Είχα αναφέρει εδώ και λίγες ημέρες την απόφασή μου για την αποχώρηση από το site. Όπως έχω συνηθίσει στη ζωή μου και χωρίς να υπάρχει διάθεση απολογίας οφείλω να δώσω κάποιες εξηγήσεις σχετικά αν και πιθανόν οι περισσότεροι δεν θα βρουν ενδιαφέρον στο κείμενό μου. Φυσικά και προφανώς δε θέλω σε καμιά περίπτωση ούτε υστερίες ούτε συγκινητικές κορώνες αλλά ούτε και χυδαιολογία επί μιας προσωπικής απόφασης που απλά θα ήθελα να με τιμήσετε και να τη μοιραστώ μαζί σας...
Η πορεία μου στο χώρο του Α.Ε. (=αγοραίος έρωτας) είχε αρκετό παρελθόν. Από την εποχή του πανεπιστημίο είχα επαφή με το σύστημα των φοιτητριών καθώς είχα την οικονομική άνεση (χωρίς ακρότητες) αλλά και τον τρόπο-εμφάνιση να πετύχω να βρω τις κοπέλες των εν λόγω κυκλωμάτων. Η αλήθεια είναι ότι όπως και στην υπόλοιπη πορεία του Α.Ε. ανακάλυψα κάποια ελάχιστα "διαμαντάκια" κυρίως στο θέμα χαρακτήρα και όχι εμφάνισης ή υπηρεσιών ή τιμής μόνο. Προσπάθησα να μεταπείσω αρκετές με ένα τελείως προσωπικό μου τρόπο να βγουν γρήγορα ή και άμεσα από το επάγγελμα. Κάποιες ελάχιστες τις κατάφερα και σχεδόν όλες εκτός μίας απλά διαγράφησαν αυτόματα από τις επαφές μου. Η μία που είχε απομείνει έμελλε να γίνει ότι καλύτερο από θέμα φιλίας είχα αλλά δυστυχώς 3 χρόνια μετά τη γνωριμία μας σκοτώθηκε σε τροχαίο. Αργότερα στην εποχή των μεταπτυχιακών έμεινα για αρκετό καιρό στη βόρεια και ΒΔ Ευρώπη ανακαλύπτωντας τα περίφημα CT (=city tours) και φυσικά ντόπια CG (=call girls). Η συμπεριφορά μου και το σκεπτικό όταν συναντούσα κάποια "διαμαντάκια" στο χώρο ήταν πάλι η ίδια: να προσπαθώ να τις μεταπείσω να αλλάξουν γρήγορα ή άμεσα χώρο επαγγέλματος. Στην περίπτωση αυτή είχα 99% αποτυχία. Προφανώς το "ξένο" της κάθε χώρας δεν με βοηθούσε. Μία όμως περίπτωση άλλαξε πολλά στη ζωή μου. Εδώ θα κάνω μια αποκάλυψη...Είχε το όνομα Καλιστώ ως ψευδώνυμο φυσικά και δούλεψε με μεγάλα γραφεία. Πρέπει να έχω κάνει μαζί της πάνω από 10 επαγγελματικά ραντεβού (1-3 ημερών) και άλλα 20 φιλικά μετά (ως και μήνα). Πρόκειται για μια σχέση απόλυτου πάθους που έφτασα στο σημείο να μην κάνω τίποτα μαζί της (σεξουαλικά εννοώ) από πάθος και αγάπη και μόνο. Η ανταπόδωση ήταν απόλυτη. Η κοπέλα έκανε στροφή στη ζωή της 180 μοίρες και αποφάσισε να έρθει Ελλάδα να συμβιώσουμε μαζί με σκοπό (γιατί όχι) και το γάμο κάποια στιγμή. Αυτή ήταν 24 και εγώ 27 χρονών τότε. Μοναδικό εφόδιό της ότι ήξερε δύο γλώσσες πολύ καλά και είχε ταλέντο στο σχέδιο. Τη βοήθησα να βρει δουλειά σε κάποιο ναυτιλιακό γραφείο για γραμματιακή υποστήριξη σε υποθέσεις ξενόγλωσσου ενδιαφέροντος (!). Τέσσερις μήνες μόλις μετά γίνεται ένα δρώμενο σε κάποια συγκέντρωση της δικής μου εταιρείας και κάποιος από το διοικητικό συμβούλιο αναγνωρίζει την Καλιστώ με την προηγούμενη ιδιότητά της. Η αναγνώριση έγινε με πολύ άκομψο τρόπο μπροστά σε κόσμο...Το αποτέλεσμα ήταν ένα κακό και ένα καλό. Το καλό ήταν ότι στα μπάχαλο της προστριβής μας με τον συγκρεκριμένο τύπο και λόγω της ανερχόμενης σταδιοδρομίας μου επαγγελματικά φτάσαμε σε ακρόαση μπροστά από τον αντιπρόεδρο της εταιρείας ο οποίος απέπεμψε τελικά τον "απίστευτα αγενή" τύπο και προώθησε εμένα στη θέση του κάτι που αύξησε το μισθό αλλά και τη δύναμή μου. Το ίδιο ακριβώς βράδυ που έλεγα στην Καλιστώ για την "προαγωγή" μου έγινε το κακό...Η κοπελιά αποφάσισε να φύγει και να γυρίσει στην πατρίδα της φοβούμενη παρόμοιες καταστάσεις και κυρίως τη δική μου καταστροφή μιας και φυσικά επειδή με αγαπούσε υπερβολικά. Δε μπόρεσα να τη μεταπείσω και παρά τις υποσχέσεις της για επικοινωνία μετά ήξερα όπως και έγινε ότι θα χανόταν οριστικά. Μετά από λίγες εβδομάδες κατόρθωσα να την ανακαλύψω στη χώρα της αλλά μου ζήτησε να μην πληγωθούμε άλλο και πολύ απλά ότι η ιστορία μας χάραξε τη ζωή της και ότι θα ήμουν στην καρδιά της.
Από το σημείο αυτό μέχρι και πριν περίπου ένα χρόνο το γύρισα ξανά, αργά και σταδιακά αποκλειστικά σε CT φοβούμενος την αναγνωρισιμότητα αλλά και για λόγους ποιότητας. Εξαιρετικά σπάνια λόγω ενός κολλητού μου ενέδιδα σε κάποιο ντόπιο CG. Φτάνουμε πριν 2,5-3 χρόνια και κυριολεκτικά είχα ξεσαλώσει μαζί με 1-2 άλλους γνωστούς μου από φιλικές εταιρείες που γνώριζα και ειδικά σε συνέδρια στο εξωτερικό αποκτήσαμε μια φήμη στα ντόπια πρακτορεία σε σημείο να μας στέλνουν δώρο για 7ήμερο πρόπερσι καλοκαίρι μια από τις κοπέλες τους με μόνο τα έξοδα τους ως αμοιβή (εισιτήρια και διαμονή μαζί μας...!). Φυσικά είχαμε χαλάσει και οι 3 μια περιουσία. Στα 35 μου πλέον ένα βράδυ γνωρίζω μια κοπελιά μέσω του κολλητού μου από local γραφείο. Η τύπισσα ήταν Αλβανίδα αλλά από τις κουκλίτσες. Κάποιοι εδώ μέσα ξέρουν. Ξεκινά μια ιστορία 2 ετών πλέον με την Ανέτ (το όνομά της στα γραφεία) να γίνεται επίσης κολλητή μου. Διακοπές, ταξίδια, ρεπό της και κάποια στιγμή γίνεται τόσο κολλητή μαζί μου που αρχίζει να γίνεται μια επικίνδυνα όμορφη ρομαντική ιστορία. Η κοπέλα μου αποκαλύπτει Τετάρτη βράδυ του περασμένου Αυγούστου ότι εγκαταλείπει όλο το σκηνικό και μπαίνουμε σε διαδικασία συζήτησης για το μέλλον, κανονίζουμε ραντεβού (έλειπα εκτός Αθηνών) για την επόμενη να τα πούμε. Στο μυαλό μου είχα σκηνικό μέλλοντος χωρίς να σκεφτώ τίποτα άλλο. Το πρωί της επόμενης με παίρνει τηλέφωνο ξανά μέσα στο κλάμα...την είχαν συλλάβει για παράνομη πορνεία και έλλειψη χαρτών κάπου στη Βούλα...ήταν το τελευταίο ραντεβού στο γραφείο όπως είχε πει το προηγούμενο βράδυ και όπως διασταύρωσα και από το γραφείο. Ακολούθησαν δύσκολες στιγμές, με πληρωμές εγγυήσεων, επισκέψεις στο μεταγωγών και κατόπιν απέλασή της. Προσπάθησα να τη φέρω πίσω αλλά ήταν δύσκολο να την μεταπείσω καθώς φοβήθηκε το σκηνικό και γενικά αντιμετώπισε πρόβλημα από την οικογένειά της που πλέον έμαθε τι πραγματικά έκανε στην Ελλάδα και της στέρησαν τα οποία προνόμια μπορούσε να είχε στην ηλικία των 26 ετών. Αρχές Ιουλίου του 2007 έχουμε μιλήσει για τελευταία φορά στο τηλέφωνο που ήταν και η μοναδική της διέξοδος και αποφασίσαμε να το κόψουμε γιατί ήταν ψυχοφθόρο και για τους δύο μας.
Αυτό το καλοκαίρι περίμενα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο γιατί παράλληλα αποφάσισα όσο μπορούσα να κόψω πλέον κάθε επαφή με τον Α.Ε. που στοίχισε πολύ στη ζωή μου (και δε μιλάω οικονομικά μόνο)...Αποφάσισα να μείνω όσο πιο μακριά γινόταν και διάλεξα ένα παράξενο τρόπο, ένα ταξίδι σε μια ευρωπαϊκή πόλη με κάποιο γκρουπ. Πήγα μόνος μου απλά για να νιώσω ελεύθερος και να ξαχάσω το στυλ παλιότερων ταξιδιών (με κάποια συνοδό). Ομολογώ ότι ήταν πολύ δύσκολο αρκετές στιγμές. Η συνήθεια της συνοδείας και του "ετοιμου" πιάτου μιας όμορφης γυναικείας παρουσίας δίπλα σου που κάνει τους άλλους να ζηλεύουν και να αναρωτιούνται αλλά και εσένα τον ίδιο να να νιώθεις μοναδικά δεν είναι εύκολο να σβήσει με μιας...Ή μήπως όχι;
Εδώ έρχεται και το νόημα αυτού του κειμένου. Μέσα από τις κακοτοπιές και τον πιθανόν "λάθος" δρόμο ανεύρεσης έρωτα μέσα από τον Α.Ε. έφτασα στο συγκεκριμένο ταξίδι. Μένω στο ταξίδι αυτό γιατί απλά εκεί γνώρισα τον άνθρωπο που έψαχνα λάθος ή άτυχα (δεν κρίνω παρελθόν στις προηγούμενες κοπέλες). Αυτή τη φορά το timing και το face ήταν σωστό. Γυρίσαμε μαζί από το ταξίδι και η κοπέλα παραιτήθηκε προσωρινά από τη δουλειά της καθώς ήταν η...ξεναγός μου! Στο διάστημα αυτό πήραμε πολύ γρήγορα την απόφαση για γάμο καθώς και οι δυο μας αναζητούσαμε ότι βρήκαμε. Να μπορούμε να νιώθουμε μόνοι μας ακόμα και μέσα στο πλήθος. Να κοιταγόμαστε στα μάτια και να ξέρουμε τι θέλει ο άλλος ανά πάσα στιγμή. Και κυρίως εγώ, να έχω δίπλα μου μια γυναίκα (όμορφη και με ταλέντο) που θα είμαι πρώτη και αποκλειστική προτεραιότητά της...Αυτό έψαχνα χρόνια, λάθος ίσως το είχα σκεφτεί και πράξει. Δε κατηγορώ κανέναν ούτε τον εαυτό μου. Είμαι αποκλειστικός υπεέυθυνος των πράξεων μου και άρα τις σέβομαι. Επειδή μάλιστα είμαι οπαδός του ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ (προφανώς το ξέρετε) πάντα μου άρεσε να ζω αυτό που έψαχνα, ήθελα, ζητούσα όπως μπορούσα χωρίς να κρίνω, να ψάχνω, να ζυγίζω. Και τελικά ίσως (ποτέ δεν πρέπει να είσαι απόλυτως) η ζωή με ανταμοίβει τώρα. Αν κάποιος μου πει ότι "αύριο μπορεί να γίνει κάτι και να χαλάσει το όνειρο" δε θα διαφωνήσω...απλά μέχρι τότε το όνειρο αυτό θα το ζήσω όσο μπορώ και θα θέλω να το ζήσει και η κοπελιά μου μαζί μου, αυτή που ξεκλιδωσε τις αναζητήσεις μου και τα όνειρά μου.
Αυτή είναι η αιτία της αποχώρησης. Μια προσπάθεια ανασύνταξης, αναγέννησης και καθαρισμού της παλιάς εικόνας μου. Πέρασα καλά, έφαγα ήττες, απέκτησα εμπειρίες, ένιωσα τον έρωτα και το σεξ όπως πολλοί ποτέ δε θα το κάνουν, έμεινα πίσω σε περιουσία προφανώς αλλά γέμισα με γνώση στις ανθρώπινες επαφές και τα συναισθήματα. Και πιστέψτε με εκεί στον κόσμο των CG και CT υπάρχουν τέτοια κορίτσια που αξίζουν την προσοχή σας και φυσικά αξίζουν πολλά. Άλλες είναι κακές, δύστροπες, κτλ αλλά είναι όλες τους κομμάτι της κοινωνίας μας άρα σέρνουν τα καλά και τα κακά της σε μια πιο σκληρή όμως πραγματικότητα.
Τις επόμενες ημέρες θα κάνω και διαγραφή πιθανόν του λογαριασμού μου...Δε σημαίνει κάτι για το site είναι καθαρά προσωπικό. Θέλω να ευχαρθστήσω όσους τίμησαν με την προσωπική επικοινωνία τους την παραμονή μου εδώ, να ζητήσω συγγνώμη για πιθανές αντιπαραθέσεις σε κάποια θέματα που νομίζω ότι απλά είπα τη θέση μου σεβόμενος τις άλλες απόψεις και φυσικά να ευχηθώ τα καλύτερα στη ζωή όλων σας που πιθανόν σερφάρετε στη σελίδα αυτή, τώρα ή κάποια άλλη στιγμή...
edit AssFiller : μετακίνηση θέματος