Ω γαμω το.
Κουραγιο φίλε
Καλα εκανα και αγορασα υπολογιστη με αναγνωριση δακτυλικων αποτυπωματων,Επισης μαγνητική θηκη που μισοαπενεργοποιει το κινητο οταν ειναι μεσα σε αυτη.
Πριν 40 μερες φιλος κολλητος μιλουσε με αλλο φιλο και του ελεγε για την γκομενα που εχει και ποσο ψηλα την εχει. Ειχε πατη8ει η τελευταια κληση στο κινητο και ετσι η γυναικα του τα ακουσε ολα. Τραβαει μεγαλο ζορι τωρα. Το μονο παρηγορο ητανε πως δεν ακουσε που ελεγε στο φιλο του οτι της ειχε αγορασει Cambrio. Παντως στη γυναικα του εκανε δωρο μια Cabrio BMW και ενα μονοπετρο καπου 10000 ευρω μπας και της περασει.
Μεγαλε του λεω: 100.000 ευρω σου επιασαν 20 γαμισια που ερριξες στη γκομενα. = 5000 ευροπουλα το γαμιση. Δηλαδη απο τα ποιο ακριβα παννεληνιως αν οχι παγκοσμιως.
Μου ηρ8ε τωρα στο μυαλο αλλη μια ιστορια με τον Ωναση. (Φυσικα ο φιλος μου ειναι φραγκατος αλλα οχι και Ωνασης)
Λοιπον ο Ωνασης πηδουσε την Εβιτα Περον στην Αργεντινη συζηγο του προεδρου της χωρας. Οι ποιο παλιοι εδω θα θυμουνται ασφαλως τη Εβιτα Περον (μουν@ρα) η οποια ητα ταπεινης καταγωγης και εφτασε να γινει η πρωτη κυρια της χωρας. Δεν ξεχασε ομως ποτε απο που καταγοταν και παντοτε βοηθουσε τον φτωχο κοσμακι. Ζητησε λοιπον απο τον Ωναση να βοηθηση και αυτος, οπως και εκανε.
Μετα το γαμησι λοιπον η Εβιτα σηκωθηκε και εφταχνε μια ομελετα στον Ωναση και αυτος παραλληλα της υπογραψε μια επιταγη 10000 $ χρηματα με τα οποια θα βοηθουσε τον φτωχο λαο της.
Χαριτολογοντας λοιπον ελεγε ο Ωνασης: Ηταν η ποιο ακριβη ομελετα που εχει φτιαχτει ποτε παγκοσμιως.
Λεω λοιπον και εγω στο φιλο μου: ερριξες απο τα ποιο ακριβα γαμισια που εχου γινει ποτε ... πανελληνιως.
Αγαντα Φιλε.