Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doctor pank

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καυλίτσα βάλε βρε και μια φωτογραφία που να δείχνει και λίγο κώλο, για μας τους fun. Please.................  :P

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
το δικο μου κολαρακι σου αρεσει?...

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ελα καταντησατε γραφικοι πια με την αλλην...αρκετα δεν ασχοληθηκαμε νομιζετε με την συγκεκριμενη/ο????
ξεκοληστε επιτελους

Επισκέπτης
παρακολουθω με προσοχη ολο το θεμα απο την αρχη και εχω βγαλει το συμπερασμα οτι ειναι στημενο.
πρωτον,τα συμφραζομενα και των δυο μου υποδηλωνουν ιδιο χαρακτιρα.
δευτερον,η ποιοτητα της φωτογραφιας  της καυλιτσας στο προφιλ της ειναι ιδια με την ποιοτητα των (επαγγελματικων φωτο).
τριτον,ο τροπος γραφης ειναι ο ιδιος (τονοι,αριστη ορθογραφια).
τεταρτον,αν ηθελε να μας πεισει θα επρεπε να ειχε φωτο απο μια εφημεριδα οταν εγινε η φωτογραφιση και οχι τον δονιτη πριν  και μετα.
οι ενδειξεις ειναι παρα πολλες αλλα αποδειξη δεν εχω,οπως δεν εχει και ο ντουρασελ.
και εγω εχω φωτο να γαμαω παλιες γκομενες και 3 pc εχω και θα μπορουσα να κανω ακριβως το ιδιο πραμα που εκανε και ο ντουρασελ.
συγνωμη αν προσεβαλα καποιους αλλα ειπα αυτο που νομιζω

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλως και τον ντετεκτιβ-γραφολογο-ψυχολογο...
ορμα man ξεσκεπασε τους!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
παρακολουθω με προσοχη ολο το θεμα απο την αρχη και εχω βγαλει το συμπερασμα οτι ειναι στημενο.
πρωτον,τα συμφραζομενα και των δυο μου υποδηλωνουν ιδιο χαρακτιρα.
δευτερον,η ποιοτητα της φωτογραφιας  της καυλιτσας στο προφιλ της ειναι ιδια με την ποιοτητα των (επαγγελματικων φωτο).
τριτον,ο τροπος γραφης ειναι ο ιδιος (τονοι,αριστη ορθογραφια).
τεταρτον,αν ηθελε να μας πεισει θα επρεπε να ειχε φωτο απο μια εφημεριδα οταν εγινε η φωτογραφιση και οχι τον δονιτη πριν  και μετα.
οι ενδειξεις ειναι παρα πολλες αλλα αποδειξη δεν εχω,οπως δεν εχει και ο ντουρασελ.
και εγω εχω φωτο να γαμαω παλιες γκομενες και 3 pc εχω και θα μπορουσα να κανω ακριβως το ιδιο πραμα που εκανε και ο ντουρασελ.
συγνωμη αν προσεβαλα καποιους αλλα ειπα αυτο που νομιζω

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει...
Υπενθυμίζω όμως την σχετική ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ (σελ. 12) από τον Global Μoderator Tipos (που προφανώς σου διέφυγε, άρα δεν παρακολουθείς και με τόσο προσοχή το θέμα από την αρχή)...

Συνημμένα

• Tipos.jpg
    Tipos.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει...
Υπενθυμίζω όμως την σχετική ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ (σελ. 12) από τον Global Μoderator Tipos (που προφανώς σου διέφυγε, άρα δεν παρακολουθείς και με τόσο προσοχή το θέμα από την αρχή)...
Δεν μου διεφυγε τιποτα.το οτι ο τιπος ειδε δυο διαφορετικα ιp δεν σημενει τιποτα.
το οτι εχεις επικοινωνια με ενα αλλο κομπιουτερ ενοητε.Και μερικες φορες που δεν εισαι εσυ εκει λες σε κοποιον αλλο τι να γραψει,ετσι εξηγητε το οτι η καυλιτσα γραφει μια με τονους και μια χωρις.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Δεν μου διεφυγε τιποτα.το οτι ο τιπος ειδε δυο διαφορετικα ιp δεν σημενει τιποτα.
το οτι εχεις επικοινωνια με ενα αλλο κομπιουτερ ενοητε.Και μερικες φορες που δεν εισαι εσυ εκει λες σε κοποιον αλλο τι να γραψει,ετσι εξηγητε το οτι η καυλιτσα γραφει μια με τονους και μια χωρις.

ʼφού είσαι τόοοσο σίγουρος λοιπόν... ΣΕ ΠΡΟ(Σ)ΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΙΛΙΑ (1.000) ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 100% REAL (θα στο αποδείξω με φωτογραφία-απόδειξη εφημερίδας, όπως έγραψες ποιό πάνω) !!!

ΤΟΛΜΑΣ... ή είσαι κι εσύ άλλος ένας τζάμπα μάγκας;

Αντε γιατί πήξαμε...

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε μην ασχολειστε...ξεκοληστε πια με το θεμα...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Γιατί τόση αμφισβήτηση ρε παιδιά??????? 25 σελίδες μηνύματα χωρίς νόημα.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
καλα το Ip δεν λεει τπτ , ας ειναι καλα οι proxy ή τα φιλικα pc...

Γενικα στο συγκεκριμενο θεμα δεν μπορει να αποδειχτει τπτ 100% , μονο αρκετες ενδειξεις υπερ του μπορει να συγκεντρωσει ο ντουρ , πραγμα που οπως εχω πει νομιζω οτι δεν εκανε!

Αλλα οντως το εχουμε κουρασει το θεμα φτανει...
Και αν τελικα η καυλιτσα ειναι αληθινη θα εχει ξενερωσει με ολα τα προσβλητικα σχολια για την εμφανιση της που διαβασε , πραγμα που ειναι ακομψο για κυριους...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Eλα ντε!
Δεν πειράζει όμως... ευκαιρία να βγάλω κανά φράγκο... χαχαχαχα καλοκαιράκι έρχεται κι έχω δει έναν καινούργιο φακό zoom... ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Γενικα στο συγκεκριμενο θεμα δεν μπορει να αποδειχτει τπτ 100% , μονο αρκετες ενδειξεις υπερ του μπορει να συγκεντρωσει ο ντουρ , πραγμα που οπως εχω πει νομιζω οτι δεν εκανε!

Αν οι ομόνυμες μπαταρίες, ο γλόμπος σήμα-κατατεθέν του site και το γλυφιτζούρι δεν είναι "επαρκείς αποδείξεις"... τότε τι είναι;;;

Δεν πειράζει όμως... ΜΕ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ SITE... ;)

Επισκέπτης

Γιατι πήξαμε στους κομπλεξικούς και τους μαλακες. Αντι να δουν πως θα γαμησουν αυτοί κοιτανε τι κανουν οι αλλοι. Εμενα προσωπικά καρφί δε μου καιγεται αν ο ανθρωπος γαμησε τη λεγάμενη. Με απασχολει ότι ΔΕΝ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑ ΕΓΩ.

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστές χαλαρώστε λίγο...
Είτε είναι αλήθεια... είτε ψέματα... είναι για πάρτυ του μόνο...
Ας μην ασχολούμαστε τόσο πολύ για ένα θέμα που αφορά τους δυό τους..
Τώρα, αν η kaulitsa, γουστάρει να "φωτογραφηθεί" και με άλλους, θα μάθουμε σίγουρα την αλήθεια...  ;)

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Γιατι πήξαμε στους κομπλεξικούς και τους μαλακες. Αντι να δουν πως θα γαμησουν αυτοί κοιτανε τι κανουν οι αλλοι. Εμενα προσωπικά καρφί δε μου καιγεται αν ο ανθρωπος γαμησε τη λεγάμενη. Με απασχολει ότι ΔΕΝ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑ ΕΓΩ.
+ 1.000.000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom