Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 376K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

  • Πεθανε και αυτος

    Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

    Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

    Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

    Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

    Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

    Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

    Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

    Ψήφοι: 34 9,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Τις γυναίκες τους φιλαρακι τρεμουνε γιατί η μαγκία τους αναλώνεται εδω μέσα στην ανωνυμία ενώ εκείς έξω κοτούλες και σούζα στις γυναίκες.Κατά τα άλλα άντρες..
καλα...εσυ που εισαι...κατα τ αλλα γυναικα,πες σοτν δικο σου οτι γραφεις σε τετοιο φορουμ κι ελα να τα πουμε μετα....κι αυτα περι σουζας και κουταλιανων οπως τα λεω εγω μην τα αναφερεις γιατι δεν ξερεις τι κανει ο καθενας στην προσωπικη του ζωη...
 

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
403
Like
6
Πόντοι
1
Τελικά φίλοι μου, αποδείχτηκε, ότι ο σημαντικότερος λόγος που σταμάτησα να γράφω στο σάιτ ήταν πολύ σωστός και δικαιώνομαι. Πολλές ανακρίβειες ειπώθηκαν και πολλά σχόλια εις βάρος μου χωρίς όμως να φταίνε οι φίλοι που τα έγραψαν αφού ίσως η δική μου διατύπωση για τους λόγους της αποχώρησης μου δεν ήταν τόσο σαφής. Γι αυτό επανέρχομαι για μία και τελευταία φορά να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, αφού αναφερθήκατε σε πολλά χωρίς βάση.
Πριν σας εξηγήσω λοιπόν, θέλω να ευχαριστήσω, όλους που έγραψαν κάτι, που συμμερίστηκαν την απόφαση μου ακόμα και αυτούς που έγραψαν κάτι επικριτικό. Είδα με μεγάλη μου χαρά, μέλη που είχαν καιρό να γράψουν και απείχαν συνειδητά, να δίνουν την άποψή τους, σε ένα θέμα που τους άγγιξε. Ακόμα και αυτοί που δεν γούσταραν αυτά που έγραφα, είπαν την γνώμη τους, πράγμα που σημαίνει ότι για να έχουν άποψη, με διάβαζαν και η κριτική τους βελτιώνει πολλές φορές τον κρινόμενο. Να σας πω εδώ σε αυτό το σημείο και κυρίως στους παλιότερους του σάιτ, ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε αυτά που γράφετε, και ο λόγος που το λέω είναι ότι σας διαβάζουν κάποιοι νέοι άνθρωποι που ίσως έχουν μεγάλο σεβασμό στα γραφόμενα σας και εσείς να μην το γνωρίζετε. Όπως δεν το ήξερα και εγώ.
Ειλικρινά συγκινήθηκα όταν βρήκα γεμάτο το μέιλ μου από φίλους που με διάβαζαν και πότε δεν το είχα φανταστεί. Έγραφα στο σάιτ απλά, χωρίς να σκεφτώ ούτε μια στιγμή ποιους έχουν  αποδέκτες αυτά που γράφουμε… Δεν πίστευα ποτέ, ότι υπήρχαν άνθρωποι που περίμεναν να γράψει κάτι ο Barone, ότι είχαν εμπιστοσύνη στη γνώμη μου και στην άποψή μου.  Όπως και εγώ είχα σε κάποιους άλλους εδώ μέσα, αλλά δεν πίστευα ότι συμβαίνει τι ίδιο και με εμένα. Δεν ήξερα…..
Το σάιτ εμένα μου πρόσφερε και θα συνεχίσει να μου προσφέρει αφού θα σας διαβάζω έτσι και αλλιώς και δεν το κρύβω από κανέναν, όπως νόμιζε και η φίλη Bite αν θυμάμαι καλά ότι θα το διαβάζω κρυφά!!!!
Εκτός από τις σεξουαλικού περιεχομένου πληροφορίες που για μένα ήταν κυριολεκτικά δευτερεύων λόγος παρουσίας μου εδώ, υπήρχαν δυνατές στιγμές ανταλλαγής απόψεων, έντονες λογομαχίες που αποδείχτηκαν τουλάχιστον σε εμένα χρήσιμες, γνωριμίες έξω από το σάιτ με ανθρώπους που ούτε φανταζόμουν πόσο σεβασμό έτρεφαν για εμένα, άντρες και γυναίκες μέλη που έχουμε επικοινωνία, καθώς ακόμα και γνώση για καταστάσεις που δεν πίστευα ότι μπορώ να συγκεντρώσω σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτά όλα είναι που κάνουν το bourdela ένα ξεχωριστό σάιτ για μένα και υποθέτω και για εσάς! Ακόμα και ένα θρέντ που ανοίγει εδώ κάποιος  που χώρισε και που θέλει να το μοιραστεί, ενότητες για μουσική, για μηχανές, για αυτοκίνητα, για σινεμά,  για την Ταϋλάνδη, την Πράγα, την Βουλγαρία και άλλα πολλά ήταν αντικείμενα καθημερινά που με απασχολούσαν περισσότερο από τα σεξουαλικά, και τα ρούφαγα στην κυριολεξία και στο μέλλον θα αντλώ πληροφορίες από εδώ.
Πολλούς από εσάς δεν σας ξέρω, αλλά σας σέβομαι και σας εκτιμώ μέσα από τα γραφόμενά σας. Ακόμα και αυτοί που γράφουν χωρίς ουσία, πιστεύω ότι προσφέρουν στο διάλογο. Ελπίζω το bourdela να συνεχίσει να υπάρχει με την μορφή που είναι σήμερα, ένα σάιτ ανοιχτό, απελευθερωμένο και δωρεάν, με πολλά θέματα που ανοίγουν οι φίλοι και με πρόσβαση σε όλους να το διαβάσουν.
Στο δικό μου το θέμα, τώρα και ότι αφορά τους λόγους που σταμάτησα, θεωρώ ότι πρέπει να δώσω εξηγήσεις, γιατί το θέμα παρεκτράπηκε  και πήρε διαστάσεις του στυλ τι πρέπει να γραφούμε σε ένα σαιτ και τι δεν πρέπει. Τι γίνεται αν κάποιος «πιαστεί» ή αν εγώ εκτέθηκα.
Ζήτησα από τους admin να διαγράψουν το λογαριασμό μου και την πρόσβασή μου σε αυτόν, αλλά ΠΟΤΕ δεν ζήτησα να διαγράψουν τα γραφόμενά μου!!!!!!
Σε καμία περίπτωση δεν ντρέπομαι για ότι έχω γράψει και σε ΚΑΝΕΝΑ δεν έχω να λογοδοτήσω για  τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις και επιλογές και για το τι έχω κάνει στη ζωή μου, γιατί απλά θεωρώ ότι δεν έχω πράξει κάτι που έχει βλάψει τρίτους. Ήταν οι δικές μου στιγμές, που απλά τις μοιράστηκα με αγνώστους. Αυτός  είμαι και δεν έχω να κρύψω κάτι.
Από καμία σύζυγο δεν ΠΙΑΣΤΗΚΑ όπως είπατε κάποιοι φίλοι, ούτε από γκόμενα, ούτε από φίλη ή δεν ξέρω τι άλλο. Δεν πιάστηκα γιατί απλά αυτοί που με γνωρίζουν, ξέρουν και ποιος πραγματικά είμαι. Να διευκρινίσω επίσης  ότι η κοπέλα με το nickname  girlfriend καμία σχέση δεν έχει με εμένα και λυπάμαι που μπερδεύτηκε και αυτή σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, όπως επίσης να σας πω, ότι δεν αναφέρθηκα στην κοπέλα που έλεγα σε κάποιο άλλο θρεντ παλιότερα, μιας και αυτή η φίλη για μένα έχει τελειώσει σαν σχέση, καιρό τώρα.
Ένας λόγος που αποχώρησα και δεν θα επανέλθω είναι ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ φίλοι μου.  Διατυπώνω παράδειγμα μια άποψη, λέω μια γνώμη, προσπαθώ να την συρρικνώσω σε μια δυο γραμμές και τελικά αυτό που θα γράψω άλλος θα το δει άσπρο, άλλος μαύρο κάποιος τρίτος θα το δει μπλε…… Οι παρεξηγήσεις είναι καθημερινό φαινόμενο και οι διάλογοι πολλές φορές επειδή κάποιος έγραψε κάτι γίνεται ακόμα και επιθετικός στα θρεντ ή στα πμ ή στα μέιλ. Ακόμα και εγώ μπήκα αρκετές φορές σε αυτό το τριπάκι.  Αυτό για μένα μέχρι την ημέρα που σταμάτησα δεν ήταν τόσο σοβαρό. Όμως έγινε κάτι που κατάλαβα ότι το να παρεξηγηθώ από έναν άγνωστο, για κάτι που έγραψα, δεν με χαλάει και τόσο, αλλά το να παρεξηγηθώ από κάποιο σημαντικό πρόσωπο για εμένα είναι κάτι που με ισοπεδώνει και σε καμία περίπτωση  δεν θέλω να συμβαίνει.
Λέγοντας  ότι ήρθα αντιμέτωπος με τον μυστικό μου εαυτό, εννοούσα ότι κάποια στιγμή έπρεπε να παραδεχτώ σε κάποιο πρόσωπο αν είμαι εγώ ή όχι ο Barone. Δηλαδή να απογυμνωθώ… Παραδέχτηκα ότι εγώ είμαι και σε καμία  περίπτωση δεν μετανιώνω που το έκανα. Μπορούσα να το αρνηθώ, μπορούσα να πω δικαιολογίες, να αντιδράσω αλλιώς, αλλά σε αυτό το πρόσωπο δεν ήθελα να πω ψέματα. Κάποιοι φίλοι εδώ μέσα μου είπαν, ότι δεν έπρεπε να το παραδεχτώ, ότι στο σάιτ είμαστε ανώνυμοι, δεν υπάρχουμε, δεν είμαστε εμείς και έχουμε το δικαίωμα και την ευχέρεια να μην  το παραδεχτούμε σε έκτακτη ανάγκη.
Μα φίλοι μου, ΕΓΩ είμαι ο Barone και δεν έχω λόγο να μην δέχομαι αυτά τα οποία έχω βιώσει. Τίποτα από αυτά που έγραψα στα θρεντ του σάιτ κατά καιρούς δεν είχε υπερβολή, ψέμα, ή ειρωνεία σε φίλους. Ήμουν 100% αληθινός και μόνο πραγματικότητες διηγούμουν, που σε μερικούς ίσως φαίνονταν φαντασία, αλλά δεν ήταν.  Η παραδοχή μου λοιπόν δεν είχε να κάνει πάνω σε αυτά που έγραφα. Δεν τα αρνούμαι ποτέ και ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα μου, θα είναι μαζί μου, γι αυτά που θέλει να ζήσω μαζί του στο μέλλον και όχι γι αυτά που έζησα στο παρελθόν!
Αυτό που ενόχλησε λοιπόν το πρόσωπο στο οποίο αναφέρθηκα, ήταν ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ φράση 10 λέξεων σε σύνολο άπειρων φράσεων που έχω γράψει. Και φανταστείτε την  ποιότητα και το θάρρος αυτού του ανθρώπου, το σεβασμό που μου ενέπνευσε και που με αποδέχεται για τις προηγούμενες εμπειρίες μου, αφού στην πραγματικότητα δεν την αφορούν, μιας και συνέβησαν πριν την γνωρίσω. Αλήθεια, πόσες γυναίκες θα το έκαναν αυτό??????
Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες να μην στιγματίσω το πρόσωπο. Σε αυτήν την κοπέλα λοιπόν, της μετέφεραν κάτι και πολύ καλά έκανε ο φίλος που το μετέφερε (και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου) αλλά με διαφορετικό τρόπο από αυτό που εγώ εννοούσα. Βέβαια το λάθος ήταν δικό μου αφού αυτό που έγραψα δεν ήταν εύστοχο.
Για μένα, αυτός ο λόγος όμως με ταρακούνησε, με συγκλόνισε γιατί θα έχανα κάποια χωρίς λόγο και για μαλακισμένη αφορμή. Θα έχανα ένα πρόσωπο που χωρίς να ξέρω όμως, το διεκδικούσα και από κάπου αλλού, εν αγνοία μου….
Είτε την  έχανα είτε όχι, αυτό που έγινε, με έκανε να καταλάβω πως είχα κάνει λάθος κυρίως επειδή έγραψα κάτι που απλά παρερμηνεύτηκε. Δεν έγραψα το τελευταίο θρεντ ούτε για να την συγκινήσω ούτε για να της δείξω κάτι. Έπρεπε να το κάνω σαν ελάχιστη  ένδειξη σεβασμού σε αυτήν και στα πρόσωπα που κατά καιρούς αναφερόμαστε και μπορεί να αισθάνθηκαν παρόμοια και ακόμα για εμένα τον ίδιο, όσοι εδώ μέσα με ξέρετε προσωπικά, ξέρετε τις ευαισθησίες μου.
Τώρα, άλλοι θα διαβάσετε αυτά και ο καθένας πάλι θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και θα το δει διαφορετικά. Ελπίζω όμως να έβαλα τα πράγματα σε πιο σαφή θέση, ώστε να μην  βγαίνουν πολύ άσχημες εντυπώσεις και κάποιοι να φτάσουν στο σημείο να φοβούνται ακόμα και να γράψουν! Κυριότερα όμως μην βγουν καινούργια σενάρια, έρωτα και διαπλοκής……
Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της  κοπέλας που αναφέρθηκα στο τελευταίο θρεντ και που ήταν ο λόγος που αποχώρησα, δεν θα σας πω αν είμαι μαζί της ή όχι……… Δεν χρειάζεται να το κάνω.
Το μόνο που θέλω να πω έμμεσα σε κάποιον εδώ μέσα γιατί δεν έχω άλλο τρόπο να του το πω, είναι πως ότι και να γίνει μαζί της στο μέλλον, να ξέρεις φίλε (αν επιτρέπεις να σε πω έτσι), πως δεν γνώριζα ακριβώς τι συμβαίνει και πως αν τελικά αποφασίσει να είναι μαζί μου, να ξέρεις ότι θα την προσέχω πραγματικά…. Και με έχεις εντυπωσιάσει με τη στάση σου. Έχεις δύναμη. Ένα μεγάλο respect!!!!!!!!!!!!!!
Είπα επίσης ότι αλλάζω σελίδα στη ζωή μου και το εννοώ, αφού όταν είμαι (και αν τελικά θα είμαι) σε μια σχέση σοβαρή, αντιλαμβάνεστε όπως και μερικοί σωστά το θίξατε, ότι δεν υπάρχει νόημα να είμαι κυνηγός, αλανιάρης, γκόμενος, μπουρδελιάρης….
Κλείνοντας να σας τονίσω και πάλι αν ακόμα δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, όπως δεν το είχα κάνει και εγώ, είναι ότι όλοι σας είστε σημαντικοί για κάποιον άλλο  εδώ μέσα, όλοι σας είστε κομμάτι του σάιτ, έχετε τη δική σας ιστορία και αφήνετε το δικό σας στίγμα και μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό. Γράψτε με σεβασμό σε αυτούς που σας διαβάζουν και μόνο με αλήθειες. Μην μετανιώνετε ποτέ για αυτά που έχετε κάνει, αλλιώς μην τα γράφετε καθόλου!!!!
Σόρυ αν σας κούρασα…
Τώρα, επιτρέψτε μου να μην ξαναγράψω και αφήστε με παρακαλώ να σας απολαμβάνω όταν και όποτε μπορώ!!!!
 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
15.358
Κριτικές
3
Like
7.004
Πόντοι
1.486
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι το εξής:Μια κοπέλα διεκδικείτο από δύο άντρες,οι οποίοι ήταν μέλη εδώ μέσα.Ο ένας για να την κερδίσει της "σφύριξε" ότι ο άλλος είναι ο μπουρδελιάρης Βαρώνος και δεν της αξίζει.Και ο Βαρώνος για να την αποσπάσει από τον άλλον παραδέχτηκε το παρελθόν του και το διέγραψε μπροστά της για να της αποδείξει ότι μαζί της αρχίζει μία νέα ζωή...Και ρωτάω εγώ τώρα τους άλλους συνμπουρδελιάρηδες:Πόσο μπορεί να αξίζει μία γυναίκα για να αλλάξεις ρότα στη ζωή σου και να γίνεις κάτι άλλο?Και πόσο θα αντέξεις να είσαι αυτό το κάτι άλλο????
 

Επισκέπτης
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:εγω παλι δεν καταλαβα τιποτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω παλι πολυ συγκινηθηκα..κλαψ,λυγμ για το δραμα ενος ακομη "κοκκινιστου" που μεχρι εχθες το επαιζε αρχιγαμιας & απο τουδε & στο εξης για τα ματια της καψουρας αποφασισε να αποποιειθει τον προτερο "ανεντιμο" βιο του..αντε βρε & καλογερακος..
 

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.626
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι το εξής:Μια κοπέλα διεκδικείτο από δύο άντρες,οι οποίοι ήταν μέλη εδώ μέσα.Ο ένας για να την κερδίσει της "σφύριξε" ότι ο άλλος είναι ο μπουρδελιάρης Βαρώνος και δεν της αξίζει.Και ο Βαρώνος για να την αποσπάσει από τον άλλον παραδέχτηκε το παρελθόν του και το διέγραψε μπροστά της για να της αποδείξει ότι μαζί της αρχίζει μία νέα ζωή...Και ρωτάω εγώ τώρα τους άλλους συνμπουρδελιάρηδες:Πόσο μπορεί να αξίζει μία γυναίκα για να αλλάξεις ρότα στη ζωή σου και να γίνεις κάτι άλλο?Και πόσο θα αντέξεις να είσαι αυτό το κάτι άλλο????
...αν όντως είναι έτσι τα πράγματα...τι να πω...μεγάλη πουστιά!!!Τώρα το πόσο μπορεί να αξίζει μια γυναίκα για τον κάθε ένα από εμάς...μπορεί και τίποτα,μπορεί όμως και τα πάντα!
 

Επισκέπτης
Εγω αλλο καταλαβα. Οτι ο τυπος (Barone) εχει κανει κονε με καποια απο δω μεσα. Αλλα τυγχανει η τυπισα (απο δω μεσα) να εχει κανει κονε και με αλλον απο εδω μεσα. Οποτε ο αλλος βλεποντας πως ο τυπος του τρωει την τυπισα, του κανει τη στραβη. Ποια η στραβη ? Της θυμηζει (ο αλλος) κατι που ειχε γραψει παλαιοτερα ο τυπος. Και ο Βαρωνος σε μια κριση ειληκρινιας παραδεχετε τα παντα και αποφασιζει να αποκυρυξει το παρελθον του και να κανει ενα νεο ξεκινημα στη ζωη του. ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο να κανω λαθος....στη συνεχεια του σηριαλ ελπιζω να αποκαλυψουμε την ταυτοτητα του ενοχου.
 

Επισκέπτης
Εγω αλλο καταλαβα. Οτι ο τυπος (Barone) εχει κανει κονε με καποια απο δω μεσα. Αλλα τυγχανει η τυπισα (απο δω μεσα) να εχει κανει κονε και με αλλον απο εδω μεσα. Οποτε ο αλλος βλεποντας πως ο τυπος του τρωει την τυπισα, του κανει τη στραβη. Ποια η στραβη ? Της θυμηζει (ο αλλος) κατι που ειχε γραψει παλαιοτερα ο τυπος. Και ο Βαρωνος σε μια κριση ειληκρινιας παραδεχετε τα παντα και αποφασιζει να αποκυρυξει το παρελθον του και να κανει ενα νεο ξεκινημα στη ζωη του. ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο να κανω λαθος....στη συνεχεια του σηριαλ ελπιζω να αποκαλυψουμε την ταυτοτητα του ενοχου.
στο τελος παντως ανετα μπορει καποιος να εκδοσει ενα βιβλιο με τα οσα θα εχουν γραφτει εφοσον ο καθενας μας θα εχει καταλαβει & κατι διαφορετικο..ωραια θεματακια αυτα για την αυξηση της αναγνωσης & των επισκεψεων του φορουμ.. ;)
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
στο τελος παντως ανετα μπορει καποιος να εκδοσει ενα βιβλιο με τα οσα θα εχουν γραφτει εφοσον ο καθενας μας θα εχει καταλαβει & κατι διαφορετικο..ωραια θεματακια αυτα για την αυξηση της αναγνωσης & των επισκεψεων του φορουμ.. ;)
Εσύ πότε έγινες  warned?
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι το εξής:Μια κοπέλα διεκδικείτο από δύο άντρες,οι οποίοι ήταν μέλη εδώ μέσα.Ο ένας για να την κερδίσει της "σφύριξε" ότι ο άλλος είναι ο μπουρδελιάρης Βαρώνος και δεν της αξίζει.Και ο Βαρώνος για να την αποσπάσει από τον άλλον παραδέχτηκε το παρελθόν του και το διέγραψε μπροστά της για να της αποδείξει ότι μαζί της αρχίζει μία νέα ζωή...Και ρωτάω εγώ τώρα τους άλλους συνμπουρδελιάρηδες:Πόσο μπορεί να αξίζει μία γυναίκα για να αλλάξεις ρότα στη ζωή σου και να γίνεις κάτι άλλο?Και πόσο θα αντέξεις να είσαι αυτό το κάτι άλλο????
Φίλε αν η ηλικία του είναι σωστή δλδ 37 όπως αναφέρει στο προφιλ του κάτι θα ξέρει παραπάνω απο εμάς.Να σαι καλά μεγάλε.......!Όσο για το αρχίδι το ξεκολιασμένο αν βρεθεί delete AMEΣΑ.
 

Επισκέπτης
μολις εμεινε ανενεργο το θρεντ για 4 ημερες νασου ο ιδρυτης του να το ανακινησει εκ νεου..ρε τι λετε..ωραια φαμπρικα..μαθαινω κορη μου,μαθαινω..και για οσους(οπως εγω)δεν πηγαν στα πανεπιστημια για να σπουδασουν το αντικειμενο,η ολη ιστορια ειναι ενα πολυ καλο case study για την επιστημη του marketing.. ;)
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
μολις εμεινε ανενεργο το θρεντ για 4 ημερες νασου ο ιδρυτης του να το ανακινησει εκ νεου..ρε τι λετε..ωραια φαμπρικα..μαθαινω κορη μου,μαθαινω..και για οσους(οπως εγω)δεν πηγαν στα πανεπιστημια για να σπουδασουν το αντικειμενο,η ολη ιστορια ειναι ενα πολυ καλο case study για την επιστημη του marketing.. ;)
Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξεις εσυ.Αυτό είναι σίγουρο.
 

Επισκέπτης
Εσύ πότε έγινες  warned?
εχτες μετα απο την νικη του ΘΡΥΛΟΥ οταν χρειαστηκε να τακτοποιησω κατι αλλοθρησκους που βγηκαν να μας πουν το ποσο πικραθηκαν..δεν βαριεσαι..οπως εχω ξαναπει το μονο που με ενοχλει στην ολη ιστορια ειναι αυτο το ακατανομαστο χρωματακι που με συνοδευει οποτε τρωω warn..κατα τ' αλλα,ζαμαν φου..
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
εχτες μετα απο την νικη του ΘΡΥΛΟΥ οταν χρειαστηκε να τακτοποιησω κατι αλλοθρησκους που βγηκαν να μας πουν το ποσο πικραθηκαν..δεν βαριεσαι..οπως εχω ξαναπει το μονο που με ενοχλει στην ολη ιστορια ειναι αυτο το ακατανομαστο χρωματακι που με συνοδευει οποτε τρωω warn..κατα τ' αλλα,ζαμαν φου..
χαχαχα ετσι ετσι καλα τους έκανες χαχαχχα
 

Επισκέπτης
Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξεις εσυ.Αυτό είναι σίγουρο.
τι να αλλαξω???να σκεφτομαι δυνατα???αυτη δεν ειναι η ουσια του παροντος φορουμ & οποιου αλλου???ανταλλαγη σκεψεων-αποψεων δεν κανουμε???οτι νοιωθω το εκφραζω..δεν χρειαζεται να συμφωνει κανεις μαζι μου,ουτε & να με επικροτει..ενοχλω???το ξερω..τι να κανουμε???αγαπα τους φιλους σου με τα ελαττωματα τους..
 

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
9.887
Like
3
Πόντοι
66
Τελικά σε σαπουνόπερα εξελίσσεται το θέμα... :coffee:
 

Επισκέπτης
Παρακαλω να μη ξεφευγουμε απο το θεμα μας. Ποιος ειναι ο καριολης που εδωσε τον δικο μας? Και ποια η "ωραια Ελενη" για την οποια ξεκιναει ο 2ος Τρωικος πολεμος?


Προτεινω το εξης : Να αρχισουμε να ριχνουμε ονοματα στο τραπεζι και οποιοι βρουν τους ενοχους να κερδισουν μια κοπελα απο city tour για ενα βραδι ολο πληρωμενα απο το site.
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
Aν γίνει αυτο το 99% του site εκτος το 1% των oper θα είναι ένοχοι.χχαχαχαχα
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
τι να αλλαξω???να σκεφτομαι δυνατα???αυτη δεν ειναι η ουσια του παροντος φορουμ & οποιου αλλου???ανταλλαγη σκεψεων-αποψεων δεν κανουμε???οτι νοιωθω το εκφραζω..δεν χρειαζεται να συμφωνει κανεις μαζι μου,ουτε & να με επικροτει..ενοχλω???το ξερω..τι να κανουμε???αγαπα τους φιλους σου με τα ελαττωματα τους..
Όχι ρε εμένα δεν με ενοχλεις απλά με κουράζεις.Για όλα την ίδια άποψη έχεις.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom