You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ας ειναι ελαφρυ....
Μάγκες μου και απανταχού συν-μπουρδελιάρισες και συν-μπουρδελιάριδες, μια μεγάλη ΚΑΛΗΜΕΡΑ με την εξίσου μεγάλη ΧΑΡΑ που έχω,για το ότι οι υπεύθυνοι του σάιτ ξεπέρασαν τα προβλήματα που μας προκάλεσαν κάποιοι ανέραστων από το εξωτερικό, οι οποίοι επί τόσες ημέρες μας ταλαιπώρησαν κι εσάς βεβαίως αλλά κυρίως εμάς τους μπουρδελιάριδες του εξωτερικού.
Χαίρομαι αφάνταστα που ξαναεπικοινωνώ μαζί σας, τόσο πολύ μάλιστα που κανένα επίθετο δεν βγαίνει από το μυαλό μου για να το περιγράψω.
Άλλωστε η σοκολάτα που προτιμώ είναι η πικρή, τον καφέ τον πίνω σκέτο ούτε καν ντεκά, το JAMESON το πίνω επίσης σκέτο και την παγωμένη αγαπημένη μου MUMM μπρούτ την προτιμώ.
Καλημέρα λοιπόν και μεγάλη χαρά που ξαναβρήκα τα φιλαράκια μου.
Μάτς χχχ
Edit AssFiller : διόρθωση τίτλου και μετακίνηση θέματος
Χαίρομαι αφάνταστα που ξαναεπικοινωνώ μαζί σας, τόσο πολύ μάλιστα που κανένα επίθετο δεν βγαίνει από το μυαλό μου για να το περιγράψω.
Άλλωστε η σοκολάτα που προτιμώ είναι η πικρή, τον καφέ τον πίνω σκέτο ούτε καν ντεκά, το JAMESON το πίνω επίσης σκέτο και την παγωμένη αγαπημένη μου MUMM μπρούτ την προτιμώ.
Καλημέρα λοιπόν και μεγάλη χαρά που ξαναβρήκα τα φιλαράκια μου.
Μάτς χχχ
Edit AssFiller : διόρθωση τίτλου και μετακίνηση θέματος
Συναγωνιστες και φιλοι πλεον καλημερα με μεγαλη μου χαρα ειδα οτι το σαιτ μας ξαναειναι ενεργο, πραγματικα ειχα στεναχωρηθει πολυ για οτι γινονταν εναντιον του καλυτερου ελληνικου και οχι μονο σαιτ. Παμε λοιπον ολοι μαζι γοια ακομη καλυτερες καταστασεις και ενημερωση για να γινουμε ακομη καλυτεροι ....
καλημερα σε ολους
καλημερα σε ολους
Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
καλημερα μαγκες. Οσο και να βαρανε εμεις δεν μασαμε
Ειναι αληθεια βεβαια οτι οταν ειδα το σαιτ πεσμενο την ακουσα λιγακι...
Ξερουμε ποιος μας την εκανε?
Ειναι αληθεια βεβαια οτι οταν ειδα το σαιτ πεσμενο την ακουσα λιγακι...
Ξερουμε ποιος μας την εκανε?
peoekrisma
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Ετσι αδέρφια γερά με τσαμπουκά !!! Θα τους δείξουμε εμείς.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
καλώς ξανασμίξαμε...τουλάχιστον για εμένα το σάιτ είναι μια καλή παρέα όταν είμαι μόνος μου....μούλειψε ε'ίναι η αλήθεια....επιτέλους θα ξαναβρίσω τον...αυγούστη τον podo και τους γαύρους..και θα την πω στον dark που κανόνισε συνάνρηση όταν θα έλειπα..επίτηδες τόκανε ο....... ......... .......ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΝΑΤΑ....
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
είναι εθισμός όπως και να το κάνουμε...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ρε παιδια ελεος!ημαρτοννννννννν!δεν πηραμε και διαζυγιο απο το νιμου για να ανοιξουμε τοσα θρεντ για την επανασυνταξη του ιστοσελιδιου ενοτητας ολων των απανταχου υποστηρικτων παντος πορνειας ιδρυματων!συνεση,αξιολογηση τανας και επιθεση DDOS σε ολα τα ατακτα πορνιδια που λεει και ο πορνορεπορτερ!
Επισκέπτης
Να μαι και εγω!! Μόλις κατάφερα να μπω. Επιτέλους το αγαπημένο site is back
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις