Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ρε Duracel υπαρχει και αλλο κελεπουρι στο site!
H Bite για κανε τα κονε σου γιατι λεει οτι ειναι πολυ μουναρα.................

Κατ' αρχήν αν διαβάσεις προσεχτικά το θέμα, θα δεις οτι ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΝΜ... η kaulitsa μου είχε στείλει PM και ζήτησε να ποζάρει (όσο ασυνήθιστο ή απίθανο κι αν ακούγεται... ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ! Κ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ) !!!
Οποια λοιπόν ισχυρίζεται ότι είναι γυναίκα και θέλει... ευχαρίστως να κανονίσουμε φωτογράφιση! Απλά είναι τα πράγματα... (αλλά ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ τολμούν τελικά... ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ).

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
η μπαιτ βασικα λεει οτι ειναι πολυ μπαζο... γυναικα ειμαι αλλωστε.. ειναι στο ντιενει μου να μην μου αρεσω
το πολυ οτι ειπες αλλοι το λενε γι αυτη χαχαχαχα

κ επισης μας εκανε ολων των γυναικων προσκληση παυλα προκληση ο ντουρ παλαιοθεν σε τουτο το θεμα κ του απαντησαμε οτι δεν προκειται... κ μας ειναι κ αδιαφορο...

νεος γυρος συνομιλιων καιαφα? επιμενεις? απτοητος? τι να σου πω.. τρεμω μην σου προκαλεσω κ εφιαλτες :P
Στην κουζινα σου................εφιαλτης εισαι για πολλους εδω μεσα!!!!!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Κατ' αρχήν αν διαβάσεις προσεχτικά το θέμα, θα δεις οτι ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΝΜ... η kaulitsa μου είχε στείλει PM και ζήτησε να ποζάρει (όσο ασυνήθιστο ή απίθανο κι αν ακούγεται... ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ! Κ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ) !!!
Οποια λοιπόν ισχυρίζεται ότι είναι γυναίκα και θέλει... ευχαρίστως να κανονίσουμε φωτογράφιση! Απλά είναι τα πράγματα... (αλλά ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ τολμούν τελικά... ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ).
Εγω δεν σου ειπα τιποτα..............ξερω πολυ καλα τι συνεβει τα εχω πει με την καυλιτσα με πμ!
Παντως για τη bite θα θες μεγαλο μα παρα μεγαλο φακο!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Γιατι δεν συμβαινουν ποτε σε μενα αυτα;  :think:

Συμφωνώ απόλυτα με τον συλλογισμό σου... όμως επειδή ασχολούμαι με computers χρόνιααα και με το internet από την εποχή που ακόμα ΔΕΝ υπήρχε (online σε BBS με modem 300bps... για όσους ξέρουν) έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ !!! ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ + TIMING !!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ξερω πολυ καλα τι συνεβει τα εχω πει με την καυλιτσα με πμ!
Παντως για τη bite θα θες μεγαλο μα παρα μεγαλο φακο!

Αφού λοιπόν έχεις επικοινωνήσει με την kaulitsa με pm θα ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΙΝΗ!
Αυτό λέω κι εγώ... και τίποτα παραπάνω! Ούτε έχω προσωπικά με κανέναν... ούτε όρεξη για flames κλπ... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ... ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ._

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Στην κουζινα σου................εφιαλτης εισαι για πολλους εδω μεσα!!!!!!
ωωωω εισαι βαρετος... κολλησε η βελονα..

ουτε για να κανω πλακα δεν προσφερεσαι πια..

ναι ναι μεγαλο πολυ μεγαλο φακο... επειδη με ειδες αλλωστε... χαχαχαχαχα τς τς τς θα μεγαλωσει η μυτη σου απ τα ψευδη βρε!

σιγα ρε ντουρ να μην επρεπε να ερθουμε για να αποδειξουμε οτι ημαστε γυναικες πραγματικες να μας φωτογραφισεις... ακου δεν τολμανε παρα ελαχιστες.. δλδ διαβαζετε τι λετε?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
παληκαρια και κυριες, χαλαρωστε το σας παρακαλω μην κλειδωνουμε κι αλλο (ασχετο) θρεντ. αυτα ως γνωστο δεν οδηγουν πουθενα..

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
ωωωω εισαι βαρετος... κολλησε η βελονα..

ουτε για να κανω πλακα δεν προσφερεσαι πια..

ναι ναι μεγαλο πολυ μεγαλο φακο... επειδη με ειδες αλλωστε... χαχαχαχαχα τς τς τς θα μεγαλωσει η μυτη σου απ τα ψευδη βρε!
Αντε να πα να βρεις κανα γκομενο που δεν σε πλησιαζει κανεις και εισαι εδω μεσα για να διαβαζεις τις ενημερωσεις για μπουρδελα και να μαλακειζεσε!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ BITE ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κάτι μου λέει ότι θα δούμε τη φωτογραφία καμιάς κατσίκας και ο ντουρασελ θα λέει "κοροϊδεύετε αλλά έκανε ΦΟΒΕΡΟ ΓΑΜΗΣΙ".

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ο,τι πεις καιαφα... πραγματικα βαρεθηκα... εσενα οχι το φορουμ :P :)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
ο,τι πεις καιαφα... πραγματικα βαρεθηκα... εσενα οχι το φορουμ :P :)
Τωρα που ειπα την αληθεια σε βαρεθηκα ε?
Το φορουμ εσενα βαρεθηκε πιστεψε με!
Δεν μπορει να μπαινεις σε ενα φορουμ για πουτανες δεν ειναι φυσιολογικο!
Αντε τωρα να πεις τις αερολογιες σου που καθονται και σχολουνται μαζι σου!!!!!!!!!
Ρε συναγωνιστες μπορει να μου πει ενας γιατι ασχολεισται μαζι της?
Και οσο για την ψηφοφορια που ανοιξα τι εγινε?ειπες στους μοντς να την κλειδωσουν?

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΒΙΤΕ ΕΛΕΟΣ!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ποια αληθεια βρε?
μιλας για φωτο μου κ δη σωματος που απλα δεν υπαρχει πουθενα στο ιντερνετ... κ μαλιστα οτι την εχεις δει! κ σου φανηκα κ τεραστια? μηπως σου φανηκα κ κοντη? με ασπρες κ κοκκινες βουλες? μιλας για το αν μου καθεται κανεις ή αν με γουσταρει κανεις εξω απο δω? γιατι μ εχεις δει πως ειμαι? νομιζεις οτι προσβαλομαι απ αυτα που λες? λες ολο βλακειες κ περιμενεις να συνεχιζω ν ασχολουμαι? ε οχι.. νο φαν ενιμορ... ιτ ις μπορινγκ! μπορινγκ! μποοοοοοοορινγκ! βαρετοοοοοοοοοοοο!

οσο για το τοπικ δεν ζητησα απο κανενα να το κλειδωσει... αλλα μελη το ζητησαν αν δε προσεξες....

Επισκέπτης
ποια αληθεια βρε?
μιλας για φωτο μου κ δη σωματος που απλα δεν υπαρχει πουθενα στο ιντερνετ... κ μαλιστα οτι την εχεις δει! κ σου φανηκα κ τεραστια? μηπως σου φανηκα κ κοντη? με ασπρες κ κοκκινες βουλες? μιλας για το αν μου καθεται κανεις ή αν με γουσταρει κανεις εξω απο δω? γιατι μ εχεις δει πως ειμαι? νομιζεις οτι προσβαλομαι απ αυτα που λες? λες ολο βλακειες κ περιμενεις να συνεχιζω ν ασχολουμαι? ε οχι.. νο φαν ενιμορ... ιτ ις μπορινγκ! μπορινγκ! μποοοοοοοορινγκ! βαρετοοοοοοοοοοοο!

οσο για το τοπικ δεν ζητησα απο κανενα να το κλειδωσει... αλλα μελη το ζητησαν αν δε προσεξες....

Εκτός αν σε τραβήξει κανείς με κάνα κινητό!!!! Μπουαχαχαχαχαχαχαχα!!!! :cheesy:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
ποια αληθεια βρε?

Ποια μελη αυτα που τους εστελνες πμ?
Δεν απαντας ομως σε αυτα που σε ρωταω!!!!!!!!
Ολο γυριζεις την κουβεντα εκει που θελεις εσυ!!!!!!!
Σιγα μην εισαι και μοντελο για να εισαι εδω ολη την ωρα σιγουρα δεν εισαι!!!!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
παιδια, απ το επομενο ασχετο ποστ, πιανω τα ''ψαλιδια''..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εκτός αν σε τραβήξει κανείς με κάνα κινητό!!!! Μπουαχαχαχαχαχαχαχα!!!! :cheesy:
δε θα ξερει πως ειμαι εγω ομως χαχαχαχα
το ειπα αν με βαλετε εδω μεσα τωρα που θα παω διακοπες θα αποκαλυφθω.. αλλα με τοσες γκομενες που να με βρειτε... τετοια συμπτωση? χαχαχαχα

καιαφα ειμαι 175 υψος 60 κιλα μπλε ματια με μακρια ξανθα μαλλια... σου κανω? ή να παω να πεσω απο καμια γεφυρα? :P
σημερα ειμαι ολη μερα εδω γιατι ειμαι αρρωστη κ γιατι εχει ζεστη απιστευτη εξω οπως συνηθως... μολις παω διακοπες κ θα με χασεις πως θα τ αντεξεις καημενο παιδι? με ποιον θα τσακωνεσαι? κ χαρη σου κανω!
πμ να ζητησω βοηθεια φυσικα κ δεν εχω στελει ποτε των ποτων σε κανενα... ουτε 15χρονα δεν τα κανουν αυτα

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Σου ειπα να μη με ξαναπεις αγορι σου ειναι σαν να με βριζεις! :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories