Νέα

Αρχεία συμπλήρωσης για κυκλοφορία (COVID-19)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Steffan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Το οτι βάζουν κάποιους περιορισμούς για να κρατάνε τα μπόσικα, δε σημαίνει οτι θα φτάσουμε σε υπερβολές. Έχεις δικαίωμα να πας σε όποιο σουπερ μαρκετ θες, απλά έχε το χαρτί. Άλλωστε μπορείς για 1002 λόγους να πας σε άλλο από το κοντινότερο σε σένα σουπερ μαρκετ, ήταν γεμάτο το άλλο και δεν σε έβαλαν κλπ.Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση οι αστυνομικοί να ελέγχουν λεπτομερώς και αποστάσεις

Thanks
Λεω μη πεσω σε κανα στραβωμενο ειναι κ σχετικα μακρια αυτο που ψωνιζω γυρω στα 3.5 χλμ

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.787
Πόντοι
3.715
να ρωτήσω κάτι;
για ψάρεμα μπορεί να πάει κάποιος;
ερασιτέχνης φυσικά.
Αυτό είναι μια δραστηριότητα που είναι μοναχική (ως επί το πλείστον) επομένως δεν διακινδυνεύει κάποιος στον ίδιο βαθμό με το να κάνει άσκοπη βόλτα ή να συγχρωτιστεί.
Επίσης αν δεν έχει χρήματα ή πρόσβαση σε χρήματα... και το κάνει για να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό;

τι γνωρίζετε;

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
ερώτηση και από μένα
τα αποδεικτικά χαρτάκια k sms τα πετάμε και τα σβήνουμε μετά την έξοδο?
Μήπως μας ειδοποιήσουν μετά απο κανα 6μηνο ότι μας έγραψε μια κάμερα και φέρτε το χαρτάκι  :-(

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ερώτηση και από μένα
Μήπως μας ειδοποιήσουν μετά απο κανα 6μηνο ότι μας έγραψε μια κάμερα και φέρτε το χαρτάκι  :-(

Ε οχι δα
Υπερβολικο το βρισκω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
    Εγώ πάντως σήμερα τους κατούρησα, sms μετακίνηση 6, και βγαίνω ο δικός σου μέσα στην καύλα, τζιν και άσπρο μπλουζάκι!! Στάση σε δυο ΑΤΜ, περίπτερο εφημερίδα, στο φούρνο για ψωμί και μπακάλικο για τα αναγκαία!! Εντάξει δεν έκανα και πολύ στα 32' ήμουν σπίτι...
    :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
    Εγώ πάντως σήμερα τους κατούρησα, sms μετακίνηση 6, και βγαίνω ο δικός σου μέσα στην καύλα, τζιν και άσπρο μπλουζάκι!! Στάση σε δυο ΑΤΜ, περίπτερο εφημερίδα, στο φούρνο για ψωμί και μπακάλικο για τα αναγκαία!! Εντάξει δεν έκανα και πολύ στα 32' ήμουν σπίτι...
    :2funny:

Ε κ γω για περπατημα βγαινω καμια ωρα κανω κ τιποτα ψωνια!!!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ερώτηση και από μένα
Μήπως μας ειδοποιήσουν μετά απο κανα 6μηνο ότι μας έγραψε μια κάμερα και φέρτε το χαρτάκι  :-(
γιαυτο φοραμε μασκες τυπε οταν βγαινουμε μη μας αναγνωρισουν
και τα γαντια για να μην αφηνουμε δαχτυλικα αποτυπωματα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
γιαυτο φοραμε μασκες τυπε οταν βγαινουμε μη μας αναγνωρισουν
και τα γαντια για να μην αφηνουμε δαχτυλικα αποτυπωματα
καταλληλοτερη απαντηση στο ερωτημα δεν θα μπορουσε να δοθει  :2funny:

ToTomari

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
37
Like
1.481
Πόντοι
2.390
Κατά τα άλλα έχουμε Δημοκρατία...με χαρτί εξοδοχαρτο στο χέρι και ταυτότητα..

Ε ρε τι έχουμε να δούμε και να ζήσουμε ακόμα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Βγήκα κι εγώ σήμερα για κάνα τετράωρο αλλά στον δρόμο βρέθηκα μόλις μισή ώρα εκτεθειμένος. Είχα το ψωλοχαρτο μαζί αλλά έλεγχο δεν μου έκαναν.
Άκουσα χτες τον Πιερακακη που είπε ότι δίνουμε ελευθερία στους πολίτες και μπορούν να κινούνται με χαρτί ή με sms.
Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αυτή η πρόταση που ξεστόμισε.
Είμαι σίγουρος οτι η κυβέρνηση γνωρίζει πως όσο πιο γρήγορα λήξει αυτό το πανηγύρι και υπαρξει υγεία και χαρά για όλους καθώς και επιστροφή στην κανονικότητα, θα ανέβουν οι μετοχές της.
Σε αντίθετη περίπτωση θα επελθει τριβή μεταξύ των πολιτών γιατί αν και ο γερασμενος αυτός λαός είναι προβατοποιημενος, σίγουρα δεν είναι όλοι έτσι. Εύχομαι να μην φτάσουμε στο σημείο να ακουστεί το : ' τι θα γίνει; κουραστηκαμε"!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ερώτηση και από μένα
Μήπως μας ειδοποιήσουν μετά απο κανα 6μηνο ότι μας έγραψε μια κάμερα και φέρτε το χαρτάκι  :-(

Γνώμη μου...φτιάξε ένα χαρτί που περιγράφει την κατάσταση που φέρεσαι και κινείσαι για να μην φτιαχνεις συνέχεια χαρτιά. Τώρα αν πας να πάρεις και έναν χυμό στα 50 μέτρα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
ναι πέριξ της κατοικίας είπανε ότι δεν χρειάζεται για κοντινους προορισμούς
Σήμερα έκανα το πρώτο μακρυνό δρομολόγιο λεωφ Κηφισού -Πετρου Ράλλη κ τέτοια
ολοι οι εναπομείναντες στην Αθήνα ήταν στους δρόμους
φαντάζομαι στην επαρχία που έχουν μαζευτεί όλοι και η Αστυνομία είναι και πιο χαλαρή θα γίνεται χαμός
Η αστυνομία δεν το εφαρμόζει  :'(

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χθες το βράδυ που βγήκα για λίγο είχε αρκετό κόσμο με σκύλους. Είδα δηλαδή 5 περιπτώσεις κάτι που δεν εξηγειται.
Ο ένας μάλιστα ήταν ντυμένος πολύ σενιος λες και πήγαινε σε ραντεβού.
Σήμερα στο τρένο ημασταν σε κάθε βαγόνι 4-5 ατομα ενώ στο παραμικρό βηξιμο ανθρώπου που μπορεί να είναι χίλιοι λόγοι εμφάνισης, όλοι ετρεχαν πανικόβλητοι προς την άλλη κατεύθυνση.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.119
Πόντοι
3.346
Στην ρωσια 27 χιλ. ευρω το προστιμο αν παραβιασεις την καραντινα και στην λευκορωσια παιζουν κανονικα μπαλα με κοσμο στο γηπεδο  :2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση προτεινω για ψώνια την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας αν έχετε κοντα σας.
Αυτό γιατί ποτέ δεν έχει ουρά και αργεί να πιάσει "κρίσιμη μάζα" κοσμου.
Δεν έχει τα πάντα αλλά αν είναι να περιμένουμε μία ώρα να ψωνισουμε δεν έχει νόημα.
Επίσης για ψευδαίσθηση κανονικότητας μπορείτε να έχετε πτυσσομενα σκαμπω όπου όταν πινετε κατι στον δρόμο εστω για λίγο να καθεστε για λίγα λεπτά για να νιώθετε κάπως νορμαλ.
Στα τρένα μπορείτε να βηχετε στα ψεμματα απαλά προς ουδέτερη κατεύθυνση οπότε όλοι θα φύγουν από κοντά σας και θα μπειτε σε άδειο βαγόνι που έχει γέλιο.
Στον δρόμο μπορείτε να λέτε αν δείτε καμία αρχιδοφατσα ότι τα έλεγε ή αποκάλυψη οτινθα περπαταμε ώρες για να βρουμε άλλον άνθρωπο κι ότι για κει πάμε.
Μην ξεχνάτε και γκομενα να έχετε να λέτε ωραία λόγια σε γκομενακια για να σας χαρίζουν χαμόγελο. Πιστέψτε το ότι τώρα το χρειάζονται πολύ και θα σας το ανταποδώσουν με όμορφο τρόπο.
Είναι μία όμορφη κίνηση. Νισαφι με την μιζέρια για τις Ελληνίδες. Να φεύγουν τα απωθημένα σας σιγά σιγά οσοι έχετε.
Ενθαρρύνεται οσους συμπαθειτε να μην το βάζουν κάτω κι οτι όλα θα πάνε καλά.
Γενικώς φερθειτε κανονικά οσο μπορείτε και αποφύγετε τυχον ιδεοληψία του μέτρου.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στους παππούδες και στις γιαγιάδες να λέτε ότι έκαναν έλεγχο σε έναν και τον πήγαν για βραστά αυγά στην μασχάλη.
Είναι καλό αυτό γιατί δεν θα ξαναβγούν από το σπίτι τους.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Λοιπόν, επειδή το ράδιο αρβυλα πάει σύννεφο βρήκα άκρη τελεσιδικη και σας την παραθέτω. Ένα μπράβο στην κυβέρνηση (δεν  περίμενα να πω μπραβο στο κρατος ποτέ)  που διακριτικά κι έξυπνα αφήνει τον πολίτη ελεύθερο έστω και εν μέσω χαμού.
Αναγνωριζω την κίνηση του και την εγκρίνω ως ανθρωπινη κάτι που ποτέ δεν έχω κάνει μιας που πάντα ήμουν μέγιστος εχθρός κάθε κυβέρνησης. Ιδεολογικά αλλά εχθρός.

Μπορείτε να πάρετε ένα γαμημενο ψωλοχαρτο λευκό και να γράφετε ποιος είστε που στον πουτσο πατε και με ποιον ή ποια συν ώρες.
Είστε ασφαλείς έτσι.
Μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε.
Ότι πάτε στο σούπερ μάρκετ, ότι πάτε στην θειά σας την Μελπομενη, ότι πάτε για τρέξιμο ή ότι πάτε στην φίλη σας.
Γράφετε ότι γουστάρετε αρκεί να το δηλώσετε.
Είναι οριστικό κι αμετάκλητο.
Η ελευθερία δεν περιορίζεται και δεν παζαρευεται. Από την πλευρά μου νιώθω οκ
με αυτό και το γράφω επιστρέφοντας από όμορφη βόλτα. Θεωρώ ότι βοηθάει τον λαό αυτό στο να διατηρεί τις βασικές ανάγκες
κι επιθυμίες του αλώβητες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom