You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μπου-χου..δεν αντέχω άλλοοοοο...φ'ερτε πίσω τον παπά....i cant live without him....θα κόψω τις κοτσίδες μου...θα τραβήξω τα βυζιά μου....ΠΑΠΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗ.....θα αυτοκτονήσω πίνοντας χασισέλαιο ...και το κρίμα στον λαιμό σου.... *P ...άσε τους καλόγερους και γύρνα με τους κωλόγερους.....
poutanolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Είναι λαική απαίτηση να γυρίσει.Είναι ο Θεός μας.Γύρνα πίσω θα πεθάνω,έχω αρχίσει και τα χάνω.......
Επισκέπτης
διαδήλωση εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι με τον παπαγιώργη στα μπουρδέλα και πάλι. ΠΑΜΕ μπουρδελιάριδων.
Επισκέπτης
Ιδού και ο πολυχρονισμός του , ως νέου επισκόπου :Εξελέγη υπο τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης επισκοπής Μασαζικίου και υπογράφει ως ακολούθως :
+ Ο Μασαζικίου Γαμίκιος
(Θεέ μου συγχώρα με...!)
Γαμικίου του Σεβασμιωτάτου και θεοπροβλήτου Μητροπολίτου , της Αγιωτάτης Μητροπόλεως Μασαζικίου , υμών δε πατρός και ιεράρχου , πολλά τα έτη !
Επισκέπτης
είχε και σε ζωντανή μετάδοση την εγκαθίδρυση του εις την ιερά μητρόπολη το κανάλι ΕΛΛΑΣ της Πελοποννήσου.Ιδού και ο πολυχρονισμός του , ως νέου επισκόπου :
Γαμικίου του Σεβασμιωτάτου και θεοπροβλήτου Μητροπολίτου , της Αγιωτάτης Μητροπόλεως Μασαζικίου , υμών δε πατρός και ιεράρχου , πολλά τα έτη !
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Είναι λαική απαίτηση να γυρίσει.Είναι ο Θεός μας.Γύρνα πίσω θα πεθάνω,έχω αρχίσει και τα χάνω.......
τελικα ο γιωρης τραβηξε τον δρομο του και απο οτι μου ειπε στο τηλεφωνο ο ξαδερφος του θα μεινει για ολιγον στο μοναστηρι της ορεινης κορινθιας(δεν του εχει πει ποιο) και μετα θα προσπαθησει μεσω καποιου γνωστου του θεολογου(απο την φοιτηση του στα ΑΕΙ) να εισχωρησει σε καποια μονη του αγιου ορους...ο σταυρος τελικα γυριζει τωρα με τα κτελ κορινθιας πισω απρακτος(τον ενημερωσα σημερα για την εξελιξη αυτη)....αναμενουμε να δουμε...δεν πειραζει..θα σε θυμομαστε φιλε γιωργο..να σε εχει ο θεος καλα οπου και αν εισαι!
Επισκέπτης
Διορθώνω ... ενθρόνιση.είχε και σε ζωντανή μετάδοση την εγκαθίδρυση του εις την ιερά μητρόπολη το κανάλι ΕΛΛΑΣ της Πελοποννήσου.
Το είδες κι εσύ?
Επισκέπτης
ναι αλλά πολύ σκεπτικός ήτανΔιορθώνω ... ενθρόνιση.
Το είδες κι εσύ?
Επισκέπτης
Δεν του ευχήθηκες "καλή ποιμαντορία εν τη Ιερά Επισκοπή" ... γι΄ αυτό !ναι αλλά πολύ σκεπτικός ήταν
Επισκέπτης
θα τον επισκεφθούμε ιδιαιτέρως.Δεν του ευχήθηκες "καλή ποιμαντορία εν τη Ιερά Επισκοπή" ... γι΄ αυτό !
Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια απ ότι βλέπω σήμερα έχει απ ευθείας σύνδεση με την μητρόπολη του παπαγιώργη.
Επισκέπτης
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
[size=20pt]ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ !!!![/size]
..γι αυτο που επαθα, αλλα θα πρεπει να σας πω την αληθεια και μονον αυτην !!!!
αυτο που συνεβη λοιπον, μαλλον ειναι κατι συνηθες για εναν ανθρωπο που διατελεί κοντα στο θεο του..
ξεκινησα λοιπον που λετε να παω στη βηθλεεμ για τα γεννητουρια και επειδη απ την 40ήμερη νηστεια και προσευχη εβλεπα μπροστα μου σαν οραματα κοψιδια και μπριζολες (τις κανονικες, οχι τις αλλες), μπερδευτηκα και απ τη χαρα μου που θα ετρωγα τους οβελίες, τις γαρδούμπες και τα σπληνάντερα, εβγαλα εισιτηριο για το γολγοθά..
ευκολα καταλαβαινετε οτι εκει τετοια εποχη δεν εχει πελατες, αρα δεν υπηρχε και ανοικτο τουριστικο γραφειο για να αλλαξω το εισιτηριο μου και αναγκαστηκα να το κοψω με τα ποδια ως τη βηθλεέμ, όπου με περιμενε αλλη μια εκπληξη..
[size=14pt]ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ !!!![/size]
..γι αυτο που επαθα, αλλα θα πρεπει να σας πω την αληθεια και μονον αυτην !!!!
αυτο που συνεβη λοιπον, μαλλον ειναι κατι συνηθες για εναν ανθρωπο που διατελεί κοντα στο θεο του..
ξεκινησα λοιπον που λετε να παω στη βηθλεεμ για τα γεννητουρια και επειδη απ την 40ήμερη νηστεια και προσευχη εβλεπα μπροστα μου σαν οραματα κοψιδια και μπριζολες (τις κανονικες, οχι τις αλλες), μπερδευτηκα και απ τη χαρα μου που θα ετρωγα τους οβελίες, τις γαρδούμπες και τα σπληνάντερα, εβγαλα εισιτηριο για το γολγοθά..
ευκολα καταλαβαινετε οτι εκει τετοια εποχη δεν εχει πελατες, αρα δεν υπηρχε και ανοικτο τουριστικο γραφειο για να αλλαξω το εισιτηριο μου και αναγκαστηκα να το κοψω με τα ποδια ως τη βηθλεέμ, όπου με περιμενε αλλη μια εκπληξη..
[size=14pt]ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ !!!![/size]
Επισκέπτης
θέλουμε ον λαιν λειτουργία.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K