Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Το θεμα πια δεν ειναι αν η Καυλιτσα ειναι αντρας ή γυναικα , αλλα αν το ολο σκηνικο ειναι στημενο απο τον Duracell.

Αντι να λέτε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΤΙ... ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!
ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ I.P. ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΣ KAULITSAS...

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια , ελεος, παει πολυ να κατηγορειτε τον Duracell για σικε παιχνιδι. Το παληκαρι δεν το γνωριζω προσωπικα ουτε εχω καποια φιλια μαζι του αλλα η ολη του διαδρομη μεσα στο forum, δειχνει -αν μη τι αλλο--οτι προκειται για ενα αξιολογο ατομο.Λοιπον ειναι αδικο να του προσαπτετε τετοιου ειδους κατηγοριες...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ρε παιδια , ελεος, παει πολυ να κατηγορειτε τον Duracell για σικε παιχνιδι. Το παληκαρι δεν το γνωριζω προσωπικα ουτε εχω καποια φιλια μαζι του αλλα η ολη του διαδρομη μεσα στο forum, δειχνει -αν μη τι αλλο--οτι προκειται για ενα αξιολογο ατομο.Λοιπον ειναι αδικο να του προσαπτετε τετοιου ειδους κατηγοριες...

Ευχαριστώ Συναγωνιστή... αν και τώρα μπορεί να βγουν να πουν ότι γνωριζόμαστε προσωπικά κι έτσι μ' αβαντάρεις... ή ότι κι αυτό είναι άλλο δικό μου προφίλ κλπ  :jerking:

Απορώ όμως... γιατί τέτοια επίθεση... την στιγμή που έχει γίνει παρόμοια φάση με άλλη φίλη-μέλος του site... που αφού βρεθήκαμε ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ... ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Κ-Α-Υ-Λ-Α !!!

Μήπως ρε παιδιά τελικά... ΖΗΛΕΥΕΤΕ ;;;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
mounitsa μια ερώτηση .
Εσύ δεν φοβάσαι τον Duracell .Όσο και να έχετε μιλήσει στο τηλέφωνο δεν παύει να είναι ένας άγνωστος και μια γνωριμία μέσω διαδικτύου . Επιπλέον σίγουρα έχεις καταλάβει ότι η οπτική του σεξ εδώ είναι κάπως διαφορετική από αυτήν που έχει μια συμβατικά σκεπτόμενη κοπέλα της ηλικίας σου.

Συναγωνιστή, κατ' αρχήν το μήνυμά σου απευθύνεται στην kaulitsa!
Ομως ποιος μιλησε για σεξ; η kaulitsa λοιπόν απλά δέχτηκε την ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ NICKNAMES... ν' αποδείξει ότι όντως είναι κοπέλα ποζάροντάς μου για μερικές φωτογραφίες... κ μετά θα επιλέξει κάποιες για να τις δημοσιεύσει... ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ... ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ (όχι βέβαια ότι θα με χαλάσει αν τελικα συμβεί αφού προκύψει "χημεία") αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός της συνάντησης...

Επισκέπτης
Ευχαριστώ Συναγωνιστή... αν και τώρα μπορεί να βγουν να πουν ότι γνωριζόμαστε προσωπικά κι έτσι μ' αβαντάρεις... ή ότι κι αυτό είναι άλλο δικό μου προφίλ κλπ  :jerking:

Απορώ όμως... γιατί τέτοια επίθεση... την στιγμή που έχει γίνει παρόμοια φάση με άλλη φίλη-μέλος του site... που αφού βρεθήκαμε ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ... ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Κ-Α-Υ-Λ-Α !!!

Μήπως ρε παιδιά τελικά... ΖΗΛΕΥΕΤΕ ;;;

Ρε dur μην ασχολεισαι.Ειδαν ολοι τη photo της καυλιτσας με το πουλι και εχουν ψαρωσει ολοι. Δε μπορουν να χωνεψουν πως καταφερες να την κανεις να σου ποζαρει για φωτογραφηση.Βλεπουν οτι και η κοπελια βαζει λαδι και ερχεται βραδυ και λενε θα τη μαμησει κιολας.Στο κατω κατω αν δεν πιστευεις δεν ασχολεισαι.Στο φιναλε τι να κανουμε ρε παιδια, αλλοι γαμανε πιο πολυ αλλοι λιγοτερο.Ελεος πια με τις θεωριες συνωμοσιας.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ειδαν ολοι τη photo της καυλιτσας με το πουλι και εχουν ψαρωσει ολοι. Δε μπορουν να χωνεψουν πως καταφερες να την κανεις να σου ποζαρει για φωτογραφηση. Βλεπουν οτι και η κοπελια βαζει λαδι και ερχεται βραδυ και λενε θα τη μαμησει κιολας.

Ευχαριστώ Συναγωνιστή...
Ομως ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ !!! Η kaulitsa από μόνη της μου έστειλε PM ότι ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ ΜΟΥ και θέλει να κανονίσουμε να μου ποζάρει... (όπως ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο είχε ξανασυμβεί και με τις άλλες 3 κοπέλες-μέλη του site, εκ των οποίων η μια ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ) !!!

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Εχοντας εμπειρία +20 ετών με Η/Υ...

ρε  Duracell και εσυ με τον commodore 64 ξεκινησες ?

Xaxaxaxaxa.  Εγω με έναν sinclair

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Συνημμένα

• ZX.jpg
    ZX.jpg
    17,3 KB · Εμφανίσεις: 17

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
Οταν τελειωσει η φωτογράφηση δωσε στην κοπέλα ένα γλυφιτζούρι. μετα πες ωπα ξχασα και δως τησ κατι άλλο.

μπορει να γινει και η στιχομυθια αλα Βεγγος (ετσι όπως πάμε θα το δεις και το πουλάκι!!!!!)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αρκετά δεν ασχοληθήκαμε με μαλακίες όλοι μας (εμού συμπεριλαμβανομένου);

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Οταν τελειωσει η φωτογράφηση δωσε στην κοπέλα ένα γλυφιτζούρι. μετα πες ωπα ξχασα και δως τησ κατι άλλο.

μπορει να γινει και η στιχομυθια αλα Βεγγος (ετσι όπως πάμε θα το δεις και το πουλάκι!!!!!)

Κάνε λίγο υπομονή... κι αν τελικά συναντηθούμε αύριο όπως συμφωνήσαμε τηλεφωνικά, την Δευτέρα θα δεις μια παρόμοια ιδέα που έχω σε φωτογραφία !!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Λοιπόν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις/υπόνοιες κλπ:

Ο Duracell δεν είναι η kaulitsa

Συμφωνώ δε, έλεος με τις θεωρίες συνομοσίας  :headbang:

ΥΓ. άντε τώρα να δούμε και καμιά φωτό ε?  :grin: :grin:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ρε παιδιά έλεος.
Και η καχυποψία πρέπει να έχει ένα όριο...
Ο dur τόσο καιρό που βρίσκεται στο σάιτ, δεν έχει δέιξει να ασπάζεται την τακτική των πολλών νικς...
Του οφείλουμε τουλάχιστον, το δικαίωμα να μας δέιξει τη Δευτέρα τι έγινε στη συνάντηση, (ή να μας πει αν η kaulitsa ήταν μούφα...), πιο πριν όμως , δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε για τα λεγόμενα του.
Η μέχρι τώρα παρουσία του δείχνει ότι αυτά που λέει ισχύουν...
Dur περιμένουμε εναγωνίως  τη Δευτέρα το δελτίο τύπου !

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις/υπόνοιες κλπ:

Ο Duracell δεν είναι η kaulitsa

Συμφωνώ δε, έλεος με τις θεωρίες συνομοσίας   :headbang:

ΥΓ. άντε τώρα να δούμε και καμιά φωτό ε?  :grin: :grin:
ναι αλλα για να του κανει προταση η kaulitsa πρεπει να ειναι και ο duracell σκετη kaulitsa!!!!!(φιλικα το λεω  dura!!)

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
duracell βαλε το αρκουδακι κατω και αλλαξε του τα........φλας...........και slaves και οτι αλλο θες....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ναι αλλα για να του κανει προταση η kaulitsa πρεπει να ειναι και ο duracell σκετη kaulitsa!!!!!(φιλικα το λεω  dura!!)

Επιτέλους έφτασε η μέρα της συνάντησης... μιλήσαμε ξανά στο τηλ με την kaulitsa και οριστικοποιήσαμε τις τελευταίες λεπτομέρειες της φωτογράφισης... το απόγευμα θα βρεθούμε!

Εγώ πάντως είμαι ΕΤΟΙΜΟΣ...

Συνημμένα

• DURACELL!.jpg
    DURACELL!.jpg
    92,4 KB · Εμφανίσεις: 34

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.403
Πόντοι
12.056
May the FORCE be with you!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Good luck :dancing: :dancing:

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Καλα ρε τι δονητη θα χρησιμοποιησεις και θες μπαταριες τυπου  C η μηπως ειναι D;    :uglystupid:   :crazy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom