Επισκέπτης
Που το είδες το μυξόκλαμα?
Θα σου έλεγα τπτ άλλο τώρα,αλλά δεν έχω καμία κάψα ν'ασχοληθώ μαζί σου..
Και καλα θα κανεις. Γιατι δεν εχω ορεξη να σου χαϊδευω τ'αυτια για να με συμπαθησεις κιολας.
Που το είδες το μυξόκλαμα?
Θα σου έλεγα τπτ άλλο τώρα,αλλά δεν έχω καμία κάψα ν'ασχοληθώ μαζί σου..
Και καλα θα κανεις. Γιατι δεν εχω ορεξη να σου χαϊδευω τ'αυτια για να με συμπαθησεις κιολας.
τα παράπονά σου στον ιδιοκτήτη του σάιτ.
άλλωστε η δύναμή του είναι τα 100 χιλιάδες διακριτά μέλη.
προς παλιόπουστες, φαρισαίους, τελώνες, λαμόγια, αρχιδάκια του σάιτ.
δεν έχω να σχολιάσω τίποτα περαιτέρω επί του θέματος στην τελική δε με αφορά αν και ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει.
ακουσα και διάβασα για επίπεδο.
ΣΕ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ.
απλά και νέτα.
είμαι οχετός, βόθρος, τελειωμένος, τρούμπα και ό,τι άλλο γουστάρετε.
αμα γουστάρετε καζαντζάκη και σεφέρη να πάτε εκεί που πρέπει.
Οσο για βιογραφικά μόρφωσης και παιδείας στα μπουρδέλα δεν χρησιμεύουν ούτε για καπότες.
στην τελική κανείς δεν ασχολείται με την παρτη σας όξω και βρίσκετε τον πλέζουρα να ξεκαβλώσετε εδώ μέσα.
συγχαρητήρια.
αυτοί που ξέρουν ποιός είναι ή δεν είναι ο πλέζουρας στην κανονική ζωή ό,τι και να γράφετε ανύπαρκτα σαμιαμίδια εδώ μέσα απλά μου αρέσουν.
συνεχίστε να με διασκεδάζετε.
Να σε συμπαθήσω?
Γιατί?
Βαφτιστήρα σ'έχω?
Σάλτα παραπέρα μωρή χαρχάλω..
μεχρι και λογαριασμο ειχε ανοιξει γνωστη σιτι(μεσω αγαπουλη ή νταβα βεβαια)α ρε που φτάσαμε πουτάνες να κανονίζουν, να πιέζουν ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα διαγραφούν απο το σαιτ.....
ε ρε γαμήσι και ξύλο που θέλουν μερικές και μερικοί που το παίζουν αφεντικά..................
Ρε Χάουζ και οι λοιποί παίχτες, Σανιμ, Νατσο, Εκτορ, κλπ!!!!
Δεν βλέπεται ότι "γάμησαν" επίτηδες το θρεντ?
Προφανώς, κάτι τέτοιο όπως λες κι εσύ δεν είχε τ' αρχίδια να το κάνει στην πραγματική ζωή γι' αυτό και ξέσπαγε με την σειρά του εδώ μέσα.
Α θες ονομαστικα? Απο τα δικα σου , του Νατσου , του Πετροσυν , της Εριναλ , του Περσονα , του Γεοπα, του Γουλφακη( :o ) Αν ξεχασα καποιον παρακαλω να με συγχωρεσει.
φίλε, στ' αρχίδια μου τι λες εσύ και στ' αρχίδια μου τι είναι ο Πλέζουρας στην πραγματικότητα, εγώ αυτό που έβλεπε ήταν πώς ό,τι και να σχολίαζε 9 στις 10 φορές μπινελίκωνε και ειρωνευόταν εκείνον στον οποίον απευθυνόταν.
Προφανώς, κάτι τέτοιο όπως λες κι εσύ δεν είχε τ' αρχίδια να το κάνει στην πραγματική ζωή γι' αυτό και ξέσπαγε με την σειρά του εδώ μέσα.
Και ένα μίνιμουμ επίπεδο καλό θα ήταν να τηρείται ΠΑΝΤΟΥ και από όλους (πόσοι λόγιοι πήγαιναν με πουτάνες αλλά αυτό δεν τους εμπόδιζε να είναι σωστοί απέναντι στους άλλους, οπότε ΑΚΥΡΟ αυτό περί σάιτ για πουτάνες και επίπεδο΄- δεν είπαμε βέβαια να μιλάμε και στον πληθυντικό ούτε και να κόψουμε τα μπινελίκια, αλλά ο τύπος το είχε παρακάνει)
Εν πάσει περιπτώσει λυπάμαι που τον διέγραψαν και ιδίως για τους λόγους που το έκαναν, υπήρξε μορφήξ του σάιτ και παρόλο τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα που φρόντιζε να επιδεικνύει εδώ μέσα , νομίζω ότι γενικότερα ήταν συμπαθής (και πολύτιμος για τις συνήθως εύστοχες κριτικές του).
Αυτά.
πάσο ως προς αυτό, εντούτοις όμως δεν έλεγεςότι είχε και επίπεδο...έλεος δηλαδή...
χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχχ
νταξ,δικιο εχεις
για να το λες,θα τον εχεις γνωρισει,υποθετω
αχχαχαχαχχα
ειμαι μωρη εγω γερος? ακομα δεν μυξοκλαιω...η μυτουλα μου απλα εχει κοκκινησει
με συγκεκριμένα εμβάσματα.
ουτε στο μικρο του δαχτυλακι δεν φτανεις. Λυπαμαι.
μεχρι και λογαριασμο ειχε ανοιξει γνωστη σιτι(μεσω αγαπουλη ή νταβα βεβαια)
για να απαντησει σε κριτικη που δεν της αρεσε,επειδη εθιγε τη μυτη της!
οσοι παρακολουθουν το σχετικο θρεντ θυμουνται...
Εισαι και συ πουστης? Κανουμε παρέα?