You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποδοχή πρό(σ)κλησης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 578
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
κοιτα με 3000 euro αν ειχα θα μπορουσα να κανω ανηθικη προταση σε μια κοπελια που ξερω που ειμαι ερωτευμενος με τα τεραστια και φυσικα βυζια με πολλες τυχες να μου κατσει.
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Μια χαρα εμενα με πειθουν οτι τις τραβηξε ο duracell.genuine 100%Λεει ο σοφός λαός...
ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ..
Ηθικο δίδαγμα....
Καλες οι φωτογραφίες, αλλά δεν πείθουν!!!!
Παιδια (duracell - kaulitsa), γιατι δεν ανεβαζετε μερικες φωτο στο ? Θα εχετε παγκοσμια αναγνωριση!!!
Λεει ο σοφός λαός...
ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ..
Ηθικο δίδαγμα....
Καλες οι φωτογραφίες, αλλά δεν πείθουν!!!!
ο σοφός λαός μπορεί να λέει ότι θέλει...
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΛΕΣ
Μια χαρα εμενα με πειθουν οτι τις τραβηξε ο duracell. genuine 100%
Ευχαριστώ Συναγωνιστή
Αλλωστε γι' αυτό εκτός από τις oμόνυμες μπαταρίες... χρησιμοποίησα και τον κόκκινο γλόμπο (Σήμα Κατατεθέν του site) !!!
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
3.000Ε ? Μάλλον κάποιος θέλει να βγάλει λεφτά τελικά.
Λέω και γω γιατί τόσος ντόρος.Να δω ποιος μαλάκας θα την πατήσει και θα πληρώσει 3000Ε!!!Όσο για τις φωτογραφίες τι και αν είναι αληθινές τι και αν όχι.Ένα γαμίσι έριξε ο τύπος δεν ανακάλυψε το φάρμακο για τον καρκίνο!
Λέω και γω γιατί τόσος ντόρος.Να δω ποιος μαλάκας θα την πατήσει και θα πληρώσει 3000Ε!!!Όσο για τις φωτογραφίες τι και αν είναι αληθινές τι και αν όχι.Ένα γαμίσι έριξε ο τύπος δεν ανακάλυψε το φάρμακο για τον καρκίνο!
Παντως ανακαλυψε το φαρμακο για την μαλακια!!
Λέω και γω γιατί τόσος ντόρος. Να δω ποιος μαλάκας θα την πατήσει και θα πληρώσει 3000Ε!!! Όσο για τις φωτογραφίες τι και αν είναι αληθινές τι και αν όχι. Ένα γαμίσι έριξε ο τύπος δεν ανακάλυψε το φάρμακο για τον καρκίνο!
Λόγια-λόγια-λόγια... τελικά, όσα δεν φτάνει η αλεπού... ;)
σιγα ρε ψηλε ...τι χαλιεσε? πλακα κανουν τα παιδια για τα 3 χιλιαρικα
ενα γαμησακι δεν πιστευω οτι θα χαλουσε κανεναν..ουτε εσενα
εγω πάντως πείθομαι μόνο άμα δω αρνητικό.. στο ψηφιακό κάνεις ότι γουστάρεις.. γιαυτό και γω για τις εξορμήσεις μου χρησιμοποιώ μία NIKON F3 έτσι έχω πειστήρια για πνευματικά δικαιώματα
Μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχουν (αποθηκευμένα σε DVD, λόγω ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ μεγέθους) και τα πρωτότυπα RAW αρχεία που δημιουργεί η ψηφιακή... ;)
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ρε teras1956 το θέμα δεν είναι τελικά να αποδείξει ο τύπος ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές.Πες ότι είναι αληθινές και τι έγινε?Γιατί πλακώσανε όλοι τα άξιος, μπράβο, εύγε, ζήτω κτλ?Κάνουν λες και είναι σε παρέα αγάμιτων nerds και ξαφνικά ένας από όλους τους λέει οτι γάμισε.Ουάου!!!
Το όλο ποστ δεν το κατάλαβα καθόλου να πω την αλήθεια.Να πουλήσει μούρη ήθελε και να κάνει μερικούς να ζηλέψουν?Να πουλήσει τελικά το βίντεο και να βγάλει 3000Ε από ένα γαμίσι?(ούτε οι ακριβότερες CT δεν παίρνουν τόσα)Ή μήπως θέλει να αποδείξει το πόσο πουτάνες είναι οι γυναίκες που μπαίνουν στο site έτσι όλοι να ελπίζουν σε ένα γαμίσι με κάποια από αυτές?
Πάντως οφείλω να πω ότι χειρίζεται καλά την ψυχολογία της μάζας.....
Το όλο ποστ δεν το κατάλαβα καθόλου να πω την αλήθεια.Να πουλήσει μούρη ήθελε και να κάνει μερικούς να ζηλέψουν?Να πουλήσει τελικά το βίντεο και να βγάλει 3000Ε από ένα γαμίσι?(ούτε οι ακριβότερες CT δεν παίρνουν τόσα)Ή μήπως θέλει να αποδείξει το πόσο πουτάνες είναι οι γυναίκες που μπαίνουν στο site έτσι όλοι να ελπίζουν σε ένα γαμίσι με κάποια από αυτές?
Πάντως οφείλω να πω ότι χειρίζεται καλά την ψυχολογία της μάζας.....
Επισκέπτης
Είδα λίγο από μουνάκι, λίγο από βυζάκια και λίγο από δαχτυλάκια. Α, και λίγο από πίπα! Εγώ δεν θα "χαϊδέψω" αυτάκια... οι photos δεν μου αρέσανε. Ούτε από θέμα γωνίας λήψης, ούτε από το καθεαυτό περιεχόμενο.
Τέσπα, γούστα είναι αυτά. Για τα δικά μου γούστα λοιπόν το "μοντέλο" πρέπει να είναι αρκετά ευτραφές! Όπως είπα όμως... it's a matter of taste!
Τέσπα, γούστα είναι αυτά. Για τα δικά μου γούστα λοιπόν το "μοντέλο" πρέπει να είναι αρκετά ευτραφές! Όπως είπα όμως... it's a matter of taste!
Δεν το κρίνω σκόπιμο ν' ανοίξουμε κουβέντα για το αν είναι οι φωτογραφίες μαϊμού ή οχι.
Ο καθένας έχει την άποψή του, μπορεί να πιστεύει ότι του αρέσει, ότι τον φτιάχνει, ότι τον καυλώνει....
Η δικιά μου η άποψη είναι οτι "μαιμουδίζουν" (πάντα για στατιστικούς λόγους κρατάω και μια επιφύλαξη...)
Ο καθένας έχει την άποψή του, μπορεί να πιστεύει ότι του αρέσει, ότι τον φτιάχνει, ότι τον καυλώνει....
Η δικιά μου η άποψη είναι οτι "μαιμουδίζουν" (πάντα για στατιστικούς λόγους κρατάω και μια επιφύλαξη...)
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Λόγια-λόγια-λόγια... τελικά, όσα δεν φτάνει η αλεπού... ;)
Ζητώ ταπεινά συγνώμη!!Ξέχασα ότι είσαι ο μόνος άντρας σε αυτό το site που γαμάει!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 227
- Εμφανίσεις
- 61K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296