You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
[size=20pt]ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ !!!![/size]
..γι αυτο που επαθα, αλλα θα πρεπει να σας πω την αληθεια και μονον αυτην !!!!
αυτο που συνεβη λοιπον, μαλλον ειναι κατι συνηθες για εναν ανθρωπο που διατελεί κοντα στο θεο του..
ξεκινησα λοιπον που λετε να παω στη βηθλεεμ για τα γεννητουρια και επειδη απ την 40ήμερη νηστεια και προσευχη εβλεπα μπροστα μου σαν οραματα κοψιδια και μπριζολες (τις κανονικες, οχι τις αλλες), μπερδευτηκα και απ τη χαρα μου που θα ετρωγα τους οβελίες, τις γαρδούμπες και τα σπληνάντερα, εβγαλα εισιτηριο για το γολγοθά..
ευκολα καταλαβαινετε οτι εκει τετοια εποχη δεν εχει πελατες, αρα δεν υπηρχε και ανοικτο τουριστικο γραφειο για να αλλαξω το εισιτηριο μου και αναγκαστηκα να το κοψω με τα ποδια ως τη βηθλεέμ, όπου με περιμενε αλλη μια εκπληξη..
[size=14pt]ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ !!!![/size]
Μπραβοοοο ρε μαγκες...Ωραια πλακιτσα κανατε..Αλλα εγω δεν γελασα..Δεν γελασα καθολου μαλιστα..!!! Απορω αν γελασανε και τα ιδια τα μελη "της κλικας" που στησανε αυτην την πλακα..!!
Γινατε το χειροτερο που μπορει να γινει ενας αντρας και κατ'επεκταση το ιδιο το σαιτ....ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ...!!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Γινατε το χειροτερο που μπορει να γινει ενας αντρας και κατ'επεκταση το ιδιο το σαιτ....ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ...!!!!!
κινδυνευει το πλαφον μας ????
κινδυνευει το πλαφον μας ????
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σιγα !!!! θα πιτσιλισεις τα μουτρα σου..
σιγα !!!! θα πιτσιλισεις τα μουτρα σου..
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.054
- Πόντοι
- 12.056
welcome back bro...
πολυ προχω και σωστες οι γυναικες σας!!να στε καλα...
Τις εχω πει οτι με ενδιαφερουν μονο τα οπαδικα..
Καααααλα... αμα ειναι να παιρνεις αδεια απο την γυναικα σου για να μπαινεις σε σαιτ ... αστο καλυτερα.
Μηπως σε χαρτζιλικωνει κιολας για να κανεις τσαρκες? η μηπως σου διαλεγει κ τα cg η ιδια για να εχει την επιβλεψη μηπως κ ξεστρατισεις...?
Αστο μωρε μην απιστρεψεις, γιατι μπορει να αλλαξει γνωμη κ να μας ματα-ξανα-ανακοινωσεις οτι αποχωρεις παλι...
Μηπως σε χαρτζιλικωνει κιολας για να κανεις τσαρκες? η μηπως σου διαλεγει κ τα cg η ιδια για να εχει την επιβλεψη μηπως κ ξεστρατισεις...?
Αστο μωρε μην απιστρεψεις, γιατι μπορει να αλλαξει γνωμη κ να μας ματα-ξανα-ανακοινωσεις οτι αποχωρεις παλι...
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
(kokkino)Καααααλα... αμα ειναι να παιρνεις αδεια απο την γυναικα σου για να μπαινεις σε σαιτ ... αστο καλυτερα.
Τις εχω πει οτι με ενδιαφερουν μονο τα οπαδικα..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Μπραβοοοο ρε μαγκες...Ωραια πλακιτσα κανατε..Αλλα εγω δεν γελασα..Δεν γελασα καθολου μαλιστα..!!! Απορω αν γελασανε και τα ιδια τα μελη "της κλικας" που στησανε αυτην την πλακα..!!
σαν να παρασοβαρεψες μπρε....be cool οπως παντα....αλλωστε!
Εγω και γελασα και το χαρηκα.Μπραβοοοο ρε μαγκες...Ωραια πλακιτσα κανατε..Αλλα εγω δεν γελασα..Δεν γελασα καθολου μαλιστα..!!! Απορω αν γελασανε και τα ιδια τα μελη "της κλικας" που στησανε αυτην την πλακα..!!
Τωρα που ξανα γυρισε τι γινεται?
Επισκέπτης
σήμερα γύρισε για τον εσπερινό.θα ξαναφύγει....για να συνεχιστεί το θρέντ....
Επισκέπτης
παμε οπως παλια νιλε
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.054
- Πόντοι
- 12.056
Καααααλα... αμα ειναι να παιρνεις αδεια απο την γυναικα σου για να μπαινεις σε σαιτ ... αστο καλυτερα.
Χ5
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226