Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ρε παιδιά, τόσος θόρυβος και 500 μηνύματα για 4 φωτογραφίες; Μόνο το ψάξιμο μέσα στις 23 σελίδες για το που είναι οι φωτογραφίες, είναι πιο κουραστικό από το να ψάξεις στο google για κάτι αντίστοιχο. Duracell περιμένουμε περισσότερο και καλύτερο υλικό.
Καλα λεει?Εδώ σε αποσταση Κολιατσου-πλ.Αμερικης,
θα δεις?ισα και με 50 ξεκωλα..να κανουν περαντζαδα?
Λαιβ οφθαλμολουτρο.
Λιγη βενζινη θα καψεις?.όχι τα νευρα σου..!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν μπορώ να σκεφτώ δεν έχω κύτταρα πλέον...
Ονειρεύομαι φωτογραφίες φορολογικών δηλώσεων...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ελάτε ρε παιδιά! Όλο το νέτ είναι γεμάτο ερασιτέχνιδες, πολλές οι κατηγορίες. Ούτε απίθανο ούτε μυστήριο είναι το ποια πως & γιατί. Τα επαγγελματικά φωτογραφία επι εποχής φίλμ ήταν τίγκα στα αρνητικά και στο χάζι. Απλά ο φίλτατος Ντούρασελ πρόσφερε τον τόπο, τρόπο και ...κόπο. ʼξιος και πάντα αυθεντικός. Με web τεχνολογία, τώρα μπορείς, και σύ μικρή ταλαντούχα να προκριθείς. Realism rules οκ. Ζούν αναμεσά μας  :boobies:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
kaulitsaaaaaaa  θέλω να σε φωτογραφήσω και εγώωωωωω....μέχρι εξώφυλο στο voque θα σε βάλωωωω....γρήγορα απάντησηηηη....έχω τους προβολείς αναμμένους και ζεσταίνονταιιιιιιιι....... :rolleyes:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ελάτε ρε παιδιά! Όλο το νέτ είναι γεμάτο ερασιτέχνιδες, πολλές οι κατηγορίες. Ούτε απίθανο ούτε μυστήριο είναι το ποια πως & γιατί. Τα επαγγελματικά φωτογραφία επι εποχής φίλμ ήταν τίγκα στα αρνητικά και στο χάζι. Απλά ο φίλτατος Ντούρασελ πρόσφερε τον τόπο, τρόπο και ...κόπο. ʼξιος και πάντα αυθεντικός. Με web τεχνολογία, τώρα μπορείς, και σύ μικρή ταλαντούχα να προκριθείς. Realism rules οκ. Ζούν αναμεσά μας  :boobies:

Σωστά.
Ο dur πραγματοποίησε αυτό που υποσχέθηκε....για μένα δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης.
Τώρα σε ποιους άρεσε η καυλίτσα και σε ποιούς όχι , είναι άλλη ιστορία.
Dur, αν σου κάτσει κι άλλη ....βούρ !!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πάντως να 'ναι καλά το παλικάρι που δοκιμάζει πρόσωπα και καταστάσεις πριν απ' όλους και πρώτος, για να ξέρουμε και μείς που να χτυπάμε και που να αποφεύγουμε.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μ΄ έχετε τρελλάνει στα μηνύματα για να σας πω λεπτομέρειες για την όλη φάση της φωτογράφισης... και να σας στείλω κι άλλες φώτος, αλλά ΔΕΝ μπορώ γιατί έχω δώσει τον λόγο μου στην kaulitsa!
Επικοινωνήστε απευθείας μαζί της...

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παρεμπιπτόντως, που έχει χαθεί η καυλίτσα????????

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16

kaulitsa , θα θέλαμε αν συμφωνείς και συ, περισσότερες λεπτομέρειες για την συνάντηση σας με τον dur....επίσης περισσότερες φωτό, δεν χρειάζεται να φαίνεται ποιά είσαι, απλά κάτι πιο ....γενικό πλάνο, να μπορέσουμε να καταλάβουμε λίγο πως είσαι σαν γυναίκα !
Τα πλάνα που δείξατε είναι πολύ κοντινά, δεν λένε τίποτα....

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ρε καυλιτσα , αφου γουσταρεις τετοιες καταστασεις και φαινεσαι και κοριτσι απελευθερωμενο γιατι δεν ξεκινας ενα κονε με καποιους απο εδω μεσα μπας και βγει και ο κοπος σου αλλα και εμεις να μην τρεχουμε με καθε μπουρδελιαρα και να χαλαμε τα λεφτα μας , ασκοπα τις περισσοτερες φορες;;;
Μηπως σου βαζω ιδεες;;;; :boobies: :boobies: :boobies:

OP
OP
K

kaulitsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
kaulitsa , θα θέλαμε αν συμφωνείς και συ, περισσότερες λεπτομέρειες για την συνάντηση σας με τον dur....επίσης περισσότερες φωτό, δεν χρειάζεται να φαίνεται ποιά είσαι, απλά κάτι πιο ....γενικό πλάνο, να μπορέσουμε να καταλάβουμε λίγο πως είσαι σαν γυναίκα !
Τα πλάνα που δείξατε είναι πολύ κοντινά, δεν λένε τίποτα....

ο σκοπός που άνοιξα το θεματάκι ήταν για να σταματήσουν τα pm και τα δημοσια σχολια περι του φύλλου μου και ήταν επιλογή μου....

τώρα οι περισσότερες λεπτομέριες δεν νομίζω οτι αφορούν κανέναν, εκτός από μένα και τον Duracell, πάντως ενημερωτικά περάσαμε πολύ κα-υ-λά...

OP
OP
K

kaulitsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε καυλιτσα , αφου γουσταρεις τετοιες καταστασεις και φαινεσαι και κοριτσι απελευθερωμενο γιατι δεν ξεκινας ενα κονε με καποιους απο εδω μεσα μπας και βγει και ο κοπος σου αλλα και εμεις να μην τρεχουμε με καθε μπουρδελιαρα και να χαλαμε τα λεφτα μας , ασκοπα τις περισσοτερες φορες;;;
Μηπως σου βαζω ιδεες;;;; :boobies: :boobies: :boobies:

νομίζεισ οτι αν ήθελα δεν θα μπορούσα;;;

μόνο στα pm και τα mail που μου έχουν στείλει κάποιοι φτάνουν για κανένα χρόνο δουλειάς και με καλά λεφτά....

όπως όμως θα καταλάβεις δεν το κάνω και ελάχιστοι έχουν πάρει απάντηση σε όσα έστειλαν....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.895
Πόντοι
12.056
Καυλιτσα.....δεν νοιωθεις υπεροχα που ενα site ασχολειται μαζι σου???
:P

Επισκέπτης
και μετα λεγατε οτι εγω με τα τατουαζ καλοπερνουσα!!ο ντουρασελ περναει ζαχαρη μου φαινεται!!

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ο σκοπός που άνοιξα το θεματάκι ήταν για να σταματήσουν τα pm και τα δημοσια σχολια περι του φύλλου μου και ήταν επιλογή μου....

Ε βάλε μια - δυο φωτογραφίες ακόμα για το τέλος...

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
νομίζεισ οτι αν ήθελα δεν θα μπορούσα;;;

μόνο στα pm και τα mail που μου έχουν στείλει κάποιοι φτάνουν για κανένα χρόνο δουλειάς και με καλά λεφτά....

όπως όμως θα καταλάβεις δεν το κάνω και ελάχιστοι έχουν πάρει απάντηση σε όσα έστειλαν....
Παντως εγω, με ολο το θαρρος και χωρις να θελω να σε θιξω , σου εκανα αυτη την προταση δημοσια και οχι στα μουλοχτα μεσω pm!!!
Βεβαια , η απορια μου για σενα εξακολουθει να υφισταται, δηλ ο τροπος με τον οποιο αποφασισες να φωτογραφηθεις με τον dur( καμια μομφη γι το παληκαρι) , που εγω το εκλαμβανω σαν μια πολυ γενναια αποφαση εκ μερους σου που ισως προδηλωνει ατομο ακομπλεξαριστο ..και ετοιμο για ολα!!!!
Εν πασει περιπτωσει, εαν αλλαξεις γνωμη , ενημερωσε με...  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom