Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BigB00bLover

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0

...και μετα...
ηρθε ο ερωτας...!!!

Wink...Wink...Wink...Wink
Εστάλη στις: Σήμερα στις 16:26
Στάλθηκε από: Duracell

Και μετά τον έρωτα::  ;) ;)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πάντως για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, η kaulitsa έχει δεσμευτεί ότι το Σάββατο θα βρεθούμε για φωτογράφιση, όχι για κάτι άλλο...
Κανονίζεις με μία τύπισσα που υπογράφει "kaulitsa" και postάρει στο avatar της μία φωτογραφία της που τη δείχνει να γλύφει μία ψωλή να βρεθείτε στο χώρο σου και επιμένεις ότι η προσδοκία γύρω από το γεγονός, έχει να κάνει με  φωτογράφιση...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κανονίζεις με μία τύπισσα που υπογράφει "kaulitsa" και postάρει στο avatar της μία φωτογραφία της που τη δείχνει να γλύφει μία ψωλή να βρεθείτε στο χώρο σου και επιμένεις ότι η προσδοκία γύρω από το γεγονός, έχει να κάνει με  φωτογράφιση...

Εμένα πάντως, το μυαλό μου μόνο στη φωτογράφιση πάει :grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Κανονίζεις με μία τύπισσα που υπογράφει "kaulitsa" και postάρει στο avatar της μία φωτογραφία της που τη δείχνει να γλύφει μία ψωλή να βρεθείτε στο χώρο σου και επιμένεις ότι η προσδοκία γύρω από το γεγονός, έχει να κάνει με  φωτογράφιση...

Φυσικά αν τελικά η όλη φάση εξελιχτεί και σε κάτι παραπάνω... ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα με χαλάσει... αλλά με την κοπέλα μιλήσαμε στο τηλέφωνο και κανονίσαμε να βρεθούμε για φωτογράφιση... όχι για να γαμηθούμε!!!

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μήπως χρειάζεσαι κάποιον έμπειρο γραφίστα, για επεξεργασία φωτογραφίας και ίσως κάποιο ρετούς???  :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
:jerking: :jerking: :jerking:

Δεν έχω να πω κάτι άλλο!  :2funny:

Πάντως Συναγωνιστή, αν τελικά η kaulitsa έρθει το Σάββατο, βγάλουμε φώτος... κ τις ποστάρει την Δευτέρα όπως υποσχέθηκε... θα σπάσουμε το ρεκόρ Γκίνες στην ομαδική  :jerking: αφού εδώ είμαστε παραπάνω από 20 χιλιάδες μέλη...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μήπως χρειάζεσαι κάποιον έμπειρο γραφίστα, για επεξεργασία φωτογραφίας και ίσως κάποιο ρετούς???  :2funny:

Αν είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΟΣ και ξέρεις να δουλεύεις σε ΜΑC... στείλε PM

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μια συμβουλή.... Προσοχή στις γνωριμίες από το Ίντερνετ. Καλύτερα διαδικτυακοί φίλοι και αγαπημένοι.
Και μια παρατήρηση. Πώς στενοχωριέμαι (και το έχω προσέξει πολλές φορές στο σάιτ) , κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορες θηλυκές(?) παρουσίες στο σάιτ και αμέσως τσιμπάνε όλοι και αρχίζει ένα "διαδικτυακό" σαλιάρισμα...Παπαπα. Τελικά , όντως "σέρνει καράβια".

kaylwmenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι χτεσινός συναγωνιστή... άλλωστε όπως έγραψα ήδη μιλήσαμε στο κινητό κι εχει ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ !!!
μην κρινεισ γυναικα απο την φωνη και απο πισω ελεγαι ο παππους μου....

BigB00bLover

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντως για να πω την αλήθεια κάβλωσα με το όλο σκηνικό και ζηλεύω τον Duracell. 

Kaulitsa, είμαι ταξιτζής.. Θες να σε πάω στο Duracell??  :2funny: :2funny: :2funny:

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και μετά κάποιοι λένε για τις "πουτάνες γυναίκες" που τους συμπεριφέρονται έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα, κι ότι έχουν αποθρασυνθεί κι ότι έχουν καβαλήσει τ  καλάμι κι ένα σωρό άλλα.

Κι εδώ βλέπετε μια γνήσια πουτάνα - με όλη τη σημασία της λέξεως, πλην της χρηματικής απολαβής - κι έχετε πέσει με τα μούτρα.

Ειλικρινά ελπίζω να το κάνετε για χαβαλέ και μόνο.

Ο,τιδήποτε παραπάνω δικαιολογεί την κάθε σκρόφα που έχει πουλήσει μούρη, τουπέ, δούλεμα και όλα τα συναφή.

Είναι οι γνωστές "σπουδαγμένες κυρίες" που είναι πιο πουτάνες από τις επαγγελματίες, γιατί εχουν την πουτανιά μέσα τους, στην ψυχή τους, όπως είχα πει σε άλλο θρεντ. Τότε κάποιοι μου είχαν πει ότι "δεν είναι ακριβώς έτσι".

Τώρα τι θα μου πείτε;

ΥΓ. Εκτός φυσικά από το στερεότυπο "άμα γουστάρει το κορίτσι εσένα τι σε χαλάει;"!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Εμένα πάλι πως μου την σπάει το ιντερνετικό καμάκι που αρχίζει με το ... σε προ(σ)καλώ... ή πρό(σ)κληση σε...  
Μου φαίνεται πολύ μπανάλ ρε παιδί μου...Κάτι ανάλογο με το «...πω πω τι μωρό είσαι εσύ...ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου ???»

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μια συμβουλή.... Προσοχή στις γνωριμίες από το Ίντερνετ. Καλύτερα διαδικτυακοί φίλοι και αγαπημένοι.
Και μια παρατήρηση. Πώς στενοχωριέμαι (και το έχω προσέξει πολλές φορές στο σάιτ) , κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορες θηλυκές(?) παρουσίες στο σάιτ και αμέσως τσιμπάνε όλοι και αρχίζει ένα "διαδικτυακό" σαλιάρισμα...Παπαπα. Τελικά , όντως "σέρνει καράβια".

Εχοντας εμπειρία +20 ετών με Η/Υ... θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ Συναγωνιστή...
Αλλωστε αυτό ήταν και το πνεύμα του αρχικού μου post, στο ΠΑΛΙΟ Forum, όταν ξαφνικά είχαν αρχίσει να εμφανίζονται από το πουθενά "γυναίκες" μέλη στο site... και οι οποίες φυσικά μόλις τις προ(σ)καλούσαμε ανοιχτά να αποδείξουν το φύλο τους... την έκαναν μ' ελαφρά !
Τουλάχιστον με την kaulitsa μιλήσαμε στο τηλέφωνο, οπότε μπορώ να βεβαιώσω ότι ΣΙΓΟΥΡΑ πρόκειται για γυναίκα!
Τώρα όσον αφορά το πως είναι εμφανησιακά και τι φωτογραφίες θα τραβήξουμε τελικά... μου είπε ότι θα συναντηθούμε το Σάββατο... οπότε κι από εβδομάδα θα σας ενημερώσω σχετικά!

Επισκέπτης
Πάντως Συναγωνιστή, αν τελικά η kaulitsa έρθει το Σάββατο, βγάλουμε φώτος... κ τις ποστάρει την Δευτέρα όπως υποσχέθηκε... θα σπάσουμε το ρεκόρ Γκίνες στην ομαδική  :jerking: αφού εδώ είμαστε παραπάνω από 20 χιλιάδες μέλη...

Να το επαναλάβω λοιπόν...  :jerking: :jerking: :jerking:

Και για να το τεκμηριώσω: Δεν πιστεύω ΤΙΠΟΤΑ αν δεν το δούνε τα μάτια μου. Κι επειδή δεν ζητάω να με προσκαλέσετε για να το δω (και να το κάνετε δεν πρόκειται να έρθω), πάλι θα λέω...  :jerking: :jerking: :jerking:

:)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αν έθεσα κάνα δυό απορίες πάνω στη βάση της απλής λογικής, με τρόπο εύσχημο και προσεγμένο και έπεσαν σχεδόν να με φάνε, δε θέλω κάν να φανταστώ τι θ' ακολουθήσει από 'δώ και 'μπρός που κάποιοι ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρονται σε πουτάνες που προκαλούν και μουνάκιες που σπεύδουν να επωφεληθούν χωρίς κάν να είναι σίγουροι τι τους περιμένει.

Σώσον Κύριε...

Υ.Γ.: Σόρρυ για την τραχιά γλώσσα κύριοι, αλλά έτσι παρουσιάζω τις αλήθειες εγώ.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Τουλάχιστον με την kaulitsa μιλήσαμε στο τηλέφωνο, οπότε μπορώ να βεβαιώσω ότι ΣΙΓΟΥΡΑ πρόκειται για γυναίκα!
Με έστειλες τώρα... Ε, αφού μιλήσατε στο τηλέφωνο... Να έβαλε κάποια φίλη του να μιλήσει είναι απίθανο. Αλλά άντε και είναι γυναίκα. Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να σου πει, "Ή μου δίνεις τόσα λεφτά, ή αποκαλύπτω στη γυναίκα σου ότι επισκέπτεσαι οίκους ανοχής και πουτάνες?" .
"Είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω."

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Και προφανώς (δε ρωτάω , το θεωρώ σίγουρο) , στο τηλέφωνο μιλήσατε επειδή ΕΣΥ έδωσες το νούμερο σου. Δε φαντάζομαι να στο έδωσε αυτή και να την πήρες με απόκρυψη...

BigB00bLover

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πέρα από την πλάκα, εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί ανοίχτηκε το θέμα από την Kaulitsa αρχικά.. Τι ήθελε να δείξει?? Ότι και να είναι πάντως, δεν έχει νόημα να γράφονται σελίδες επί σελίδων. Μεγάλα παιδιά είναι και οι δύο και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Καλή απόλαυση!!  ;)

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Φιλε Ντουρασελ καλά να περάσεις!
Όπως είδη έχεις καταλάβει όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Σε λίγο θα σου πούνε να ακυρώσεις το ραντεβού γιατί η δεσποινής είναι συλέκτης οργάνων και θα στον κόψει πάνω στην πράξη.
Ο κλασικός ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom