doctor pank
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καυλίτσα βάλε βρε και μια φωτογραφία που να δείχνει και λίγο κώλο, για μας τους fun. Please.................
παρακολουθω με προσοχη ολο το θεμα απο την αρχη και εχω βγαλει το συμπερασμα οτι ειναι στημενο.
πρωτον,τα συμφραζομενα και των δυο μου υποδηλωνουν ιδιο χαρακτιρα.
δευτερον,η ποιοτητα της φωτογραφιας της καυλιτσας στο προφιλ της ειναι ιδια με την ποιοτητα των (επαγγελματικων φωτο).
τριτον,ο τροπος γραφης ειναι ο ιδιος (τονοι,αριστη ορθογραφια).
τεταρτον,αν ηθελε να μας πεισει θα επρεπε να ειχε φωτο απο μια εφημεριδα οταν εγινε η φωτογραφιση και οχι τον δονιτη πριν και μετα.
οι ενδειξεις ειναι παρα πολλες αλλα αποδειξη δεν εχω,οπως δεν εχει και ο ντουρασελ.
και εγω εχω φωτο να γαμαω παλιες γκομενες και 3 pc εχω και θα μπορουσα να κανω ακριβως το ιδιο πραμα που εκανε και ο ντουρασελ.
συγνωμη αν προσεβαλα καποιους αλλα ειπα αυτο που νομιζω
το δικο μου κολαρακι σου αρεσει?...
Καλό είναι βρε «άτακτο αγόρι»... αλλά νομίζω ότι θα δυσκολευτεί πολύ ο φίλος Duracell να βρει μπαταρία για σένα...!!!
Καλό είναι βρε «άτακτο αγόρι»... αλλά νομίζω ότι θα δυσκολευτεί πολύ ο φίλος Duracell να βρει μπαταρία για σένα...!!!
Δεν μου διεφυγε τιποτα.το οτι ο τιπος ειδε δυο διαφορετικα ιp δεν σημενει τιποτα.Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει...
Υπενθυμίζω όμως την σχετική ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ (σελ. 12) από τον Global Μoderator Tipos (που προφανώς σου διέφυγε, άρα δεν παρακολουθείς και με τόσο προσοχή το θέμα από την αρχή)...
Δεν μου διεφυγε τιποτα.το οτι ο τιπος ειδε δυο διαφορετικα ιp δεν σημενει τιποτα.
το οτι εχεις επικοινωνια με ενα αλλο κομπιουτερ ενοητε.Και μερικες φορες που δεν εισαι εσυ εκει λες σε κοποιον αλλο τι να γραψει,ετσι εξηγητε το οτι η καυλιτσα γραφει μια με τονους και μια χωρις.
Γιατί τόση αμφισβήτηση ρε παιδιά??????? 25 σελίδες μηνύματα χωρίς νόημα.
Γενικα στο συγκεκριμενο θεμα δεν μπορει να αποδειχτει τπτ 100% , μονο αρκετες ενδειξεις υπερ του μπορει να συγκεντρωσει ο ντουρ , πραγμα που οπως εχω πει νομιζω οτι δεν εκανε!
Γιατί τόση αμφισβήτηση ρε παιδιά??????? 25 σελίδες μηνύματα χωρίς νόημα.
+ 1.000.000Γιατι πήξαμε στους κομπλεξικούς και τους μαλακες. Αντι να δουν πως θα γαμησουν αυτοί κοιτανε τι κανουν οι αλλοι. Εμενα προσωπικά καρφί δε μου καιγεται αν ο ανθρωπος γαμησε τη λεγάμενη. Με απασχολει ότι ΔΕΝ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑ ΕΓΩ.
Eλα ντε!
Δεν πειράζει όμως... ευκαιρία να βγάλω κανά φράγκο... χαχαχαχα καλοκαιράκι έρχεται κι έχω δει έναν καινούργιο φακό zoom... ;)