και διάβασα τις παπαριες σας και έχασα ενα μισάωρο απο την ζωή μου διαβάζοντας καμένες και μωρουδιστικες δικαιολογίες!
Διαβάζω σε κοινωνικά δυκτια ....ότι και καλα έκαναν συνωμοσία για  κορωνοιο και ότι πάμε για κράχ και ότι μας δουλεύουν και ότι εμείς είμαστε έξυπνοι και δεν τα τρώμε κουτόχορτο και   ! Οκκ ......το θέμα ειναι ....να την βγάλουμε καθαροί απο τον γαμημενο κορωνοοιο και μετά θα φανούν όλα !

Λειτουργεί το ποσοστό εδω μέσα ως αντριπροσωπευτικο στατιστικό δείγμα τις κοινωνίας ....στην ουσία ενα 65% του ελληνικού  λαού τα ίδια με εσάς λέει !
Ποιο ειναι το ήθος σας ποια ειναι η αξιοπρέπεια σας ρε τύποι ,που ειναι η μόρφωση σας .....μπούφοπουλια ( θα σας πω μπουφοπουλιά γιατι οι μπούφοι έχουν λίγο νιονιό ).
15 μέρες βρε ούφο σπίτι σας ....δεν αντέχετε ?
Με δικαιολογίες και εξυπνάδες του κωλου ούτε σεβασμό στον μεγαλύτερο σας που με τα προβλήματα υγειας θελει να ζήσει 5 χρόνια ακόμα και εσείς μπουζούκομπαγλαμαδες  του το στερείται γιατί είσαστε ανεγκέφαλοι και κουφιοκεφαλοι !
Για μένα άσκοπη κυκλοφορία .....προσωρινή κατάσχεση κατοικίας ,αυτοκινήτου και μετρητών που έχετε στην τράπεζα !
Γιατί έχετε απο τους γονεις μια άνεση και την έχετε δει ότι είσαστε κάποιοι κα νομίζεται ότι όλα θα τα γαμισετε ? Είσαστε άξιοι της μοίρα σας !
....και δεν είσαστε τίποτα απο μια μαϊμού που όσο ανεβενει στο δέντρο τόσο της φενεται ο κωλος της !!!
ΕΥΓΕ ΠΑΙΧΤΗ ΜΟΥ..
ΕΤΣΙ..
ΤΡΑΜΠΟΥΚΑ Κ ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕΣ ΑΝΑΡΧΙΔΕΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Να το δωσουμε κι αυτο αμα λαχει ρε παιδια...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

το μηνυμα πρεπει να εχει τη μορφη: 2(κενο)ΓΙΩΡΓΟΣ(κενο)ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑΣ(κενο)ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΩΝ(κενο)69(κενο)ΓΛΥΦΑΔΑ
χωρις κομματα, χωρις τιποτα
εαν το εστειλες ετσι και παλι σου εστειλε μηνυμα σφαλματος, ισως υπαρχει καποιο προβλημα με τους χαρακτηρες η τις ρυθμισεις SMS του κινητου σου
εγω εστειλα απο σαμσουνγκ σμαρτφονε και μου το πηρε κανονικα

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Λοιπόν τύποι, επειδή ΕΓΩ μαλακιες δεν δέχομαι και πάντα την ψαχνω, πήγα χτες να βγάλω ακρη. Σημειώνω ότι πριν εριξα σούπερ ακαποτα γαμησια με την καυλαρα που την βρίσκουμε.
Επιπλέον τα ξενοδοχεία έκλεισαν όλα.
Από δω και πέρα στα αμάξια ή εκκένωση σπιτιου και φερνετε το αμόρε σας.
Το συναίσθημα δεν κόβεται.

Πήγα λοιπόν μετά σε τμήματα να πάρω πληροφορίες και κανείς δεν ήξερε.
Μάλιστα είχα ήδη φτιάξει χαρτί που δήλωνε τα πάντα, που κινούμαι τι και πώς.
Οι τύποι στο τμήμα ούτε καν το διάβασαν. Και βέβαια έχουν δίκιο γιατί εκτελούν εντολές. Εντολές ακόμα δεν υπάρχουν.
Κάτι επίσημο δεν υπάρχει αφού οι ίδιοι μου είπαν ότι τις επόμενες μέρες θα βγει άκρη. Και είναι λογικό αφού αυτό για να ολοκληρωθεί θέλει χρόνο.
Πάμε στα φερμένα. Ή ουσία είναι οτι πηγαίνω εκεί από εκεί για τόση ώρα. Πάω μόνος και χωρίς να φτερνιζομαι στην μούρη κανενός ή να πάω στο πουστοχωρι ή για μπάνιο. Διατηρώ το δικαίωμα να προσέχω την υγεία μου και την υγεία των άλλων ως υποχρέωση αφού κινούμαι μόνος με προσοχή τις ώρες που έχω υποχρεώσεις.
Αν θέλουν καθολική απαγόρευση αςψτα κλεισουν τα όλα ρε μάγκες μέχρι και τις μυρμηγκοφωλιές γιατί εγώ το στυλ πάω υποχρεωσεις με δηλωμένο χαρτί και οκ όλα αλλά αν πεταχτω να πάρω ένα κουλούρι τότε δεν είναι όλα οκ, δεν το αντιλαμβάνομαι.

Δηλαδή στις υποχρεώσεις μας που τρώμε στην μάπα άλλους 500 νοματαίους είμαστε οκ αλλά αν πάμε να πάρουμε μία καρφίτσα τότε κινδυνευουμε.
Το μέτρο είναι για τον πουτσο.
Ας πάνε να μαζέψουν τύπους απο παραλίες ή χωριά που συναθροίζονται κάργα. Εγώ κινούμαι μόνος και βλεπω συγκεκριμένα άτομα. Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος.
Και σίγουρα έχω δίκιο να λέω ότι το μέτρο δεν εφαρμόζεται σωστά.
ΤΥΠΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ(ΟΠΩΣ Κ ΤΟΥ 99,95% ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ),ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2020 Κ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΑΜΗΣΤΡΩΝΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ AIRBNB???
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΝΙΓΟΣΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΣΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΕΡΟ ΡΕ???

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
το μηνυμα πρεπει να εχει τη μορφη: 2(κενο)ΓΙΩΡΓΟΣ(κενο)ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑΣ(κενο)ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΩΝ(κενο)69(κενο)ΓΛΥΦΑΔΑ
χωρις κομματα, χωρις τιποτα
εαν το εστειλες ετσι και παλι σου εστειλε μηνυμα σφαλματος, ισως υπαρχει καποιο προβλημα με τους χαρακτηρες η τις ρυθμισεις SMS του κινητου σου
εγω εστειλα απο σαμσουνγκ σμαρτφονε και μου το πηρε κανονικα
ετσι το στειλα, ισως παιζει κατι με χαρακτηρες...
Θενκς anyway

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
δεν καταλαβα ακριβως τι λες τρελε μου
τα χαρτια ειναι για τις προγραμματισμενες μετακινησεις
εαν δηλαδη εχεις ραντεβου με ενα γιατρο στο ιατρειο του στελνεις SMS με κωδικο 1 και πας την ωρα του ραντεβου
εκει ειναι μαλλον απιθανο να βρεις 600 ατομα στην αναμονη
αντε να βρεις τον προηγουμενο και τον επομενο και να περιμενετε ολοι στους καναπεδες
εαν ειναι κατι επειγον που πρεπει να σπευσεις ο ιδιος στα εξωτερικα ιατρεια ενος νοσοκομειου, δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι χαρτια και SMS, παιρνεις πουλους και πας και εαν σε σταματησει κανενας λες οτι πας στα επειγοντα
εκει τωρα θελει προσοχη γιατι οντως μπορει να υπαρχει συνωστισμος στην αναμονη
εκει παιρνεις τα μετρα σου με μασκες και γαντια και πας οσο γινεται μακρια απο τους υπολοιπους

Ρε μυθικο πουλι, δεν στεκει το μέτρο.
Δεν γίνεται να κάνουμε κάθε τι με ένα χαρτί στο χέρι. Ποια ραντεβού λες τώρα κι εσύ; Εδω έχουμε γυρισει στον μεσαίωνα.
Δεν κινείται τίποτα νορμαλ.
Γιατί ρε τυπε να κάνω όλα αυτά αφού όπως και να χει εν ώρα υποχρεώσεων οποίες κι αν είναι αυτές συνωστιζομαστε με κόσμο;
Αυτό με τον σκύλο πως το βλέπεις ή με την άθληση; τι νόημα έχει δηλαδή να σου λένε για έναν ιό οτι τράβα δούλεψε και οκ με προσοχή αλλά μετά μην πας πουθενά.
Δεν το λέω για να σερνομαι έξω.
Δεν στεκει!!!!!!!
Ας τα έκλειναν όλα στην τελική.
Το μέτρο είναι όλο διακρίσεις και μαλακιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom