You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
νατος..Τωρα θα ειναι μαζι με τον pleaduregiver και τον zero...
[URL unfurl="true"]http://crazycows.files.wordpress.com/2007/06/xristokokkalis.jpg[/url]
νατος..Τωρα θα ειναι μαζι με τον pleaduregiver και τον zero...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!! Να μην ξεχνάνε καποιοι που βρίζουν τώρα πως πήραν την κούπα πέρυσι!!!!
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Kαλημερα παιδια...μου λιψατε!!Μετα απο κουβεντουλα με την γυναικα μου,μου ειπε οτι δεν ειχε κανενα προβλημα να ειμαι μελος αυτου του sait...Και επανηλθα...!!!μετα απο αρκετες μερες ξαναμπαινω στο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μου sait...και σιγα σιγα πρεπει να ανεβασω καμοια ταινιουλα να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Να ΄σε καλα MANΚαλώς το κοπέλι.
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Σκαουτερ....εχεισ τπτ νεο και καλο ;) ΄Βρε Βρεεεεε...καλωσηρθες και παλι...
Και εμενα με αφηνει να μπαινω η δικια μου..
Αρκει να μην ποσταρω τσαρκες και σκαουτινγκ..χαχαχαχα
του ΑσωτουΚαλά ρε παιδιά, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά γιορτάσαμε τις προηγούμενες ημέρες ή του Ασώτου;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ΔΕΝ ηταν ο μανιτου υπευθυνος..Καλά που ενεπλάκει ο μεγάλος Μανιτού!!!!
ο γιαραμπί ηταν !!
ΔΕΝ ηταν ο μανιτου υπευθυνος..
ο γιαραμπί ηταν !!
Εγώ τον Μανιτού ξέρω από το Μπλεκ και τον Όμπραξ!!!!
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
ΔΕΝ ηταν ο μανιτου υπευθυνος..
ο γιαραμπί ηταν !!
Θαύμα Θαύμα, ο παπάς ξαναγύρισε!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Παιδιά χτές είχα πάει στις πιάτσες Καποδιστρίου και πλ.Λαυρίου και οι τάνεςπου έγλυφε η μία την ρώγα της άλλης μπροστά στον κόσμο.Μάλιστα στην Σατωβριάνδου γαμιόντουσαν στο τσάμπα με περαστικούς απο την χαρά τους και τα λεφτά του ξενοδοχείου (ο διάβολος να τα πει ξενοδοχεία αυτά) τα βάζανε απο τους νταβάδες τους.Στα μασατζίδικα όλα τα τανακιαπου βγάλανε το πένθιμο ρούχο που είχανε βάλει (τα μαύρα στρίγκ δηλαδή) και ξαναρχίσανε να 'γυαλίζουνε' τις 'σχάρες' για το 'ψήσιμο μπριζόλας' αλλά και την 'τέχνη του φραπέ'.Οι τάνες στα στούντιο ξυρίσανε απο σήμερα τα σκέλια τους και τις μασχάλες τους γιατί τα είχανε αφήσει αξύριστα λόγω της απουσίας του ιερέα (συμπαράσταση στα γένια του παπα-Γιώργη).Όποιος πάει σήμερα στούντιο θα γαμήσει τσάμπα Κερνάει ο παπάς
Άντε καλός μας ήρθες πάλι ρε τρελέ Μας έβγαλες την ψυχή μέχρι να σε πείσουμε.Και ελπίζω τώρα να μην τραβάς φλασιές του στύλ 'θα πάμε στην κόλαση με αυτά που κάνουμε' και τέτοια γραφικά γιατί εμείς οι άνθρωποι φτιάξαμε την κόλαση και τον παράδεισο.Απλώς εσύ πρέπει να ξεχωρίσεις την δουλειά σου με την διασκέδαση φίλε μου.Και μείς είμαστε δίπλα σου για συμπαράσταση σε κάθε δύσκολη στιγμή.
Άντε καλός μας ήρθες πάλι ρε τρελέ Μας έβγαλες την ψυχή μέχρι να σε πείσουμε.Και ελπίζω τώρα να μην τραβάς φλασιές του στύλ 'θα πάμε στην κόλαση με αυτά που κάνουμε' και τέτοια γραφικά γιατί εμείς οι άνθρωποι φτιάξαμε την κόλαση και τον παράδεισο.Απλώς εσύ πρέπει να ξεχωρίσεις την δουλειά σου με την διασκέδαση φίλε μου.Και μείς είμαστε δίπλα σου για συμπαράσταση σε κάθε δύσκολη στιγμή.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Το αστείο είναι Blade ότι ξεκίνησε σοβαρά και ευτυχώς που κατέληξε σε πλάκα.Πάλι καλά που ο Stavros51 του έβαλε λίγο μυαλό.Ρε Πανο.....στην αρχή που το διάβαζα....μέχρι να καταλάβω την πλάκα....έφαγα φλασια !!!!
Nile καλώς μας δέχτηκες και συ
Καλά ρε Γιώργοςπαπά!Πάς καλά; Μας κοψοχώλιασες χρονιάρες μέρες Εκτός κι αν ήταν όλα μια καλομελετημένη πλάκα. Δε συνηθίζω να κάνω θρησκευτικές ή φιλοσοφικές συζητήσεις αλλά μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί για την περίπτωσή σου Σταύρο αν τον δεις πάλι να παρεκτρέπεται και δεν τα βγάζεις πέρα φώναξε για βοήθεια.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Σε περιμένουμε φίλε να έρθεις πάλι κοντά μας :'( έχουμε συγκινηθεί πραγματικά
Παρόμοια θέματα