KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Εσυ?.περνα από Κολωνου,να παρεις οδηγιες πρωτα?να σου πω Duracell θέλω και εγώ κανένα ευρώ....
Εσυ?.περνα από Κολωνου,να παρεις οδηγιες πρωτα?να σου πω Duracell θέλω και εγώ κανένα ευρώ....
Και εγώ θέλω οδηγίες απο τον Dur για την φωτογράφηση....Εσυ?.περνα από Κολωνου,να παρεις οδηγιες πρωτα?
έλα βρε bite,μη μου χαλάς την φαντασίωση που έχω για εσένα......είτε ωραία , είτε μπάζο εγώ σε φαντασιώνομαι..............................κάπως έτσι, και σε φωτογραφίζω όποτε θέλεις... με ή χωρίς γλυφιτζουρι.....
me toofrankly my dear i don't give a damn
Ζηλιάρης που είσαι και εσύ. Γεμίσαμε καχύποπτους.... ;)Ρε Duracel μήπως έβαλες την γκόμενα σου να ανοίξει account στο site και μετά της έβγαλες αυτές τις φωτογραφίες και τις πόσταρες για να κάνεις μπούγιο ??
Οχι τίποτε άλλο, αλλά μου κάνει εντύπωση πως μια τυχαία γκόμενα μπαίνει σε ένα site με θέμα τις πουτάνες την ψαρεύει ένας τυχαίος τύπος, δέχεται να βρεθεί μαζί του, να της βγάλει γυμνές φωτογραφίες, να γαμηθεί μαζί του και την επόμενη μέρα να ποστάρει τις φωτογραφίες στο φόρουμ και να τις δούν 1000-2000 άτομα.
Επίσης μετά απο αυτό να αισθάνεται ήσυχη που ένας τυχαίος τύπος που γνώρισε σε ένα site με θέμα τις πουτάνες έχει καμία κατοσταριά φωτογραφίες της στα χέρια του...
Δεν ξέρω ρε φίλε Dur, δεν λέω οτι πουλάς φούμαρα, αλλά επειδή μου φαίνονται λίγο εξωγήινα όλα αυτά λέω μήπως κάνεις χαβαλέ με την γκόμενα σου
Οχι τίποτε άλλο, αλλά μου κάνει εντύπωση πως μια τυχαία γκόμενα μπαίνει σε ένα site με θέμα τις πουτάνες την ψαρεύει ένας τυχαίος τύπος,
Δεν ξέρω ρε φίλε Dur, δεν λέω οτι πουλάς φούμαρα, αλλά επειδή μου φαίνονται λίγο εξωγήινα όλα αυτά λέω μήπως κάνεις χαβαλέ με την γκόμενα σου
Την καλυτερη σταση παντως την τηρει ο golthiam που μας δουλευει ολους που ασχολουμαστε με αυτο το θεμα!
XAXAXAXA Μάλλον δεν πρόσεξες την πούτσα μου στην φώτο με το γλυφιτζούρι !!!
Εκτός κι αν είμαι... ερμαφρόδιτος και δεν έχω προσέξει τόσα χρόνια...