Νέα

Αρχεία συμπλήρωσης για κυκλοφορία (COVID-19)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Steffan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656
Τύποι θα μας λυθούν οι απορίες τις επόμενες ημέρες. [size=20pt]Ότι κατάλαβε ο καθένας κατάλαβε[/size]. Δεν είναι δύσκολο άλλωστε να εκδώσεις την άδεια κυκλοφορίας όταν είναι απαραίτητο.

μας φωτισες τυπε     :S :S :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
και αυτο εκανα εβαλα ολα τα χωραφια και ολες ις ωρες καθε μερα αοο 00;00 εως 23;59
οποτε θα μπορεις να κανεις μονος σου με το αμαξι ολες αυτες τις διαδρομες στις συγκεκριμενες ωρες που δηλωσες
σε τυχαιο ελεγχο εαν δεν εισαι στο μερος και την ωρα που δηλωσες τρως 150αρι
απλα τα πραγματα

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
901
Πόντοι
81
Εννοειται οτι ειναι στην κριση του οργανου

Οταν θα σου κοψει το προστιμο, εσυ πες του "δεν ειναι στην κριση σου"
Αυτα για τις ακτινες 3 χιλιομετρων θα τα πεις στο δικαστηριο οταν εκδικασθει η προσφυγη σου για διαγραφη του προστιμου
Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω ειναι ότι ούτε δημόσιος κίνδυνος είμαι αν το κάνω ούτε διασπειρω κανέναν ιό... Γενικως πολυ προχειροδουλεια τα νέα μέτρα, μπάζουν από παντού

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Το σούπερ μάρκετ ήταν τυχαίο παράδειγμα... Πες ναι κύριε αστυνόμε μου  ψάχνω ένα χάπι τάδε και το μόνο φαρμακείο που το χει είναι στον Αλιμο... Αλλά μένω στο διόνυσο τι να έκανα.
Εγω ακομη ομως δεν εχω καταλαβει

Γιατι να παρεις το αυτοκινητο και να ανεβοκατεβαινεις την Αττικη ανευ λογου?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

γιατι φτηνηνε η βενζινη
προσωπικα δεν μπορω να βρω αλλο λογο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω ειναι ότι ούτε δημόσιος κίνδυνος είμαι αν το κάνω ούτε διασπειρω κανέναν ιό... Γενικως πολυ προχειροδουλεια τα νέα μέτρα, μπάζουν από παντού

Σωστα τύπε, επρεπε να ειναι σοβαρη δουλεια τα μετρα, να πουνε δεν βγαινει κανενας ποτέ και πουθενα και θα εβλεπα μετα αν θα ψαχνατε ερμηνειες και σουπερ μαρκετ στον Αλιμο

Ειπαμε οχι ασκοπες μετακινησεις, εσεις θελετε οδηγιες σαν τηλεφωνικο καταλογο για να καλυφθει η καθε εκδοχη που μπορει να κατεβασει το κεφαλι σας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.245
Πόντοι
22.266
οποτε θα μπορεις να κανεις μονος σου με το αμαξι ολες αυτες τις διαδρομες στις συγκεκριμενες ωρες που δηλωσες
απλα τα πραγματα
πρακτικα δεν μπορουν στο χωριο ν σε ελεγξουν και ειδικα αγροτικες εργασιες και βασικα στα αρχιδια τους τι κανεις μεσα στη ερημια του καμπου κι απο ποιο χωραφι σε ποιο αλλο χωραφι πας και τι ωρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
απλα τα πραγματα
Θεωρω σοβαρη παραλειψη οτι δεν εχει προβλεφθει ο εκατονταπλασιασμος του προστιμου σε περιπτωση υποτροπης

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656

τυπε μπορει να πηγες καπου κοντα αλλα να εχασες το δρομο    :S :S :S

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
901
Πόντοι
81

Γιατι θέλω να αφήσω ένα μοτέρ σε ένα φίλο που έχει μηχανουργείο και πρέπει να διασχισω όλη την Αθήνα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
πρακτικα δεν μπορουν στο χωριο ν σε ελεγξουν και ειδικα αγροτικες εργασιες και βασικα στα αρχιδια τους τι κανεις μεσα στη ερημια του καμπου κι απο ποιο χωραφι σε ποιο αλλο χωραφι πας και τι ωρα
Ναι καλα
Οταν θα πεσει το καρφι απο τον γειτονα που σε εχει αχτι επειδη του εφαγες ενα μετρο γη, θα τα πουμε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Σωστα τύπε, επρεπε να ειναι σοβαρη δουλεια τα μετρα, να πουνε δεν βγαινει κανενας ποτέ και πουθενα και θα εβλεπα μετα αν θα ψαχνατε ερμηνειες και σουπερ μαρκετ στον Αλιμο

Ειπαμε οχι ασκοπες μετακινησεις, εσεις θελετε οδηγιες σαν τηλεφωνικο καταλογο για να καλυφθει η καθε εκδοχη που μπορει να κατεβασει το κεφαλι σας
αν βγει καθολικη απαγορευση εξοδου τις βλεπω να ερχονται τις ερωτησεις...

αν εχεις εξωτερικο καμπινε μπορεις να πας για κατουρημα;
αν παρεις 10 drones και δεθεις στην ταρατσα σου μπορεις να πεταξεις ψηλα στο σημειο που ειναι το σπιτι σου;
αν εισαι με το ενα ποδι εξω απο την πορτα και με το αλλο μεσα τρως προστιμο;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
και αυτο εκανα εβαλα ολα τα χωραφια και ολες ις ωρες καθε μερα αοο 00;00 εως 23;59
Άμα σε πιάσει μπάτσος και του δείξεις τέτοιο χαρτί θα σε γαμήσει ασάλιωτο. Είναι τόσο προφανής η προσπάθεια να κοροϊδέψεις που θα σε ξεσκίσουν. Ούτε αλλαγές γίνονται τώρα ούτε κλαδέματα. Και δεν υπάρχει γεωργική εργασία που να καλύπτει χρονικά αυτό το εύρος ωρών. Δε χρειάζεται να είναι κάποιος κατ επάγγελμα γεωργός για να το καταλάβει.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656
αν βγει καθολικη απαγορευση εξοδου τις βλεπω να ερχονται τις ερωτησεις...

αν εχεις εξωτερικο καμπινε μπορεις να πας για κατουρημα;
αν παρεις 10 drones και δεθεις στην ταρατσα σου μπορεις να πεταξεις ψηλα στο σημειο που ειναι το σπιτι σου;
αν εισαι με το ενα ποδι εξω απο την πορτα και με το αλλο μεσα τρως προστιμο;

τυπε μονο ο spiderman μπορει να το κανει αυτο    :S :S :S

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.245
Πόντοι
22.266
Ναι καλα
Οταν θα πεσει το καρφι απο τον γειτονα που σε εχει αχτι επειδη του εφαγες ενα μετρο γη, θα τα πουμε
μαν ατο δε το σκεφτηκα και εχει πολλα καρφια στα χωρια που φωναζουν κια κομαντα για ενα μετρο γης

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.787
Πόντοι
3.715
έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για επιλογή

''πάω να γαμήσω τη γκόμενα''...τόσοι ξενογαμούσαν, τώρα τι θα γίνει δηλαδή;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.245
Πόντοι
22.266
και ειμαι ατοπασχολουμενος και δηλωνω απο αθηνα αυριο παω βουκουρεστι επειδη εξαγω προιοτ σε ραντεβου οποτε ολη τη μερα μπορω να ειμαι στο αμαξι χα χα

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.825
Πόντοι
1.346
Τύπε τι σόι αγρότης είσαι εσύ, από όσο διαβάζω πας υπερπόντιες ΧΧΧκρουαζιέρες κι εγώ με τα βίας μαζεύω 40Ε από στοιχήματα & τις αγριλιές για να πάω (μάλλον πήγαινα) στο τοπικό στούντιο.
Το πρωί θα φυτέψω 2η στρώση με κρεμμύδια γιατί έρχεται κατοχή  :S :S :S

Όχι αν πας με το τρακτέρ....
Δεν έχω  :S :S :S

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.280
Τύποι από αύριο έτσι θα κυκλοφορούμε όλοι ελεύθερα.

dog-charity-walk-alamy-B4K6K1-645sm12214.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom