stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Eσυ εισαι ο λέντης ρε πουστη ε? Και κανεις τον χαζο? Βλακα...2 αντες 2 γυναικες δηλαδη
Eσυ εισαι ο λέντης ρε πουστη ε? Και κανεις τον χαζο? Βλακα...2 αντες 2 γυναικες δηλαδη
αν υπηρχαν κανονες οπως υπονοησες και νωριτερα με καποιον αλλο, ουτε εσυ ουτε εγω θα παιζαμε παιδικη χαρα στο σαιτ. που ειναι οι κριτικες σου?
Δεν είναι απαραίτητο να έχετε κριτικές παίχτη.Ναι "παιδική χαρά" είναι αλλά για όλα τα "παιδάκια"(18+).αν υπηρχαν κανονες οπως υπονοησες και νωριτερα με καποιον αλλο, ουτε εσυ ουτε εγω θα παιζαμε παιδικη χαρα στο σαιτ. που ειναι οι κριτικες σου?
εσυ βγαλε το σκασμο που σου παει. Δεν εχεις καν πλακα ρε τυπε και ξενερωνεις και το μπινελικι.τζουτζουκοπερσονακουλινάκο μου, μην είσαι τόσο κακός με τα ζωάκια..γίνε πονοψυχουλίνος που σου πάει
ρε μλκ ...παιξε με κλωνους...αλλα οταν με βλεπεις και σε μπερδευω με σοβαρους κακοπροαιρετους κλωνους λεγε το μου ηλιθιεEσυ εισαι ο λέντης ρε πουστη ε? Και κανεις τον χαζο? Βλακα...
Χαχαχαχαχαχαχαχα το πιο πιθανο ρε τυπε να με εχεις δει ηδη και να μην το ξερεις ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Κι εγω παρομοιως βεβαια :S
νταξ συντοπιτη. Πες μας τι εννοας τοτε γιατι σε παρεξηφησαμε
Χαχαχαχαχαχαχαχα το πιο πιθανο ρε τυπε να με εχεις δει ηδη και να μην το ξερεις ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Κι εγω παρομοιως βεβαια :S
Η καηλα δεν εχει σταματημο ετσι...ρε μλκ ...παιξε με κλωνους...αλλα οταν με βλεπεις και σε μπερδευω με σοβαρους κακοπροαιρετους κλωνους λεγε το μου ηλιθιε
Δεν είναι απαραίτητο να έχετε κριτικές παίχτη.Ναι "παιδική χαρά" είναι αλλά για όλα τα "παιδάκια"(18+).
ε οχι και παπαριες ξερεις και παπαριες καταλαβαινεις. σιγουρα αποψη ολοκληρωμενη δεν μπορεις να εχεις, αλλα ελεος, προφανως μπορεις να κρινεις αν ο αλλος σου παει ή οχι σαν ατομο.
σαλτα παραπερα εσυ ρε τρισαθλιε! Εντολες να δινεις εκει που σε παιρνει. Θιχτηκες μαλακα που σε ειπα κλαψομουνη? Ας μην κλαψουριζες να μην στο ελεγα. Τραβα κλαψε αλλου τωρα γιατι με επιβεβαιωνεις. Βλακα. θα μου πει και σαλτα ο καημενος.
αααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχααχχααχχα μια βαμμένη και μια γκριζομάλλα ε;2 αντρες 2 γυναικες δηλαδη
εχμ το σαιτ δεν εχει μη κερδοσκοπικο χαρακτηρα, απο καπου πληρωνονται ολα αυτα. καλώς η κακως, αλλα θεωρω οτι το ξερουμε ολοι εδω μεσα. οποτε απλα παιζουμε με τους κανονες τους.
ο εκτορας που αναφερει για την νταρια, πιστευω οτι δεν τον ενοχλησε κανεις γτ ειναι γνωστο οτι απλα δεν ασχολειται με τον αγοραιο σεξ, οποτε πανω σε αυτα τα θεματα, η γνωμη του απλα δεν μετραει.
τον πλε τον διεγραψαν πολυ αδικα και το εχω ηδη αναφερει, οποτε δεν το ξαναπιανω απο την αρχη.
εσυ βγαλε το σκασμο που σου παει. Δεν εχεις καν πλακα ρε τυπε και ξενερωνεις και το μπινελικι.
Ε τότε αμα έχεις το θάρρος να μου πεις ποιά/ποιός καριόλης είσαι μπορεί και να μη σε πάω γαμιώντας.
οι κριτικές μου είναι καταχωρημένες στον εγκέφαλό μου.
ποτέ δεν εμπιστεύομαι κριτικές ούτε για απορρυπαντικά. αμα δε δοκιμάσω δεν ακούω ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ.
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΛΕΖΟΥΡΑ.
γαμώ τημπουτάναμου, γίνεται να μπει όριο ηλικίας για να μπαίνουν στο σάιτ τα 24?
(ο λάιον να εξαιρείται)
ε εντάξει η συγκεκριμένη τύπισσα ξέρει καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι. έβαλε και μπανεράκια και βιντεάκια στο άλλο σαιτ, έπεισε και την διοίκηση να διαγραφεί ο πλε αφου άμα δεν το έκαναν τέρμα τα μπανερακια.... προφανώς εκεί θα τις έσκασαν περισσότερα......και φυσικά έχει μαζευτεί και όλο το τμήμα μάρκετινγκ που διευθύνει στο φορουμ του αντίπαλου σαιτ....
Πάμε να γαμησουμε τον νώντα?βρε σκατόμπαζο τράβα να γαμηθείς να ξελαμπικάρεις λιγάκι που μου έμαθες 2 πράγματα και νομίζεις ότι έπιασες τον πάπα απ'τα αρχίδια...μλκιστήρι...έμαθες και το "τύπε" αχαχαχαχαχαχαχα..τράβα να πλύνεις κανά φασολάκι...
Erase and rewind κανονικά λέμετώρα τώρα θα στείλω αναφορά
ντροπής πράγματα, άκου παιδάκια στο φόρουμ
θα διαγραφείς ρε