You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
καλύτερα γιατι θα σε πήγαινε γαμιώντας.
σιγα ρε μη με απειλεις. Τριτο βρακι που αλλαζω σημερα
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εχμ το σαιτ δεν εχει μη κερδοσκοπικο χαρακτηρα, απο καπου πληρωνονται ολα αυτα. καλώς η κακως, αλλα θεωρω οτι το ξερουμε ολοι εδω μεσα. οποτε απλα παιζουμε με τους κανονες τους.
ο εκτορας που αναφερει για την νταρια, πιστευω οτι δεν τον ενοχλησε κανεις γτ ειναι γνωστο οτι απλα δεν ασχολειται με τον αγοραιο σεξ, οποτε πανω σε αυτα τα θεματα, η γνωμη του απλα δεν μετραει.
τον πλε τον διεγραψαν πολυ αδικα και το εχω ηδη αναφερει, οποτε δεν το ξαναπιανω απο την αρχη.
ο εκτορας που αναφερει για την νταρια, πιστευω οτι δεν τον ενοχλησε κανεις γτ ειναι γνωστο οτι απλα δεν ασχολειται με τον αγοραιο σεξ, οποτε πανω σε αυτα τα θεματα, η γνωμη του απλα δεν μετραει.
τον πλε τον διεγραψαν πολυ αδικα και το εχω ηδη αναφερει, οποτε δεν το ξαναπιανω απο την αρχη.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
καλύτερα γιατι θα σε πήγαινε γαμιώντας.
Μάλιστα...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Δωσε τα αλλα δυο να τα φοραω στο κεφάλι...σιγα ρε μη με απειλεις. Τριτο βρακι που αλλαζω σημερα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ο γουλφάκης ειταν...re mlk εσυ ησουν ο λεντις και με μπερδεψες
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εχμ το σαιτ δεν εχει μη κερδοσκοπικο χαρακτηρα, απο καπου πληρωνονται ολα αυτα. καλώς η κακως, αλλα θεωρω οτι το ξερουμε ολοι εδω μεσα. οποτε απλα παιζουμε με τους κανονες τους.
μια χαρά τα λες.
το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες.
από κει ξεκινάνε όλα.
Επισκέπτης
Μάλιστα...
Μαλακιες λεει για να ψαρωσουμε και καλα. Λεγε οτι θες.Το πολυ πολυ να σου βρισει τη μανα με καπς.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αλλανταλλα με υπογραφή ροχάλα.σιγα ρε μη με απειλεις. Τριτο βρακι που αλλαζω σημερα
τόσο μαλάκες έχουμε καταντήσει. εδώ κάποια άλλη καθότανε και μας έβριζε....
κάντε τους ενα εμπάργκο να πήξει η μούνα τους να δεις πως αλλάζουν όλα. τελικά στην ελλάδα μπουρδέλα και στούντιο είναι τα ίδια. μην σας πω πως στα μπουρδέλα πλέον περνάς καλύτερα.....
χαχαχαχααχα..αυτή είναι άλλη φφάση...με τις ευλογίες του "Πάπα" μιλάει ;)
ωωωωωω μη με λες χονδρή θα κλάψω
δεν μ'αρέσουν οι πολύ αδύνατες...αλλά κλάψε μιας και το πες
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μαλακιες λεει για να ψαρωσουμε και καλα. Λεγε οτι θες.Το πολυ πολυ να σου βρισει τη μανα με καπς.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχα..
να κανονίσουμε ραντεβουδάκι εγώ εσύ ο έκτορας και ο πλέζουρας να πάμε για ψάρεμα.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τι να με βολεύει ρε συ? Της ζήτησα και το κινητό της με πμ αφότου συμφωνήσαμε.Σοβαρα? Οταν σε βολευει η γνωμη καποιου παει να πει καταλαβαινει, αλλα αμα δεν σε βολευει δεν καταλαβαινει?
Απλά αυτό που λέω είναι πως όλοι έχουν το δικαίωμα να κρίνουν οτιδήποτε και οποιονδήποτε απλά δεν αντιλαμβανόμαστε όλοι ίδια κάποια πράγματα.Δεν υπονοώ πως εγώ ή κάποιοι άλλοι τα αντιλαμβανόμαστε καλύτερα απλά διαφορετικά.Σε ότι θες βάλε και εισαγωγικά.
αλλανταλλα με υπογραφή ροχάλα.
τζουτζουκοπερσονακουλινάκο μου, μην είσαι τόσο κακός με τα ζωάκια..γίνε πονοψυχουλίνος που σου πάει
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μια χαρά τα λες.
το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες.
από κει ξεκινάνε όλα.
αν υπηρχαν κανονες οπως υπονοησες και νωριτερα με καποιον αλλο, ουτε εσυ ουτε εγω θα παιζαμε παιδικη χαρα στο σαιτ. που ειναι οι κριτικες σου?
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
2 αντρες 2 γυναικες δηλαδηααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχα..
να κανονίσουμε ραντεβουδάκι εγώ εσύ ο έκτορας και ο πλέζουρας να πάμε για ψάρεμα.
Επισκέπτης
αλλανταλλα με υπογραφή ροχάλα.
νταξ συντοπιτη. Πες μας τι εννοας τοτε γιατι σε παρεξηγησαμε
Χαχαχαχαχαχαχαχα το πιο πιθανο ρε τυπε να με εχεις δει ηδη και να μην το ξερεις ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Κι εγω παρομοιως βεβαια :S
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
α, έξω θα την πήγαινε γαμιώντας?
γιατί εγώ νόμιζα ότι μιλούσαμε για το φόρουμ
αλλά άμα πάτε όλοι αυτοί για ψάρεμα να έχετε κάμερα μαζί, δε χάνονται αυτά
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Σοβαρα? Οταν σε βολευει η γνωμη καποιου παει να πει καταλαβαινει, αλλα αμα δεν σε βολευει δεν καταλαβαινει? Και βεβαια εινα απαραιτητο να γνωρισεις καποιον απο κοντα για να εκφερεις ολοκληρωμενη αποψη για το χαρακτηρα του. Χωρις να δεις τη μουρη του τι εκφρασεις παιρνει οταν μιλαει, χωρις να ακουσεις τη χροια της φωνης του πως χρωματιζεται, χωρις να δεις τις αφθορμητες αντιδρασεις του στα δικα σου λεγομενα, παπαριες ξερεις και παπαριες καταλαβαινεις.
*Εγω που δεν τον πηγαινα ιντερνετικα , δεν τολμω να εκφερω αποψη για το επιπεδο του. Δεν τον ξερω πραγματικα.
ε οχι και παπαριες ξερεις και παπαριες καταλαβαινεις. σιγουρα αποψη ολοκληρωμενη δεν μπορεις να εχεις, αλλα ελεος, προφανως μπορεις να κρινεις αν ο αλλος σου παει ή οχι σαν ατομο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις