Νέα

Αρχεία συμπλήρωσης για κυκλοφορία (COVID-19)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Steffan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
901
Πόντοι
81
Ρε μυθικο πουλι, δεν στεκει το μέτρο.
Δεν γίνεται να κάνουμε κάθε τι με ένα χαρτί στο χέρι. Ποια ραντεβού λες τώρα κι εσύ; Εδω έχουμε γυρισει στον μεσαίωνα.
Δεν κινείται τίποτα νορμαλ.
Γιατί ρε τυπε να κάνω όλα αυτά αφού όπως και να χει εν ώρα υποχρεώσεων οποίες κι αν είναι αυτές συνωστιζομαστε με κόσμο;
Αυτό με τον σκύλο πως το βλέπεις ή με την άθληση; τι νόημα έχει δηλαδή να σου λένε για έναν ιό οτι τράβα δούλεψε και οκ με προσοχή αλλά μετά μην πας πουθενά.
Δεν το λέω για να σερνομαι έξω.
Δεν στεκει!!!!!!!
Ας τα έκλειναν όλα στην τελική.
Το μέτρο είναι όλο διακρίσεις και μαλακιες.
Το ιδιο έλεγα και γω χτες ότι τα τελευταία μέτρα είναι προχειροδουλεια και μπάζουν από παντού

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.787
Πόντοι
3.715

κλαίω ρε φίλε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν γίνεται να κάνουμε κάθε τι με ένα χαρτί στο χέρι. Ποια ραντεβού λες τώρα κι εσύ; Εδω έχουμε γυρισει στον μεσαίωνα.
Γιατί ρε τυπε να κάνω όλα αυτά αφού όπως και να χει εν ώρα υποχρεώσεων οποίες κι αν είναι αυτές συνωστιζομαστε με κόσμο;
Αυτό με τον σκύλο πως το βλέπεις ή με την άθληση; τι νόημα έχει δηλαδή να σου λένε για έναν ιό οτι τράβα δούλεψε και οκ με προσοχή αλλά μετά μην πας πουθενά.
Δεν στεκει!!!!!!!
τρελε μου το μετρο δεν εγινε για να εφαρμοστει με θρησκευτικη ευλαβεια, ουτε θα μπορουσε να προβλεπει ολες τις ιδιαιτεροτητες της ζωης για να σου δωσει εναν τηλεφωνικο καταλογο με οδηγιες τι κανεις σε καθε απιθανη περιπτωση
το μετρο μπηκε για να αποτρεψει τους χασομερηδες να γυρνοβολανε σαν την αδικη καταρα δεξια και αριστερα υπο τον φοβο του 150αρικου
ειναι ενα εξτρα εμποδιο για τους μαλακες
το ρεζουμε δεν ειναι να καθομαστε να ψειριζουμε τα παραθυρακια και τις ατελεις ενος εκτακτου μετρου σε κατασταση εκτακτης αναγκης
το ρεζουμε ειναι να παλουκωθουμε σπιτια μας και να αποτρεπουμε και τους μαλακες να βγουνε εξω ασκοπα που δεν το καταλαβαινουν απο μονοι τους

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Δεν στεκει!!!!!!!
αρχηγε μου παλι θα κολλανε τη πανουκλα καποιοι θα ειναι λιγοι ομως
αν ηταν ολα μπουρδελο και γιουχου μεχρι την τεταρτη θα ειχαν τιγκαρει τα νοσοκαμεια
και απο βδομαδα θα πετουσαμε τα πτωματα στα χαντακια σαν τους ουνα ρατσα απο διπλα

δεν σε εχω καταταξει ομως στα χαζα και αναπηρα του σαιτ γιατι με απογοητευεις ετσι?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.787
Πόντοι
3.715
Υπαρχει προβλεψη τυπε αλλα εισαι τοσο μαλακας που περιμενεις να στο βαλουν και ως επιλογη, κατσε σπιτι τωρα και  :jerking:

βούλωσε το μουνάκι που έχεις για στόμα ρε νιούφη, μας κάνεις και φροντιστήριο

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Το μετρο έγινε για να μαντρωθουν οσοι δε δουλεύουν, ιδιαίτερα οι μαλακες που κανουν βολτες λες και είναι διακοπές. Όσοι έβγαιναν μια φορα τη μερα για τα βασικά δε θα δουν καμια διαφορα, οπως και οι περισσότεροι αποσους ακόμα εργαζονται.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.788
Πόντοι
496
Το μετρο έγινε για να μαντρωθουν οσοι δε δουλεύουν, ιδιαίτερα οι μαλακες που κανουν βολτες λες και είναι διακοπές. Όσοι έβγαιναν μια φορα τη μερα για τα βασικά δε θα δουν καμια διαφορα, οπως και οι περισσότεροι αποσους ακόμα εργαζονται.

αρκει να μην αρχισουν 70χρονα παληκαρακια με φορμες να κοβουν βολτα ολη τη μερα με ενα σκυλο
για μενα το σωστοτερο μετρο ειναι να απαγορεψουν καθε μετακινηση σε ηλικιες πανω των 65
οπως ειπε οτι θα κανει ο ερντογαν

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.119
Πόντοι
3.346
Πολυ καλο αυτο το μετρο..αλλα επρεπε να γινει πιο νωρις,γιατι ηδη αυτοι που βολταραν ασκοπα τον απλωσαν για τα καλα τον ιο.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
αρκει να μην αρχισουν 70χρονα παληκαρακια με φορμες να κοβουν βολτα ολη τη μερα με ενα σκυλο
για μενα το σωστοτερο μετρο ειναι να απαγορεψουν καθε μετακινηση σε ηλικιες πανω των 65
οπως ειπε οτι θα κανει ο ερντογαν

Καλα ο γεροι εχου ξεσαλωσει κι εχουμε κλειστει εμεις μεσα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ΤΥΠΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ(ΟΠΩΣ Κ ΤΟΥ 99,95% ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ),ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2020 Κ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΑΜΗΣΤΡΩΝΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ AIRBNB???
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΝΙΓΟΣΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΣΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΕΡΟ ΡΕ???

Σωστός. Έχω ήδη μετατρέψει μινι χώρο σε γαμιστρωνα. Βέβαια οι ανέσεις δεν είναι ίδιες χώρια που έχει παραμέτρους για να λειτουργήσει όπως πρεπει, δηλαδή εκκενωση, συννενόηση κτλ.
Αλλά τι να κάνω;
Το θεωρώ φρούριο αυτό. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρειαστεί ή συμβολή του.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το ιδιο έλεγα και γω χτες ότι τα τελευταία μέτρα είναι προχειροδουλεια και μπάζουν από παντού

Αυτό εξηγώ κι οι άλλοι νομίζουν ότι ήρθα να κάνω τον Τσε Γκεβαρα.

(ενώ είμαι ανάμεσα σε αυτό και την πρόχειροδουλειά)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τρελε μου το μετρο δεν εγινε για να εφαρμοστει με θρησκευτικη ευλαβεια, ουτε θα μπορουσε να προβλεπει ολες τις ιδιαιτεροτητες της ζωης για να σου δωσει εναν τηλεφωνικο καταλογο με οδηγιες τι κανεις σε καθε απιθανη περιπτωση
το μετρο μπηκε για να αποτρεψει τους χασομερηδες να γυρνοβολανε σαν την αδικη καταρα δεξια και αριστερα υπο τον φοβο του 150αρικου
ειναι ενα εξτρα εμποδιο για τους μαλακες
το ρεζουμε δεν ειναι να καθομαστε να ψειριζουμε τα παραθυρακια και τις ατελεις ενος εκτακτου μετρου σε κατασταση εκτακτης αναγκης
το ρεζουμε ειναι να παλουκωθουμε σπιτια μας και να αποτρεπουμε και τους μαλακες να βγουνε εξω ασκοπα που δεν το καταλαβαινουν απο μονοι τους

Το ότι το μέτρο είναι γελοιο (που είναι) δεν με κάνει να διαφωνώ στην αυτη διατύπωση σου. Μέτρο ατελές = άχρηστο.

Όπως βλέπουμε πολλοί εφαρμόζουν πατέντες.
Ξέρω άτομο που ξεσήκωσε πολύ έξυπνο σενάριο για κάποια επίτευξη στόχου.
Απλως δεν το αναφέρω για να μην δώσω ιδέες. Στις ειδήσεις λένε για τις κατεργαριες που γίνονται γύρω μας.
Δηλαδή λίγες ώρες μετά την έναρξη του μέτρου διαλύθηκε σχεδόν ολόκληρο.
Εν ολιγοις...αν θες μέτρο τα κλείνεις όλα. Οκ, γνωριζω ότι έτσι θα ξεσηκωθούν φοβερές αντιδράσεις.
Πάντως θα έπρεπε να το σενιαρουν.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
αρχηγε μου παλι θα κολλανε τη πανουκλα καποιοι θα ειναι λιγοι ομως
αν ηταν ολα μπουρδελο και γιουχου μεχρι την τεταρτη θα ειχαν τιγκαρει τα νοσοκαμεια
και απο βδομαδα θα πετουσαμε τα πτωματα στα χαντακια σαν τους ουνα ρατσα απο διπλα

δεν σε εχω καταταξει ομως στα χαζα και αναπηρα του σαιτ γιατι με απογοητευεις ετσι?

Έχω απαντήσει παραπάνω για την αστειοτητα του μέτρου. Καταλαβαίνω τι λες.
Ωστόσο καλό θα ήταν πρώτα να καραντινιαστουν οι γέροι κι οι γριές.
Στην τελική ο μέσος όρος ηλικίας που βαραει είναι αυτοί. Όχι ότι οι νέοι είναι χαιλαντερ. Σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω και ξεκάθαρη κατάσταση ενημέρωσης όμως.
Δηλαδή προσέξτε κυρίες κι κυριοι ναι μεν αλλά λίγο ρευστή η κατάσταση. Θα περίμενα κάτι πιο πιασαρικο σε ψυχραιμία κι όχι πονάει χέρι κόβει χέρι.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
90526390_10221887669242306_8957159853495681024_n.jpg

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.564
Πόντοι
3.506
Πουλι, αφου γραφω οτι εστειλα τα προβλεπομενα, τουτεστιν: σκοπο μεταβασης (κενο), ονοματεπωνυμο (κενο), δ/νση κατοικιας

υπαρχει κατι αλλο που μου διαφευγει;
Και εγώ όταν το έστελνα έτσι δεν το δέχονταν.
Όταν κατάργησα το κενο μεταξυ ονόματος και επωνύμου και στη διεύθυνση το κενό μεταξύ δρόμου και αριθμού,αμέσως το δέχθηκε.
(Τα χαϊβάνια που το φτιάχνουν,δεν έχουν ένα δράμι μυαλό,να το διευκρινίσουν απ'την αρχή..!)
Δηλαδή πρέπει να είναι έτσι...

Συνημμένα

• image-1.png
    image-1.png
    82,9 KB · Εμφανίσεις: 58

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ποναει χέρι κόβει χέρι ειναι τακτική της πουτσας. Μάλιστα βλέπω ότι είναι κι επιλεκτικό το χέρι που κόβεται.
Μου φαίνεται απίστευτο να θεωρείται ασφαλές ένα ψωλοχαρτο από την στιγμή που πηγαίνοντας για δουλειά ή σε υποχρεώσεις θα συναντήσεις και θα κωλοτριφτεις με πολύ κόσμο. Θες δεν θες. Δηλαδή οι τύποι σούπερ μάρκετ που δουλεύουν ολημερίς δεν μεταδιδουν τίποτα και δεν κολλάνε τίποτα αλλά ολοι οι άλλοι ας πούμε είναι επικίνδυνοι.
Τώρα βέβαια πως γίνεται αν έχεις έναν σκύλο ή αν αθλεισαι να παίρνεις ελευθέρας είναι εντελώς γελοίο.
Βγειτε ρε μαλακες να πείτε ότι οκ υπάρχει ιός συνομωσίες δεν κάνουμε χωρίς αποδείξεις και προσέχουμε αλλά είμαστε τόσο μαλακες που προκειμένου να αποδειχθεί και να μας πριονισουν την καρέκλα ή να στιγματιστουμε εφ όρου ζωης, γαμάμε όλα τα επαγγέλματα εκτός των σούπερ μάρκετ και φουρνους τα οποία αφήνουμε ανοικτά γιατί αν τα κλείσουμε κι αυτά θα πάμε σε 5 λεπτά σε εμφύλιο.
Αυτό να βγουν να πουν.

Αλλά αν τα αρχιδια είναι στραγάλια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom