Νέα

Αρχεία συμπλήρωσης για κυκλοφορία (COVID-19)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Steffan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.240
Πόντοι
22.266
Τύπε τι σόι αγρότης είσαι εσύ, από όσο διαβάζω πας υπερπόντιες ΧΧΧκρουαζιέρες κι εγώ με τα βίας μαζεύω 40Ε από στοιχήματα & τις αγριλιές για να πάω (μάλλον πήγαινα) στο τοπικό στούντιο.
Το πρωί θα φυτέψω 2η στρώση με κρεμμύδια γιατί έρχεται κατοχή  :S :S :S
Δεν έχω  :S :S :S

κρεμυδια;; ελεος ρε φιλε
βαλε κοκα lol

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
προς πληροφόρηση του κοινού εκτός από το πρόστιμο των 150 ευρώ είναι και ποινικό αδίκημα που σημαίνει ότι πας κατευθείαν αυτόφωρο
δικάζεσαι και τρως και μια ποινή που προβλέπεται από το σχετικό άρθρο του ΠΚ πιθανολογώ εξάμηνη φυλάκιση σίγουρα (με αναστολή)
επίσης μιλώντας σοβαρά μην κολατε στις λεπτομέρειες πχ αποσταση απ το παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για επιλογή

''πάω να γαμήσω τη γκόμενα''...τόσοι ξενογαμούσαν, τώρα τι θα γίνει δηλαδή;

Υπαρχει προβλεψη τυπε αλλα εισαι τοσο μαλακας που περιμενεις να στο βαλουν και ως επιλογη, κατσε σπιτι τωρα και  :jerking:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Τύποι από αύριο έτσι θα κυκλοφορούμε όλοι ελεύθερα.

dog-charity-walk-alamy-B4K6K1-645sm12214.jpg

Τυπε καλα εκανε και σε μπινελικιασε ο αλλος ο τυπος που του ειπες να μιλα και ομορφα, και λιγα σου ειπε με τις παπαριες που λες 

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Γιατι θέλω να αφήσω ένα μοτέρ σε ένα φίλο που έχει μηχανουργείο και πρέπει να διασχισω όλη την Αθήνα...
Αν εισαι επαγγελματιας μπορεις, διαφορετικα ριψοκινδυνευεις,αληθεια τι ειναι αυτο το μοτερ που δεν μπορει να περιμενει κιολας? δηλαδη τωρα βρηκες την ευκαιρια? μιας και ειναι και "φιλος" σου επαγγελματιας(μηχανουγειο) ας διαθεσει κουριερ για παραλαβη

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845

Συνημμένα

• 0-02-05-2333082a4a44b9cb81f012899450529cc27272c8d5657753f7a6736db0426083_e68673e1.jpg
    0-02-05-2333082a4a44b9cb81f012899450529cc27272c8d5657753f7a6736db0426083_e68673e1.jpg
    130,2 KB · Εμφανίσεις: 100

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Σε πείραζε που έχω σκύλο  :think:
Εμενα προσωπικα καθολου μιας και εχω και σκυλια και γατια,το να λες μαλακιες απενατι σε κατι που ειναι πασιφανες και ακρως κατανοιτο και μαλιστα να προτρεπεις τον κοσμο στην διυλιση ενος εκτακτου και κρισιμου μετρου προσπαθειας αποφυγης μιας πανδημιας... αλλα με το σκεπτικο σου θα γινει και τοτε θα υπαρξει καθολικη απαγορευση και τοτε να σε δω με τον σκυλο, περαν αυτου σε ενα κρατος σαν το δικο μας εκτος απ τα παρα πολλα δικαιωματα(και απαιτησεις) που μας παρεχει υποθετω οτι θα επρεπε να ειχαμε απλες ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ υποχρεωσεις απεναντι του

Ελπιζω να μην ερθει η στιγμη να κουβαλαν πτωματα σε σταγερ  :uglystupid:

* Δεν είμαι τύπος  :boobies:
Ε και ? :think: :jerking:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ..
ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ(150)& ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ..
ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Κ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ(ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΨΩΜΙΑΔΗΣ{{της ασφαλιστικης}}-ΟΙ ΤΡΙΠΟΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ Κ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΤΟΝ ΦΠΑ Κ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ-ΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ Κ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΜΙΑ 500αρα ΣΤΗΝ ΔΕΣΦΑ-ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ..
ΥΓ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΑΥΤΟΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΜΑΣΤΕ..
ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..
ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ(ΤΟ 800αρι ΣΥΝ ΤΟ ΕΝΣΗΜΟ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ"(ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ) ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ..
ΥΓ1 SMS ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΔΕΧΟΣΑΣΤΕ???
ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ..

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Έτσι είναι..ο μπάτσος που θα με σταματήσει να με ελέγξει,καθώς θα πηγαίνω ν ανοίξω το μαγαζί μου,στο τέλος του μηνού θα εισπράξει..
Εγώ το 12 'έκλασα' και για να κρατήσω το μαγαζάκι μου σταμάτησα να πληρ΄νω το τεβε για 14 μήνες..ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δε δικαιούμουν λοιπόν,κι ας πλήρωνα μέχρι τότε ανελλιπώς 16 χρόνια..
Ούτε φόρμα,ούτε αρχίδια ρε μουνιά..θα πάρω το κλουβί με το κανάρι και θα κυκλοφορήσω..
Αλλά που τα λες ρε συ..εδω μέσα οι τύποι είναι έτοιμοι να κόψουν τις ψωλές τους για να σιγουρευτεί το ''κράτος' πως τέρμα το πιτσίλισμα..
Αυτά και τέλος..

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Κανείς δεν σου απαγορεύει να κανείς βόλτες με αυτοκίνητο η με μηχανή στους δρόμους. Να περπατάς απαγορεύεται χωρίς να υπάρχει λόγος. Στο αυτοκίνητο επιτρέπεται ο οδηγός καί μέχρι ένα άτομο ακόμα.
Δε συμφωνώ με αυτήν τη διατύπωση, καθώς όπως αναφέρεται στην ισοσελίδα:

"Μετακινήσεις πολιτών για την εξυπηρέτηση αναγκών τους που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με άλλον τρόπο επιτρέπονται μόνο για τους ακόλουθους λόγους:

Μετάβαση από και προς την εργασία για τις εργάσιμες ώρες.
    Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.
    Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
    Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.
    Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.
    Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία  για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
    Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.
"

Συνεπώς μιλάμε για μετακίνηση, είτε αυτή γίνεται περπατώντας ή με οποιοδήποτε όχηημα. Αυτή είναι η ερμηνεία μου.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Δε συμφωνώ με αυτήν τη διατύπωση, καθώς όπως αναφέρεται στην ισοσελίδα:

"Μετακινήσεις πολιτών για την εξυπηρέτηση αναγκών τους που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με άλλον τρόπο επιτρέπονται μόνο για τους ακόλουθους λόγους:

Μετάβαση από και προς την εργασία για τις εργάσιμες ώρες.
    Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.
    Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
    Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.
    Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.
    Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία  για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
    Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.
"

Συνεπώς μιλάμε για μετακίνηση, είτε αυτή γίνεται περπατώντας ή με οποιοδήποτε όχηημα. Αυτή είναι η ερμηνεία μου.
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ..
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΥΣ..
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ..
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ..

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ..
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΥΣ..
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ..
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ..
Συμφωνώ, αυτό είναι το πρόβλημα του δημοκρατικού πολιτεύματος...

Την ίδια ψήφο έχει ο πυρηνικός επιστήμονας με την κυρά Τασούλα από το κάτω Γιδοχώρι, αλλά ανοίγω άλλη κουβέντα τώρα...

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
.....έκατσα και διάβασα τις παπαριες σας και έχασα ενα μισάωρο απο την ζωή μου διαβάζοντας καμένες και μωρουδιστικες δικαιολογίες!
Διαβάζω σε κοινωνικά δυκτια ....ότι και καλα έκαναν συνωμοσία για  κορωνοιο και ότι πάμε για κράχ και ότι μας δουλεύουν και ότι εμείς είμαστε έξυπνοι και δεν τα τρώμε κουτόχορτο και  ! Οκκ ......το θέμα ειναι ....να την βγάλουμε καθαροί απο τον γαμημενο κορωνοοιο και μετά θα φανούν όλα !

Λειτουργεί το ποσοστό εδω μέσα ως αντριπροσωπευτικο στατιστικό δείγμα τις κοινωνίας ....στην ουσία ενα 65% του ελληνικού  λαού τα ίδια με εσάς λέει !
Ποιο ειναι το ήθος σας ποια ειναι η αξιοπρέπεια σας ρε τύποι ,που ειναι η μόρφωση σας .....μπούφοπουλια ( θα σας πω μπουφοπουλιά γιατι οι μπούφοι έχουν λίγο νιονιό ).
15 μέρες βρε ούφο σπίτι σας ....δεν αντέχετε ?
Με δικαιολογίες και εξυπνάδες του κωλου ούτε σεβασμό στον μεγαλύτερο σας που με τα προβλήματα υγειας θελει να ζήσει 5 χρόνια ακόμα και εσείς μπουζούκομπαγλαμαδες  του το στερείται γιατί είσαστε ανεγκέφαλοι και κουφιοκεφαλοι !
Για μένα άσκοπη κυκλοφορία .....προσωρινή κατάσχεση κατοικίας ,αυτοκινήτου και μετρητών που έχετε στην τράπεζα !
Γιατί έχετε απο τους γονεις μια άνεση και την έχετε δει ότι είσαστε κάποιοι κα νομίζεται ότι όλα θα τα γαμισετε ? Είσαστε άξιοι της μοίρα σας !
....και δεν είσαστε τίποτα απο μια μαϊμού που όσο ανεβενει στο δέντρο τόσο της φενεται ο κωλος της !!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Λοιπόν τύποι, επειδή ΕΓΩ μαλακιες δεν δέχομαι και πάντα την ψαχνω, πήγα χτες να βγάλω ακρη. Σημειώνω ότι πριν εριξα σούπερ ακαποτα γαμησια με την καυλαρα που την βρίσκουμε.
Επιπλέον τα ξενοδοχεία έκλεισαν όλα.
Από δω και πέρα στα αμάξια ή εκκένωση σπιτιου και φερνετε το αμόρε σας.
Το συναίσθημα δεν κόβεται.

Πήγα λοιπόν μετά σε τμήματα να πάρω πληροφορίες και κανείς δεν ήξερε.
Μάλιστα είχα ήδη φτιάξει χαρτί που δήλωνε τα πάντα, που κινούμαι τι και πώς.
Οι τύποι στο τμήμα ούτε καν το διάβασαν. Και βέβαια έχουν δίκιο γιατί εκτελούν εντολές. Εντολές ακόμα δεν υπάρχουν.
Κάτι επίσημο δεν υπάρχει αφού οι ίδιοι μου είπαν ότι τις επόμενες μέρες θα βγει άκρη. Και είναι λογικό αφού αυτό για να ολοκληρωθεί θέλει χρόνο.
Πάμε στα φερμένα. Ή ουσία είναι οτι πηγαίνω εκεί από εκεί για τόση ώρα. Πάω μόνος και χωρίς να φτερνιζομαι στην μούρη κανενός ή να πάω στο πουστοχωρι ή για μπάνιο. Διατηρώ το δικαίωμα να προσέχω την υγεία μου και την υγεία των άλλων ως υποχρέωση αφού κινούμαι μόνος με προσοχή τις ώρες που έχω υποχρεώσεις.
Αν θέλουν καθολική απαγόρευση αςψτα κλεισουν τα όλα ρε μάγκες μέχρι και τις μυρμηγκοφωλιές γιατί εγώ το στυλ πάω υποχρεωσεις με δηλωμένο χαρτί και οκ όλα αλλά αν πεταχτω να πάρω ένα κουλούρι τότε δεν είναι όλα οκ, δεν το αντιλαμβάνομαι.

Δηλαδή στις υποχρεώσεις μας που τρώμε στην μάπα άλλους 500 νοματαίους είμαστε οκ αλλά αν πάμε να πάρουμε μία καρφίτσα τότε κινδυνευουμε.
Το μέτρο είναι για τον πουτσο.
Ας πάνε να μαζέψουν τύπους απο παραλίες ή χωριά που συναθροίζονται κάργα. Εγώ κινούμαι μόνος και βλεπω συγκεκριμένα άτομα. Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος.
Και σίγουρα έχω δίκιο να λέω ότι το μέτρο δεν εφαρμόζεται σωστά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom