Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πού είναι η k@ulitsa για τα metadata;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγώ προσωπικά ναί

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
Εγω βασικα...
ΔΕΝ πηδαω Αδερφες και Πατσαβουρες...
;)..;)..;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε Duracel μήπως έβαλες την γκόμενα σου να ανοίξει account στο site και μετά της έβγαλες αυτές τις φωτογραφίες και τις πόσταρες για να κάνεις μπούγιο ??

Οχι τίποτε άλλο, αλλά μου κάνει εντύπωση πως μια τυχαία γκόμενα μπαίνει σε ένα site με θέμα τις πουτάνες την ψαρεύει ένας τυχαίος τύπος, δέχεται να βρεθεί μαζί του, να της βγάλει γυμνές φωτογραφίες, να γαμηθεί μαζί του και την επόμενη μέρα να ποστάρει τις φωτογραφίες στο φόρουμ και να τις δούν 1000-2000 άτομα.
Επίσης μετά απο αυτό να αισθάνεται ήσυχη που ένας τυχαίος τύπος που γνώρισε σε ένα site με θέμα τις πουτάνες έχει καμία κατοσταριά φωτογραφίες της στα χέρια του...

Δεν ξέρω ρε φίλε Dur, δεν λέω οτι πουλάς φούμαρα, αλλά επειδή μου φαίνονται λίγο εξωγήινα όλα αυτά λέω μήπως κάνεις χαβαλέ με την γκόμενα σου  :rolleyes:

εχω ακριβως την ιδια σκεψη εδω και μερες.....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σκέτη αηδία...  πάω να ξεράσω.

themelos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πιστευετε οτι οντως εγινε αυτη η φωτογραφηση...ειδικα οταν ξερετε ποσες καριολες κυκλοφορουν στο δρομο και θα το εκαναν..απλα μια απο αυτες  μπηκε και στο bourdela.com.....και το εκανε..τοσο απλο!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.830
Πόντοι
12.056
Ναι...ειναι τοσο απλο...συμβαινει καθε μερα..
Σε βλεπει μια γκομενα στο δρομο και σου λεει:Γεια σου φιλε..εισαι ωραιο γκομενακι...θες να με τραβηξεις φωτο και να με πηδηξεις μετα??
Τις φωτο μπορεις να τις δειξεις και στους φιλους σου...

Καθε μερα το παθαινω αυτο...εχω βαρεθει.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ναι...ειναι τοσο απλο...συμβαινει καθε μερα..
Σε βλεπει μια γκομενα στο δρομο και σου λεει:Γεια σου φιλε..εισαι ωραιο γκομενακι...θες να με τραβηξεις φωτο και να με πηδηξεις μετα??
Τις φωτο μπορεις να τις δειξεις και στους φιλους σου...

Καθε μερα το παθαινω αυτο...εχω βαρεθει.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλό, ομολογώ.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.830
Πόντοι
12.056
Παντως...ας κραταμε και μια πισινη...Στα τρια χρονια που ασχολουμε με το νετ μου εχουν συμβει ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ωραίος ο altec21. Γέλασα πολύ. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση πάντως ήταν ότι ο Duracell από πριν ήταν πολύ σίγουρος για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος. Έλεγε :"Τη Δευτέρα θα λάβουν απάντηση οι αμφισβητίες", ενώ το πιο λογικό θα ήταν να πει:
"Για να δούμε ρε παιδιά , θα είναι κάτι καλό ή καμιά μαλάκω που κάνει φάρσα?"
Πάντως , ναι , ας κρατάμε μια πισινή.

Επισκέπτης
το πραμα κανει μπαμ οτι ειναι στημενο.
ο ντουρασελ σιγουρα γνωριζει την ευτραφης κοπελα,αλλα οταν ανοιξε το θεμα ειχει ειδη τις φωτο και δεν τις τραβιξε μετα απο οτι λεει.Επισης πιστευω οτι αυτο το εκανε για να εκμεταλευτει την μεγαλη γυναικεια αναγνωσιμοτιτα του σαιτ μπας και του κατσει καμια.
Οσο για το στοιχιματακι που ανεφερες χθες εγω θα σου προτεινω κατι αλλο........αν αποδειξεις οτι ειναι ετσι οπως τα λες μεχρι τωρα να χασω 2 αστερια απο το προφιλ(για παντα) αν δεν το αποδειξεις θα χασεις εσυ 2 αστερια.Με αυτο τον τροπο θα τιμωριθει ο ψευτης με μειωση βαθμου.
Επισης ειπες οτι εχεις την εφημεριδα της κυριακης μαζι με την καυλιτσα,μετα το αλλαξες και ειπες οτι ΘΑ βγαλεις φωτο μαζι με το εθνος κυνηγι.Τι ισχυει τελικα?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Η φωτογράφηση θα γίνει με ελέυθερο τύπο αύριο...που χει μέσα και το ένθετο για το στοίχημα!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Μετά από προσεκτική ανάγνωση όλων των απόψεων και των επιχειρημάτων, έχω καταλήξει στο πόρισμα ότι η ιστορία Duracel-kaulitsa είναι Μούφα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Kατ' αρχάς την Kaulitsa την έχω πάρει εγώ προσωπικά πριν 3 μηνες στην Ομόνοια όπου ψωνιζόταν....Δεν λέει πολλά απο εμφάνιση αλλά απο σουσέλ άριστα!

Μου είχε προτείνει κι εμένα για φωτογράφιση, με μόνη προυπόθεση πως θα είχα ψηφιακή μηχανή και να μην φαίνεται το προσωπό της. Επειδή πέραν της χυσούρας δεν ενδιαφερόμουν για καλλιτεχνικές περιπτύξεις, το άφησα έτσι.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Καλά, την είδατε πως είναι; Αυτές οι φωτό δείχνουν ποιά είναι τα "γκομενάκια" που ρίχνουν μερικοί και πανηγυρίζουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom