vyzoilwtas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 273
- Πόντοι
- 290
και πως θα τα εκτυπωσουμε αφου κλεισαν τα φωτοτυπεια?
Με τον πριντερ απο το σπιτι σου. Αν δεν εχεις πριντερ στελνεις το sms και δεν το σβηνεις για αποδεικτικο στοιχειοκαι πως θα τα εκτυπωσουμε αφου κλεισαν τα φωτοτυπεια?
Τύπε έχεις καταλάβει πώς μεταδίδεται ο ιός; Πώς θα τον μεταδόσεις όταν βρίσκεσαι μόνος σου μέσα στο αυτοκίνητο σου ακόμα κι αν είσαι φορέας χώρις κανένα σύμπτωμα;
Κανείς δεν σου απαγορεύει να κανείς βόλτες με αυτοκίνητο η με μηχανή στους δρόμους. Να περπατάς απαγορεύεται χωρίς να υπάρχει λόγος. Στο αυτοκίνητο επιτρέπεται ο οδηγός καί μέχρι ένα άτομο ακόμα.
Τυπε εχεις καταλαβει καθολου τα μετρα που θα εφαρμοστουν απ το πρωι ? εχεις καταλαβει οτι μιλανε για ασκοπες μετακινησεις ΓΕΝΙΚΑ ? εκτος και αν για σενα η βολτα με το αμαξι δεν ειναι ασκοπη μετακινηση
Μιας και δίνεις λύση σε κάτι που δεν διευκρινησε κάνεις απαντά και σε αυτό...εννοειται οτι η απαγορευση αφορα ΚΑΘΕ μετακινηση ειτε γινεται με τα ποδια, ειτε με ποδηλατο, ειτε με αυτοκινητο, ειτε με γκρειντερ
αν σε τυχαιο ελεγχο δεν τους δειξεις ταυτοτητα και χαρτι η SMS με εναν απο τους 7 λογους που επιτρεπεται η μετακινηση και μαλιστα στην ωρα που αναφερεται στο χαρτι η σε κοντινη ωρα απο αυτη που ελαβες το SMS, το τσιμπησες το 150αρι
Ειναι πολυ απλο.Μιας και δίνεις λύση σε κάτι που δεν διευκρινησε κάνεις απαντά και σε αυτό...
Μένω εγώ ας πούμε Κηφισιά και θέλω να πάω μόνος με το αμάξι σε σούπερ μάρκετ στο Κερατσίνι... Με έντυπο τύπου Β.
Είναι άσκοπη η μετακίνηση μου? Τρώω το 150αρι σε πιθανό έλεγχο?
Ναι το τρως γιατι μπορεις να πας στην γειτονια σου οποτε κανεις ασκοπη μετακινησηΜιας και δίνεις λύση σε κάτι που δεν διευκρινησε κάνεις απαντά και σε αυτό...
Μένω εγώ ας πούμε Κηφισιά και θέλω να πάω μόνος με το αμάξι σε σούπερ μάρκετ στο Κερατσίνι... Με έντυπο τύπου Β.
αυτο δεν διευκρινιστηκεΜιας και δίνεις λύση σε κάτι που δεν διευκρινησε κάνεις απαντά και σε αυτό...
Στην κρίση του οργάνου δεν είναι γιατί και χαρτί έχεις και μόνος στο αμάξι είσαι και σούπερ μάρκετ πας...καλυμμένος σε όλα είσαι... Δεν είπε κανείς ότι θα πας σούπερ μάρκετ η φαρμακείο η τράπεζα σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων και από κει και πέρα είσαι αδικαιολογητος...Ειναι πολυ απλο.
Ειναι στην κριση του οργανου που θα σε ελεγξει, αν η μετακινηση ειναι ασκοπη.
Θα σου χωσει λοιπον το προστιμο, και τραβα μετα κανε ενσταση και προσφυγη στο διοικητικο πρωτοδικειο για να σου το ακυρωσουν, αν κριθει ερμηνευτικα οτι καλυπτεσαι και σε χρεωσαν αδικα
ναι αλλα εκει θα πρεπει να εχεις φυλλαδια απο τα σουπερ μαρκετ της γειτονιας σου που να φαινεται οτι δεν εχουν στον τιμοκαταλογο τους αλευρι χωρις γλουτενηαυτο δεν διευκρινιστηκε
αλλα πιθανολογω οτι ναι θα το φας, γιατι ο λογος μετακινησης σου στο σουπερ μαρκετ ειναι επειδη ηταν αδυνατη (για οποιοδηποτε λογο) η κατ' οικον παραδοση
το να ξεκινησεις απο την κηφισια και να πας στο κερατσινι σημαινει οτι οχι μονο δεν εφαρμοσες το απολυτως αναγκαιο δηλ. να πας σε καποιο κοντινο σουπερ μαρκετ της περιοχης σου αλλα περασες 9827459232845 σουπερμαρκετ για να κανεις τη βολτα σου
μοναδικη περιπτωση που θα μπορουσες να τη γλιτωσεις (φανταζομαι) ειναι να πας να παρεις κατι εξειδικευμενο που πουλανε μονο μακρια απο το σπιτι σου και το εχεις αναγκη (π.χ. αλευρι χωρις γλουτενη για κοιλιοκακη μιας συγκεκριμενης μαρκας που φερνει μονο ενα συγκερκιμενο σουπερ μαρκετ μακρια απο το σπιτι σου και πρεπει υποχρεωτικα να το παρεις απο εκει)
Εννοειται οτι ειναι στην κριση του οργανουΣτην κρίση του οργάνου δεν είναι γιατί και χαρτί έχεις και μόνος στο αμάξι είσαι και σούπερ μάρκετ πας...καλυμμένος σε όλα είσαι... Δεν είπε κανείς ότι θα πας σούπερ μάρκετ η φαρμακείο η τράπεζα σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων και από κει και πέρα είσαι αδικαιολογητος...
Εαν εχεις χωραφια πιάνετε για εργασία εαν εισαι αγρότης αλλιως αστα να ξεραθούν δεν εξαρτήσετε οικονομικα απο αυτα . Λογικα μπορει να υπαρχει μια τροποποιηση στο μελλον γι αυτους που εχουν ζωντανα και δεν ειναι αγροτες πχ 1 2 μελισσια η τιποτα κοτες κλπαν εχεις χωραφια σε ολη την αττικη ή στο νομο λαρισης?και πας για αλλαγες ή κλαδεματα
νομιζω για τους γερους και τους αργοσχολους δημοσιους υπλληλους ειναι πιο πολυ αυτα τα μετρα που ααζαν στα παγκακια παρκα παραλιαες
Το σούπερ μάρκετ ήταν τυχαίο παράδειγμα... Πες ναι κύριε αστυνόμε μου ψάχνω ένα χάπι τάδε και το μόνο φαρμακείο που το χει είναι στον Αλιμο... Αλλά μένω στο διόνυσο τι να έκανα.αυτο δεν διευκρινιστηκε
αλλα πιθανολογω οτι ναι θα το φας, γιατι ο λογος μετακινησης σου στο σουπερ μαρκετ ειναι επειδη ηταν αδυνατη (για οποιοδηποτε λογο) η κατ' οικον παραδοση
το να ξεκινησεις απο την κηφισια και να πας στο κερατσινι σημαινει οτι οχι μονο δεν εφαρμοσες το απολυτως αναγκαιο δηλ. να πας σε καποιο κοντινο σουπερ μαρκετ της περιοχης σου αλλα περασες 9827459232845 σουπερμαρκετ για να κανεις τη βολτα σου
μοναδικη περιπτωση που θα μπορουσες να τη γλιτωσεις (φανταζομαι) ειναι να πας να παρεις κατι εξειδικευμενο που πουλανε μονο μακρια απο το σπιτι σου και το εχεις αναγκη (π.χ. αλευρι χωρις γλουτενη για κοιλιοκακη μιας συγκεκριμενης μαρκας που φερνει μονο ενα συγκερκιμενο σουπερ μαρκετ μακρια απο το σπιτι σου και πρεπει υποχρεωτικα να το παρεις απο εκει)
τοτε θα παρεις το εντυπο τυπου Α θα το συμπληρωσεις ο ιδιος σαν υπευθυνη δηλωση και θα γραψεις τα μερη και τις ωρες που θα πας για να κλαδεψειςαν εχεις χωραφια σε ολη την αττικη ή στο νομο λαρισης?και πας για αλλαγες ή κλαδεματα
και αυτο εκανα εβαλα ολα τα χωραφια και ολες ις ωρες καθε μερα αοο 00;00 εως 23;59τοτε θα παρεις το εντυπο τυπου Α θα το συμπληρωσεις ο ιδιος σαν υπευθυνη δηλωση και θα γραψεις τα μερη και τις ωρες που θα πας για να κλαδεψεις
σε αυτη την περιπτωση μπορει να γινουν 3 πραγματα:Το σούπερ μάρκετ ήταν τυχαίο παράδειγμα... Πες ναι κύριε αστυνόμε μου ψάχνω ένα χάπι τάδε και το μόνο φαρμακείο που το χει είναι στον Αλιμο... Αλλά μένω στο διόνυσο τι να έκανα.