Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συναγωνιστή επειδή είσαι νέος μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα παλιότερα posts στο Forum...

Η όλη ιστορία έχει ξεκινήσει από τότε που είχαμε χρώματα στα nicknames κι άρχισαν να γίνονται μέλη με γυναικεία προφίλ... ποστάροντας διάφορες μ... σ' ένα τόσο αντρικό site...
Οποτε προ(σ)κάλεσα όσες τολμούν να έρχονται για φωτογράφιση ώστε ν' αποδεικνύουν έτσι το φύλο τους... (κι ότι δηλαδή δεν είναι άντρες κρυμμένοι πίσω από γυναικεία προφίλ)...
Μέχρι στιγμής ανταποκρίθηκαν 4 (εκ των οποίων οι 2 δημοσίευσαν και φωτογραφίες τους) και ήδη προετοιμάζω συνάντηση με την 5... ;)

Ρε σεις...για να καταλάβω.

Η αλλη για να αποδείξει το φυλο της συνανταει ενα ιντερνετικο αγνωστο, βαζει γλυφιτζούρια στο μουνι της, του παίρνει τσιμπούκια και φωτογραφιζεται. Σωστα καταλαβα?

Γιατι αν ειναι ετσι, οντως αυτες οι 5-6 που μπαινουν έχουν ψυχογραφικες ιδιαιτεροτητες...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παντως εμενα με παραξενευει (χα! λεμε τωρα) που ανταποκρινονται κοπελες που δεν γραφουν στο φορουμ ή αν εχουν γραψει (για να μην ειμαι κ απολυτη) θα ειναι 1-2 ποστς κ μετα αντε γεια (θα τις ειχα προσεξει φανταζομαι) κ αμα τη εμφανιση τους ζητανε φωτογραφιση για ν αποδειξουν τι? αφου δεν ασχολουνται με το φορουμ ωστε να υπαρχει εστω κ η ελαχιστη λογικη πιθανοτητα να θελουν ν αποδειξουν το γυναικειο τους φυλο...

Επισκέπτης
Συναγωνιστή επειδή είσαι νέος μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα παλιότερα posts στο Forum...

Η όλη ιστορία έχει ξεκινήσει από τότε που είχαμε χρώματα στα nicknames κι άρχισαν να γίνονται μέλη με γυναικεία προφίλ... ποστάροντας διάφορες μ... σ' ένα τόσο αντρικό site...
Οποτε προ(σ)κάλεσα όσες τολμούν να έρχονται για φωτογράφιση ώστε ν' αποδεικνύουν έτσι το φύλο τους... (κι ότι δηλαδή δεν είναι άντρες κρυμμένοι πίσω από γυναικεία προφίλ)...
Μέχρι στιγμής ανταποκρίθηκαν 4 (εκ των οποίων οι 2 δημοσίευσαν και φωτογραφίες τους) και ήδη προετοιμάζω συνάντηση με την 5η... Καλα ρε duracell μονο εσυ βγαζεις φωτογραφιες εδω??
Και εμεις εχουμε καμερες και φωτογραφικες μηχανες και της Παναγιας τα ματια............
Ατιμα μονοπωλια....................!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

Μέχρι στιγμής ανταποκρίθηκαν 4 (εκ των οποίων οι 2 δημοσίευσαν και φωτογραφίες τους) και ήδη προετοιμάζω συνάντηση με την 5η... ;)
Μπραβο ρε μωρο?σου ερχεται και τσαμπα ετσι..
Αληθεια?αμα βρεις καμια καλη,φερτην από το μαγαζι να την βαλω..
Μολις κλεισει 300ους?.τα 3000 χιλιαρικα που της λειπουν τα μαζεψε.
Ε?να μη το κανει για την δοξα μονο?
Τι να πω?Όλα ισοπεδωμα πια?
Α?και που?σαι?
Ξερεις τι λενε στο χωριο μου?
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος?γαμουσε τα παιδια του?!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Α?και που?σαι?

Respect!!

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία η καυλίτσα!

Δώσε πράμα στο λαό καυλίτσα! Περιμένουμε κι άλλες φωτογραφίες!

Ντούρασελ με τις υγειές σου!  :grin:

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ψψψψιττττ ....κοπελιαααα...εχω και ψηφιακη !!!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Α?και που?σαι?
+1 και απο μενα !!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
παντως εμενα με παραξενευει (χα! λεμε τωρα) που ανταποκρινονται κοπελες που δεν γραφουν στο φορουμ ή αν εχουν γραψει (για να μην ειμαι κ απολυτη) θα ειναι 1-2 ποστς κ μετα αντε γεια (θα τις ειχα προσεξει φανταζομαι) κ αμα τη εμφανιση τους ζητανε φωτογραφιση για ν αποδειξουν τι? αφου δεν ασχολουνται με το φορουμ ωστε να υπαρχει εστω κ η ελαχιστη λογικη πιθανοτητα να θελουν ν αποδειξουν το γυναικειο τους φυλο...
Ζηλιάρα...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Α?και που?σαι?

Ρε συ Κατερινάκι, εγώ δεν πιστεύω ότι το εννοούσε για τα 3000 ?, μάλλον πλάκα έκανε....κι έβαλε ένα νούμερο που σκέφτηκε ότι δεν θα ενδιαφέρει κανέναν....κι ας είμαστε λίγο χαλαροί, τι πειράζει αν έκαναν την πλάκα τους τα παιδιά.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Α?και που?σαι?
kaulitsa.....kaulitsa.... ρε τι μου θυμίζει.....για....ψάξτε και σε άλλα sites.....λέω εγώ τώρα :idiot:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σαν την σαλωμη...
αλλα ποιου την κεφαλη θα ζητησω επι πινακι? :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
του φωτογράφου, αλλά άμα δεν στην δίνει ζήτα την δική μου.....θα στην προσφέρω εν μέσω απωροκηπευτικών και με ένα μήλο στο στόμα :cheesy:

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, τόσος θόρυβος και 500 μηνύματα για 4 φωτογραφίες; Μόνο το ψάξιμο μέσα στις 23 σελίδες για το που είναι οι φωτογραφίες, είναι πιο κουραστικό από το να ψάξεις στο google για κάτι αντίστοιχο. Duracell περιμένουμε περισσότερο και καλύτερο υλικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom