You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποδοχή πρό(σ)κλησης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 578
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Duracell ειμαι σιγουρος οτι εχετε εμπνευση για πολλες φωτος το θεμα ειναι για να διαλυσετε τυχον υποψιες , να βγαλετε μερικες ακριβως οπως γινουν παραγγελια.
Σε διαβεβαιώ ΠΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ... ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ BΟURDELA ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ DURACELL !!!
Λίγες μέρες υπομονή...
Πλακα κανουμε με το «και σε μενα πλζ το τηλ»
Σου ευχομαι να ειναι καμια καλη περιπτωση, και οχι καμια φολα και λυπηθεις της μπαταριες της καμερας σου.
Ευχαριστώ...
Αυτό όμως που νομίζω ότι τελικά έχει σημασία είναι πως ακόμα μια (η 4η) απ' όλες αυτές που μπαίνουν εδώ με κάποιο γυναικείο προφίλ και γράφουν ότι θέλουν... η kaulitsa είχε τα κότσια να το αποδείξει !!!
Αλλωστε η κοπέλα δεν έγραψε πουθενά ότι είναι θεά κλπ κλπ... εμείς την αμφισβητήσαμε για το αν είναι γυναίκα... κι εκείνη προσφέρθηκε να μας το αποδείξει!
Για να δούμε λοιπόν...
Οσον αφορά τις μπαταρίες της μηχανής... ευτυχώς τώρα με τις επαναφορτιζόμενες και τις ψηφιακές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ !!!
Ενω πριν μερικά χρόνια με τα φιλμ κλπ... ;)
Πάντως αυτό που μου κάνει ΦΟΒΕΡΗ εντύπωση είναι η έκταση που έχει πάρει αυτό το Θέμα!
Οταν πριν μερικούς μήνες μια άλλη φίλη-μέλος του site είχε αποφασίσει και είχε κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ... δεν είχε γίνει τέτοιος ντόρος... μήπως επειδή οι φωτογραφίες της είχαν δημοσιευτεί τμηματικά στις διάφορες Συλλογές κι όχι ξεχωριστά όπως εδώ;
Οταν πριν μερικούς μήνες μια άλλη φίλη-μέλος του site είχε αποφασίσει και είχε κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ... δεν είχε γίνει τέτοιος ντόρος... μήπως επειδή οι φωτογραφίες της είχαν δημοσιευτεί τμηματικά στις διάφορες Συλλογές κι όχι ξεχωριστά όπως εδώ;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μπορει καποιος να μου εξηγησει για ποιο λογο να πρεπει ν αποδειξεις σ ενα σαιτ αν εισαι γυναικα η ανδρας?
μπορει καποιος να μου εξηγησει για ποιο λογο να πρεπει ν αποδειξεις σ ενα σαιτ αν εισαι γυναικα η ανδρας?
το ερώτημα έχει ξανασυζητηθεί αναλυτικά στο ΠΑΛΙΟ Forum...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν ημουνα ομως εκει..
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ΟΧΙ σε "ενα σαιτ" αλλα στο σαιτ που το ονομα του ειναι μπουρδελα . κομμπορει καποιος να μου εξηγησει για ποιο λογο να πρεπει ν αποδειξεις σ ενα σαιτ αν εισαι γυναικα η ανδρας?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ε και?
αν δεν εισαι του επαγγελματος ωστε να θες να διαφημιστεις ας πουμε απο δω μεσα
γιατι να θες ν αποδειξεις τι ειναι το νικ σου?
που κ να το κανεις κανεις δεν μπορει να ειναι βεβαιος 100% οτι εσυ εισαι αυτη/ος που βλεπει στις φωτο...
αν δεν εισαι του επαγγελματος ωστε να θες να διαφημιστεις ας πουμε απο δω μεσα
γιατι να θες ν αποδειξεις τι ειναι το νικ σου?
που κ να το κανεις κανεις δεν μπορει να ειναι βεβαιος 100% οτι εσυ εισαι αυτη/ος που βλεπει στις φωτο...
Bite me
Το θεμα πια δεν ειναι αν η Καυλιτσα ειναι αντρας ή γυναικα , αλλα αν το ολο σκηνικο ειναι στημενο απο τον Duracell.
Μπορει καποιος να πει οτι οι φωτος θα ειναι απο το νετ (αν και θα ειναι ηλιθιο , γιατι με τοσους τσοντακιδες εδω μεσα και καποιος αλλος θα τις εχει) ή οτι θα ειναι παλιες φωτος απο πρωην του κλπ ή οτι θα ειναι φωτος απο καποια που πληρωσε.
Γι'αυτο και οι φωτος-παραγγελιες με συγκεκριμενες ποζες και επιγραφες περιορζουν οσο το δυνατον πονηρα σεναρια.
Μακαρι η καυλιτσα να ειναι αυτη που λεει και να περασει καλα ο Duracell και να ομορφυνει και η παρεα του φορουμ μας...
Το θεμα πια δεν ειναι αν η Καυλιτσα ειναι αντρας ή γυναικα , αλλα αν το ολο σκηνικο ειναι στημενο απο τον Duracell.
Μπορει καποιος να πει οτι οι φωτος θα ειναι απο το νετ (αν και θα ειναι ηλιθιο , γιατι με τοσους τσοντακιδες εδω μεσα και καποιος αλλος θα τις εχει) ή οτι θα ειναι παλιες φωτος απο πρωην του κλπ ή οτι θα ειναι φωτος απο καποια που πληρωσε.
Γι'αυτο και οι φωτος-παραγγελιες με συγκεκριμενες ποζες και επιγραφες περιορζουν οσο το δυνατον πονηρα σεναρια.
Μακαρι η καυλιτσα να ειναι αυτη που λεει και να περασει καλα ο Duracell και να ομορφυνει και η παρεα του φορουμ μας...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Προσωπικα εχω αποδειξει εκει που ηθελα οτι ειμαι γυναικα επομενως θεωρω περιττο ειτε να βαλω τα συγκεκριμενα ατομα να γραψουν καποιο λογυδριο για το αν ειμαι ή δεν ειμαι ή πως ειμαι τελος παντων ειτε να περασω απο τον επισημο εξακριβωτη του φορουμ ποζαροντας....θενξ για την προσφορα και την αμφισβητηση παντως
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
νιτσα εσενα θα σε φωτογραφισω εγω
παντως θα συμφωνησω στ οτι εκει που θελησαμε ν αποδειξουμε πως ημαστε γυναικες το καναμε, δεν θεωρουμε δεδομενο οτι πρεπει να γινει μονο μεσω του ντουρ κατι τετοιο
παντως θα συμφωνησω στ οτι εκει που θελησαμε ν αποδειξουμε πως ημαστε γυναικες το καναμε, δεν θεωρουμε δεδομενο οτι πρεπει να γινει μονο μεσω του ντουρ κατι τετοιο
Επισκέπτης
θα ηταν ενδιαφερον, παντως, να είχαμε τη επαγγελματική γνωμη ενός γιατρού για το ψυχογράφημα - προφίλ των γυναικών που μπαίνουν και συμμετέχουν ενεργά και με ιδιαίτερη σπουδή σε ένα σάιτ του είδους. Πολύ ενδιαφέρον.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
1η εγω θα παω στον δοκτωρ... μια ψυχαναλυση μαλλον την χρειαζομαι
Επισκέπτης
Όπως επίσης και αυτό των αντρων απο εδω μεσα που πάνε να διακορεύσουν τις 5 (μη επαγγελματίες, ευελπιστώ ) που μπαίνουν εδω!
Υπενθυμίζω ότι έξω απο εδω, έχει άλλα 4.500.000.
Υπενθυμίζω ότι έξω απο εδω, έχει άλλα 4.500.000.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ρεηβανακο θες να παμε μαζι στον ψυχολογο?
να μην νιωθω κ μοναξια
να μην νιωθω κ μοναξια
Επισκέπτης
Λεσβιες δεν ειμαστε παντως
Ειπα εγω κάτι τετοιο?
Απόλυτα φυσιολογική πάντως δεν είσαι. Όπως δεν θα ημουν και εγω αν εμπαινα στο Κοσμοπόλιταν και χτυπιόμουν με τους ρυθμούς και την ενταση που το κανεις εσυ εδω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 227
- Εμφανίσεις
- 61K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296