Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Όπως είδη έχεις καταλάβει όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Σε λίγο θα σου πούνε να ακυρώσεις το ραντεβού γιατί η δεσποινής είναι συλέκτης οργάνων και θα στον κόψει πάνω στην πράξη.
Ο κλασικός ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
Πώς με κατάλαβες ρε γατο? Τίποτα δε σου ξεφεύγει.  Όλα τα βλέπει και όλα τα ξέρει...  ο κλασικός ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
Φαντάζομαι θα μυρίστηκες και την απάτη στο Χρηματιστήριο τέτοιος γάτος που είσαι...

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αν είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΟΣ και ξέρεις να δουλεύεις σε ΜΑC... στείλε PM
Γαμώτο.... έμπειρος είμαι, αλλά σε ΜAC έχω χρόνια να δουλέψω...
Η εμπειρεία και προϋπηρεσία σε παροχή υπηρεσιών σε γυναίκες  ;), μήπως ενισχύσουν το βιογραφικό μου??  :2funny:

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Εσύ γιατί το πήρες τοσο προσωπικά germaon?
Είσαι ο  κλασικός ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ? :jerking:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Μισώ να παίζω το ρόλο της τσουτσούς που πετάγεται, αλλά είναι προφανές πώς σε 'κείνον αναφερόσουν.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φιλαράκο παιδιά δεν είμαστε.  Ας μην παίζουμε με τις λέξεις. Εγώ εξέφρασα μια άποψη που ίσως ο Duracell δεν την έλαβε υπ'όψην . Το "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια" που κολλάει. Δηλαδή, υποννοείς ότι εγώ τα γράφω αυτά επειδή ζηλεύω που η καβλίτσα επέλεξε τον Duracell από εμένα? Και μετά λες για τον κλασικό μαλάκα Έλληνα που βγαζει σενάρια φαντασίας. Το δικό σου τί είναι?  :jerking: Αν μας είχε δει και τους δυο και με απέρριπτε θα ζήλευα. Τώρα από πού κι ως πού. Δε θα μπορούσα να το παόιξω κι εγώ φωτογράφος? Τέσπα.
Ειπα και ελάλησα... Ο καθένας ας πράξει κατα συνείδηση.

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Μισώ να παίζω το ρόλο της τσουτσούς που πετάγεται, αλλά είναι προφανές πώς σε 'κείνον αναφερόσουν.

Σε ποιόν??
Σε ένα τύπο που ανακατέβει το χρηματιστήριο με τις πίπες και τα ....ισια?? :idiot:
Θεός φυλάξει!

Επισκέπτης
Φιλε Ντουρασελ καλά να περάσεις!
Όπως είδη έχεις καταλάβει όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Σε λίγο θα σου πούνε να ακυρώσεις το ραντεβού γιατί η δεσποινής είναι συλέκτης οργάνων και θα στον κόψει πάνω στην πράξη.
Ο κλασικός ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

Όχι φιλαράκο, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Αλλά από την στιγμή που βγήκε δημοσίως, οι άλλοι λένε την γνώμη τους. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι βγήκε δημοσίως... εμένα μου λέει πολλά! Οι περισσότεροι από εδώ είμαι σίγουρος ότι όλο και κάτι θα έχουν κανονίσει με κάποια γκόμενα για το σαββατοκύριακο. Το βγάλανε σε thread στο bourdela.com? :) Οπότε ο χαρακτηρισμός " Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ" μπορεί να ισχύει και both ways!
(Duracell δεν σε λέω μαλάκα, μην στραβώσεις. Κουβέντα κάνουμε γενικώς).

Anyway, όπως και να έχει ποσώς με ενδιαφέρει αν την φωτογραφίσει ή όχι, αν την γαμήσει ή όχι. Με γεια τους με χαρά τους! "Μακριά από τον κώλο μου κι ας είναι όπου να 'ναι", που λένε!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Χαλαρώστε.
Κοντός ψαλμός αληλλούια που λέει και ο παπάς της γειτονιάς μου, και ....η νεκροψία θα δείξει !
Αν περάσει καλά ο dur, θα το μάθουμε τη Δευτέρα, αν όχι , πάλι θα το μάθουμε, θέλω να πιστεύω πως ο dur θα μας ενημερώσει είτε στη μια περίπτωση είτε και στην άλλη...
Γιατί τόσος αλληλοσπαραγμός;
Προσωπικά, είναι δικαίωμα του καθενός, αν θέλει να το κάνει δημόσια ή όχι....
Η kaulitsa έχει μια ευκαιρία να μας δείξει αν είναι όντως αυτή που λέει, ή αν είναι μούφα.
Όπως και να χει , ΘΑ ΦΑΝΕΙ.
ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Χαλαρώστε.
Κοντός ψαλμός αληλλούια που λέει και ο παπάς της γειτονιάς μου, και ....η νεκροψία θα δείξει !
Αν περάσει καλά ο dur, θα το μάθουμε τη Δευτέρα, αν όχι , πάλι θα το μάθουμε, θέλω να πιστεύω πως ο dur θα μας ενημερώσει είτε στη μια περίπτωση είτε και στην άλλη...
Γιατί τόσος αλληλοσπαραγμός;
Προσωπικά, είναι δικαίωμα του καθενός, αν θέλει να το κάνει δημόσια ή όχι....
Η kaulitsa έχει μια ευκαιρία να μας δείξει αν είναι όντως αυτή που λέει, ή αν είναι μούφα.
Όπως και να χει , ΘΑ ΦΑΝΕΙ.
ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ.
Ε, να μωρέ ζηλεύω.....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Κοπέλα μπαίνει σε site με τ' όνομα bourdela.com με το nickname "kaulitsa" και postάρει μάλιστα στο avatar της, φωτογραφία που την εμφανίζει να γλύφει μία ψωλή.

Το πιστεύουμε ΚΑΙ αυτό. Σωστά;

Σιγα ρε φιλε. Μια κοπελα γλυφει μια ψωλιτσα. Τι εγινε δηλαδη?
20000 μελη εχει και 100 γυναικες και 2000 gay τι εγινε?
Πρεπει δηλαδη να τις ανακαλυψουμε ολες και να τις πηδηξουμε?
Σιγα ρε παιδια. Εχει βρωμησει ο τοπος στο μουνι πως κανετε ετσι πια.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
ή δεν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα posts, ή δεν τα 'χεις καταλάβει αδέρφι. Σε κάθε περίπτωση, είσαι λίγο εκτός θέματος και κλίματος.

Εγω καταλαβα οτι το ατομο αυτο αμφισβητει οτι η kaulitsa ειναι κοπελα. Λαθος καταλαβα?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ρε  Duracell και εσυ με τον commodore 64 ξεκινησες ?

ΟΧΙ! Οπως έχω γράψει και σε σχετικό θέμα για τους Home Micros στο παλιό Forum... ξεκίνησα με ΖΧ-80 που μάλλιστα έφτιαξα εξάρτημα-εξάρτημα από ΚΙΤ !!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
ΟΧΙ! Οπως έχω γράψει και σε σχετικό θέμα για τους Home Micros στο παλιό Forum... ξεκίνησα με ΖΧ-80 που μάλλιστα έφτιαξα εξάρτημα-εξάρτημα από ΚΙΤ !!!

Και δουλευε με καρβουνο?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Με έστειλες τώρα... Ε, αφού μιλήσατε στο τηλέφωνο... Να έβαλε κάποια φίλη του να μιλήσει είναι απίθανο. Αλλά άντε και είναι γυναίκα. Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να σου πει, "Ή μου δίνεις τόσα λεφτά, ή αποκαλύπτω στη γυναίκα σου ότι επισκέπτεσαι οίκους ανοχής και πουτάνες?" .
"Είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω."

Συναγωνιστή έχεις δίκιο σ' όσα γράφεις παραπάνω!
Αλλά ΟΧΙ για την περίπτωσή μου αφού μάλλον δεν πρόσεξες την υπογραφή μου... ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΕΝΗΣ, ΓΑΜΑΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ... ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΟΠΟΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ)... και γενικά ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Και προφανώς (δε ρωτάω , το θεωρώ σίγουρο) , στο τηλέφωνο μιλήσατε επειδή ΕΣΥ έδωσες το νούμερο σου. Δε φαντάζομαι να στο έδωσε αυτή και να την πήρες με απόκρυψη...

Κι όμως... ανταλλάξαμε και οι δύο κινητά κι έχουμε μιλήσει πολλές φορές για να κανονίσουμε διάφορες λεπτομέρειες της φωτογράφισης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom