kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
φιλε sperm σοβαρη η ερωτηση σου...
too good to be true...
Μήπως η kaulitsa είναι too true to be good;
φιλε sperm σοβαρη η ερωτηση σου...
too good to be true...
...εχεις γινει το προσωπο του σαιτ βλεπεις....ετσι ειναι....με ψάχνετε;;;
Ρε Duracel μήπως έβαλες την γκόμενα σου να ανοίξει account στο site και μετά της έβγαλες αυτές τις φωτογραφίες και τις πόσταρες για να κάνεις μπούγιο ??
Οχι τίποτε άλλο, αλλά μου κάνει εντύπωση πως μια τυχαία γκόμενα μπαίνει σε ένα site με θέμα τις πουτάνες την ψαρεύει ένας τυχαίος τύπος, δέχεται να βρεθεί μαζί του, να της βγάλει γυμνές φωτογραφίες, να γαμηθεί μαζί του και την επόμενη μέρα να ποστάρει τις φωτογραφίες στο φόρουμ και να τις δούν 1000-2000 άτομα.
Επίσης μετά απο αυτό να αισθάνεται ήσυχη που ένας τυχαίος τύπος που γνώρισε σε ένα site με θέμα τις πουτάνες έχει καμία κατοσταριά φωτογραφίες της στα χέρια του...
Δεν ξέρω ρε φίλε Dur, δεν λέω οτι πουλάς φούμαρα, αλλά επειδή μου φαίνονται λίγο εξωγήινα όλα αυτά λέω μήπως κάνεις χαβαλέ με την γκόμενα σου
Ναι...ειναι τοσο απλο...συμβαινει καθε μερα..
Σε βλεπει μια γκομενα στο δρομο και σου λεει:Γεια σου φιλε..εισαι ωραιο γκομενακι...θες να με τραβηξεις φωτο και να με πηδηξεις μετα??
Τις φωτο μπορεις να τις δειξεις και στους φιλους σου...
Καθε μερα το παθαινω αυτο...εχω βαρεθει..
Επισης πιστευω οτι αυτο το εκανε για να εκμεταλευτει την μεγαλη γυναικεια αναγνωσιμοτιτα του σαιτ μπας και του κατσει καμια.