την ευλογια σου τοτε
χαχαχαχα
πρεπει να σκυψεις για να την παρειςʽ!!!!
την ευλογια σου τοτε
χαχαχαχα
Έγινε τόσος ντόρος με το θέμα λες και πήρε την θέση του Κόφι Ανάν στον ΟΗΕ και έλυσε το Κυπριακό..Έλεος αν αναλωνόμαστε με κάτι τόσο ασήμαντο....
Ε οταν μου τα χουν μες τη μουρη τα προσεχω τι να κανω
Σκυψε ευλογημενη.........χαχαχαχα
Σκυψε ευλογημενη.........χαχαχαχα
Πσιδιά, αν παρατηρήσετε προσεκτικά τον πούτσο του Duracell που εικονίζεται στις φωτογραφίες τις οποίες -υποτίθεται πώς- τράβηξε μαζί μετην καυλίτσα το περασμένο Σ/Κ, θα διαπιστώσετε, έως την τελευταία λεπτομέρεια, ότι είναι ακριβώς Ο ΙΔΙΟΣ πούτσος που εμφανίζεται να γλύφει η καυλίτσα στο avatar της που ποστάρει εδώ και καιρό.
Αν το σκεφτείτε, αποδεικνύεται μέσες-άκρες ότι η υπόθεση είναι ΕΝΤΕΛΩΣ Μούφα.
ʼντε γεια.
Υ.Γ.: Που καταλήξαμε ρε πούστη. Για ν' αποδείξουμε ότι δύο (ή μήπως ένας και μοναδικός;;; ) "εξυπνάκηδες" πιστεύουν πώς απευθύνονται σε ηλιθίους, πρέπει να γίνεις έως και πουτσο-παρατηρητής. Α σιχτίρ.
ʼντε γεια ξανά.
ενδιαφερον....ποση ωρα περιπου τον κοιτουσες?
Και σε ποια σημεία εστίασε την προσοχή του
στα ματια!!!!
Ώστε φωτογραφήθηκες κι εσύ, ε;
μουνιτσα μου ποτε θα ερθεις για πασχα πισω στην πάτριδα ??
το πραμα κανει μπαμ οτι ειναι στημενο.
ο ντουρασελ σιγουρα γνωριζει την ευτραφης κοπελα,αλλα οταν ανοιξε το θεμα ειχει ειδη τις φωτο και δεν τις τραβιξε μετα απο οτι λεει.Επισης πιστευω οτι αυτο το εκανε για να εκμεταλευτει την μεγαλη γυναικεια αναγνωσιμοτιτα του σαιτ μπας και του κατσει καμια.
Οσο για το στοιχιματακι που ανεφερες χθες εγω θα σου προτεινω κατι αλλο........αν αποδειξεις οτι ειναι ετσι οπως τα λες μεχρι τωρα να χασω 2 αστερια απο το προφιλ(για παντα) αν δεν το αποδειξεις θα χασεις εσυ 2 αστερια.Με αυτο τον τροπο θα τιμωριθει ο ψευτης με μειωση βαθμου.
Επισης ειπες οτι εχεις την εφημεριδα της κυριακης μαζι με την καυλιτσα,μετα το αλλαξες και ειπες οτι ΘΑ βγαλεις φωτο μαζι με το εθνος κυνηγι.Τι ισχυει τελικα?
Η kavlitsa απο εδω ειναι ιδια με την kav_litsa στο e-love που δινει και το msn της????