Οι γυναίκες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, μας θέλουν αποκλειστικά δικές τους, όπως και εμείς οι άντρες τις θέλουμε αποκλειστικά δικές μας. Και δεδομένου ότι δε θα διαφωνήσω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των αντρών και μια μικρότερη σχετικά μερίδα γυναικών επιδίδονται σε παράλληλες δραστηριότητες, το θέμα είναι απλά να προσέχει κανείς να μην πιαστεί.
Ο συναγωνιστής Barone είναι από τα επιφανή μέλη του site, και έχει δώσει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σε όλους μας για γυναίκες και transexuals. Ξέρω ελάχιστες γυναίκες που θα συνέχιζαν να έχουν σοβαρή σχέση με κάποιον που συστηματικά επισκέπτεται και σχολιάζει θηλυκές και όχι και τόσο θηλυκές πουτάνες. Δεν ξέρω σε τι λεπτομέρεια έψαξε η γυναίκα τα μηνύματά του συναγωνιστή, αλλά αν τα έψαξε αρκετά, λογικό το βρίσκω να μη θέλει να τον ξαναδεί.
Συναγωνιστή, συμπονώ βαθύτατα και λυπάμαι που πιάστηκες στα πράσα ... αυτό μπορεί δυστυχώς να συμβεί στον καθένα μας και να μας δημιουργήσει άπειρα όσα προβλήματα. Αλλά αυτό μεν θα το ξεπεράσεις με τον καιρό, όπως με τον καιρό μπορεί να επανέλθει και η κοπέλα που έχασες .. συμβαίνουν κι αυτά, αν συνειδητοποιήσει ότι και οι άλλοι δεν είναι καλύτεροι από σένα, και αν της δώσεις διαχρονικά την αίσθηση ότι έχεις μετανοιώσει.
Αλλά όσο κι αν πρέπει να της δώσεις αυτή την αίσθηση, είμαι σίγουρος ότι ο Barone μέσα σου θα επανέλθει στο εγγύς μέλλον ... αν και τώρα σοφότερος και πιο προσεκτικός.
Καλή τύχη!