BigB00bLover
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
...και μετα...
ηρθε ο ερωτας...!!!
Wink...Wink...Wink...Wink
Εστάλη στις: Σήμερα στις 16:26
Στάλθηκε από: Duracell
Και μετά τον έρωτα:: ;) ;)
Κανονίζεις με μία τύπισσα που υπογράφει "kaulitsa" και postάρει στο avatar της μία φωτογραφία της που τη δείχνει να γλύφει μία ψωλή να βρεθείτε στο χώρο σου και επιμένεις ότι η προσδοκία γύρω από το γεγονός, έχει να κάνει με φωτογράφιση...Πάντως για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, η kaulitsa έχει δεσμευτεί ότι το Σάββατο θα βρεθούμε για φωτογράφιση, όχι για κάτι άλλο...
Κανονίζεις με μία τύπισσα που υπογράφει "kaulitsa" και postάρει στο avatar της μία φωτογραφία της που τη δείχνει να γλύφει μία ψωλή να βρεθείτε στο χώρο σου και επιμένεις ότι η προσδοκία γύρω από το γεγονός, έχει να κάνει με φωτογράφιση...
Κανονίζεις με μία τύπισσα που υπογράφει "kaulitsa" και postάρει στο avatar της μία φωτογραφία της που τη δείχνει να γλύφει μία ψωλή να βρεθείτε στο χώρο σου και επιμένεις ότι η προσδοκία γύρω από το γεγονός, έχει να κάνει με φωτογράφιση...
Δεν έχω να πω κάτι άλλο!
Μήπως χρειάζεσαι κάποιον έμπειρο γραφίστα, για επεξεργασία φωτογραφίας και ίσως κάποιο ρετούς???
μην κρινεισ γυναικα απο την φωνη και απο πισω ελεγαι ο παππους μου....Δεν είμαι χτεσινός συναγωνιστή... άλλωστε όπως έγραψα ήδη μιλήσαμε στο κινητό κι εχει ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ !!!
Μια συμβουλή.... Προσοχή στις γνωριμίες από το Ίντερνετ. Καλύτερα διαδικτυακοί φίλοι και αγαπημένοι.
Και μια παρατήρηση. Πώς στενοχωριέμαι (και το έχω προσέξει πολλές φορές στο σάιτ) , κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορες θηλυκές(?) παρουσίες στο σάιτ και αμέσως τσιμπάνε όλοι και αρχίζει ένα "διαδικτυακό" σαλιάρισμα...Παπαπα. Τελικά , όντως "σέρνει καράβια".
Πάντως Συναγωνιστή, αν τελικά η kaulitsa έρθει το Σάββατο, βγάλουμε φώτος... κ τις ποστάρει την Δευτέρα όπως υποσχέθηκε... θα σπάσουμε το ρεκόρ Γκίνες στην ομαδική αφού εδώ είμαστε παραπάνω από 20 χιλιάδες μέλη...
Με έστειλες τώρα... Ε, αφού μιλήσατε στο τηλέφωνο... Να έβαλε κάποια φίλη του να μιλήσει είναι απίθανο. Αλλά άντε και είναι γυναίκα. Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να σου πει, "Ή μου δίνεις τόσα λεφτά, ή αποκαλύπτω στη γυναίκα σου ότι επισκέπτεσαι οίκους ανοχής και πουτάνες?" .Τουλάχιστον με την kaulitsa μιλήσαμε στο τηλέφωνο, οπότε μπορώ να βεβαιώσω ότι ΣΙΓΟΥΡΑ πρόκειται για γυναίκα!