kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ουτε στο μικρο του δαχτυλακι δεν φτανεις. Λυπαμαι.
εγώ πάλι λυπάμαι εσένα, την φάτσα σου και τα κιλά σου
ουτε στο μικρο του δαχτυλακι δεν φτανεις. Λυπαμαι.
Δεν είναι απαραίτητο αυτό.Όποιος θέλει και μπορεί καταλαβαίνει.Η Παοκτζού καταλαβαίνει.Τον ηξερες προσωπικα?
Πλε,μην ασχολεισαι.
Χαμενος χρονος και ξοδεμενη φαια ουσια σε ενα σαιτ για τις πουτανες....
Μαλακια κανουμε,μαλακια εκανες.
Τελος.
Κλωνος ειμαι δεν ειμαι αγνωστος...
καμια σχεση...τοτε ειπωθηκε για 1η φορα η ιδεα του να γραφουν κριτικες για μας οι τανες ;)
ειπα εγω γερος?Ειπα μεγαλοι ανθρωποι. Εκτος και αν θεωρεις τον εαυτο σου ανηλικο. πασο τοτε.
Α θες ονομαστικα? Απο τα δικα σου , του Νατσου , του Πετροσυν , της Εριναλ , του Περσονα , του Γεοπα, του Γουλφακη( :o ) Αν ξεχασα καποιον παρακαλω να με συγχωρεσει.
καμια σχεση...
αυτη δεν εκρινε τον πελατη(θυμαμαι και το νικ,αλλα δεν το λεω),
αλλα την κριτικη που εγραψε!
αν ειναι να απαντανε και οι τανες,θα χαθει το τοπι..
Δεν είναι απαραίτητο αυτό.Όποιος θέλει και μπορεί καταλαβαίνει.Η Παοκτζού καταλαβαίνει.
Eισαι ενα μαλακας, και κλώνος του νωντομωρου
Σε συγχωρουμε καθε φορα. Εχουμε μεγαλη καρδια.Και γιαυτα που ξεχασες και γιαυτα που δεν ηξερες και γιααυτα που γραφεις.
γαμώ τημπουτάναμου, γίνεται να μπει όριο ηλικίας για να μπαίνουν στο σάιτ τα 24?
(ο λάιον να εξαιρείται)
Σοβαρα? Οταν σε βολευει η γνωμη καποιου παει να πει καταλαβαινει, αλλα αμα δεν σε βολευει δεν καταλαβαινει? Και βεβαια εινα απαραιτητο να γνωρισεις καποιον απο κοντα για να εκφερεις ολοκληρωμενη αποψη για το χαρακτηρα του. Χωρις να δεις τη μουρη του τι εκφρασεις παιρνει οταν μιλαει, χωρις να ακουσεις τη χροια της φωνης του πως χρωματιζεται, χωρις να δεις τις αφθορμητες αντιδρασεις του στα δικα σου λεγομενα, παπαριες ξερεις και παπαριες καταλαβαινεις.
*Εγω που δεν τον πηγαινα ιντερνετικα , δεν τολμω να εκφερω αποψη για το επιπεδο του. Δεν τον ξερω πραγματικα.
δεν τολμω να εκφερω αποψη για το επιπεδο του. Δεν τον ξερω πραγματικα.
καποιος το'χε πει αστειευομενος φαντασου να φτασουμε σε τεοιο σημειο που να γραφουν για μας...αυτο μου'χε μεινει τρανταχτα
να βαλουμε κι οριο βαρους?
Αμα θες το κοβεις το τσιγαρο.αυτό είναι σαν τον ντάντι που καπνίζει σα φουγάρο και λέει στο μικρό δε σου δίνω λεφτά ρε να πάρεις πάλι τσιγάρα, καλύτερα, δε σου κάνει καλό
αφού θα ξανάρθει λέμε
καμια σχεση...
αυτη δεν εκρινε τον πελατη(θυμαμαι και το νικ,αλλα δεν το λεω),
αλλα την κριτικη που εγραψε!
αν ειναι να απαντανε και οι τανες,θα χαθει το τοπι..
Αμα θες το κοβεις το τσιγαρο.
Αμα θες το κοβεις και το νετ.
Και πιο ευκολο ειναι αμαλαχει.