Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
εχω 3 καρτες 4 gb  αν χρειαστουνε ??.. μηνυμαααααααααααα

χαχαχα ευχαριστώ συναγωνιστή... αλλά οι φώτος θα μεταφέρονται επιτόπου από τις ψηφιακές σε MAC για περαιτέρω επεξεργασία... ;)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.877
Πόντοι
216
Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνίας -μα το Θεό.

Καλούμαστε να πιστέψουμε πώς υπάρχει χρήστης φωτογράφος που τσεκάρει μία-προς-μία ως προς το... φύλο τους τις (υποτιθμένες, ή πραγματικές) χρήστριες, καθώς και ότι ανταλλάσουν προ(σ)κλήσεις για την εκ του σύνεγγυς γνωριμία τους από 'δώ μέσα στο forum;

ζηλευουμε μεγαλε?? χεχε πραγματικα ειναι αξιοζηλευτο!!!

παντως για τους λατρεις της φωτογραφιας  δεν υπαρχει μαγαλητερη καυλα!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνίας -μα το Θεό.

Καλούμαστε να πιστέψουμε πώς υπάρχει χρήστης φωτογράφος που τσεκάρει μία-προς-μία ως προς το... φύλο τους τις (υποτιθμένες, ή πραγματικές) χρήστριες, καθώς και ότι ανταλλάσουν προ(σ)κλήσεις για την εκ του σύνεγγυς γνωριμία τους από 'δώ μέσα στο forum;

Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει όλα τα Θέματα συναγωνιστή!
Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι η kaulitsa θα είναι η 4η που θα ποζάρει για τον φακό μου, αποδεχόμενη παλιότερη ΑΝΟΙΧΤΗ πρό(σ)κλησή μου να δεχτούν να μου ποζάρουν για ν' αποδείξουν έτσι το φύλο τους προς ΟΛΕΣ τις υποτιθέμενες χρήστριες-μέλη του site...
Από τις προηγούμενες 3, η μια μάλιστα ποστάρισε και μερικές από τις φωτογραφίες της στο site... ενώ οι άλλες 2 μου ζήτησαν να μείνουν αυστηρά μεταξύ μας, όπως κι έκανα...
Τώρα αν δεν με πιστεύεις... δικαίωμά σου... αναρωτιέμαι όμως... αν τελικά έρθει to Σάββατο στο studio η kaulitsa όπως συμφωνήσαμε τηλεφωνικά και την Δευτέρα ποστάρει τις φωτογραφίες της... ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ???

OP
OP
K

kaulitsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι χτεσινός συναγωνιστή... άλλωστε όπως έγραψα ήδη μιλήσαμε στο κινητό κι εχει ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ !!!

Ευχαριστώ πολύ?.

Τώρα αν δεν με πιστεύεις... δικαίωμά σου... αναρωτιέμαι όμως... αν τελικά έρθει to Σάββατο στο studio η kaulitsa όπως συμφωνήσαμε τηλεφωνικά και την Δευτέρα ποστάρει τις φωτογραφίες της... ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ???

Duracell κουβέντα δεν θα πει γιατί και θα έρθω το Σάββατο, και φωτογραφίες θα βγάλουμε, και τη Δευτέρα θα είναι online, και θα έχουμε περάσει super?.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
duracell αμα χρειαστεις βοηθο !!!! π.χ να κουβαλησω κανα φιλμ να σφουγγατισω να ετοιμασω να σκηνικα της φωτογραφησης !!! φωναξε με !!!!!

χαχαχα Ευχαριστώ Συναγωνιστή :)
Αν και το studio μου είναι ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ... ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει! Αν χρειαστώ βοήθεια θα στείλω PM...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Σας εχει μιλησει κανεις για την χρησιμοτητα των PM?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει όλα τα Θέματα συναγωνιστή!
Σε πληροφορώ λοιπόν, ότι η kaulitsa θα είναι η 4η που θα ποζάρει για τον φακό μου, αποδεχόμενη παλιότερη ΑΝΟΙΧΤΗ πρό(σ)κλησή μου να δεχτούν να μου ποζάρουν για ν' αποδείξουν έτσι το φύλο τους προς ΟΛΕΣ τις υποτιθέμενες χρήστριες-μέλη του site...
Από τις προηγούμενες 3, η μια μάλιστα ποστάρισε και μερικές από τις φωτογραφίες της στο site... ενώ οι άλλες 2 μου ζήτησαν να μείνουν αυστηρά μεταξύ μας, όπως κι έκανα...
μα φυσικα οτι ητανε στημενο και γι αυτο ο ανατολακης μπλα μπλα μπλα και ο καστιγιο μπλα μπλα μπλα και η μουνιτσα μπλα μπλα μπλα!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ευχαριστώ πολύ?.

AAA η αλήθεια να λέγεται...

Duracell κουβέντα δεν θα πει γιατί και θα έρθω το Σάββατο, και φωτογραφίες θα βγάλουμε, και τη Δευτέρα θα είναι online, και θα έχουμε περάσει super?.

Το εύχομαι πραγματικά... γιατί αν τελικά ΔΕΝ έρθεις... το κράξιμο δεν το γλυτώνεις με τίποτα...
Μας έχεις αναστατώσει όλους !!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εγώ μία ερώτηση έκανα, από άγνοια κυρίως και αντί να πάρω μία, ή παραπάνω απλές απαντήσεις, έχω αρχίσει και εισπράττω μικροκατεβατά με ότι μπορεί να φανταστεί ο νούς του ανθρώπου.

kos2007

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ακόμα δεν έχουμε βγάλει...

φωτογραφίες θα βγάλουμε το Σάββατο και είναι online τη Δευτέρα...

αλλά η φωτογραφία στο avatar είναι δική μου....

οκ
παντος εχεις τρελες χιλαρες!!!!!!!
και τι δεν θα εδινα να ειμαι στην θεση του τυπα στην φωτο!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Κοπέλα μπαίνει σε site με τ' όνομα bourdela.com με το nickname "kaulitsa" και postάρει μάλιστα στο avatar της, φωτογραφία που την εμφανίζει να γλύφει μία ψωλή.

Το πιστεύουμε ΚΑΙ αυτό. Σωστά;

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Eδώ πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟ έχει ομαδάρα.....
Αυτό δεν θα πιστέψουμε????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
KAULITSA... δώσε μία ευκαιρία στον άξιο αγωνιστή και υπεραπιστή του ανδρικού γένους...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
KAULITSA... δώσε μία ευκαιρία στον άξιο αγωνιστή και υπεραπιστή του ανδρικού γένους...

ΧΑΧΑΧΑ Ευχαριστώ για την υποστήρικη συναγωνιστή :)

Πάντως για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, η kaulitsa έχει δεσμευτεί ότι το Σάββατο θα βρεθούμε για φωτογράφιση, όχι για κάτι άλλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom