Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δεν αμφισβητώ γεγονότα φίλε Duracell αλλά το αρνητικό είναι αλλιώς.. αλλη χάρη και γοητεία.. by the way είσαι επαγγελματίας ή ερασιτέχνης

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ζητώ ταπεινά συγνώμη!!Ξέχασα ότι είσαι ο μόνος άντρας σε αυτό το site που γαμάει!!  :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :uglystupid: :uglystupid:

Ρε φίλε μια κυρία έκανε την επιλογή της. Ούτε τον ξέρεις, ούτε την ξέρεις. Χαβαλεδιαζόμαστε

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Είδα λίγο από μουνάκι, λίγο από βυζάκια και λίγο από δαχτυλάκια. Α, και λίγο από πίπα! Εγώ δεν θα "χαϊδέψω" αυτάκια... οι photos δεν μου αρέσανε. Ούτε από θέμα γωνίας λήψης, ούτε από το καθεαυτό περιεχόμενο.

Βγάλαμε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φώτος... με διαφορετικό περιεχόμενο, φωτισμό και γωνίες λήψης...
Αλλά την επιλογή των φωτογραφίων και την δημοσίευση την έκανε η kaulitsa (με τα όποια δικά της κριτήρια).
Η ουσία είναι ότι ΤΟΛΜΗΣΕ+ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ 100%
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΡΟΦΙΛ; ΤΙΣ ΠΡΟ(Σ)ΚΑΛΩ ΑΝΟΙΧΤΑ... ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ... ΕΛΑΤΕ !!!

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τελικα τι εγινε ? ενταξει ... ειχε πει ο ντουρ οτι θα αποδειξει με φωτο οτι η γκομενα ειναι αληθινη ... μεχρι εκει μπραβο του και που την γαμησε,αν τη γαμησε, αλλα κυριως γιατι εκανε αυτο που ειχε υποσχεθει σε εναν αριθμο ατομων που περιμεναν ανυπομονα το αποτελεσμα...
μεχρι εκει μπραβο του κ εις ανωτερα.... τα υπολοιπα ειναι αλλη ιστορια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σιγα ρε ντουρασελ.........ριλαξ.......επειδη μια γκομενα δηλαδη αποφασισε με το οποιο μυαλο διαθετει να παει στο σπιτι ενος τυχαιου αγνωστου να φωτογραφηθει και να πηδηχτει παει να πει οτι και εμεις πρεπει να κανουμε το ιδιο για να αποδειξουμε το φυλο μας? σιγα μην ειμαστε και θρασυδειλες που δεν ερχομαστε να μας φωτογραφησεις-πηδηξεις :2funny:

και επι της ουσιας........αισθητικα δε μου αρεσαν οι φωτοζ τις βρηκα πολυ δευτερες (σορρυ...)
και δεν ειχα σκοπο να σχολιασω το μανικιουρ (για να μη μου πειτε οτι γυναικουλιζω :2funny: )αλλα μιας και βλεπω οτι πολλα απο τα σερνικα το σχολιασαν θα πω και εγω οτι το θεωρω απαραδεκτο για μια κοπελα γενικοτερα ποσο μαλλον για μια που παει για "φωτογραφιση"......απο κει και περα εφοσον περασατε καλα λογος δε μου πεφτει (ουτε κανενος αλλου πιστευω) αλλα οχι και να μας την λες που δεν κανουμε κατι αντιστοιχο.....ημαρτον δηλαδη......

Επισκέπτης
Βγάλαμε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φώτος... με διαφορετικό περιεχόμενο, φωτισμό και γωνίες λήψης...
Αλλά την επιλογή των φωτογραφίων και την δημοσίευση την έκανε η kaulitsa (με τα όποια δικά της κριτήρια).
Η ουσία είναι ότι ΤΟΛΜΗΣΕ+ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ 100%
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΡΟΦΙΛ; ΤΙΣ ΠΡΟ(Σ)ΚΑΛΩ ΑΝΟΙΧΤΑ... ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ... ΕΛΑΤΕ !!!

Ναι, δεν είπα για την αυθεντικότητα, ίσως πραγματικά να είναι της kaulitsas. Εξάλλου για μένα δεν παίζει ρόλο αυτό, παίζει η photo καθεαυτή! Προτιμώ 1000 φορές τις photos των συλλογών ας πούμε παρά αυτές. Όσο για το kaul-ara που είπες, για μένα μάλλον θα ήταν λόγω μεγέθους, όχι ομορφιάς! Τα δαχτυλάκια και τα μπρατσάκια που βλέπω μαρτυρούν πολλά!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Για ποιο λογο πρεπει να αποδειξει μια γυναικα που μπαινει στο σαιντ οτι ειναι γυναικα ?? Σορρυ ντουρ αλλα εισαι ατοπος στο συγκεκριμενο. Πετας ωρες-ωρες μερικα μαργαριταρια βρε μπαγασα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Για ποιο λογο πρεπει να αποδειξει μια γυναικα που μπαινει στο σαιντ οτι ειναι γυναικα ?? Σορρυ ντουρ αλλα εισαι ατοπος στο συγκεκριμενο. Πετας ωρες-ωρες μερικα μαργαριταρια βρε μπαγασα...

αυτο ελεγα κ εγω μαι φρεντ κ κανεις δεν μ απαντησε :P

ολα καλα βρε ντουρ κ ...λιτσα... ενα πηδηματακι δεν μπορει να ναι κακο ετσι κ αλλιως

αλλα ελεος κ τζισους που πρεπει να αποδεχτουμε ολες την προσκληση (ορ χαουεβερ γιου σευ ιτ ντουρ) για φωτογραφιση
το να μας ειναι αδιαφορο αλλα κ να το θεωρουμε ηλιθιοτητα δεν σου περναει απ το μυαλο?
:P

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, όπως έγραψα προηγουμένως, δεν υπάρχει κανενας λόγος για αντιπαραθέσεις......  :huh:

Ας πιστεύει ο καθένας ότι τον βολέυει!!!!!  :jerking:

Καλύτερα θα ήταν να επικεντρωθούμε στην θεματολογία της ιστοσελίδας τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, και ας αφήσουμε όλες τις άλλες συζητήσεις και φιλοσοφίες για άλλους δικτυακούς τόπους... :boobies:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Για ποιο λογο πρεπει να αποδειξει μια γυναικα που μπαινει στο σαιντ οτι ειναι γυναικα ??

Αυτό το θέμα είχε συζητηθεί αναλυτικά στο παλιό forum... όταν ακόμα είχαμε χρώματα στα nicknames... ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτο ελεγα κ εγω μαι φρεντ κ κανεις δεν μ απαντησε :P

ολα καλα βρε ντουρ κ ...λιτσα... ενα πηδηματακι δεν μπορει να ναι κακο ετσι κ αλλιως

αλλα ελεος κ τζισους που πρεπει να αποδεχτουμε ολες την προσκληση (ορ χαουεβερ γιου σευ ιτ ντουρ) για φωτογραφιση
το να μας ειναι αδιαφορο αλλα κ να το θεωρουμε ηλιθιοτητα δεν σου περναει απ το μυαλο?
:P

γκουχ γκουχ.......υποθετω ειναι επειδη οπως ειπε ο ερευνητικος οσες μπαινουν στο σαιτ ειναι πτανες και ψαχνουν να γμηθουν :P (για πλακα ελπιζω....αλλιως θα τον παρει και θα τον σηκωσει.... :) )

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ο μόνος λόγος που ζητάνε πολλοί να αποδείξει μια γυναίκα που μπαίνει εδώ ότι όντως είναι γυναίκα, είναι για να δημιουργηθούν διάφορα σχόλια ελπίζοντας να επαληθευτεί η πεποίθησή τους ότι εδώ είναι καθαρά αντρική υπόθεση στο τέλος. Καθαρά προσωπική γνώμη πάντα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Προσωπικά το επιθυμώ (εάν δεν μπορώ να αντιληφθώ) για να μην ακούω παπάρες δίχως λόγο

ANDREAS69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλτατοι. Ο Φιλτατος ντουρασελ κατόρθωσε να ξεχωρίσει στη μαζα και από ένα κατεξοχήν ανδρικό site κατορθωσε να κανει τη διαφορά! Δεν υπάρχει λόγος πιστευς να αμφισβητούμε πραγματα και καταστάσεις. Ας παραδεχθούμε ότι μας έκανε να "ζηλέψουμε" έστω για λίγο όχι απλά επειδή το έκανε αλλά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το έκανε κι ας αφήσουμε την κλασική μουρμουρα. Μπράβο στα παιδια!!!!

Aabadista

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
        Ο χρήστης "liferider" ρώτησε τον "Duracell" πόσο πάει το μαλλί για αγορά του video από τη φωτογράφηση.Πριν προλάβει ο "Duracell" να απαντήσει η "kaulitsa" απαντά 3000 euro :2funny: :2funny: :2funny: Έχουν γραφεί αμέτρητα θέματα για το αν πόσο πουτάνες είναι Ελληνίδες κτλπ κτλπ κτλπ.Η "kaulitsa" έπιασε αμέσως το νόημα....... :idiot: :idiot:.Πήρε και αυτή τα λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν στο site.....Τώρα θα επιστρέψει στο μεταπτυχιακό της,στα jeans και στα αθλητικά της :2funny: :2funny: :2funny:.Οι διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας την περιμένουν........

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Αυτό το θέμα είχε συζητηθεί αναλυτικά στο παλιό forum... όταν ακόμα είχαμε χρώματα στα nicknames... ;)

Και σε ποιο συμπερασμα ειχατε καταληξει με δυο λογια ?

Ο μόνος λόγος που ζητάνε πολλοί να αποδείξει μια γυναίκα που μπαίνει εδώ ότι όντως είναι γυναίκα, είναι για να δημιουργηθούν διάφορα σχόλια ελπίζοντας να επαληθευτεί η πεποίθησή τους ότι εδώ είναι καθαρά αντρική υπόθεση στο τέλος. Καθαρά προσωπική γνώμη πάντα.

Δεν εχεις αδικο. Αραγε το επομενο βημα (μετα την αποδειξη) θα ειναι ποια θα εχει μαγαλυτερη ρογα απο την kaulitsa?

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
γκουχ γκουχ.......υποθετω ειναι επειδη οπως ειπε ο ερευνητικος οσες μπαινουν στο σαιτ ειναι πτανες και ψαχνουν να γμηθουν :P (για πλακα ελπιζω....αλλιως θα τον παρει και θα τον σηκωσει.... :) )

Ειρωνικά το είπα ρε mounitsa μην μασάς.Στην τελική το τι σας σούρνει ο καθένας μας εδω μέσα δεν νομίζω ότι πρέπει να σας καίει και πολύ, πιστεύω ότι καταφέρνετε να κοιμηθείτε το βράδυ χαχαχαχαχα

Λοιπόν θυληκά του site τρέχτε να προλάβετε την πρό(σ)κληση του Duracell!!Γρήγορα να γαμηθείτε και να βγάλει τις φωτογραφίες στο forum, μόνο έτσι αποδείξετε ότι είστε πραγματικές γυναίκες και όλοι ξέρουμε πόσο "καίγεστε" να το αποδείξετε!!!Τρεχάτε ρεεεεε.Μουνίτσα ο Duracell σου πληρώνει και τα ναύλα σου για να έρθεις ελλάδα.

Απόδειξη ότι είστε γυναίκες(Διεθνής αναγνώριση στο site) + επαγγελματική φωτογράφιση ΜΟΝΟ με ένα γαμίσι!!! Τηλεφωνήστε τώρα στο 0800-900-Duracell.Η προσφορά ισχύει μέχρι το Μαϊο του 2192. Μην χάνετε καιρό!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ερευνητικε κ ααααβαδιστα σας παω που λεει κ ο χριστοδουλας χα χα χα

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Εμένα πάντως οι φωτο μου φαίνονται αυθεντικές.
Θα μπορούσαν να είναι καλύτερες, εννοώ σαν αισθητικό αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια στον duracell γιατί απλά έκανα πράξη αυτό που υποσχέθηκε...
Όσο για την kaulitsa, κι εμένα μου φαίνεται αρκετά ευτραφής, δεν μου άρεσαν οι αρκετα έντονοι πόροι δέρματος που νομίζω ότι διέκρινα, (μου χαλάει λίγο το soft του δέρματος που μου αρέσει ) , υποψιάζομαι αρκετά έντονη τριχοφυία που μαζέυεται με ξύρισμα.
Για ποιό λόγο το κάνει η kaulitsa δεν θα ασχολήθώ , δικαίωμα της, και δικαίωμα το dur να περάσει κάλά, και ελπίζω να το έκανε....
Φίλε και εις ανώτερα , και με ακόμα καλύτερο μοντέλο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom