θέλω να ανακοινώσω στα μέλη του site ότι μετά από το bud που μου έγινε αποφάσισα την αυτό διαγραφή μου από μέλος του site.
οι λόγοι που με οδήγησαν είναι ότι σαν Έλληνας δημοκράτης ο οποίος μεγάλωσα με τα οράματα της γενιάς του πολυτεχνείου και όπως είχα το δικαίωμα σεβόμενος το σύνταγμα αντέδρασα στις φασιστικές προκλήσεις του μέλους lakis33 χωρίς όμως να του πω φράσεις οι οποίες στην ουσία τον έθιγαν αλλά με φράσεις τις οποίες ο ίδιος είχε καμάρι πως τον εκφράζουν δηλαδή ( φασίστα χουντικό νεοναζί κλπ.)
οι mod αποφάσισαν να μου βάλουν το κίτρινο σήμα αφαιρώντας μου το δικαίωμα να εκφράζομαι και να παίρνω μέρος στην εδώ λειτουργία.
μετά από αυτό έθεσα θέμα διαγραφής δικό μου η του lakis33 του οποίου στην ουσία πέρα από τα φασιστικού τύπου κείμενα που έγραφε εδώ έβριζε όπως και οι ίδιοι ξέρετε με χυδαίες φράσεις όποιον είχε διαφορετικά πολιτικά πιστεύω .
ζήτησα να γίνει η διαγραφή του ενός από τους δυο με ψηφοφορία των μελών του site και αυτή το αρνήθηκαν, έτσι εγώ μετά από αυτό προχώρησα στην αυτο διαγραφή μου από το site.
arion1955
edit AssFiller : τροποποίηση τίτλου