Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
χαχαχα Κατ' αρχήν Συναγωνιστή ευχαριστώ για τα καλά λόγια και την υποστήριξη!

Ομως για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις... και για ευνόητους λόγους ασφαλείας, εγώ προσφέρθηκα μόνον να τραβήξω τις φωτογραφίες... ΟΧΙ να τις ποστάρω!

Η ίδια η kaulitsa θα διαλέξει και θα δημοσιεύσει όποιες θέλει!

Αλλωστε αυτό ακριβώς είχε συμβεί πριν λίγο καιρό και με άλλη φίλη-μέλος του site...

να σε καλα φιλε, απλως εγω σε πιστευω!! για ποια λες την organza? φιλε οντως εισαι φωτογραφος η ειναι το hobby σου??  με ενδιαφερει επαγγελματικα?

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
ρε ηρεμα !! αφηστε τον ανθρωπα να εξαργηρωσει το λαχειο που του εκατσε!!!!και στο κατω κατω ο ανθρωπος προσφερθηκε να ποσταρει φωτο οποτε αυτο δειχνει οτι  δεν ειναι μονοφαγας!!!

πολυ ζηλεια επεσε!!! ουτε γκομενες δεν κανουν ετσι!!!

Παίδες ντούροι και αλάνηδες εγώ έχω να πω - και να δωσω - τα πολλά συγχαρητηρια μου και το απέραντο respect στο φίλτατο Duracell για την πρωτοβουλια γιατί όπως και να το κάνουμε θέλει και λίγο θράσος και θάρος για να το προτείνει ανοιχτά και φυσικά να το κοινοποιησει! Βέβαια είχε και την άδεια της kaulitsas στην οποία δίνω τα μπράβο μου για την αποδοχή της πρότασης που της έγινε! Κοπελιά από την φωτογραφία και μόνο που έχεις δείχνεις ότι ο τίτλος που έχεις δώσει στον εαυτό σου στέκει και με το παραπάνω!!!!Περιμένω την πλήρη επιβεβαίωση του τίτλου και προσωπικά θα σε ανακυρήξω Miss Kaula of Bourdela.com!!!
Περιμένουμε και τα υπολοιπα θυληκά να αποκαλυψουν τα προσόντα τους!!
Μεγάλε Duracell αν κολλήσει to pc σου να έρθω??? Ειμαι Πληροφορηκάριος!!Να στείλω κινητο???????!!!!!!!!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Φτου..!!! :headbang:Sorry βλακεία ένα πριν με τον τρόπο που έστειλα την απάντηση.... :jerking: :jerking:
Την ξαναστέλνω!

Παίδες ντούροι και αλάνηδες εγώ έχω να πω - και να δωσω - τα πολλά συγχαρητηρια μου και το απέραντο respect στο φίλτατο Duracell για την πρωτοβουλια γιατί όπως και να το κάνουμε θέλει και λίγο θράσος και θάρος για να το προτείνει ανοιχτά και φυσικά να το κοινοποιησε ι! Βέβαια είχε και την άδεια της kaulitsas στην οποία δίνω τα μπράβο μου για την αποδοχή της πρότασης που της έγινε! Κοπελιά από την φωτογραφία και μόνο που έχεις δείχνεις ότι ο τίτλος που έχεις δώσει στον εαυτό σου στέκει και με το παραπάνω!!!!Περιμένω την πλήρη επιβεβαίωση του τίτλου και προσωπικά θα σε ανακυρήξω Miss Kaula of Bourdela.co m!!!
Μεγάλε Duracell αν κολλήσει to pc σου να έρθω??? Ειμαι Πληροφορηκά ριος!!Να στείλω κινητο???????!!!!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
να σε καλα φιλε, απλως εγω σε πιστευω!! για ποια λες την organza? φιλε οντως εισαι φωτογραφος η ειναι το hobby σου?? Σε ενδιαφερει επαγγελματικα?

Σ' ευχαριστώ Συναγωνιστή...
Ναι, στην Organza77 αναφερόμουν, αλλά έχω φωτογραφίσει κι άλλες 2 κοπέλες Μέλη του site, οι οποίες όμως με παρακάλεσαν να μην αποκαλύψω τα nickname τους και να μην δημοσιεύσω φωτογραφίες τους... και το σεβάστηκα απόλυτα!
Οσον αφορά την φωτογραφία... έχω ΤΡΕΛΛΑ κι ασχολούμαι από 13 ετών! Ξεκίνησα μαθητευόμενος στο studio ΝΙΚΟΛΕΡΗΣ στην Θεσσαλονίκη, κι εν συνεχεία έκανα σχετικές σπουδές στο Παρίσι κ styling στο Los Angeles.
Οπως είναι φυσικό μετά από τόσα χρόνια... έχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ Αρχείο, αλλά και εξοπλισμό... σε studio ιδιόκτητου κτιρίου ΦΟΒΕΡΩΝ προδιαγραφών (παρόλο που το κυρίως επάγγελμά μου είναι διαφορετικό) κι έχω κατά περιόδους αναλάβει διάφορες δουλειές με αμοιβή...  (Books, καταλόγους κλπ)...
Θα μου άρεσε όμως ν' ασχοληθώ κι επαγγελματικά... κυρίως με τον χώρο της Διαφήμισης αλλά και των περιοδικών Μόδας...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σ' ευχαριστώ Συναγωνιστή...
Ναι, στην Organza77 αναφερόμουν, αλλά έχω φωτογραφίσει κι άλλες 2 κοπέλες Μέλη του site, οι οποίες όμως με παρακάλεσαν να μην αποκαλύψω τα nickname τους και να μην δημοσιεύσω φωτογραφίες τους... και το σεβάστηκα απόλυτα!
Οσον αφορά την φωτογραφία... έχω ΤΡΕΛΛΑ κι ασχολούμαι από 13 ετών! Ξεκίνησα μαθητευόμενος στο studio ΝΙΚΟΛΕΡΗΣ στην Θεσσαλονίκη, κι εν συνεχεία έκανα σχετικές σπουδές στο Παρίσι κ styling στο Los Angeles.
Οπως είναι φυσικό μετά από τόσα χρόνια... έχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ Αρχείο, αλλά και εξοπλισμό... σε studio ιδιόκτητου κτιρίου ΦΟΒΕΡΩΝ προδιαγραφών (παρόλο που το κυρίως επάγγελμά μου είναι διαφορετικό) κι έχω κατά περιόδους αναλάβει διάφορες δουλειές με αμοιβή...  (Books, καταλόγους κλπ)...
Θα μου άρεσε όμως ν' ασχοληθώ κι επαγγελματικά... κυρίως με τον χώρο της Διαφήμισης αλλά και των περιοδικών Μόδας...
το οτι εχεις τεραστιο αρχειο ειναι γνωστο!!!τα θρεντ με φοτο τα εχεις τιμησει αρκετες φορες και σε ολα τα θεματα...!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Νομίζω ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζι...
Την Δευτέρα θα δούμε φωτογραφίες στην ιστοσελίδα ,
ΑΛΛΑ δεν θα είναι τις υποτιθέμενης καυλίτσας... για να πειστούμε για την αυθεντικότητα της φωτογράφησης...

Kάνε λίγο υπομονή... κι άρχισε από τώρα να σκέφτεσαι τι θα γράψεις την Δευτέρα που θα δεις τις 100% DURACELL φωτος τραβηγμένες 10-3-2007

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
που χαθηκε η organza?

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Δεν θα ήταν καλύτερα να ανοίγατε αυτό το thread το πρωί της Δευτέρας και να λέγατε:

"...Το Σαββάτο που μας πέρασε, βρεθήκαμε με την καβλίτσα και τραβήξαμε αυτές τις φωτογραφίες..."

Έτσι όσοι ήθελαν να σχολιάσουν θα το έκαναν για την ουσία του θέματος και όχι για το τι ΘΑ γίνει το Σαββάτο που ΘΑ μας έρθει...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Δεν θα ήταν καλύτερα να ανοίγατε αυτό το thread το πρωί της Δευτέρας και να λέγατε:

"...Το Σαββάτο που μας πέρασε, βρεθήκαμε με την καβλίτσα και τραβήξαμε αυτές τις φωτογραφίες..."

Έτσι όσοι ήθελαν να σχολιάσουν θα το έκαναν για την ουσία του θέματος και όχι για το τι ΘΑ γίνει το Σαββάτο που ΘΑ μας έρθει...

Συμφωνώ συναγωνιστή!

Αλλά ΔΕΝ άνοιξα το Θέμα εγώ...
κι ούτε είχα τέτοιο σκοπό...
Ομως η πρό(σ)κλησή μου είναι ΑΝΟΙΧΤΗ
στην καθε μια που μπαίνει στο site και δηλώνει γκόμενα καυτή...
Οπως και να'χει, την Δευτέρα το πρωί
ελπίζω να δούμε την kaulitsa γυμνή...
με την απόδειξη DURACELL φυσικά μαζί !!!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Συζητώντας με την kaulitsa... είχαμε μια παρόμοια ιδέα, αλλά ακόμα ποιό καυτή... που ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΡΕΛΛΑΝΕΙ !!! Υπομονή λίγες μέρες...

Duracell ειμαι σιγουρος οτι εχετε εμπνευση για πολλες φωτος το θεμα ειναι για να διαλυσετε τυχον υποψιες , να βγαλετε μερικες ακριβως οπως γινουν παραγγελια.

Εγω εκανα την προταση μου ας βγουν κανα 2 διαφορετικα μελη να κανουν τις δικες τους.

Αν ειναι αληθεια η ολη κατασταση φανταζομαι ολοι ζηλευουμε με την καλη εννοια , δηλ του οτι σου εκατσε ενα πηδηματακι απο το πουθενα...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εγώ θέλω να παραγγείλω μία με γύρο, απ' όλα, η πίττα αλάδωτη.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ποτε ειναι που θα παρουμε ματι?
να ξερουμε να μην λειπουμε οχι τπτ αλλο

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ποτε ειναι που θα παρουμε ματι?
να ξερουμε να μην λειπουμε οχι τπτ αλλο

Οπως έχουμε συμφωνήσει τηλεφωνικά, το ραντεβού μας έχει κανονιστεί για το Σάββατο και μου είπε ότι θ΄ανεβάσει όποιες από τις φωτογραφίες της διαλέξει την Δευτέρα το πρωί!

Εσύ όμως BiteMeIaMfresH αφού ισχυρίζεσαι ότι είσαι γυναίκα... πότε θα μου ποζάρεις για να επιβεβαιώσεις το φύλο σου?
Θυμίζω ότι δεν χρειάζεται να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες σου αφού αρκεί να γίνει η φωτογράφιση (στο studio μου ή σε άλλο χώρο που θα συμφωνήσουμε από κοινού)... και ήδη 4 κοπέλες-μέλη του site έχουν λάβει τα αντίστοιχα "100% GReek Amateur" Πιστοποιητικά!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εσύ όμως BiteMeIaMfresH αφού ισχυρίζεσαι ότι είσαι γυναίκα... πότε θα μου ποζάρεις για να επιβεβαιώσεις το φύλο σου?
Μην είσαι πλεονέκτης και τις θές όλες. Την BiteMe την ψήνω να ποζάρει για μένα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

κ εγω περιμενω το ιδιο
αντε ρε κοπελιες βουρ στον ντουρ
χα χα χα

Εσύ όμως BiteMeIaMfr esH αφού ισχυρίζεσαι ότι είσαι γυναίκα... πότε θα μου ποζάρεις για να επιβεβαιώσε ις το φύλο σου?
Θυμίζω ότι δεν χρειάζεται να δημοσιευτού ν οι φωτογραφίες σου αφού αρκεί να γίνει η φωτογράφιση (στο studio μου ή σε άλλο χώρο που θα συμφωνήσουμ ε από κοινού)... και ήδη 4 κοπέλες-μέλη του site έχουν λάβει τα αντίστοιχα "100% GReek Amateur" Πιστοποιητι κά!

εγω δεν μπορω πρεπει να παρεις αδεια απο αλλους για να φωτογραφηθω σε σενα
χα χα χα

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
και σε μενα το τηλ πλιιιιιιζ!
:2funny: :2funny: :2funny:
Τηλεφωνο ???? που, πως, τι ????  και σε μενα παληκαρια, πλζ (ΣΟΣ ΣΟΣ ειναι μεγαλη αναγκη λεμε) . Ευχαριστω πολυ, ο Θεος να σας εχει καλα...

Υ.Π. Καλη ?? καλη ???

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αν ειναι αληθεια η ολη κατασταση φανταζομαι ολοι ζηλευουμε με την καλη εννοια, δηλ του οτι σου εκατσε ενα πηδηματακι απο το πουθενα...

Συναγωνιστή ΔΕΝ με απασχολεί αν θα κάνουμε σεξ, άλλωστε ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ !!!

ΛΑΤΡΕΥΩ την φωτογραφία... και μ' αρέσει που είχε τα κότσια (όπως και οι άλλες 3 παλιότερα) να δεχτεί την πρό(σ)κληση μου και να ποζάρει...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
και σε μενα το τηλ πλιιιιιιζ!

Ποιό τηλ;

Εμένα εκείνο που μ' απασχολεί είναι ότι αν τελικά έρθει το Σάββατο όπως συμφωνήσαμε στο τηλέφωνο που μιλήσαμε πολλές φορές (γι' αυτό και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι είναι ΓΥΝΑΙΚΑ 100%), βγάλουμε τις φωτογραφίες και την Δευτέρα δημοσιεύσει όποιες θέλει... ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΣΤΑ PM ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ Κ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ !!!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ...
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣEΩΝ, ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΕΓΩ Η' ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ !!!

ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ... PM ΣΤΗΝ KAULITSA !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom