Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πσσσσσσσσσσσσ διακρινεται μια προσπαθεια μελων να αποπροσανατολισουν και να θαψουν ενα σοβαρο ζητημα σπαμαροντας. σιγουρα ειναι και εντεταλμενοι απο τη διευθυνση του σταθμου γιαυτο το λογο.  :2funny:

χαουζ εισαι με τα σωστα σου ρε φιλε η κουδουνισες?

Επισκέπτης
Επιμένω να επιστρέψουν οι προειδοποιήσεις,warned,muted ktl για να αποφευχθούν παρόμοιες εξεγέρσεις στο μέλλον.Τόσο απλά.

Σ'αυτο συμφωνω κι εγω. Τουλαχιστον να μην ειναι μπαμ και κατω. Να τραβανε και κανα αυτι πριν το σαπισουν στο ξυλο το παιδι :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν είμαι των τύπων και το ξέρεις Βέλβυ.Ξέρω ότι τον συμπαθείς(και να τον αντιπαθούσες γούστο σου καπέλο σου,δεν κρίνω κάποιον από τις συμπάθειές του,ούτε κι εσένα σε συμπαθώ γι αυτό αλλά για αυτό που είσαι,όπως και τους υπόλοιπους-ες).
Απλά το θέμα της διαγραφής του Πλε είναι κατά τη γνώμη σου σοβαρό και δεν αφορά μόνο αυτόν και τους όποιους ιντερνετικούς ή μη φίλους του.Αφορά τη σχέση τη δική μας σαν μέλη με το σάιτ.Σε καταλαβαίνω και σένα και τη Ροχάλα γιατί "δεν έχετε σχέση με το πληρωμένο σεξ" αλλά οι πιο πολλοί έδώ έχουμε. Έκτορα δεν είπα αυτό παίχτη που λες,το έγραψα καθαρά τι εννοώ.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[move][size=99pt]Roxala=on the road[/size]

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

Επισκέπτης
Ρε μαλακονωντα θα σταματησεις επι τελους να με προσβαλλεις? Λεγε οτι ειμαι κλωνος της Μπουμπας ,γαμω ,να  παιρνω και πανω μου :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[move][size=30pt]erinal=Αλεκος????[/size] :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:[/move]

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ξεβράκωσέ τες τις κάργιες...

Επισκέπτης
Οπα σορρι , εχουμε τρισαγιο? Και εβγαλα τα μαυρα γμτ. :headbang:

Αντε να δω μεγαλοι ανθρωποι πιασατε το μυξοκλαμα επειδη (ακουσον ακουσον!) ενα μελος αγαπητο προς εσας εφαγε μπαν!!!!!!! :o
Και (ακουσον , ακουσον!) ο ιδιοκτητης του σαϊτ κανει οτι θελει στην μπιζνα του!!!  :o

παει χαλασε ο κοσμος. Δεν το ειχαμε προβλεψει :-

Που το είδες το μυξόκλαμα?
Θα σου έλεγα τπτ άλλο τώρα,αλλά δεν έχω καμία κάψα ν'ασχοληθώ μαζί σου..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προς παλιόπουστες, φαρισαίους, τελώνες, λαμόγια, αρχιδάκια του σάιτ.
δεν έχω να σχολιάσω τίποτα περαιτέρω επί του θέματος στην τελική δε με αφορά αν και ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει.

ακουσα και διάβασα για επίπεδο.

ΣΕ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ.

απλά και νέτα.
είμαι οχετός, βόθρος, τελειωμένος, τρούμπα και ό,τι άλλο γουστάρετε.
αμα γουστάρετε καζαντζάκη και σεφέρη να πάτε εκεί που πρέπει.
Οσο για βιογραφικά μόρφωσης και παιδείας στα μπουρδέλα δεν χρησιμεύουν ούτε για καπότες.

στην τελική κανείς δεν ασχολείται με την παρτη σας όξω και βρίσκετε τον πλέζουρα να ξεκαβλώσετε εδώ μέσα.
συγχαρητήρια.
αυτοί που ξέρουν ποιός είναι ή δεν είναι ο πλέζουρας στην κανονική ζωή ό,τι και να γράφετε ανύπαρκτα σαμιαμίδια εδώ μέσα απλά μου αρέσουν.
συνεχίστε να με διασκεδάζετε.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
                                 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ                                                               Ο υπογραφομενος μελος του μπουρδελα(φτου κακα) δηλωνω υπευθυνα οτι ΜΕΤΑΝΟΩ για ολη την προηγουμενη 4ετη ΑΠΡΕΠΗ,ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορα μου εντος του εγκριτου τουτου σαιτ....ειδικοτερα ζητω ειλικρινα συγνωμμη για τους απρεπεις χαρακτηρισμους που απεδωσα σε ορισμενες κατηγοριες ΕΓΚΡΙΤΩΝ μελων που ΚΟΣΜΟΥΝ με την παρουσια τους το σαιτ,οπως....ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ,ΝΕΟΝΑΖΙ,ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ,ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΩΝ,ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ,ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ και γενικα ολους οσους ΚΥΡΙΟΥΣ και ΚΥΡΙΕΣ εθιξα(λυπηθειτε με).....προκειμενου να μην εχω την τυχη του ΑΘΛΙΟΥ,ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ,ΑΗΔΕΣΤΑΤΟΥ,ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ πλε.....στο μελλον θα ειμαι προσεκτικος,πειθαρχικος,ευγενης.....ειδικοτερα,θα βαθμολογω τις ζουζουνες με 8-10,τις κορασιδες που προτεινουν οι ΕΓΚΡΙΤΟΙ κυριοι κατα καιρους θα τις επισκεπτομαι ΑΜΜΕΣΑ,δεν θα ζητησω ποτε ξανα υπηρεσιες αναλογες της τιμης κλπ κλπ Οσον αφορα τα γενικοτερα θεματα δηλωνω ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ και ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ πλεον με την επισημη θεση του παροντος σαιτ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ευθυνονται οι βρωμεροι μεταναστες(αντρες μονο ετσι? τις ξενες πουτανιτσες τις γουσταρουμε),οι εβραιοι,οι μασονοι,οι σκοπιανοικλπ κλπ οι δημοσιοι υπαλληλοι(τρομαρα τους),εκτος των ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,οσοι διαφωνουν με το να δινουμε 18δις τον χρονο για οπλα,οι βρωμιαρηδες που κλεινουν τους δρομους,ο καρατζαφερης που ειναι κομμουνιστης,ο γαπ που ειναι πολωναιεβραιος,ο αντωνακης που ειναι μπιλντεμπεργκ,γενικα ΟΛΟΥΣ πλην των ΓΝΗΣΙΩΝ ελληνων(αυγα,μπεικον κλπ) ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ  δηλωνω και παλι και σας εκλιπαρω αν στο μελλον παρασυρθω και κανω τα ιδια λαθη δειξτε ΚΥΡΙΟΙ μοντς ΕΛΕΟΣ και ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ....ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΑΙ.....ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΩ???????                     ΥΓ......243πμ τους 2 τελευταιους μηνες με απειλες απο τους ΚΥΡΙΟΥΣ των παραπανω κατηγοριων υπαρχουν καταγραμενα αλλα ΦΥΣΙΚΑ δεν δημοσιευονται.....ΔΕΝ μενω στο ΡΟΥΦ.....

Ή πως ένα μπανάρισμα μετατρέπεται σε κοινωνικοπολιτικό θρίλερ...
Κόψε κάτι ρε τύπε, σε λίγο θα ζητάς και σύνταξη αντιστασιακού για τους αγώνες κατά των σιστών και των προμότερς που συνέστησαν τα νέα τάγματα ασφαλείας με σκοπό την ποδηγέτηση του μπουρδελικού λαού!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αμοιβαδες λεμε
αυτα τα πουστρακια δεν αξιζουν κανενα οικτο
το βαρελι δεν εχει πατο
συνεχιστε να με διασκεδαζετε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν είμαι των τύπων και το ξέρεις Βέλβυ.Ξέρω ότι τον συμπαθείς(και να τον αντιπαθούσες γούστο σου καπέλο σου,δεν κρίνω κάποιον από τις συμπάθειές του,ούτε κι εσένα σε συμπαθώ γι αυτό αλλά για αυτό που είσαι,όπως και τους υπόλοιπους-ες).
Απλά το θέμα της διαγραφής του Πλε είναι κατά τη γνώμη σου σοβαρό και δεν αφορά μόνο αυτόν και τους όποιους ιντερνετικούς ή μη φίλους του.Αφορά τη σχέση τη δική μας σαν μέλη με το σάιτ.Σε καταλαβαίνω και σένα και τη Ροχάλα γιατί "δεν έχετε σχέση με το πληρωμένο σεξ" αλλά οι πιο πολλοί έδώ έχουμε. Έκτορα δεν είπα αυτό παίχτη που λες,το έγραψα καθαρά τι εννοώ.

το ειπε ο ογιες και μου φανηκε να συμφωνεις. και τα σεναρια ηδη δινουν και παιρνουν. ψοφατε για σεναρια μου φαινεται λες δε δεν εχετε ξαναδιαβασει το σαιτ. Ειδα και το σεναριο με τη Νταρια. Θυμασαι με ποιον εβγαλε καπνους η νταρια λιγες μερες πριν αρπαχτει με τον βλακα και για ποιον απειλουσε οτι θα μαζεψει τα μπανερακια της και θα φυγει αν δε κανει κατι ο αντισθενης? εμενα. αν και ημουν σιγουρος οτι θα λαβω κρουση, κανεις δε με ενοχλησε για το θεμα. λες να με εχει απο σεβντα ο αντισθενης περισσοτερο? ή ειμαι κανας παιχτης που προσφερει στην πουτανοενημερωση?
πιασατε λιγο απο το ενα λιγο απο το αλλο και κανατε κολαζ με το σεναριο που σας καθεται καλυτερα στο μυαλο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δεν έχω να σχολιάσω τίποτα περαιτέρω επί του θέματος στην τελική δε με αφορά αν και ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει.

απλά και νέτα.
Οσο για βιογραφικά μόρφωσης και παιδείας στα μπουρδέλα δεν χρησιμεύουν ούτε για καπότες.

στην τελική κανείς δεν ασχολείται με την παρτη σας όξω και βρίσκετε τον πλέζουρα να ξεκαβλώσετε εδώ μέσα.
συγχαρητήρια.
αυτοί που ξέρουν ποιός είναι ή δεν είναι ο πλέζουρας στην κανονική ζωή ό,τι και να γράφετε ανύπαρκτα σαμιαμίδια εδώ μέσα απλά μου αρέσουν.
συνεχίστε να με διασκεδάζετε.

ΗΤΑΝΕ site για μπουρδέλα και συναφή, τώρα έχει μαζευτεί το κάθε καρυδιάς καρύδι με τη μαλακία του

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ρε Χάουζ και οι λοιποί παίχτες, Σανιμ, Νατσο, Εκτορ, κλπ!!!!
Δεν βλέπεται ότι "γάμησαν" επίτηδες το θρεντ?
Δεν αξίζει εδώ πλέον....
Άνοιξα θρεντ και το συγχώνευσαν με αυτό εν ριπή οφθαλμού!!!!
Μιλάτε με νικ τα οποία δεν ξεκόλησαν από "εδώ" για πλέον δύο 24ωρα!!!!
Τώρα θα σπαμάρουμε σε σοβαρά θρεντ για το ζήτημα......ΠΑΝΤΟΥ!!!!
Και ας διαγράφουν αν θέλουν, θα τα κάνουμε κώλος!!!!

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
απλά και νέτα.
συγχαρητήρια.
αυτοί που ξέρουν ποιός είναι ή δεν είναι ο πλέζουρας στην κανονική ζωή ό,τι και να γράφετε ανύπαρκτα σαμιαμίδια εδώ μέσα απλά μου αρέσουν. συνεχίστε να με διασκεδάζετε.

:) :) :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΗΤΑΝΕ site για μπουρδέλα και συναφή, τώρα έχει μαζευτεί το κάθε καρυδιάς καρύδι με τη μαλακία του
τα παράπονά σου στον ιδιοκτήτη του σάιτ.
άλλωστε η δύναμή του είναι τα 100 χιλιάδες διακριτά μέλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom