Πες κι'αλλα. Το εχεις :'(Εγω αλλο καταλαβα. Οτι ο τυπος (Barone) εχει κανει κονε με καποια απο δω μεσα. Αλλα τυγχανει η τυπισα (απο δω μεσα) να εχει κανει κονε και με αλλον απο εδω μεσα. Οποτε ο αλλος βλεποντας πως ο τυπος του τρωει την τυπισα, του κανει τη στραβη. Ποια η στραβη ? Της θυμηζει (ο αλλος) κατι που ειχε γραψει παλαιοτερα ο τυπος. Και ο Βαρωνος σε μια κριση ειληκρινιας παραδεχετε τα παντα και αποφασιζει να αποκυρυξει το παρελθον του και να κανει ενα νεο ξεκινημα στη ζωη του. ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο να κανω λαθος....στη συνεχεια του σηριαλ ελπιζω να αποκαλυψουμε την ταυτοτητα του ενοχου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Αφηστε ησυχο τον barone!Ο καθενας χωρις να ξερει καλα καλα τι εχει γινει πεταγεται και λεει τις υποθεσεις του.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αφηστε ησυχο τον barone!Ο καθενας χωρις να ξερει καλα καλα τι εχει γινει πεταγεται και λεει τις υποθεσεις του.
Σε λίγο θα μας πεις ότι του παραβιάζουμε τα προσωπικά δεδομένα...
Από τη στιγμή που βγάζεις εσύ ο ίδιος τα προσωπικά σου στη φόρα και μάλιστα μέσω αόριστων και αντιφατικών ιστοριών, γεμάτων υπονούμενα και σπόντες, είναι επόμενο να σε κάνουν βούκινο, να σε χλευάσουν, να σε κοροϊδέψουν, να σε ειρωνευτούν...
Επειδή αυτές οι "προσωπικές" ιστορίες μου κάνουν κάτι από το θρυλικό ντουέτο καβλίτσας- ντούρασελ (οι παλιοί θυμούνται) δεν θα μπω στην ουσία, αφενός διότι δεν με αφορά αφετέρου διότι πολλά δεν κολλάνε στις εκατέρωθεν διηγήσεις των πρωταγωνιστών...
Αυτό δεν με (μας) εμποδίζει να το ρίξουμε στην πλάκα, ίσως η πλέον υγιής αντίδραση σε αρρωστημένα σκηνικά....
δειξτης το φυλακτο που σου εχω δωσει..
Πάτερ, με την ευλογία του πανίσχυρου φυλακτού σου (το περιτύλιγμα της καπότας από την 1η σου επίσκεψη σε οίκο ανοχής) η τρανς όχι μόνο σταμάτησε να θέλει να μου κάνει κολονοσκόπηση αλλά μου έδωσε και λίστα όλων των τραβελοφαν του σάιτ...
Η Εσπρέσσο ήδη ετοιμάζει πρωτοσέλιδα σοκ...
Σε λίγο θα μας πεις ότι του παραβιάζουμε τα προσωπικά δεδομένα...
Από τη στιγμή που βγάζεις εσύ ο ίδιος τα προσωπικά σου στη φόρα και μάλιστα μέσω αόριστων και αντιφατικών ιστοριών, γεμάτων υπονούμενα και σπόντες, είναι επόμενο να σε κάνουν βούκινο, να σε χλευάσουν, να σε κοροϊδέψουν, να σε ειρωνευτούν...
Επειδή αυτές οι "προσωπικές" ιστορίες μου κάνουν κάτι από το θρυλικό ντουέτο καβλίτσας- ντούρασελ (οι παλιοί θυμούνται) δεν θα μπω στην ουσία, αφενός διότι δεν με αφορά αφετέρου διότι πολλά δεν κολλάνε στις εκατέρωθεν διηγήσεις των πρωταγωνιστών...
Αυτό δεν με (μας) εμποδίζει να το ρίξουμε στην πλάκα, ίσως η πλέον υγιής αντίδραση σε αρρωστημένα σκηνικά....
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα
Γεια σας Παιδια θα ειθελα να ανακοινωσω την αποχωριση μου απο το sait και γενικος απο τον κοσμο του Νετ η συνδεση μου στο ADSL εχει απο το σπιτι μου σταματησει να δουλευει εδω και σχεδων 3 βδομαδες και στο τελος αυτης θα ειμαι πλεον δεσμευμενος με τα δεσμα του γαμου....
Θα ειθελα λιπον να σας αποχαιρετησω ολους και να σας ευχαριστησω για την καλη παρεα που καναμε ολων αυτον τον καιρο,ευχαριστω λιπων ολους τους Moderator και admin και ολους εσας τα καλα παιδια που βρηκα σε αυτο το sait που με ενθουσιασε αφανταστα με την καλη παρεα του.
Πιστευω να μην στεναχωρω καποιον και να ειναι ολοι και ολες καλα και στα δικα σας...
Να περνατε καλα και να μην ξεχνατε να ανανεονεται την collection μου με νεες Τσοντουλες...απο σημερα θα ειναι για παντα ανοιχτη και sorry που την ειχα κλειδωσει...
-ο Τσοντοβιος-
NiLe
Γεια σας Παιδια θα ειθελα να ανακοινωσω την αποχωριση μου απο το sait και γενικος απο τον κοσμο του Νετ η συνδεση μου στο ADSL εχει απο το σπιτι μου σταματησει να δουλευει εδω και σχεδων 3 βδομαδες και στο τελος αυτης θα ειμαι πλεον δεσμευμενος με τα δεσμα του γαμου....
Θα ειθελα λιπον να σας αποχαιρετησω ολους και να σας ευχαριστησω για την καλη παρεα που καναμε ολων αυτον τον καιρο,ευχαριστω λιπων ολους τους Moderator και admin και ολους εσας τα καλα παιδια που βρηκα σε αυτο το sait που με ενθουσιασε αφανταστα με την καλη παρεα του.
Πιστευω να μην στεναχωρω καποιον και να ειναι ολοι και ολες καλα και στα δικα σας...
Να περνατε καλα και να μην ξεχνατε να ανανεονεται την collection μου με νεες Τσοντουλες...απο σημερα θα ειναι για παντα ανοιχτη και sorry που την ειχα κλειδωσει...
-ο Τσοντοβιος-
NiLe
epixirimatias24_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παντα στις καρδιες μας συντροφε Nile τωρα που θα εισαι παντρεμενος να παιρνεις που και που καμμια βιζιτα
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
να ζησεις να ευτηχησεις φιλε.....!καλα στεφανα.....!και καλη τυχη στην ζωη σου...!Καλησπερα
-ο Τσοντοβιος-
NiLe
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Πας καλα παιδακι μου ; Αφηνεις το σαιτ για να παντρευτεις ;Καλησπερα
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Κι άλλος χαζομούνης............ρε γαμώτο....αυτή να θυμηθείς θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι σου, ο Μεμάς στο λέει........
Γειά σου και από μένα άρχοντα!
Δε σε ξέρω αλλά τα λες ωραία!
Σίγουρα με τόσα κόλπα που έχεις μάθει θα
αφήνεις την γυναίκα σου κάτι παραπάνω από
ενθουσιασμένη στο θέμα του έρωτα.
Αυτά έχουν οι μπουρδελιάρηδες, στο sex γαμάνε
και κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!
Καλά στέφανα!!!!!!!!!
Δε σε ξέρω αλλά τα λες ωραία!
Σίγουρα με τόσα κόλπα που έχεις μάθει θα
αφήνεις την γυναίκα σου κάτι παραπάνω από
ενθουσιασμένη στο θέμα του έρωτα.
Αυτά έχουν οι μπουρδελιάρηδες, στο sex γαμάνε
και κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!
Καλά στέφανα!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Καλησπερα
-ο Τσοντοβιος-
NiLe
Καλά φιλαράκο, εγώ δεν σε χαιρετάω Να δεις που θα επιστρέψεις δριμύτερος όταν καταλάβεις ότι πλέον θα είσαι παντρεμένος, ΟΧΙ πεθαμένος ;) Σου μιλάω εκ πείρας!!!
Άντε η ώρα η καλή και βίον ανθόσπαρτον! Τα λέμε soon ;)
Facial_Freak
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα
-ο Τσοντοβιος-
NiLe
Στο καλο τιτανομεγιστοτεραστιε Νile.. Ευχομαι να ζησετε να ευτυχησετε και να γερασετε στο ιδιο μαξιλαρι..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις