Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Φιλε Ντουρασελ καλά να περάσεις!
Όπως είδη έχεις καταλάβει όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Σε λίγο θα σου πούνε να ακυρώσεις το ραντεβού γιατί η δεσποινής είναι συλέκτης οργάνων και θα στον κόψει πάνω στην πράξη.
Ο κλασικός ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

Συναγωνιστή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΓΕΛΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΜΕ ΤΗΝ KAULITSA ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ POSTS...
Aναρωτιέμαι... ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ;;;

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Καλο ειναι την Δευτερα να ποσταρετε και μια φωτο της Καυλιτσας παραγγελια με συγκεκριμενα χαρακτηριστηκα προς διαλυση υποψιων.
Βεβαια και παλι δεν θα ειναι τπτ σιγουρο αλλα θα ειναι κατι οσο πιο κοντα σε αποδειξη.

(πχ συγκεκριμενη ποζα , να κραταει κατι που θα γραφει συγκεκριμενα λογια κλπ)

OP
OP
K

kaulitsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλο ειναι την Δευτερα να ποσταρετε και μια φωτο της Καυλιτσας παραγγελια με συγκεκριμενα χαρακτηριστηκα προς διαλυση υποψιων.
Βεβαια και παλι δεν θα ειναι τπτ σιγουρο αλλα θα ειναι κατι οσο πιο κοντα σε αποδειξη.

Αυτές σας τις απαιτήσεις να τις πείτε στο φωτογράφο, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα?.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Aναρωτιέμαι... ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ;;;
Ρε Duracell έχω την αίσθηση οτι νομίζεις πως θέλω το κακό σου, ή οτι δε θέλω να πανε όλα καλά. "Όλοι αυτοί" σου εύχονται να περάσεις καλά. Δεν παρακαλώ να σου τύχει κάτι κακό για να το παίζω ότι δικαιώθηκα. Πάντως ΔΕΝ εμπιστεύομαι τις γνωριμίες από το Ιντερνετκαι ένιωσα την ανάγκη να σε προειδοποιήσω για τυχόν κινδύνους. Για ρώτα και τον lepando που έδωσε το κινητό του σε ένα pm. Τέλος πάντων ενας από "ολους αυτούς" σου εύχεται καλό ΣΚ και καλά μαμήσια. Πάντως ,ΑΝ (χτυπάω ξύλο) συμβεί κάτι κακό (μία στο εκατομμύριο ρε αδερφέ) , οι κύριοι που σε συγχαίρουν τώρα , ξέρεις τί θα λένε ? Θα το παίξουν "κλασικοί μαλάκες Έλληνες". Θα στρίψουν με ελαφρά πηδηματάκια και θα λένε , "ε, ποιός του είπε μωρέ να δώσει το κινητό του?", "Καλά να πάθει" και τέτοια. Φίλος δεν είναι αυτός που σου λέει αυτό που σε βολεύει.
Λοιπόν για να τελειώνω . Ό,τι καλύτερο.
Ένας φίλος αληθινός

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Ρε Duracell πες μας οτι με τις προηγουμενες εμεινες μονο στις φωτο να μας κουφανεις....

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
duracell σαν συναδελφος φωτογραφος σου ευχομαι καλες και επιτυχημενες ληψεις οποιες κι αν ειναι.....

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΓΕΛΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΜΕ ΤΗΝ KAULITSA ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ POSTS...

Δηλαδή σε θεωρητικό επίπεδο, αν βάλω τον κολλητό μου να ανοίξει ένα λογαριασμό πχ. με το όνομα "τσουλάρα", γράψει μία-δύο μαλακίες εδώ στο forum και μετά από 3 μέρες σας ποστάρω amateur fotos από ένα γκομενάκι από τα πολλά που ΟΛΟΙ μας έχουμε στο σκληρό μας δίσκο, αυτό τι ακριβώς θα αποδεικνύει δηλ. ??? ότι μπήκε ένα ξεκώλι στο bourdela.com, διάλεξε εμένα ανάμεσα από 20.000 άλλα άτομα, την φωτογράφησα, την γάμησα και δείχνω τα πειστήρια μετά ????
Έλεος παιδιά, ας διατηρούμε λίγο την λογική και την σοβαρότητά μας. Οι
αμφισβητήσεις αυτές λύνονται με έναν απλό τρόπο :
Ας διοργανώσουν οι administrators συναντήσεις γνωριμίας των μελών, κάτι που είναι πολύ κοινό στα διάφορα forums και ας έρθουν και οι εκάστοτε γυναίκες του site να γνωριστούμε όλοι από κοντά και να έχουμε μία ιδέα ποιος γράφει υπό ποιο nick (ok, οι παντρεμένοι του site ας μην έρθουν για ευνόητους λόγους...)
Φαντάζομαι ότι η' καυλίτσα 'και η κάθε επόμενη 'καυλίτσα' από την στιγμή που δέχεται να ανεβάσει fotos της και να εκτεθεί σε όλα τα μέλη του site και στους πολλούς ημερήσιους επισκέπτες, δεν θα έχει πρόβλημα να παρευρεθεί σε μία από τις μηνιαίες συναντήσεις των μελών που μπορούν να θεσμοθετηθούν, εκτός βέβαια και αν κρύβει κάτι άλλο.....
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα..... 
Δεν χρειάζεται νομίζω να καταναλώνουμε και άλλη φαιά ουσία, υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα topics εδώ μέσα να συνεισφέρουμε τα σχόλιά μας.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.877
Πόντοι
216
ρε ηρεμα !! αφηστε τον ανθρωπα να εξαργηρωσει το λαχειο που του εκατσε!!!!και στο κατω κατω ο ανθρωπος προσφερθηκε να ποσταρει φωτο οποτε αυτο δειχνει οτι  δεν ειναι μονοφαγας!!!

πολυ ζηλεια επεσε!!! ουτε γκομενες δεν κανουν ετσι!!!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Λοιπον εγω προτεινω την εξης φωτο:

Η καυλιτσα στα 4 , με τον κωλο προς τον φακο και ενα χαρτονι ακουμπησμενο στις γαμπες της και τον κωλο της που θα γραφει ακριβως
"Για του απιστους του Ιντερνετ και του bourdela.com"

Ας προτεινουν αλλοι κανα 2 παρομοιες ποζες ακομα για να μην θεωρηθω βαλτος απο τον Duracell...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Οι φωτογραφίες τής άλλης κοπέλας είχαν δημοσιευτεί (από την ίδια) διάσπαρτες (ανάλογα με το θέμα) στις διάφορες "Συλλογές" που δυστηχώς τώρα δεν είναι ποιά online!
ΣΙΓΟΥΡΑ όμως υπάρχουν πολλά μέλη που είχαν προλάβει να τις δουν... και μπορούν να με επιβεβαιώσουν!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Εχω ιδέα σχετική... με μπαταρία σε στάση καυτή !!!
Kάντε λίγες μέρες υπομονή... ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Λοιπον εγω προτεινω την εξης φωτο:

Η καυλιτσα στα 4 , με τον κωλο προς τον φακο και ενα χαρτονι ακουμπησμενο στις γαμπες της και τον κωλο της που θα γραφει ακριβως
"Για του απιστους του Ιντερνετ και του bourdela.com"

Ας προτεινουν αλλοι κανα 2 παρομοιες ποζες ακομα για να μην θεωρηθω βαλτος απο τον Duracell...

Συζητώντας με την kaulitsa... είχαμε μια παρόμοια ιδέα, αλλά ακόμα ποιό καυτή... που ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΡΕΛΛΑΝΕΙ !!! Υπομονή λίγες μέρες...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ρε ηρεμα !! αφηστε τον ανθρωπα να εξαργηρωσει το λαχειο που του εκατσε!!!! και στο κατω κατω ο ανθρωπος προσφερθηκε να ποσταρει φωτο οποτε αυτο δειχνει οτι  δεν ειναι μονοφαγας!!!

χαχαχα Κατ' αρχήν Συναγωνιστή ευχαριστώ για τα καλά λόγια και την υποστήριξη!

Ομως για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις... και για ευνόητους λόγους ασφαλείας, εγώ προσφέρθηκα μόνον να τραβήξω τις φωτογραφίες... ΟΧΙ να τις ποστάρω!

Η ίδια η kaulitsa θα διαλέξει και θα δημοσιεύσει όποιες θέλει!

Αλλωστε αυτό ακριβώς είχε συμβεί πριν λίγο καιρό και με άλλη φίλη-μέλος του site...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Οι φωτογραφίες τής άλλης κοπέλας είχαν δημοσιευτεί (από την ίδια) διάσπαρτες (ανάλογα με το θέμα) στις διάφορες "Συλλογές" που δυστηχώς τώρα δεν είναι ποιά online!
ΣΙΓΟΥΡΑ όμως υπάρχουν πολλά μέλη που είχαν προλάβει να τις δουν... και μπορούν να με επιβεβαιώσουν!

Σωστός.
Τις είχα δει και τις θυμάμαι...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
ρε ηρεμα !! αφηστε τον ανθρωπα να εξαργηρωσει το λαχειο που του εκατσε!!!!και στο κατω κατω ο ανθρωπος προσφερθηκε να ποσταρει φωτο οποτε αυτο δειχνει οτι  δεν ειναι μονοφαγας!!!

Επίσης σωστός.
+1

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ρε Duracell έχω την αίσθηση οτι νομίζεις πως θέλω το κακό σου, ή οτι δε θέλω να πανε όλα καλά. "Όλοι αυτοί" σου εύχονται να περάσεις καλά. Δεν παρακαλώ να σου τύχει κάτι κακό για να το παίζω ότι δικαιώθηκα. Πάντως ΔΕΝ εμπιστεύομαι τις γνωριμίες από το Ιντερνετκαι ένιωσα την ανάγκη να σε προειδοποιήσω για τυχόν κινδύνους. Για ρώτα και τον lepando που έδωσε το κινητό του σε ένα pm. Τέλος πάντων ενας από "ολους αυτούς" σου εύχεται καλό ΣΚ και καλά μαμήσια. Πάντως ,ΑΝ (χτυπάω ξύλο) συμβεί κάτι κακό (μία στο εκατομμύριο ρε αδερφέ) , οι κύριοι που σε συγχαίρουν τώρα , ξέρεις τί θα λένε ? Θα το παίξουν "κλασικοί μαλάκες Έλληνες". Θα στρίψουν με ελαφρά πηδηματάκια και θα λένε , "ε, ποιός του είπε μωρέ να δώσει το κινητό του?", "Καλά να πάθει" και τέτοια. Φίλος δεν είναι αυτός που σου λέει αυτό που σε βολεύει.
Λοιπόν για να τελειώνω . Ό,τι καλύτερο.
Ένας φίλος αληθινός

Θέλω απλά να προσθέσω ότι είναι για μένα φανερό ότι ο germaon μιλάει γενικά για τους κινδύνους στο Ίντερνετ, και απλά θέλει να πεί....''όπου ακούς πολλά κεράσια, βάστα και μικρό καλάθι '' πρός αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων....
Είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει ζήλια ή εμπάθεια σε αυτά που λέει...

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Χωρίς καμιά παρεξίγηση...

Νομίζω ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζι...
Την Δευτέρα θα δούμε φωτογραφίες στην ιστοσελίδα ,
ΑΛΛΑ δεν θα είναι τις υποτιθέμενης καυλίτσας...

Δεν θα υπάρχει πρόσωπο, και αν υπάρχει, κάπου απο το διαδίκτυο θα το έχετε βρεί αντιγάψει, επεξεργαστεί δημοσιοποιήσει...

Αλλά μάλλον δεν θα υπάρξει, για να πειστούμε για την αυθεντικότητα της φωτογράφησης...

Ημαρτον ρε συνάδερφοι...
Απο όσα ακούτε να μην πιστεύετε τίποτα και απο όσα βλέπενα να πιστεύετε τα μισα...

Γενική παρατήρηση...
Ας επικεντρωθούμε στον σκοπό της ιστοσελίδας μας και ας αφήσουμε τα άλλα... διότι μόνο "κόντρες" φαίρνουνε, χωρίς καμιά σημασία και ουσία.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom