Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Πλακα κανουμε με το «και σε μενα πλζ το τηλ»

Σου ευχομαι να ειναι καμια καλη περιπτωση, και οχι καμια φολα και λυπηθεις της μπαταριες της καμερας σου.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Duracell ειμαι σιγουρος οτι εχετε εμπνευση για πολλες φωτος το θεμα ειναι για να διαλυσετε τυχον υποψιες , να βγαλετε μερικες ακριβως οπως γινουν παραγγελια.

Σε διαβεβαιώ ΠΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ... ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ BΟURDELA ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ DURACELL !!!

Λίγες μέρες υπομονή...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
δεν εχεις προσεξει οτι μετα απο καθε ποστ που περιγρφει φαση με σεξ ακολουθουν καμμια δεκαρια "και σε μενα το τηλ πλιζ"?

ε ειπα να το κανω και εγω σα ποιο πονηρος εκ των προτερων και οχι μετα την περιγραφη του σκηνικου.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Πλακα κανουμε με το «και σε μενα πλζ το τηλ»

Σου ευχομαι να ειναι καμια καλη περιπτωση, και οχι καμια φολα και λυπηθεις της μπαταριες της καμερας σου.

Ευχαριστώ...

Αυτό όμως που νομίζω ότι τελικά έχει σημασία είναι πως ακόμα μια (η 4η) απ' όλες αυτές που μπαίνουν εδώ με κάποιο γυναικείο προφίλ και γράφουν ότι θέλουν... η kaulitsa είχε τα κότσια να το αποδείξει !!!
Αλλωστε η κοπέλα δεν έγραψε πουθενά ότι είναι θεά κλπ κλπ... εμείς την αμφισβητήσαμε για το αν είναι γυναίκα... κι εκείνη προσφέρθηκε να μας το αποδείξει!
Για να δούμε λοιπόν...

Οσον αφορά τις μπαταρίες της μηχανής... ευτυχώς τώρα με τις επαναφορτιζόμενες και τις ψηφιακές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ !!!
Ενω πριν μερικά χρόνια με τα φιλμ κλπ... ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Πάντως αυτό που μου κάνει ΦΟΒΕΡΗ εντύπωση είναι η έκταση που έχει πάρει αυτό το Θέμα!

Οταν πριν μερικούς μήνες μια άλλη φίλη-μέλος του site είχε αποφασίσει και είχε κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ... δεν είχε γίνει τέτοιος ντόρος... μήπως επειδή οι φωτογραφίες της είχαν δημοσιευτεί τμηματικά στις διάφορες Συλλογές κι όχι ξεχωριστά όπως εδώ;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπορει καποιος να μου εξηγησει για ποιο λογο να πρεπει ν αποδειξεις σ ενα σαιτ αν εισαι γυναικα η ανδρας?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
μπορει καποιος να μου εξηγησει για ποιο λογο να πρεπει ν αποδειξεις σ ενα σαιτ αν εισαι γυναικα η ανδρας?
ΟΧΙ σε "ενα σαιτ" αλλα στο σαιτ που το ονομα του ειναι μπουρδελα . κομ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε και?
αν δεν εισαι του επαγγελματος ωστε να θες να διαφημιστεις ας πουμε απο δω μεσα
γιατι να θες ν αποδειξεις τι ειναι το νικ σου?

που κ να το κανεις κανεις δεν μπορει να ειναι βεβαιος 100% οτι εσυ εισαι αυτη/ος που βλεπει στις φωτο...

xxl_man

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
:cheesy:  :cheesy: Ελπίζω DURACELL να εισαι καλος φωτογραφος ...............

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Bite me
Το θεμα πια δεν ειναι αν η Καυλιτσα ειναι αντρας ή γυναικα , αλλα αν το ολο σκηνικο ειναι στημενο απο τον Duracell.

Μπορει καποιος να πει οτι οι φωτος θα ειναι απο το νετ (αν και θα ειναι ηλιθιο , γιατι με τοσους τσοντακιδες εδω μεσα και καποιος αλλος θα τις εχει) ή οτι θα ειναι παλιες φωτος απο πρωην του κλπ ή οτι θα ειναι φωτος απο καποια που πληρωσε.

Γι'αυτο και οι φωτος-παραγγελιες με συγκεκριμενες ποζες και επιγραφες περιορζουν οσο το δυνατον πονηρα σεναρια.

Μακαρι η καυλιτσα να ειναι αυτη που λεει και να περασει καλα ο Duracell και να ομορφυνει και η παρεα του φορουμ μας...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Προσωπικα εχω αποδειξει εκει που ηθελα οτι ειμαι γυναικα επομενως θεωρω περιττο ειτε να βαλω τα συγκεκριμενα ατομα να γραψουν καποιο λογυδριο για το αν ειμαι ή δεν ειμαι ή πως ειμαι τελος παντων ειτε να περασω απο τον επισημο εξακριβωτη του φορουμ ποζαροντας....θενξ για την προσφορα και την αμφισβητηση παντως :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
νιτσα εσενα θα σε φωτογραφισω εγω :cool2: :crazy:

παντως θα συμφωνησω στ οτι εκει που θελησαμε ν αποδειξουμε πως ημαστε γυναικες το καναμε, δεν θεωρουμε δεδομενο οτι πρεπει να γινει μονο μεσω του ντουρ κατι τετοιο :sunglasses:

Επισκέπτης
θα ηταν ενδιαφερον, παντως, να είχαμε τη επαγγελματική γνωμη ενός γιατρού για το ψυχογράφημα - προφίλ των γυναικών που μπαίνουν και συμμετέχουν ενεργά και με ιδιαίτερη σπουδή σε ένα σάιτ του είδους. Πολύ ενδιαφέρον.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
1η εγω θα παω στον δοκτωρ... μια ψυχαναλυση μαλλον την χρειαζομαι :cheesy: :crazy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λεσβιες δεν ειμαστε παντως :)

Επισκέπτης
Όπως επίσης και αυτό των αντρων απο εδω μεσα που πάνε να διακορεύσουν τις 5 (μη επαγγελματίες, ευελπιστώ  :2funny:) που μπαίνουν εδω!  :boobies:

Υπενθυμίζω ότι έξω απο εδω, έχει άλλα 4.500.000.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ρεηβανακο θες να παμε μαζι στον ψυχολογο?

να μην νιωθω κ μοναξια :P

Επισκέπτης
Λεσβιες δεν ειμαστε παντως :)

Ειπα εγω κάτι τετοιο?

Απόλυτα φυσιολογική πάντως δεν είσαι. Όπως δεν θα ημουν και εγω αν εμπαινα στο Κοσμοπόλιταν και χτυπιόμουν με τους ρυθμούς και την ενταση που το κανεις εσυ εδω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom