Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolakis1969

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πως μιλατε ετσι στις κοπελες εδω ρε.... ελεος ..... αντε τσοπανιδες

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έλα βρε bite,μη μου  χαλάς την φαντασίωση που έχω για εσένα......είτε ωραία , είτε μπάζο εγώ σε φαντασιώνομαι..............................κάπως έτσι, και σε φωτογραφίζω όποτε θέλεις... με ή χωρίς γλυφιτζουρι.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
έλα βρε bite,μη μου  χαλάς την φαντασίωση που έχω για εσένα......είτε ωραία , είτε μπάζο εγώ σε φαντασιώνομαι..............................κάπως έτσι, και σε φωτογραφίζω όποτε θέλεις... με ή χωρίς γλυφιτζουρι.....

η φαντασια δεν εχει ορια... γι αυτο λεγεται ετσι αλλωστε :P
εκτος που ειμαι μπαζο δεν μ αρεσουν κ τα γλειφιντζουρια... οπως βλεπεις ειναι  πολλες οι δυσκολιες
που να ψαχνουμε τωρα να τις λυσουμε για μια φωτογραφιση

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γιου-χου δώσε μου δυσκολία και πάρε μου την ψυχή.......ρε τι κάνω ο άνθρωπος για μια.....φωτογράφηση.............bite το βασίλειο μου για μια στάση σου......στην μηχανή ενοωωοώ........

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
  After all, tomorrow is another day... ;)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ρε Duracel μήπως έβαλες την γκόμενα σου να ανοίξει account στο site και μετά της έβγαλες αυτές τις φωτογραφίες και τις πόσταρες για να κάνεις μπούγιο ??

Οχι τίποτε άλλο, αλλά μου κάνει εντύπωση πως μια τυχαία γκόμενα μπαίνει σε ένα site με θέμα τις πουτάνες την ψαρεύει ένας τυχαίος τύπος, δέχεται να βρεθεί μαζί του, να της βγάλει γυμνές φωτογραφίες, να γαμηθεί μαζί του και την επόμενη μέρα να ποστάρει τις φωτογραφίες στο φόρουμ και να τις δούν 1000-2000 άτομα.
Επίσης μετά απο αυτό να αισθάνεται ήσυχη που ένας τυχαίος τύπος που γνώρισε σε ένα site με θέμα τις πουτάνες έχει καμία κατοσταριά φωτογραφίες της στα χέρια του...

Δεν ξέρω ρε φίλε Dur, δεν λέω οτι πουλάς φούμαρα, αλλά επειδή μου φαίνονται λίγο εξωγήινα όλα αυτά λέω μήπως κάνεις χαβαλέ με την γκόμενα σου  :rolleyes:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.830
Πόντοι
12.056
φιλε sperm  σοβαρη η ερωτηση σου...

too good to be true...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ρε Duracel μήπως έβαλες την γκόμενα σου να ανοίξει account στο site και μετά της έβγαλες αυτές τις φωτογραφίες και τις πόσταρες για να κάνεις μπούγιο ??

Οχι τίποτε άλλο, αλλά μου κάνει εντύπωση πως μια τυχαία γκόμενα μπαίνει σε ένα site με θέμα τις πουτάνες την ψαρεύει ένας τυχαίος τύπος, δέχεται να βρεθεί μαζί του, να της βγάλει γυμνές φωτογραφίες, να γαμηθεί μαζί του και την επόμενη μέρα να ποστάρει τις φωτογραφίες στο φόρουμ και να τις δούν 1000-2000 άτομα.
Επίσης μετά απο αυτό να αισθάνεται ήσυχη που ένας τυχαίος τύπος που γνώρισε σε ένα site με θέμα τις πουτάνες έχει καμία κατοσταριά φωτογραφίες της στα χέρια του...

Δεν ξέρω ρε φίλε Dur, δεν λέω οτι πουλάς φούμαρα, αλλά επειδή μου φαίνονται λίγο εξωγήινα όλα αυτά λέω μήπως κάνεις χαβαλέ με την γκόμενα σου  :rolleyes:
Ζηλιάρης που είσαι και εσύ. Γεμίσαμε καχύποπτους....  ;)
Εγώ πρόσεξα και κάτι άλλο. Η kaulitsa δείχνει να είναι απελευθερωμένη.  Δεν ξέρω αν έχετε μιλήσει με τέτοιες κοπέλες, αλλά πιστέψτε με , η γνώμη τους για τους θαμώνες των οίκων ανοχής είναι η χειρότερη δυνατή. Το θεωρώ τελείως κουφό μια τέτοια γυναίκα που προφανώς θα έχει χιλιάδες προσφορές, να επιλέξει ένα μπουρδελιάρη...  Γνώμη μου , πάντα....

spicer

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
:P Πω Πω κουράστηκα να διάβαζω όλο αυτό το θέμα πρώτη φορά το κάνω για τέτοια έκταση θέμα.Εμένα απο την άλλη δεν με απασχολούν καθόλου όλα αυτά που λέτε αυτό που με απασχολεί είναι να μου πείτε οι έχοντες την γνώση που μπορώ να βρώ μια πραγματική πουτάνα με τα προσόντα της kaulitsas :huh: :huh: :huh:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Οχι τίποτε άλλο, αλλά μου κάνει εντύπωση πως μια τυχαία γκόμενα μπαίνει σε ένα site με θέμα τις πουτάνες την ψαρεύει ένας τυχαίος τύπος,

Δεν ξέρω ρε φίλε Dur, δεν λέω οτι πουλάς φούμαρα, αλλά επειδή μου φαίνονται λίγο εξωγήινα όλα αυτά λέω μήπως κάνεις χαβαλέ με την γκόμενα σου  :rolleyes:

Οχι και τυχαιος ο Ντουρ...

Sperm οι περισσοτεροι αυτο υποννοουν τοσες μερες ως πιθανοτερο σεναριο ή οτι εινα παλιες φωτος πρωην ή καποιας φιλης ή και πουτανας.Κατι απλο οχι σεναριο επιστημονικης φαντασιας!  Αλλα ειναι ζηλιαρηδες...

Η αληθεια ειναι οτι μετα απ'ολα αυτα βρηκαμε ποιος πηδαει τα "καλυτερα μουνια"  :dancing: :headbang:

Την καλυτερη σταση παντως την τηρει ο golthiam που μας δουλευει ολους που ασχολουμαστε με αυτο το θεμα!

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε ποτε θα το παρετε χαμπαρι????
ο Dur ειναι γυναικα λεμε...βαλτε τα κατω και θα δειτε

και μαλιστα του αρεσει να βαζει και πραγματα στο μουνακι του...μια μπαταριες, μια λαμπες μια γλυφιτζουρια...αισχος

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
XAXAXAXA Μάλλον δεν πρόσεξες την πούτσα μου στην φώτο με το γλυφιτζούρι !!!
Εκτός κι αν είμαι... ερμαφρόδιτος και δεν έχω προσέξει τόσα χρόνια...  :2funny:

Αν ισχύουν τα λεγόμενα του gothiam, τότε η ψωλή ήταν κάποιου άλλου... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom