Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σιγα βρε ρεηβεν......για γενικα θεματα μιλαω δεν μιλαω για πτανες ή μπουρδελα.....οποτε τι με κανει αφυσικη?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α... por supuesto
μετα θα επιβεβαιωσεις οτι ειμαι γυναικα ομως εδω μεσα? μην χασω την ευκαιρια χα χα χα

Επισκέπτης
Ναι... κατά τ' άλλα όμως παίζουν nicknames γεμάτα νόημα όπως "mounitsa", "bitemeiamfresh", "kaulitsa", πιο παλιά "gatoula" (πω-πω τι τρίμπαζο θεέ μου ήταν αυτό... τι γατούλα... γάταρδος 100+ κιλών!). Μήπως έπρεπε να είχα μπει κι εγώ με nick "ARXIPSOLARAS" για να τσιμπάνε τα κοριτσάκια? :cheesy:

Αλλά εντάξει, γι' αυτό έχουμε πει ότι οι γυναίκες του συγκεκριμένου site είναι εντελώς διαφορετικές από όλες τις υπόλοιπες όλου του πλανήτη Γη :)

Anyway, ας είστε όπως θέλετε ή να λέτε ότι είστε όπως θέλετε. Ποσώς με απασχολεί! Γι' αυτό και δεν έχω στείλει ούτε μισό pm σε καμία γυναίκα του site. Κι ούτε πρόκειται βέβαια.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλε τι λες?
το δικο μου νικ παντως δεν εχει να κανει με την ονομασια του σαιτ
το χρησιμοποιω κ ... αλλου χαχαχαχα

θυμιζει βαμπιρα! :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τωρα πειραξε και το νικ μας? εσυ προσωπικα μιας και δεν εχεις στειλει ουτε μισο πμ καλο θα ηταν να μην ασχολεισαι μαζι μας λοιπον....προσωπικα δεν εχω διαθεση να αποδειξω σε κανεναν τιποτα....απλα ειπα να απαντησω μιας και καποιοι θεωρησαν "Σωστο" οτι για να αποδεξω το φυλο μου πρεπει να ποζαρω στον οποινδηποτε εκτιμητη του σαιτ.... :)

Επισκέπτης
Σιγα βρε ρεηβεν......για γενικα θεματα μιλαω δεν μιλαω για πτανες ή μπουρδελα.....οποτε τι με κανει αφυσικη?

Αφύσικη ειναι η παρουσία σου, όχι η θεματολογία σου. Υπάρχουν 4.000 σαιτ γενικης θεματολογίας να αναπτυξεις τις απόψεις σου. Γιατί εδω? Αυτο θα μας πει ο γιατρος.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στον γλουτο με πυρακτωμενο σιδερο? οπως τεξας αμερικη?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αφύσικη ειναι η παρουσία σου, όχι η θεματολογία σου. Υπάρχουν 4.000 σαιτ γενικης θεματολογίας να αναπτυξεις τις απόψεις σου. Γιατί εδω? Αυτο θα μας πει ο γιατρος.

ποιος σου ειπε οτι δεν ειμαι μελος και σε καποια απο τα αλλα 4.000 φορουμ?

Επισκέπτης
Τωρα πειραξε και το νικ μας? εσυ προσωπικα μιας και δεν εχεις στειλει ουτε μισο πμ καλο θα ηταν να μην ασχολεισαι μαζι μας λοιπον....προσωπικα δεν εχω διαθεση να αποδειξω σε κανεναν τιποτα....απλα ειπα να απαντησω μιας και καποιοι θεωρησαν "Σωστο" οτι για να αποδεξω το φυλο μου πρεπει να ποζαρω στον οποινδηποτε εκτιμητη του σαιτ.... :)

Ναι, ούτε εσύ να ασχολείσαι μαζί μου τώρα γιατί όπως πολύ σωστά είπες ΚΑΠΟΙΟΙ (και ουχί ο Liomas) σου ζητήσαν αποδείξεις. Μην ξεχνάς λοιπόν ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω από τον ήλιο, όχι γύρω από σένα :)

Αυτά και το θέμα κλείνει σε αυτό το σημείο (από μένα τουλάχιστον) :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσυ πεταχτηκες γιαυτο και σου απηυθηνα το λογο αλλωστε.... :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

πιστεψε με.......ειναι πολλες οι ελευθερες ωρες που εχει ενας φοιτητης......και καταναλωνονται ευχαριστα σε φορουμς, ταινιες, μουσικη κτλ κτλ κτλ :P

Επισκέπτης
mounitsa μια ερώτηση .
Εσύ δεν φοβάσαι τον Duracell .Όσο και να έχετε μιλήσει στο τηλέφωνο δεν παύει να είναι ένας άγνωστος και μια γνωριμία μέσω διαδικτύου . Επιπλέον σίγουρα έχεις καταλάβει ότι η οπτική του σεξ εδώ είναι κάπως διαφορετική από αυτήν που έχει μια συμβατικά σκεπτόμενη κοπέλα της ηλικίας σου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν εχω μιλησει με κανεναν Duracell στο τηλεφωνο :)

Επισκέπτης
sorry έκανα λάθος προφανώς το ερώτημα απευθύνεται στην kaylitsa

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Το γυναικείο φύλο είναι τιμή για το site...εκτός και αν δημιουργεί πρόβλημα στα υπόλοιπα μέλη...πράγμα που δεν νομίζω να συμβαίνει....άλλωστε η συμμετοχή τους στα διάφορα topics είναι ισχυρή....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom