Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σκυψε ευλογημενη.........χαχαχαχα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Έγινε τόσος ντόρος με το θέμα λες και πήρε την θέση του Κόφι Ανάν στον ΟΗΕ και έλυσε το Κυπριακό..Έλεος αν αναλωνόμαστε με κάτι τόσο ασήμαντο....

Όχι μωρέ, δεν αναλωθήκαμε...Καμιά 50ριά σελίδες thread γράψαμε!!! :dancing:

Επισκέπτης
Είτε είναι αλήθεια οπότε μαγκιά τους των παιδιών και δεν μας πέφτει λόγος είτε είναι ψέμματα οπότε αξία τους δίνετε με το να ασχολείστε το ίδιο και το αυτό.

Υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος για τον οποίο θα πρέπει να ασχοληθούμε για το αν γάμησε και πως γάμησε ο οιοσδήποτε;

Αν η kaulitsa ήταν βίζιτα ναι θα μας ενδιέφερε το review για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές. Εφόσον δεν είναι κακώς ασχολείστε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πσιδιά, αν παρατηρήσετε προσεκτικά τον πούτσο του Duracell που εικονίζεται στις φωτογραφίες τις οποίες -υποτίθεται πώς- τράβηξε μαζί μετην καυλίτσα το περασμένο Σ/Κ, θα διαπιστώσετε, έως την τελευταία λεπτομέρεια, ότι είναι ακριβώς Ο ΙΔΙΟΣ πούτσος που εμφανίζεται να γλύφει η καυλίτσα στο avatar της που ποστάρει εδώ και καιρό.

Αν το σκεφτείτε, αποδεικνύεται μέσες-άκρες ότι η υπόθεση είναι ΕΝΤΕΛΩΣ Μούφα.

ʼντε γεια.

Υ.Γ.: Που καταλήξαμε ρε πούστη. Για ν' αποδείξουμε ότι δύο (ή μήπως ένας και μοναδικός;;; ) "εξυπνάκηδες" πιστεύουν πώς απευθύνονται σε ηλιθίους, πρέπει να γίνεις έως και πουτσο-παρατηρητής. Α σιχτίρ.

ʼντε γεια ξανά.

Ρε φίλε είναι ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ;!;! :2funny: :helpplea: :2funny:
Παναγία μου σήμερα το 'χει η  μέρα
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,781.msg108064#msg108064] ]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ώστε φωτογραφήθηκες κι εσύ, ε;
:grin:

Οχι ακομα αλλα εχω σκοπο να κανω παταγοοοοοοο.....χαχαχαχαχαχα

μουνιτσα μου ποτε θα ερθεις για πασχα πισω στην πάτριδα ??

Την αλλη βδομαδα........σου αρεσε τοσο πολυ το σχολιο μου που το βαλες δυο φορες? :P

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
[quote author=mounitsa

Την αλλη βδομαδα........σου αρεσε τοσο πολυ το σχολιο μου που το βαλες δυο φορες? :P
[/quote]

βασικα επιασες το υπονοουμενο!!! αντε με το καλο !!! και ελπιζω να σε γνωρισουμε και απο κοντα!!! οχι για φωτογραφηση!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
το πραμα κανει μπαμ οτι ειναι στημενο.
ο ντουρασελ σιγουρα γνωριζει την ευτραφης κοπελα,αλλα οταν ανοιξε το θεμα ειχει ειδη τις φωτο και δεν τις τραβιξε μετα απο οτι λεει.Επισης πιστευω οτι αυτο το εκανε για να εκμεταλευτει την μεγαλη γυναικεια αναγνωσιμοτιτα του σαιτ μπας και του κατσει καμια.
Οσο για το στοιχιματακι που ανεφερες χθες εγω θα σου προτεινω κατι αλλο........αν αποδειξεις οτι ειναι ετσι οπως τα λες μεχρι τωρα να χασω 2 αστερια απο το προφιλ(για παντα) αν δεν το αποδειξεις θα χασεις εσυ 2 αστερια.Με αυτο τον τροπο θα τιμωριθει ο ψευτης με μειωση βαθμου.
Επισης ειπες οτι εχεις την εφημεριδα της κυριακης μαζι με την καυλιτσα,μετα το αλλαξες και ειπες οτι ΘΑ βγαλεις φωτο μαζι με το εθνος κυνηγι.Τι ισχυει τελικα?

Σε διαβεβαιώ πως την κοπέλα ΔΕΝ την ήξερα προηγουμένως και την γνώρισα μέσω του site, όταν ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΩΤΗ PM!

Οσον αφορά το στοίχημα, δεν δίνω καμιά αξία στ' αστέρια... άλλωστε είμαι τόσο παλιό μέλος που αν μετρούσαν κανονικά τα posts από το παλιό forum θα είχα τουλάχιστον χίλια παραπάνω!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
  Η kavlitsa απο εδω ειναι ιδια με την kav_litsa στο e-love που δινει και το msn της????

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Παιδιά θέλω να πώ κάτι, αν και κινδυνεύω να γίνω δυσάρεστος σε κάποιους :
Δεν σας κρύβω ότι κι εγώ είχα τις αμφιβολίες μου για την όλη φάση...
Όμως ο duracell δεν είχε δέιξει ως τώρα στην όλη του παρουσία στο σάιτ δέιγματα υποκριτικής συμπεριφοράς.
Το γεγονός ότι επέστρεψε, δείχνει πως μάλλον είναι ειλικρινής, για μένα τουλάχιστον.
Εγώ προσωπικά δεν θα είχα τα μούτρα να επιστρέψω μετά απο τέτοιο σκηνικό, αν είχα χεσμένη τη φωλιά μου....
Ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι, δεν βλέπω κάποιο χειροπιαστό κέρδος για το φίλο, στο να στήσει όλο αυτό...
Νομίζω πως δικαιούται να στηρίξει τα λεγόμενα του, και πρέπει όλοι μας να τον δούμε καλόπιστα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μην μασατε!!!!σαιτ ειναι και οι περισσοτεροι ειμαστε ανωνυμοι....ο καθενας λεει οτι θελει!!!κανεις δεν πρεπει να αποδειξει οτιδιποτε.....

petros010203

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
απορία: το δεξι τζιτζί γιατί είναι μελανιασμένο?  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories