εχω 3 καρτες 4 gb αν χρειαστουνε ??.. μηνυμαααααααααααα
χαχαχα ευχαριστώ συναγωνιστή... αλλά οι φώτος θα μεταφέρονται επιτόπου από τις ψηφιακές σε MAC για περαιτέρω επεξεργασία... ;)
εχω 3 καρτες 4 gb αν χρειαστουνε ??.. μηνυμαααααααααααα
Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνίας -μα το Θεό.
Καλούμαστε να πιστέψουμε πώς υπάρχει χρήστης φωτογράφος που τσεκάρει μία-προς-μία ως προς το... φύλο τους τις (υποτιθμένες, ή πραγματικές) χρήστριες, καθώς και ότι ανταλλάσουν προ(σ)κλήσεις για την εκ του σύνεγγυς γνωριμία τους από 'δώ μέσα στο forum;
Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνίας -μα το Θεό.
Καλούμαστε να πιστέψουμε πώς υπάρχει χρήστης φωτογράφος που τσεκάρει μία-προς-μία ως προς το... φύλο τους τις (υποτιθμένες, ή πραγματικές) χρήστριες, καθώς και ότι ανταλλάσουν προ(σ)κλήσεις για την εκ του σύνεγγυς γνωριμία τους από 'δώ μέσα στο forum;
Δεν είμαι χτεσινός συναγωνιστή... άλλωστε όπως έγραψα ήδη μιλήσαμε στο κινητό κι εχει ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ !!!
Τώρα αν δεν με πιστεύεις... δικαίωμά σου... αναρωτιέμαι όμως... αν τελικά έρθει to Σάββατο στο studio η kaulitsa όπως συμφωνήσαμε τηλεφωνικά και την Δευτέρα ποστάρει τις φωτογραφίες της... ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ???
duracell αμα χρειαστεις βοηθο !!!! π.χ να κουβαλησω κανα φιλμ να σφουγγατισω να ετοιμασω να σκηνικα της φωτογραφησης !!! φωναξε με !!!!!
μα φυσικα οτι ητανε στημενο και γι αυτο ο ανατολακης μπλα μπλα μπλα και ο καστιγιο μπλα μπλα μπλα και η μουνιτσα μπλα μπλα μπλα!Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει όλα τα Θέματα συναγωνιστή!
Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι η kaulitsa θα είναι η 4η που θα ποζάρει για τον φακό μου, αποδεχόμενη παλιότερη ΑΝΟΙΧΤΗ πρό(σ)κλησή μου να δεχτούν να μου ποζάρουν για ν' αποδείξουν έτσι το φύλο τους προς ΟΛΕΣ τις υποτιθέμενες χρήστριες-μέλη του site...
Από τις προηγούμενες 3, η μια μάλιστα ποστάρισε και μερικές από τις φωτογραφίες της στο site... ενώ οι άλλες 2 μου ζήτησαν να μείνουν αυστηρά μεταξύ μας, όπως κι έκανα...
Τώρα αν δεν με πιστεύεις... δικαίωμά σου... αναρωτιέμαι όμως... αν τελικά έρθει to Σάββατο στο studio η kaulitsa όπως συμφωνήσαμε τηλεφωνικά και την Δευτέρα ποστάρει τις φωτογραφίες της... ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ???
Ευχαριστώ πολύ?.
AAA η αλήθεια να λέγεται...
Duracell κουβέντα δεν θα πει γιατί και θα έρθω το Σάββατο, και φωτογραφίες θα βγάλουμε, και τη Δευτέρα θα είναι online, και θα έχουμε περάσει super?.
Το εύχομαι πραγματικά... γιατί αν τελικά ΔΕΝ έρθεις... το κράξιμο δεν το γλυτώνεις με τίποτα...
Μας έχεις αναστατώσει όλους !!!
telika foto den anebasate na doyme kai emeis.....
ακόμα δεν έχουμε βγάλει...
φωτογραφίες θα βγάλουμε το Σάββατο και είναι online τη Δευτέρα...
αλλά η φωτογραφία στο avatar είναι δική μου....
Μόνο θα μου ποζάρεις καυλίτσα... ή θα επιβεβαιώσεις και την επιλογή του nickname σου; ;)
Μήπως να επιβεβαιώσεις κι εσύ το δικό σου nick; ;)
ΣΙΓΟΥΡΑ, αν μου δωθεί η ευκαιρία... συναγωνιστή ;)
KAULITSA... δώσε μία ευκαιρία στον άξιο αγωνιστή και υπεραπιστή του ανδρικού γένους...
μάλλον δεν έχεις καταλάβει οτι ο Duracell την έχει πάρει την ευκαιρία του....