Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Δε θα ξεχάσω μετά την φωτογράφιση που εξαφανίστηκες για μέρες. Ήταν φανερό ότι ξεφόρτισες από το πολύ sex  :grin:

Αν ανατρέξεις σε προηγούμενα posts μου εκείνης της περιόδου, θα δεις ότι είχα γράψει πως θα έλειπα για αρκετό διάστημα στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Για επαγγελματικούς λόγους ή για ψυχοθεραπεία από τα ψυχικά τραύματα της συγκεκριμένης φάσης;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αν ανατρέξεις σε προηγούμενα posts μου εκείνης της περιόδου, θα δεις ότι είχα γράψει πως θα έλειπα για αρκετό διάστημα στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους...

Το θυμάμαι και αυτό, αλλά δεν το πίστεψα τότε...  :sunglasses: ,

πάντως η καυλίτσα σε μένα δεν απάντησε, αυτό σας το λέω γκαραντί.
Για τιμή όντως δεν τη ρώτησα, έπρεπε?  :rolleyes:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Για επαγγελματικούς λόγους ή για ψυχοθεραπεία από τα ψυχικά τραύματα της συγκεκριμένης φάσης;

Για δουλειές (άλλωστε είχα γράψει σε κάποιο άλλο thread ότι θα έλειπα για αρκετό χρονικό διάστημα και ΠΡΙΝ γίνει η όλη φάση)...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Το θυμάμαι και αυτό, αλλά δεν το πίστεψα τότε...  :sunglasses: ,

πάντως η καυλίτσα σε μένα δεν απάντησε, αυτό σας το λέω γκαραντί.
Για τιμή όντως δεν τη ρώτησα, έπρεπε?  :rolleyes:

Aπ' ότι μου είχε πει εκείνη την περίοδο που επικοινωνούσαμε, είχε γίνει ΧΑΜΟΣ από PM στο email της... οπότε προσπαθούσε να κάνει μια επιλογή με ποιούς θα επικοινωνήσει...
Οσον αφορά την τιμή... δεν ξέρω τι έκανε με τους άλλους, εμένα πάντως δεν μου κόστισε τίποτα!
Και μιας και γίνεται λόγος... γενικά είναι πολύ εντάξη σαν συμπεριφορά η κοπέλα!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Aυτό έλειπε, να ζητάει και λεφτά... μάλλον ευχαριστώ καλέ κύριε έπρεπε να πει.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Μάλιστα... Εκεί που ο φίλος μας ήταν σιωπηλός, γριφώδης και απλά υπαινικτικός σε σχέση με το τι συνέβη σε 'κείνη την περισπούδαστη "φωτογράφηση", τώρα, παρατά προσχήματα και μιλάει ανοικτά για "Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο ΓΑΜΗΣΙ".

Έχουμε νοημοσύνη ρεεεεε.

Υ.Γ.: Mods και/ή Operators, δεν το "κλειδώνετε" το ρημάδι να τελειώνουμε; Απ' την αρχή ήταν πολύ μούφα το όλο ζήτημα και συνεπώς ΚΑΙ το thread.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μάλιστα... Εκεί που ο φίλος μας ήταν σιωπηλός, γριφώδης και απλά υπαινικτικός σε σχέση με το τι συνέβη σε 'κείνη την περισπούδαστη "φωτογράφηση", τώρα, παρατά προσχήματα και μιλάει ανοικτά για "Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο ΓΑΜΗΣΙ".

Έχουμε νοημοσύνη ρεεεεε.

Υ.Γ.: Mods και/ή Operators, δεν το "κλειδώνετε" το ρημάδι να τελειώνουμε; Απ' την αρχή ήταν πολύ μούφα το όλο ζήτημα και συνεπώς ΚΑΙ το thread.

+1 αλλα το thread μου με τον σωστο φραπε μενει ανοικτο οποτε δε με περνει να λεω πολλα πολλα :grin: :cheesy:

Wouki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι lurker για καιρο στο site και δεν εχω ποσταρει ποτε μεχρι τωρα.

Δεν θα μπω στην κουβεντα περι μουφας φωτογραφισης κλπ.
Το μόνο που θελω να πω ειναι τουτο προς την kaulitsa:

Πιπα ακαποτη σε τυπο που γνωρισες σε site που λεγεται "bourdela dot com" και μετα 2 ή 5 ωρες απο κοντα;

Δεν εχω κανει πολλα 1-night-stands στην ζωη μου για να ξερω σιγουρα, αλλα νομιζω πως στις "ξεπετες" ειναι ολοι διπλα προσεκτικοι.

Anyway,τελειωνω με μια ερωτηση προς το συμπαν:

Γιατι δεν συμβαινουν ποτε σε μενα αυτα;  :think:

Επισκέπτης
O καθένας μας έχει τα γούστα του ως προς την εμφάνιση... και σε τελική δικαίωμά του!
Ανεξάρτητα όμως απ' αυτό, Η ΚΑULITSA ΕΚΑΝΕ Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο ΓΑΜΗΣΙ! ;)

κυριε ντουρασελ νομιζω οτι θα ηταν φρονιμο εκ μερους σου να σταματισεις να καλιεργεις ενα θεμα που ταν η αφορμη να ξεφτιλιστεις.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ειμαι lurker για καιρο στο site και δεν εχω ποσταρει ποτε μεχρι τωρα.

Δεν θα μπω στην κουβεντα περι μουφας φωτογραφισης κλπ.
Το μόνο που θελω να πω ειναι τουτο προς την kaulitsa:

Πιπα ακαποτη σε τυπο που γνωρισες σε site που λεγεται "bourdela dot com" και μετα 2 ή 5 ωρες απο κοντα;

Δεν εχω κανει πολλα 1-night-stands στην ζωη μου για να ξερω σιγουρα, αλλα νομιζω πως στις "ξεπετες" ειναι ολοι διπλα προσεκτικοι.

Anyway,τελειωνω με μια ερωτηση προς το συμπαν:

[size=12pt]Γιατι δεν συμβαινουν ποτε σε μενα αυτα; [/size] :think:

Δεν έχεις ακούσει ότι οι άλλοι είναι μάγκες; :think:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ρε Duracel υπαρχει και αλλο κελεπουρι στο site!
H Bite για κανε τα κονε σου γιατι λεει οτι ειναι πολυ μουναρα.................

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
κυριε ντουρασελ νομιζω οτι θα ηταν φρονιμο εκ μερους σου να σταματισεις να καλιεργεις ενα θεμα που ταν η αφορμη να ξεφτιλιστεις.

Κατ' αρχήν το θέμα ΔΕΝ το άνοιξα εγώ! Δεύτερον, αν προσέξεις τα πρόσφατα posts, άλλοι επανέρχονται και ξαναγράφουν μετά από καιρό... και τρίτον και σημαντικότερο, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ 100% ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑ(Υ)ΛΑ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
η μπαιτ βασικα λεει οτι ειναι πολυ μπαζο... γυναικα ειμαι αλλωστε.. ειναι στο ντιενει μου να μην μου αρεσω
το πολυ οτι ειπες αλλοι το λενε γι αυτη χαχαχαχα

κ επισης μας εκανε ολων των γυναικων προσκληση παυλα προκληση ο ντουρ παλαιοθεν σε τουτο το θεμα κ του απαντησαμε οτι δεν προκειται... κ μας ειναι κ αδιαφορο...

νεος γυρος συνομιλιων καιαφα? επιμενεις? απτοητος? τι να σου πω.. τρεμω μην σου προκαλεσω κ εφιαλτες :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom