Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
παιδια, δεν πατε στο τσατ να τα βρειτε ????

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
παιδια, δεν πατε στο τσατ να τα βρειτε ????
οχι φιλε μου γιατι αυτα μενουν μην μου πεις οτι εσυ εσβησες το ποστ που με ειπε ηληθιο?

warnwarn.gif
 σας[/URL] παρακαλω πολυ να ηρεμησουμε και να μην χαλαμε ασχετα θρεντ..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
επιμενεις ετσι?

να παραπονεθεις στους μοντς που βαζουν αυτα τα εμοτικονακια... κ εγω μετα να παραπονεθω που με ειπες το ιδιο ακριβως κ χειροτερο χωρις εμοτικονακια...

ενιγουει... ζωρζ δε θα παμε στο τσατ γιατι εγω με τον τυπο αυτο δεν εχω να λυσω τπτ .... ας σταματησει ν ασχολειται μαζι μου κ δεν θα ξανασχοληθω ουτε εγω διοτι κ ποτε δεν ασχοληθηκα πρωτη μαζι του.-
warnwarn.gif
 σας[/URL] παρακαλω πολυ να ηρεμησουμε και να μην χαλαμε ασχετα θρεντ..

Wouki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
You can cut the sexual tension with a knife in this place...

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
"...Το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία που έκαναν οι άντρες ήταν ότι έμαθαν να συμπεριφέρονται σαν γυναίκες..." Αντριάν Λάκατους (1972)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Εντελώς ασχετο αλλα μια καλη ιδεα θα ηταν να κανει καποιος ενα nick Αννας και να βρίζει την Bite.

Ετσι η Bite θα πηγαινει απο τον ΑΝΝΑ στον ΚΑΙΦΑ

:dancing: :dancing:(καλό ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ) :dancing: :dancing: :helpplea:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δε θα ξερει πως ειμαι εγω ομως χαχαχαχα
το ειπα αν με βαλετε εδω μεσα τωρα που θα παω διακοπες θα αποκαλυφθω.. αλλα με τοσες γκομενες που να με βρειτε... τετοια συμπτωση? χαχαχαχα

καιαφα [size=12pt]ειμαι 175 υψος 60 κιλα μπλε ματια με μακρια ξανθα μαλλια... [/size]σου κανω? ή να παω να πεσω απο καμια γεφυρα? :P
σημερα ειμαι ολη μερα εδω γιατι ειμαι αρρωστη κ γιατι εχει ζεστη απιστευτη εξω οπως συνηθως... μολις παω διακοπες κ θα με χασεις πως θα τ αντεξεις καημενο παιδι? με ποιον θα τσακωνεσαι? κ χαρη σου κανω!
πμ να ζητησω βοηθεια φυσικα κ δεν εχω στελει ποτε των ποτων σε κανενα... ουτε 15χρονα δεν τα κανουν αυτα

Γαμώ το, γιατί μου το χαλάς βρε BITE...Πες 1.60, 75 κιλά να σε τρελάνω στα pm... :rockon: :rockon: :rockon:

Χμμ, ενδιαφερουσα περιπτωση  ;)

όχι, όχι, όχι... 1.75 και 60 κιλά = ΑΙΣΧΟΣ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε flesh, το έχουμε ξαναπεί, η κοπέλα είναι τουλάχιστον εμφανίσιμη. Τώρα γιατί μετέχει ενεργά σε ένα τέτοιο site, μάλλον είναι ίδιον άλλων καταστάσεων.
Σου αρέσουν τα ελληνικά κοντοπούτανα ε; :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε flesh, το έχουμε ξαναπεί, η κοπέλα είναι τουλάχιστον εμφανίσιμη. Τώρα γιατί μετέχει ενεργά σε ένα τέτοιο site, μάλλον είναι ίδιον άλλων καταστάσεων.
:2funny:
Τα κοντο-χοντροπούτανα  :rockon: γιατί ταιριάζουμε εμφανισιακά!!!

Το "ελληνικά" το έβαλες μετά, ε; :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εντελώς ασχετο αλλα μια καλη ιδεα θα ηταν να κανει καποιος ενα nick Αννας και να βρίζει την Bite.

:dancing: :dancing:(καλό ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ) :dancing: :dancing: :helpplea:

ααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ χααχαχαχαχαχαχαχαχ :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny:
Τα κοντο-χοντροπούτανα  :rockon: γιατί ταιριάζουμε εμφανισιακά!!!

Το "ελληνικά" το έβαλες μετά, ε; :rockon:

Λόγω originality

Αμά βάλεις ότι δηλώνεις και σκουπιδιάρης, πολύ μπάζο βρε παιδάκι μου, που πας θες να βγάλεις και γκόμενα  :2funny: Μασατζίδικα που γαμάς και πολύ σου είναι  :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αμά βάλεις ότι δηλώνεις και σκουπιδιάρης,

έχω δηλώσει και βοηθός(!!!) υδραυλικού...μάλιστα, η γκόμενα έπιανε τις παλάμες μου για να το πιστέψει, και μόλις διέκρινε σκληρά σημεία (από το γυμναστήριο) το έχαψε...Μετά ήμουν ελεύθερος  να λέω ό,τι καφρίλα μου κατέβαινε :2funny: :2funny: :2funny:

πολύ μπάζο βρε παιδάκι μου, που πας θες να βγάλεις και γκόμενα  :2funny: Μασατζίδικα που γαμάς και πολύ σου είναι :2funny:

Μασατζήδικα και μάλιστα με συνοδεία γνωστού :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

δλδ μονο αν εισαι τουλαχιστον ασχημη κ πυροβολημενη μετεχεις σε τετοιο σαιτ?
απλα μ αρεσει... δεν υπαρχει κατι παραπανω... δεν μ αρεσουν τα τοπικ για το θεμα του φορουμ δεν με αφορουν κ μονο απο περιεργεια τα εχω διαβασει καποιες φορες... ξερετε αμα εισαι φοιτητρια σε ατελειωτες καταληψεις εχεις απιστευτο χρονο στη διαθεση σου... οποτε καποιον απ αυτον τον περνας διαδυκτιακως :P
δεν ειμαι πληγωμενο χαμομηλακι απο καναν ανδρα παντως σας βεβαιω :2funny:
κ μη νομιζετε εγω μετα απ αυτο το σαιτ εχω αντιληφθει πολλα πραγματα... πχ.. τλκ εχουμε τεραστια δυναμη οι γυναικες :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμώ το, γιατί μου το χαλάς βρε BITE...Πες 1.60, 75 κιλά να σε τρελάνω στα pm... :rockon: :rockon: :rockon:

όχι, όχι, όχι... 1.75 και 60 κιλά = ΑΙΣΧΟΣ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

συγγνωμη φλεσακο αλλα τι να κανω? :P
κ καλα τα κιλα ευκολα αυξανονται... πανευκολα μη σου πω χαχαχα το υψος? να αρχισω να κοβω ποδια? :2funny:

περιφερομενη...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
έχω δηλώσει και βοηθός(!!!) υδραυλικού...μάλιστα, η γκόμενα έπιανε τις παλάμες μου για να το πιστέψει, και μόλις διέκρινε σκληρά σημεία (από το γυμναστήριο) το έχαψε...Μετά ήμουν ελεύθερος  να λέω ό,τι καφρίλα μου κατέβαινε :2funny: :2funny: :2funny:

Μασατζήδικα και μάλιστα με συνοδεία γνωστού :2funny: :2funny: :2funny:

Ο θεός μαζί σου δηλαδή 0:)

δλδ μονο αν εισαι τουλαχιστον ασχημη κ πυροβολημενη μετεχεις σε τετοιο σαιτ?
απλα μ αρεσει... δεν υπαρχει κατι παραπανω... δεν μ αρεσουν τα τοπικ για το θεμα του φορουμ δεν με αφορουν κ μονο απο περιεργεια τα εχω διαβασει καποιες φορες... ξερετε αμα εισαι φοιτητρια σε ατελειωτες καταληψεις εχεις απιστευτο χρονο στη διαθεση σου... οποτε καποιον απ αυτον τον περνας διαδυκτιακως :P
δεν ειμαι πληγωμενο χαμομηλακι απο καναν ανδρα παντως σας βεβαιω :2funny:
κ μη νομιζετε εγω μετα απ αυτο το σαιτ εχω αντιληφθει πολλα πραγματα... πχ.. τλκ εχουμε τεραστια δυναμη οι γυναικες :2funny: :2funny: :2funny:

συγγνωμη φλεσακο αλλα τι να κανω? :P
κ καλα τα κιλα ευκολα αυξανονται... πανευκολα μη σου πω χαχαχα το υψος? να αρχισω να κοβω ποδια? :2funny:περιφερομενη...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτά τα είπες μόνη σου, εγώ άλλα εννοούσα. Από εμένα τουλάχιστον είσαι ευπρόσδεκτη ανεξαρτήτως εμφάνισης και ψυχολογίας. Η συμπεριφορά είναι που μετράει στα public.
Καμιά δύναμη δεν έχετε οι γυναίκες. Θέμα... φαντασίας και μόνο, αν φταίει

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε αυτα μπορεσα να σκεφτω απ τις αλλες καταστασεις που ειπες... αμα ειναι τπτ αλλο πες το καλε :)
α επισης καποιες φορες μπαινουν κ φιλοι μου κ ο αδερφος μου με το νικ μου... να αλλη μια εξηγηση χιχιχι

δε ξερω τι λες εσυ για τη δυναμη των γυναικων αλλα αλλλααα διαφαινονται σε πολλα ποστς.. τεσπα δεν θα κατσουμε να τ αναλυσουμε τωρα αυτο.. αστειευομουν ετσι κ αλλιως

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ʼμα το κατάλαβες από το site, τι να σου πω.
At least viva la democracia Internetica

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αμ δεν ήταν του δικαίου, του αδικημένου ήταν :2funny:

Stories

Νέο!