giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
παιδια, δεν πατε στο τσατ να τα βρειτε ????
οχι φιλε μου γιατι αυτα μενουν μην μου πεις οτι εσυ εσβησες το ποστ που με ειπε ηληθιο?παιδια, δεν πατε στο τσατ να τα βρειτε ????
δε θα ξερει πως ειμαι εγω ομως χαχαχαχα
το ειπα αν με βαλετε εδω μεσα τωρα που θα παω διακοπες θα αποκαλυφθω.. αλλα με τοσες γκομενες που να με βρειτε... τετοια συμπτωση? χαχαχαχα
καιαφα [size=12pt]ειμαι 175 υψος 60 κιλα μπλε ματια με μακρια ξανθα μαλλια... [/size]σου κανω? ή να παω να πεσω απο καμια γεφυρα?
σημερα ειμαι ολη μερα εδω γιατι ειμαι αρρωστη κ γιατι εχει ζεστη απιστευτη εξω οπως συνηθως... μολις παω διακοπες κ θα με χασεις πως θα τ αντεξεις καημενο παιδι? με ποιον θα τσακωνεσαι? κ χαρη σου κανω!
πμ να ζητησω βοηθεια φυσικα κ δεν εχω στελει ποτε των ποτων σε κανενα... ουτε 15χρονα δεν τα κανουν αυτα
Χμμ, ενδιαφερουσα περιπτωση ;)
Ρε flesh, το έχουμε ξαναπεί, η κοπέλα είναι τουλάχιστον εμφανίσιμη. Τώρα γιατί μετέχει ενεργά σε ένα τέτοιο site, μάλλον είναι ίδιον άλλων καταστάσεων.
Σου αρέσουν τα ελληνικά κοντοπούτανα ε;
Εντελώς ασχετο αλλα μια καλη ιδεα θα ηταν να κανει καποιος ενα nick Αννας και να βρίζει την Bite.
Ετσι η Bite θα πηγαινει απο τον ΑΝΝΑ στον ΚΑΙΦΑ
(καλό ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ)
Τα κοντο-χοντροπούτανα γιατί ταιριάζουμε εμφανισιακά!!!
Το "ελληνικά" το έβαλες μετά, ε;
Αμά βάλεις ότι δηλώνεις και σκουπιδιάρης,
πολύ μπάζο βρε παιδάκι μου, που πας θες να βγάλεις και γκόμενα Μασατζίδικα που γαμάς και πολύ σου είναι
Ρε flesh, το έχουμε ξαναπεί, η κοπέλα είναι τουλάχιστον εμφανίσιμη. Τώρα γιατί μετέχει ενεργά σε ένα τέτοιο site, μάλλον είναι ίδιον άλλων καταστάσεων.
Σου αρέσουν τα ελληνικά κοντοπούτανα ε;
Γαμώ το, γιατί μου το χαλάς βρε BITE...Πες 1.60, 75 κιλά να σε τρελάνω στα pm...
όχι, όχι, όχι... 1.75 και 60 κιλά = ΑΙΣΧΟΣ
περιφερομενη...Εντελώς ασχετο αλλα μια καλη ιδεα θα ηταν να κανει καποιος ενα nick Αννας και να βρίζει την Bite.
Ετσι η Bite θα πηγαινει απο τον ΑΝΝΑ στον ΚΑΙΦΑ
(καλό ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ)
έχω δηλώσει και βοηθός(!!!) υδραυλικού...μάλιστα, η γκόμενα έπιανε τις παλάμες μου για να το πιστέψει, και μόλις διέκρινε σκληρά σημεία (από το γυμναστήριο) το έχαψε...Μετά ήμουν ελεύθερος να λέω ό,τι καφρίλα μου κατέβαινε
Μασατζήδικα και μάλιστα με συνοδεία γνωστού
δλδ μονο αν εισαι τουλαχιστον ασχημη κ πυροβολημενη μετεχεις σε τετοιο σαιτ?
απλα μ αρεσει... δεν υπαρχει κατι παραπανω... δεν μ αρεσουν τα τοπικ για το θεμα του φορουμ δεν με αφορουν κ μονο απο περιεργεια τα εχω διαβασει καποιες φορες... ξερετε αμα εισαι φοιτητρια σε ατελειωτες καταληψεις εχεις απιστευτο χρονο στη διαθεση σου... οποτε καποιον απ αυτον τον περνας διαδυκτιακως
δεν ειμαι πληγωμενο χαμομηλακι απο καναν ανδρα παντως σας βεβαιω
κ μη νομιζετε εγω μετα απ αυτο το σαιτ εχω αντιληφθει πολλα πραγματα... πχ.. τλκ εχουμε τεραστια δυναμη οι γυναικες
συγγνωμη φλεσακο αλλα τι να κανω?
κ καλα τα κιλα ευκολα αυξανονται... πανευκολα μη σου πω χαχαχα το υψος? να αρχισω να κοβω ποδια? περιφερομενη...
Καμιά δύναμη δεν έχετε οι γυναίκες. Θέμα... φαντασίας και μόνο, αν φταίει
ʼμα το κατάλαβες από το site, τι να σου πω.
At least viva la democracia Internetica