Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ρε και αν την γάμησε στο κάτω κάτω τι έγινε?Λες και 'εκανε κανα κατόρθωμα ο τυπάς ρε πούστη μ...Ο πρώτος η ο τελευταίος είναι επί γης που γαμάει?Και αν του κάθισε η περίεργη όλη φάση bravo του αν και το θεωρώ τελείως ηλίθιο να πρέπει κάποια γυναίκα του site να αποδείξει ότι πράγματι είναι γυναίκα και όχι κάποιος λάκης..Έγινε τόσος ντόρος με το θέμα λες και πήρε την θέση του Κόφι Ανάν στον ΟΗΕ και έλυσε το Κυπριακό..Έλεος αν αναλωνόμαστε με κάτι τόσο ασήμαντο....

Επισκέπτης
Ρε παιδιά τι το συζητάμε αυτο... εντάξει έγινε, τελείωσε. Εγώ ενδιαφερόμουν πιο πολύ για το περιεχόμενο των φωτογραφιών. Η κοπέλα (για τα δικά μου πάντα γούστα) φαίνεται να είναι πολύ... λουκουμάκι! Not my type! Προτιμώ τα αδύνατα και λυγερά κορμάκια!!!

Τώρα ποια είναι αυτή, πως την γνώρισε, πως την φωτογράφησε, πως την γάμησε... είναι θέμα των παιδιών (ή του παιδιού!). ʼκρως προσωπικά δεδομένα!

Εγώ ένα πράγμα πάντως έχω να πω στον Duracell: Μεγάλε θέλουμε καλύτερο μοντέλο next time!!!".

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.780
Πόντοι
12.056
Kαι με νυχι μανικιουρισμενο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πσιδιά, αν παρατηρήσετε προσεκτικά τον πούτσο του Duracell που εικονίζεται στις φωτογραφίες τις οποίες -υποτίθεται πώς- τράβηξε μαζί μετην καυλίτσα το περασμένο Σ/Κ, θα διαπιστώσετε, έως την τελευταία λεπτομέρεια, ότι είναι ακριβώς Ο ΙΔΙΟΣ πούτσος που εμφανίζεται να γλύφει η καυλίτσα στο avatar της που ποστάρει εδώ και καιρό.

Αν το σκεφτείτε, αποδεικνύεται μέσες-άκρες ότι η υπόθεση είναι ΕΝΤΕΛΩΣ Μούφα.

ʼντε γεια.

Υ.Γ.: Που καταλήξαμε ρε πούστη. Για ν' αποδείξουμε ότι δύο (ή μήπως ένας και μοναδικός;;; ) "εξυπνάκηδες" πιστεύουν πώς απευθύνονται σε ηλιθίους, πρέπει να γίνεις έως και πουτσο-παρατηρητής. Α σιχτίρ.

ʼντε γεια ξανά.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ρε παιδιά τι το συζητάμε αυτο... εντάξει έγινε, τελείωσε. Εγώ ενδιαφερόμουν πιο πολύ για το περιεχόμενο των φωτογραφιών. Η κοπέλα (για τα δικά μου πάντα γούστα) φαίνεται να είναι πολύ... λουκουμάκι! Not my type! Προτιμώ τα αδύνατα και λυγερά κορμάκια!!!

Τώρα ποια είναι αυτή, πως την γνώρισε, πως την φωτογράφησε, πως την γάμησε... είναι θέμα των παιδιών (ή του παιδιού!). ʼκρως προσωπικά δεδομένα!

Εγώ ένα πράγμα πάντως έχω να πω στον Duracell: Μεγάλε θέλουμε καλύτερο μοντέλο next time!!!".

Σωστός !
Το χω 'πει και γω αυτό, και με πμ....

alkyon4

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Πσιδιά, αν παρατηρήσετε προσεκτικά τον πούτσο του Duracell που εικονίζεται στις φωτογραφίες τις οποίες -υποτίθεται πώς- τράβηξε μαζί μετην καυλίτσα το περασμένο Σ/Κ, θα διαπιστώσετε, έως την τελευταία λεπτομέρεια, ότι είναι ακριβώς Ο ΙΔΙΟΣ πούτσος που εμφανίζεται να γλύφει η καυλίτσα στο avatar της που ποστάρει εδώ και καιρό.

ʼντε γεια.

Υ.Γ.: Που καταλήξαμε ρε πούστη. Για ν' αποδείξουμε ότι δύο (ή μήπως ένας και μοναδικός;;; ) "εξυπνάκηδες" πιστεύουν πώς απευθύνονται σε ηλιθίους, πρέπει να γίνεις έως και πουτσο-παρατηρητής. Α σιχτίρ.

ʼντε γεια ξανά.

Αυτό είναι που λέμε .... πουτσολογίες  :)  :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ʼντε γεια.

ʼντε γεια ξανά.

να σου πω το προσεξα και εγω αυτο αλλα σκεφτηκα οτι ειμαι υπερβολικη :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε οταν μου τα χουν μες τη μουρη τα προσεχω τι να κανω :2funny:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Γαμώτο, μετά τις παραπάνω παρατηρήσεις του Andras37, αρχίζω και έχω κάποιες αμφιβολίες.
Ομολογώ όμως ότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία στις......πούτσες .

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
το πουτσισατε το θεμα...  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.877
Πόντοι
216
Ε οταν μου τα χουν μες τη μουρη τα προσεχω τι να κανω :2funny:

μπορεις να  κανεις και αλλα πραγματα οταν τα εχουν μες τη μουρη σου!!! παρε παραδειγμα την υπογραφη της καυλιτσας!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μουνιτσα---------> Σφυριζει αδιαφορα mode on.......

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.877
Πόντοι
216
και σου σφυριζω ουου και σου σφυριζω ουου!!!

καπως ετσι δεν παει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom