Συναγωνιστή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΓΕΛΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ ΜΕ ΤΗΝ KAULITSA ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ POSTS...
Aναρωτιέμαι... ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ;;;
Δηλαδή σε θεωρητικό επίπεδο, αν βάλω τον κολλητό μου να ανοίξει ένα λογαριασμό πχ. με το όνομα "τσουλάρα", γράψει μία-δύο μαλακίες εδώ στο forum και μετά από 3 μέρες σας ποστάρω amateur fotos από ένα γκομενάκι από τα πολλά που ΟΛΟΙ μας έχουμε στο σκληρό μας δίσκο, αυτό τι ακριβώς θα αποδεικνύει δηλ. ??? ότι μπήκε ένα ξεκώλι στο bourdela.com, διάλεξε εμένα ανάμεσα από 20.000 άλλα άτομα, την φωτογράφησα, την γάμησα και δείχνω τα πειστήρια μετά ????
Έλεος παιδιά, ας διατηρούμε λίγο την λογική και την σοβαρότητά μας. Οι
αμφισβητήσεις αυτές λύνονται με έναν απλό τρόπο :
Ας διοργανώσουν οι administrators συναντήσεις γνωριμίας των μελών, κάτι που είναι πολύ κοινό στα διάφορα forums και ας έρθουν και οι εκάστοτε γυναίκες του site να γνωριστούμε όλοι από κοντά και να έχουμε μία ιδέα ποιος γράφει υπό ποιο nick (ok, οι παντρεμένοι του site ας μην έρθουν για ευνόητους λόγους...)
Φαντάζομαι ότι η' καυλίτσα 'και η κάθε επόμενη 'καυλίτσα' από την στιγμή που δέχεται να ανεβάσει fotos της και να εκτεθεί σε όλα τα μέλη του site και στους πολλούς ημερήσιους επισκέπτες, δεν θα έχει πρόβλημα να παρευρεθεί σε μία από τις μηνιαίες συναντήσεις των μελών που μπορούν να θεσμοθετηθούν, εκτός βέβαια και αν κρύβει κάτι άλλο.....
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.....
Δεν χρειάζεται νομίζω να καταναλώνουμε και άλλη φαιά ουσία, υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα topics εδώ μέσα να συνεισφέρουμε τα σχόλιά μας.