Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ʼφού είσαι τόοοσο σίγουρος λοιπόν... ΣΕ ΠΡΟ(Σ)ΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΙΛΙΑ (1.000) ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 100% REAL (θα στο αποδείξω με φωτογραφία-απόδειξη εφημερίδας, όπως έγραψες ποιό πάνω) !!!

ΤΟΛΜΑΣ... ή είσαι κι εσύ άλλος ένας τζάμπα μάγκας;

Αντε γιατί πήξαμε...
ζοριστικαμε και αρχισαμε τα στοιχηματακια? :2funny: :2funny:
οι φωτο που εστειλες δεν ειναι ουτε ερασιτεχνικες.........
ειναι απο αποσταση 30 εκατοστα.
Αν μπορεις να το αποδειξεις γιατι δεν το εκανες τοσο καιρο?
Καλη η προσπαθεια να εκμεταλευτης την γυναικεια αναγνωσιμοτιτα του σαιτ,αλλα μαλλον θα διασυρθεις ανεπανορθωτα.

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε tasaef τα θελει και σενα ο κωλος σου...
ξεκολα...

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
παρακολουθω με προσοχη ολο το θεμα απο την αρχη και εχω βγαλει το συμπερασμα οτι ειναι στημενο.
πρωτον,τα συμφραζομενα και των δυο μου υποδηλωνουν ιδιο χαρακτιρα.
δευτερον,η ποιοτητα της φωτογραφιας  της καυλιτσας στο προφιλ της ειναι ιδια με την ποιοτητα των (επαγγελματικων φωτο).
τριτον,ο τροπος γραφης ειναι ο ιδιος (τονοι,αριστη ορθογραφια).
τεταρτον,αν ηθελε να μας πεισει θα επρεπε να ειχε φωτο απο μια εφημεριδα οταν εγινε η φωτογραφιση και οχι τον δονιτη πριν  και μετα.
οι ενδειξεις ειναι παρα πολλες αλλα αποδειξη δεν εχω,οπως δεν εχει και ο ντουρασελ.
και εγω εχω φωτο να γαμαω παλιες γκομενες και 3 pc εχω και θα μπορουσα να κανω ακριβως το ιδιο πραμα που εκανε και ο ντουρασελ.
συγνωμη αν προσεβαλα καποιους αλλα ειπα αυτο που νομιζω
Η παρατηρηση της φωτο  του avatar της, σε σχεση με τις φωτο του "επιμαχου session" ειναι κατα την αποψη μου δεκτη και μοιαζει ορθη.Ωποτε και εγω τεινω να υπερασπιστω την αποψη του συναγωνιστη tasaef.Eπισης φιλε Duracell οταν δημιουργεις ενα τετοιο θεμα,δεν νομιζω να χρειαζεται να ΑΠΑΙΤΕΙΣ 1000 ευρω για να αποδειξεις οτι ΔΕΝ υποτιμας την νοημοσυνη των εκατονταδων συναγωνιστων σου,οι οποιοι σε ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ!!!!
ΦΙΛΙΚΑ....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
οι φωτο που εστειλες δεν ειναι ουτε ερασιτεχνικες.........
ειναι απο αποσταση 30 εκατοστα.
Αν μπορεις να το αποδειξεις γιατι δεν το εκανες τοσο καιρο?
Καλη η προσπαθεια να εκμεταλευτης την γυναικεια αναγνωσιμοτιτα του σαιτ,αλλα μαλλον θα διασυρθεις ανεπανορθωτα.

ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ;

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγω παλι φιλε βασιλια δεν πιστευω σε τιποτα αν δε το δω πρωτα στις ειδησεις του STAR...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
φιλε Duracell οταν δημιουργεις ενα τετοιο θεμα, δεν νομιζω να χρειαζεται να ΑΠΑΙΤΕΙΣ 1000 ευρω για να αποδειξεις οτι ΔΕΝ υποτιμας την νοημοσυνη των εκατονταδων συναγωνιστων σου,οι οποιοι σε ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ!!!!
ΦΙΛΙΚΑ....

Το θέμα ΔΕΝ το δημιούργησα εγώ !!!

Aλλά όσον αφορά το τι απαιτήσεις έχει ο καθένας μας... αυτό είναι καθαρά προσωπική επιλογή!
Αφού λοιπόν είναι τοοόσο σίγουρος ο Συναγωνιστής και με προκαλεί δημόσια... γιατί να μην εκμεταλευτώ το γεγονός και να κερδίσω μερικά ευρώ;
Αλλωστε η φωτογραφία είναι ένα ακριβό χόμπυ... ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Το μόνο που προσπαθώ να εκμεταλλευτώ είναι την δικιά σου καχυποψία... και ΣΕ ΠΡΟ(Σ)ΚΑΛΩ ΑΝΟΙΧΤΑ !!!
Τολμάς ;;;
Αφού είσαι τοοόσο σίγουρος... γιατί δεν βάζεις το στοίχημα;;;

ΜΙΛΗΣΑ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ KAULITSA ΣΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ-ΚΥΝΗΓΙ... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ !!!

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μετα απο πολυημερη μελετη κατεληξα στο εξης συμπερασμα...

Ο Duracell ειναι γυναικα...και βγαζει φωτογραφιες το μουνι του!!! :dancing:

ετσι δεν ειναι ?...απορω πως δεν το σκεφτηκε αυτο κανενας αλλος :headbang: :helpplea:

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
Βρε.....

Αντε ΓΕΙΑΑΑΑΑααααααα.........>>>>>>>.

Η εβδομαδα δημοσιοτητας που καποιος δικαιουται(??) τελειωσε...
Ονειρα γλυκα....

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
:2funny: :2funny: :hammer: :hammer: :hammer: :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:

:crazy:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μετα απο πολυημερη μελετη κατεληξα στο εξης συμπερασμα...

:dancing:Ο Duracell ειναι γυναικα...και βγαζει φωτογραφιες το μουνι του!!! :dancing:

ετσι δεν ειναι ?...απορω πως δεν το σκεφτηκε αυτο κανενας αλλος :headbang: :helpplea:

XAXAXAXA Μάλλον δεν πρόσεξες την πούτσα μου στην φώτο με το γλυφιτζούρι !!!
Εκτός κι αν είμαι... ερμαφρόδιτος και δεν έχω προσέξει τόσα χρόνια...  :2funny:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Νιτσα μου Νιτσα μου Νιτσα μου

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Αραγε εσυ kaulitsa εχεις την διαθεση να φωτογραφηθεις απο καποιο αλλο μελος του site?ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να μαμηθεις μαζι του βεβαια,μονο τα σημεια του σωματος σου που ειδαμε στις επιμαχες φωτο(Στηθος,στομα)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μια χαρά ιδέα είχες! 5.500 ευρώ είναι η τελευταία προσφορά που μου έχουν κάνει! Αναρωτιέμαι που θα φτάσει...

5.500 ??? ΤΕΛΕΙΑΑΑ !!! ΣΙΓΟΥΡΑ Θ΄ ΑΝΕΒΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ... κι αφού έχουμε συμφωνήσει ότι θα τα μοιραστούμε... θα πάρω εκείνη την καινούργια DSLR μηχανή που σου έλεγα όταν βγάζαμε τις φώτος... ;)

Επισκέπτης
Εγώ προτείνω κάτι άλλο. Να δίνουμε όλα τα μέλη του σα'ί'τ απο ένα 5 ευρω στη καυλίτσα να μας κάνει ένα καλό τσιμπούκι και να μας βγάζει φότο ο ντούρασελ (αφού του πλήρώσουμε τα σχετικά έξοδα φωτογράφησης). Επομένως και όλα τα μέλη θα είναι ευχαριστημένα με το τσιμπούκι + την απόδειξη και η καυλίτσα θα είναι ευχαριστημένη αφού θα έχει την ευκαιρία  να τα κονομήσει γερά  +να βγάλει πάρα πολλές φωτογραφίες+ να δοκιμάσει ολονών τα πέη  αλλά και ο ντούρασελ που θα κάνει το χόμπι του στο μέγιστο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
XAXAXAXA Μάλλον δεν πρόσεξες την πούτσα μου στην φώτο με το γλυφιτζούρι !!!
Εκτός κι αν είμαι... ερμαφρόδιτος και δεν έχω προσέξει τόσα χρόνια...  :2funny:

Η πουτσα?? φωτομονταζ ειναι !!! απο την σκια ...την διαφορα φωτισμου και την χρωματοελικοειδη διαφοροποιηση φαινεται οτι εσυ την εβαλες!!! και το γλυφιτζουρι επισης δεν ειναι δικο σου...

OP
OP
K

kaulitsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αραγε εσυ kaulitsa εχεις την διαθεση να φωτογραφηθεις απο καποιο αλλο μελος του site?ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να μαμηθεις μαζι του βεβαια,μονο τα σημεια του σωματος σου που ειδαμε στις επιμαχες φωτο(Στηθος,στομα)

αποκλειστικά δικαιώματα για φωτογραφίες έχει μόνο ο Duracell.... για να μην αμφισβητείται άλλη φορά....

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Εγω θελω να μου δωσετε 5 ευρω ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ το βιντεακι!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
:dancing:

OP
OP
K

kaulitsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η πουτσα?? φωτομονταζ ειναι !!! απο την σκια ...την διαφορα φωτισμου και την χρωματοελικοειδη διαφοροποιηση φαινεται οτι εσυ την εβαλες!!! και το γλυφιτζουρι επισης δεν ειναι δικο σου...

και ποιός είπε οτι το γλυφιτζούρι είναι δικό του;;;;

μπορεί να το αγόρασε αλλά το γλυφιτζούρι είναι πλέον δικό μου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom