Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
α ρε που φτάσαμε πουτάνες να κανονίζουν, να πιέζουν ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα διαγραφούν απο το  σαιτ.....

ε ρε γαμήσι και ξύλο που θέλουν μερικές και μερικοί που το παίζουν αφεντικά..................

κάνει μπαμ οτι μερικοί είναι και ιδιοκτήτες...καλά κέρδη μαγκόνια

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
προς παλιόπουστες, φαρισαίους, τελώνες, λαμόγια, αρχιδάκια του σάιτ.
δεν έχω να σχολιάσω τίποτα περαιτέρω επί του θέματος στην τελική δε με αφορά αν και ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει.

ακουσα και διάβασα για επίπεδο.

ΣΕ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ.

απλά και νέτα.
είμαι οχετός, βόθρος, τελειωμένος, τρούμπα και ό,τι άλλο γουστάρετε.
αμα γουστάρετε καζαντζάκη και σεφέρη να πάτε εκεί που πρέπει.
Οσο για βιογραφικά μόρφωσης και παιδείας στα μπουρδέλα δεν χρησιμεύουν ούτε για καπότες.

στην τελική κανείς δεν ασχολείται με την παρτη σας όξω και βρίσκετε τον πλέζουρα να ξεκαβλώσετε εδώ μέσα.
συγχαρητήρια.
αυτοί που ξέρουν ποιός είναι ή δεν είναι ο πλέζουρας στην κανονική ζωή ό,τι και να γράφετε ανύπαρκτα σαμιαμίδια εδώ μέσα απλά μου αρέσουν.
συνεχίστε να με διασκεδάζετε.

φίλε, στ' αρχίδια μου τι λες εσύ και στ' αρχίδια μου τι είναι ο Πλέζουρας στην πραγματικότητα, εγώ αυτό που έβλεπε ήταν πώς ό,τι και να σχολίαζε 9 στις 10 φορές μπινελίκωνε και ειρωνευόταν εκείνον στον οποίον απευθυνόταν.
Προφανώς, κάτι τέτοιο όπως λες κι εσύ δεν είχε τ' αρχίδια να το κάνει στην πραγματική ζωή γι' αυτό και ξέσπαγε με την σειρά του εδώ μέσα.
Και ένα μίνιμουμ επίπεδο καλό θα ήταν να τηρείται ΠΑΝΤΟΥ και από όλους (πόσοι λόγιοι πήγαιναν με πουτάνες αλλά αυτό δεν τους εμπόδιζε να είναι σωστοί απέναντι στους άλλους, οπότε ΑΚΥΡΟ αυτό περί σάιτ για πουτάνες και επίπεδο΄- δεν είπαμε βέβαια να μιλάμε και στον πληθυντικό ούτε και να κόψουμε τα μπινελίκια, αλλά ο τύπος το είχε παρακάνει)
Εν πάσει περιπτώσει λυπάμαι που τον διέγραψαν και ιδίως για τους λόγους που το έκαναν, υπήρξε μορφήξ του σάιτ και παρόλο τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα που φρόντιζε να επιδεικνύει εδώ μέσα , νομίζω ότι γενικότερα ήταν συμπαθής (και πολύτιμος για τις συνήθως εύστοχες κριτικές του).
Αυτά.

Επισκέπτης
Να σε συμπαθήσω?
Γιατί?
Βαφτιστήρα σ'έχω?
Σάλτα παραπέρα μωρή χαρχάλω..

σαλτα παραπερα εσυ ρε τρισαθλιε! Εντολες να δινεις εκει που σε παιρνει. Θιχτηκες μαλακα που σε ειπα κλαψομουνη? Ας μην κλαψουριζες να μην στο ελεγα. Τραβα κλαψε αλλου τωρα γιατι με επιβεβαιωνεις. Βλακα. θα μου πει και σαλτα ο καημενος.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
α ρε που φτάσαμε πουτάνες να κανονίζουν, να πιέζουν ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα διαγραφούν απο το  σαιτ.....

ε ρε γαμήσι και ξύλο που θέλουν μερικές και μερικοί που το παίζουν αφεντικά..................
μεχρι και λογαριασμο ειχε ανοιξει γνωστη σιτι(μεσω αγαπουλη ή νταβα βεβαια)
για να απαντησει σε κριτικη που δεν της αρεσε,επειδη εθιγε τη μυτη της!
οσοι παρακολουθουν το σχετικο θρεντ θυμουνται...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε Χάουζ και οι λοιποί παίχτες, Σανιμ, Νατσο, Εκτορ, κλπ!!!!
Δεν βλέπεται ότι "γάμησαν" επίτηδες το θρεντ?

παρδον παιχτη αλλα εγω δε το βλεπω αυτο το επιτηδες. ουτε και βλεπω δρακους και τελωνες που βλεπετε εσεις. Το μονο που εχω καταλαβει απο εδω μεσα ειναι οτι ολα γινονται παντα απο καποιο προσωπικο λογο καθοτι γνωριζεστε και πολλοι. Ειτε προκειται για ευνοια και για ανοχη, ειτε προκειται για να βγαλει καποιος το ματι του αλλου.
και δε χρειαζεται να ειναι παντα σοβαρος υποχθονιος και οικονομικος αυτος ο λογος.
Δε με ενδιαφερουν τα προσωπικα που εχουν ο πλε και ο αντι ουτε και κανεις αλλος και δεν ασχολουμαι.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Προφανώς, κάτι τέτοιο όπως λες κι εσύ δεν είχε τ' αρχίδια να το κάνει στην πραγματική ζωή γι' αυτό και ξέσπαγε με την σειρά του εδώ μέσα.

χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχχ

νταξ,δικιο εχεις
   για να το λες,θα τον εχεις γνωρισει,υποθετω

αχχαχαχαχχα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Α θες ονομαστικα? Απο τα δικα σου , του Νατσου , του Πετροσυν , της Εριναλ , του Περσονα , του Γεοπα, του  Γουλφακη( :o ) Αν ξεχασα καποιον παρακαλω να με συγχωρεσει.

ειμαι μωρη εγω γερος? :birdman: ακομα δεν μυξοκλαιω...η μυτουλα μου απλα εχει κοκκινησει :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φίλε, στ' αρχίδια μου τι λες εσύ και στ' αρχίδια μου τι είναι ο Πλέζουρας στην πραγματικότητα, εγώ αυτό που έβλεπε ήταν πώς ό,τι και να σχολίαζε 9 στις 10 φορές μπινελίκωνε και ειρωνευόταν εκείνον στον οποίον απευθυνόταν.
Και ένα μίνιμουμ επίπεδο καλό θα ήταν να τηρείται ΠΑΝΤΟΥ και από όλους (πόσοι λόγιοι πήγαιναν με πουτάνες αλλά αυτό δεν τους εμπόδιζε να είναι σωστοί απέναντι στους άλλους, οπότε ΑΚΥΡΟ αυτό περί σάιτ για πουτάνες και επίπεδο΄- δεν είπαμε βέβαια να μιλάμε και στον πληθυντικό ούτε και να κόψουμε τα μπινελίκια, αλλά ο τύπος το είχε παρακάνει)
Εν πάσει περιπτώσει λυπάμαι που τον διέγραψαν και ιδίως για τους λόγους που το έκαναν, υπήρξε μορφήξ του σάιτ και παρόλο τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα που φρόντιζε να επιδεικνύει εδώ μέσα , νομίζω ότι γενικότερα ήταν συμπαθής (και πολύτιμος για τις συνήθως εύστοχες κριτικές του).
Αυτά.

κοκοπίκο να στο πω νέτα να το εμπεδώσεις.

η καταγωγή και οι γνωριμίες του πλέζουρα του επιτρέπουν να "τακτοποιήσει" την κάθε τσατσάρια και τα μπουρδέλα της.
η οικονομική του κατάσταση του επιτρέπει να αγοράσει και τα μπάνερ και να γαμάει τσάμπα ότι σιτιτουράκι του καβλώ με συγκεκριμένα εμβάσματα.

το άτομο απλά συμπεριφερόταν ως απλός μαλάκας και μέσα και όξω από εδώ με τα καλά και τα κακά του χαρακτήρα του.

προσωπικά σέβομαι περισσότερο ένα μαλάκα που ενώ μπορεί να με διαλύσει με κερνάει και καφέ, παρά ένα μαλάκα που με κερνάει καφέ για να ανεβάζω το τζίρο της καφετέριάς του.
κάνε τις αναγωγές σου.
τέλος για το θέμα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγώ πάντως πλερώνομαι για να σπαμάρω, κλάψτεεεε  :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
    χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχχ

νταξ,δικιο εχεις
    για να το λες,θα τον εχεις γνωρισει,υποθετω

αχχαχαχαχχα

μην ασχολείσαι με κοκοπίκους. ο τρύπας γελάει εάν διαβάζει τώρα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μεχρι και λογαριασμο ειχε ανοιξει γνωστη σιτι(μεσω αγαπουλη ή νταβα βεβαια)
για να απαντησει σε κριτικη που δεν της αρεσε,επειδη εθιγε τη μυτη της!
οσοι παρακολουθουν το σχετικο θρεντ θυμουνται...

τοτε ειπωθηκε για 1η φορα η ιδεα του να γραφουν κριτικες για μας οι τανες ;)

Επισκέπτης
Πλε,μην ασχολεισαι.

Χαμενος χρονος και ξοδεμενη φαια ουσια σε ενα σαιτ για τις πουτανες....

Μαλακια κανουμε,μαλακια εκανες.

Τελος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom