Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μουα?????? ζαμε.......χαχαχαχαχα

καλα ποσες ειμαστε πια? αυξανομαστε και πληθυνομαστε? μπαινει ξαφνικα μια καυλιτσα και ζηταει φωτογραφιση.....τωρα ξαφνικα παρουσιαζεται και αλλη ενδιαφερομενη.......η ρουλι υποθετω δεν ειναι......εσυ δεν εισαι (ελπιζω.......) εγω δεν ειμαι (νομιζω......χαχαχα)

τι στο καλο συμβαινει? :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ʼντε και ημερολόγιο

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμπαινε γιουτσο.... (ακα ντουρ)

(δεν ειναι πολυ αστεια αυτη η εκφραση? μολις την εμαθα πεθανα στα γελια)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αντι για την πιρελι θα εχουμε μπαταριες σπονσορες στο καλενταρ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπαταρίες, φορτιστές και ντουί

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ʼντε και ημερολόγιο

Το σκεφτόμουνα... με χορηγούς τις ομόνυμες μπαταρίες ή κάποια εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού... γι' αυτό κι έχω βγάλει ολόκληρο σετ φώτος με τις Duracell Plus και τον γλόμπο !!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπαταρίες, φορτιστές και ντουί

και λαμπες........πολλες λαμπες........βιδωτες.......μπαγιονετ (ή οπως αλλιως τις λενε)......και καλωδια.........και ζαμπον......πολυ ζαμπον κυρ σταυρο........και σοκολατες για τα παιδια........

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έξυπνη είσαι, δεν κάνεις και ένα fotoset politically correct σπονσοραρισμένο να πιάσεις κάνα μήνα;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Από το πρωί που δημοσιεύτηκαν οι φώτος, έχω λάβει πολλά PM, emails κλπ με διάφορα σχόλια...

Μέχρι στιγμής όμως, το καλύτερο μνμ το έστειλε πριν λίγο ένας ηλεκτρολόγος+μέλος του site,

Συγχαρητήρια Duracell! Απ' ότι βλέπω... άλλαξες τα φώτα στο γκομενάκι!
Αλλά ρε θηρίο, την κόκκινη την λάμπα που την βρήκες και την πήρες? Χρειάστηκα μια προημερών για μια δουλειά κι έψαχνα όλη μέρα στις αποθήκες και δεν είχε κανείς...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Επειδη εχω την εντυπωση οτι ο Duracell πρεξηγηθηκε μαζι μου , νιωθω την αναγκη να απαντησω.

Εγω ποτε δεν αμφισβητησα την αυθεντικοτητα της ολης υποθεσης (αν και εχω την πεποιθηση επειδη το 95% στο ιντερνετ ειναι απατες , παντα να ζητω αποδειξεις).
Αλλοι το εκαναν! Εγω βγηκα και εγραψα ενα τροπο για να περιορισει ο Ντουρ τις αμφιβολιες , πραγμα που τελικα δεν εκανε.
Θεωρω οτι η συμπεριφορα μου ηταν πιο ειλικρινης και πιο ουσιαστικη για τον duracell απο σχολια του στυλ "Ντουρ εισαι μεγας και τρανος , αφου πηδηξεις κανε κανα κονε μπας και πηδηξουμε και εμεις..."

Οι φωτος τελικα δεν αποδεικνυουν τπτ και τελικα οπως φαινεται και με τα καινουρια ποστ δημιουργουν περισσοτερες αμφιβολιες.

Εγω προσωπικα πιστευω στην αληθεια της ολης υποθεσης και χωρις ουσιαστικες αποδειξεις μονο και μονο επειδη δεν πιστευω οτι ο Duracell ειναι τοσο pathetic ατομο ωστε να στησει ενα τετοια σεναριο για να το παιξει γαμιας στο φορουμ ή μπας και τσιμπησει κανα θηλυκο μελος του φορουμ και του κατσει.

Τωρα για τις φωτος το αποτελεσμα ειναι οντως απογοητευτικο , απελπιστηκα ερασιτεχνικες φωτος που θυμζουν φτηνες ρωσικες παραγωγες των 80s και σιγουρα καθολου καυλωτικες.Το μονο τελικα για το οποιο θα μπορουσε κανεις να κατηγορησει τον Duracell , αλλα απο την στιγμη που την τελικη επιλογη την ειχε η Καυλιτσα του δινουμε αλλοθι.

Περιμενω τις επομενες δουλειες του Duracell που πιστευω οτι θα ειναι και καλυτερες!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Οι φωτος τελικα δεν αποδεικνυουν τπτ...

Eαν οι φωτογραφίες με τις ομόνυμες μπαταρίες + τον κόκκινο γλόμπο (Σήμα Κατατεθέν του site) δεν αποτελούν αποδείξεις... τότε τι ;;;

ΑΑΑ να μην ξεχάσω και το γλυφιτζούρι... αδυναμία της kaulitsas, όπως γράφει στην υπογραφή της !!!

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Εγώ πάντως θα πω συγχαρητήρια στον ντούρο όχι γιατί γάμησε αλλά γιατί συνεισφέρει στο φόρουμ με ένα διαφορετικό τρόπο.

Κάθε πουτ εε καυλίτσα  που θέλει μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα και στο τέλος να δημιουργήσουμε μια υποκατηγορία στο σαιτ

Γυναίκες που μπαίνουν και πηδιούνται
Γυναίκες που μπαίνουν και δεν πηδιούνται (εύκολα)

Τα λοιπά περί φωτο στυλ-αυθεντικότητας και παπαριές η νέα μόδα προστάζει homemade υλικό και σε λίγο οι επαγγελματίες θα προσπαθούν να το παίξουν ερασιτέχνες.

Keep up the good work!!

Επισκέπτης
Ομολογώ ότι ήμουν πολύ δύσπιστος στην όλη φάση αλλά προφανώς έγινε πλέον πραγματικότητα .
Μπράβο .!!!!

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ότι και να πω είναι λίγο….
Πέρασα ένα υπέροχο σ/κ, ο καλλιτέχνης είναι πραγματικός καλλιτέχνης σε όλα και τον ευχαριστώ και δημοσίως για τις πολύ καλές ή κα-ύ-λες φωτογραφίες που έβγαλε….

συγχαρητήρια και εις ανωτερα............εύχομαι και στο "nova"

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΠΡΟΣ τους 2 πρωταγωνιστες ......

ενήλικες είστε και οι δυό (ελπίζω) και κανετε οτι γουσταρετε.
οποια και αν είναι η γνωμη των υπολοιπων, καλα κανατε και κανατε οτι θελατε.
η απορία μου είναι........γιατί το δημοσιοποιήσατε ???

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Duracell και kaulitsa ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα πολυ καλες φωτογραφιες παιδια!Μου φιαξατε τη διαθεση!

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36

Μα και εσυ...
Τι ερωτησεις ειναι αυτες??/...;)...;)
Δεν ντρεπεσαι καθολου????
αφησε τα παιδια(!!!) να χαρουν τον ερωτα τους...(!!!)

Η επομενη συναντηση εχει προγραμματιστει στην Λαμπιρη....

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Αξιοι ! :sunglasses:
Υ.Γ. Ο Dur νομιζω οτι ειναι και παλιο "βατραχι", οποτε τα νερα του Σκαραμαγκα του κανανε καλο τελικα. :dancing:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ʼιντε βγήκαν πάλι τα προβατάκια άιντε με ντουνούκες και πανό....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Συναγωνιστή επειδή είσαι νέος μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα παλιότερα posts στο Forum...

Η όλη ιστορία έχει ξεκινήσει από τότε που είχαμε χρώματα στα nicknames κι άρχισαν να γίνονται μέλη με γυναικεία προφίλ... ποστάροντας διάφορες μ... σ' ένα τόσο αντρικό site...
Οποτε προ(σ)κάλεσα όσες τολμούν να έρχονται για φωτογράφιση ώστε ν' αποδεικνύουν έτσι το φύλο τους... (κι ότι δηλαδή δεν είναι άντρες κρυμμένοι πίσω από γυναικεία προφίλ)...
Μέχρι στιγμής ανταποκρίθηκαν 4 (εκ των οποίων οι 2 δημοσίευσαν και φωτογραφίες τους) και ήδη προετοιμάζω συνάντηση με την 5η... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom