You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
dimitrios1000,
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όπου να΄ναι θα μου στείλει ο Σεβασμιώτατος και το έγγραφο του διορισμού του...
Θα το είχα ήδη , αλλά λόγω εορτών είναι κλειστό το επισκοπείο ...
Επισκέπτης
Τιποτα "δουλειες" στα συνορα θα εχει
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
μουφα ειναι
ξεκινησε καποιος για πλακα και βγηκε θεμα
καπου θα ειναι ο ανθρωπος και θα κρεπαλιαζει !
ρε φιλε τωρα πλακα μας κανεις?εδω χασαμε τον ανθρωπο μας....και εσυ μας λες οτι κανουμε πλακα?επικοινωνησα μολις πριν λιγο με τον αγαπημενο του ξαδερφο και μου ειπε οτι την αποφαση του την πηρε ξαφνικα εν μια νυκτι οπως χαρακτηριστικα μου ειπε.Δεν ενημερωσε προφορικα κανεναν παρα μονο αφησα ενα σημειωμα που αναφερει τα εξης συγκινητικα..σας το ποσταρω οπως μου ανεφερθη και πραγματικα δακρυζω τωρα που σας το γραφω...
"Μανα,πατερα,αγαπημενε μου ξαδερφε μετα απο αρκετο διαστημα ελλογης σκεψης και διαλογισμου αποφασισα να σας αφησω και να μετακομισω σε οικο κυριου.Καταλαβα οτι ο δρομος μου ηταν ανεκαθεν προς την πνευματικοτητα και οχι προς τα κοινα..Σας αγαπω πολυ ολους και θα προσπαθω να επικοινωνω μαζι σας συχνα ωστε να ξερετε οτι ειμαι καλα.Το μονο που πρεπει να ξερετε ειναι οτι ειμαι καλα και θα ειμαι ευτυχισμενος στο μοναστηρι που με αποδεχθησαν."
Συμπερασμα?οτι ο giorgospapa δεν το πηρε αποφαση απλα εν μια νυκτι οπως μου ειπε ο αγαπημενος του ξαδερφος,αλλα το περιεργαζοταν καιρο τωρα στο μυαλο του.
υ.γ. Γιώργαρε θα μας λειψεις πολυ,αλλα καλα εκανες εν τελει..αφου αυτο σε γεμιζει καντο με την ευχη του θεου.
Επισκέπτης
θα τον μαζέψουμε και αυτόν από καμιά σπηλιά σε κανένα βουνό να ασκητεύει όπως μαζέψαμε πριν χρόνια έναν εξάδελφο μου σημερινό αρχιμανδρίτη άντε παπαγιώργη και στα δικάσου αρχιμανδρίτης.ρε φιλε τωρα πλακα μας κανεις?εδω χασαμε τον ανθρωπο μας....και εσυ μας λες οτι κανουμε πλακα?επικοινωνησα μολις πριν λιγο με τον αγαπημενο του ξαδερφο και μου ειπε οτι την αποφαση του την πηρε ξαφνικα εν μια νυκτι οπως χαρακτηριστικα μου ειπε.Δεν ενημερωσε προφορικα κανεναν παρα μονο αφησα ενα σημειωμα που αναφερει τα εξης συγκινητικα..σας το ποσταρω οπως μου ανεφερθη και πραγματικα δακρυζω τωρα που σας το γραφω...
"Μανα,πατερα,αγαπημενε μου ξαδερφε μετα απο αρκετο διαστημα ελλογης σκεψης και διαλογισμου αποφασισα να σας αφησω και να μετακομισω σε οικο κυριου.Καταλαβα οτι ο δρομος μου ηταν ανεκαθεν προς την πνευματικοτητα και οχι προς τα κοινα..Σας αγαπω πολυ ολους και θα προσπαθω να επικοινωνω μαζι σας συχνα ωστε να ξερετε οτι ειμαι καλα.Το μονο που πρεπει να ξερετε ειναι οτι ειμαι καλα και θα ειμαι ευτυχισμενος στο μοναστηρι που με αποδεχθησαν."
Συμπερασμα?οτι ο giorgospapa δεν το πηρε αποφαση απλα εν μια νυκτι οπως μου ειπε ο αγαπημενος του ξαδερφος,αλλα το περιεργαζοταν καιρο τωρα στο μυαλο του.
υ.γ. Γιώργαρε θα μας λειψεις πολυ,αλλα καλα εκανες εν τελει..αφου αυτο σε γεμιζει καντο με την ευχη του θεου.
μουφα ειναι
ξεκινησε καποιος για πλακα και βγηκε θεμα
καπου θα ειναι ο ανθρωπος και θα κρεπαλιαζει !
σωωωωωωπα...
Οποιος είχε την ευχαρίστηση να γνωρίσει απο κοντά τον παπα-Γιώργη, θα καταλάβαινε αμέσως το δίλημμα το οποίο τον βασάνιζε.
Πολλές φορές έπεφτε σε βαθιά περισυλλογή την οποία διέκοπτε μονο για τη σωστή μασατζού.
Ατομο με ανησυχίες, επέλεξε τελικα το δρόμο του θεού.
Γνωρίζοντας οτι ομιλώ εκ μέρους σημαντικής μερίδας του ποιμνίου του θα ήθελα να εκφράσω για μια ακομή φορά τη λύπη μας για την απόφαση αυτή, που μας στέρησε τη χαρά της παρουσίας του
Πολλές φορές έπεφτε σε βαθιά περισυλλογή την οποία διέκοπτε μονο για τη σωστή μασατζού.
Ατομο με ανησυχίες, επέλεξε τελικα το δρόμο του θεού.
Γνωρίζοντας οτι ομιλώ εκ μέρους σημαντικής μερίδας του ποιμνίου του θα ήθελα να εκφράσω για μια ακομή φορά τη λύπη μας για την απόφαση αυτή, που μας στέρησε τη χαρά της παρουσίας του
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
παιδια πριν απο λιγο με πηρε ο stavros51 απο το κινητο του τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα διαμεινει αποψε σε ξενοδοχειο της περιοχης και θα συνεχισει αυριο το ψαξιμο...εχει τρελλαθει πραγματικα,δεν μπορει να συνειδητοποιησει το γεγονος οτι ο γιωργος τελικα θελει να ασπαστει τον κληρο.Πραγματικα προσπαθησα να τον ηρεμησω,αλλα φοβαμαι οτι δεν του αλλαξα την γνωμη...
υ.γ. προς φιλους mods...και φιλους του σταυρου...πιεστε τον να σταματησει να τον ψαχνει,βοηθηστε λιγο την κατασταση.Καλυνηχτα ευχαριστω πολυ.
υ.γ. προς φιλους mods...και φιλους του σταυρου...πιεστε τον να σταματησει να τον ψαχνει,βοηθηστε λιγο την κατασταση.Καλυνηχτα ευχαριστω πολυ.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μίλησα τώρα με stavro 51 και ο φίλος Γιώργος απόφοιτος της θεολογικής Αθηνών είναι πλέων Πατήρ-Γεώργιος!Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κάνει ότι νομίζει καλύτερο και σωστό για τον εαυτό του.Δεν θα τον κατακρίνω ούτε θα τον χλευάσω.Εξάλλου αυτό σπούδασε ρε παιδιά γιατί να μην ασχοληθεί με την μοναστική ζωή? Όσοι τον ξέραμε μετά από κάθε γαμήσι με εκδιδόμενες κυρίες τον έπιαναν τα θρησκοληπτικά του φλάς και ζήταγε συγχώρεση απο τον Θεό.Ίσως είναι καλύτερα τώρα.Αυτές τις μέρες θα πάω να τον δω και γω και θα εκτυπώσω όλα τα καλά λόγια των φίλων εδώ μέσα για να τον κάνω να χαρεί τον κακόμοιρο.
Με λύπη μου μου ανεκοινωθη απο το εκλεκτοτατο μελος της κοινοτητας μας και global moderator giorgospapa οτι απεφασισε να αποσυρθει απο το σαιτ ακομη και απο απλο μελος διοτι τελικα συνειδητοποιησε οτι τον καλει ο θεος σε καποιον απο τους μοναστηριακους κοιτωνες της κορινθιας
Ημαρτον Κύριε......
Γιατί τον λυπάστε, λές και έκανε κάτι φοβερό. Ποιός είναι εκείνος που μπορεί να έρθει στη θέση το παπα-george. Το πιθανότερο είναι αυτή τη στιμή να νιώθει πολύ πιο ευτυχισμένος απ'ότι ένα γαμήσι. Ίσως έχουν ανοίξει νέοι δρόμοι με περισσότερο ενδιαφέρον, που το σαρκικό μας μυαλό δεν μπορεί να κατανοήσει. Λοιπόν ας σταματήσει αυτό το μοιρολόι για το Γιώργο.Δεν τον γνωρίζω, αλλά πιστεύω πως είναι ευτυχισμένος επειδή ακολούθησε αυτό που έκανε κέφι (για να το πώ λαϊκά).
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μάλλον πρέπει να πάρεις μια ασπιρίνη και συ και ο Πατήρ Γιούρκας.Το πιθανότερο είναι αυτή τη στιμή να νιώθει πολύ πιο ευτυχισμένος απ'ότι ένα γαμήσι. Ίσως έχουν ανοίξει νέοι δρόμοι με περισσότερο ενδιαφέρον, που το σαρκικό μας μυαλό δεν μπορεί να κατανοήσει.
Λέτε να δουμε να ξεφυτρώνει μαζαζομονή στην Κορινθία? Μακάρι γιατι τότε όλα τα μέλη θα ελεηθούμε απο τον.. ΠΑΠΑ-αρα πλέον George-hgoymeno Επίσης πληροφορίες λένε ότι εκανε και εισαγωγή πιπινιών από χωρες της Ανατολικής Ευρώπης!Με λύπη ανεκοινωθη οτι τον καλει ο θεος σε μοναστηριακους κοιτωνες της κορινθιας ενα εργο πρεπει να ξεκινησει της ελεημοσυνης και της αγαπης μας προς τον συνανθρωπο
Εγώ ήδη άρχισα προπόνηση....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226