Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν υπηρχαν κανονες οπως υπονοησες και νωριτερα με καποιον αλλο, ουτε εσυ ουτε εγω θα παιζαμε παιδικη χαρα στο σαιτ. που ειναι οι κριτικες σου?

οι κριτικές μου είναι καταχωρημένες στον εγκέφαλό μου.
ποτέ δεν εμπιστεύομαι κριτικές ούτε για απορρυπαντικά. αμα δε δοκιμάσω δεν ακούω ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ.
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΛΕΖΟΥΡΑ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αν υπηρχαν κανονες οπως υπονοησες και νωριτερα με καποιον αλλο, ουτε εσυ ουτε εγω θα παιζαμε παιδικη χαρα στο σαιτ. που ειναι οι κριτικες σου?
Δεν είναι απαραίτητο να έχετε κριτικές παίχτη.Ναι "παιδική χαρά" είναι αλλά για όλα τα "παιδάκια"(18+).

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Eσυ εισαι ο λέντης ρε πουστη ε? Και κανεις τον χαζο? Βλακα...
ρε μλκ ...παιξε με κλωνους...αλλα οταν με βλεπεις και σε μπερδευω με σοβαρους κακοπροαιρετους κλωνους λεγε το μου ηλιθιε :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χαχαχαχαχαχαχαχα το πιο πιθανο ρε τυπε να με εχεις δει ηδη και να μην το ξερεις ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Κι εγω παρομοιως βεβαια :S

Ε τότε αμα έχεις το θάρρος να μου πεις ποιά/ποιός καριόλης είσαι μπορεί και να μη σε πάω γαμιώντας.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
νταξ συντοπιτη. Πες μας τι εννοας τοτε γιατι σε παρεξηφησαμε :jerking:

Χαχαχαχαχαχαχαχα το πιο πιθανο ρε τυπε να με εχεις δει ηδη και να μην το ξερεις ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Κι εγω παρομοιως βεβαια :S

Αυτό είναι δηλωτικό του "επαγγέλματός" σου???

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν είναι απαραίτητο να έχετε κριτικές παίχτη.Ναι "παιδική χαρά" είναι αλλά για όλα τα "παιδάκια"(18+).

τώρα τώρα θα στείλω αναφορά

ντροπής πράγματα, άκου παιδάκια στο φόρουμ
θα διαγραφείς ρε

Επισκέπτης
ε οχι και παπαριες ξερεις και παπαριες καταλαβαινεις. σιγουρα αποψη ολοκληρωμενη δεν μπορεις να εχεις, αλλα ελεος, προφανως μπορεις να κρινεις αν ο αλλος σου παει ή οχι σαν ατομο.

αρα παπαριες ξερεις.

Επισκέπτης
σαλτα παραπερα εσυ ρε τρισαθλιε! Εντολες να δινεις εκει που σε παιρνει. Θιχτηκες μαλακα που σε ειπα κλαψομουνη? Ας μην κλαψουριζες να μην στο ελεγα. Τραβα κλαψε αλλου τωρα γιατι με επιβεβαιωνεις. Βλακα. θα μου πει και σαλτα ο καημενος.

Άϊντε ρε νούμερο..

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
εχμ το σαιτ δεν εχει μη κερδοσκοπικο χαρακτηρα, απο καπου πληρωνονται ολα αυτα. καλώς η κακως, αλλα θεωρω οτι το ξερουμε ολοι εδω μεσα. οποτε απλα παιζουμε με τους κανονες τους.
ο εκτορας που αναφερει για την νταρια, πιστευω οτι δεν τον ενοχλησε κανεις γτ ειναι γνωστο οτι απλα δεν ασχολειται με τον αγοραιο σεξ, οποτε πανω σε αυτα τα θεματα, η γνωμη του απλα δεν μετραει.
τον πλε τον διεγραψαν πολυ αδικα και το εχω ηδη αναφερει, οποτε δεν το ξαναπιανω απο την αρχη.

ε εντάξει η συγκεκριμένη τύπισσα ξέρει καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι. έβαλε και μπανεράκια και βιντεάκια στο άλλο σαιτ, έπεισε και την διοίκηση να διαγραφεί ο πλε αφου άμα δεν το έκαναν τέρμα τα μπανερακια.... προφανώς εκεί θα τις έσκασαν περισσότερα......και φυσικά έχει μαζευτεί και όλο το τμήμα μάρκετινγκ που διευθύνει στο φορουμ του αντίπαλου σαιτ....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
εσυ βγαλε το σκασμο που σου παει. Δεν εχεις καν πλακα ρε τυπε και ξενερωνεις και το μπινελικι.  :headbang: :headbang: :headbang:

βρε σκατόμπαζο τράβα να γαμηθείς να ξελαμπικάρεις λιγάκι που μου έμαθες 2 πράγματα και νομίζεις ότι έπιασες τον πάπα απ'τα αρχίδια...μλκιστήρι...έμαθες και το "τύπε" αχαχαχαχαχαχαχα..τράβα να πλύνεις κανά φασολάκι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οι κριτικές μου είναι καταχωρημένες στον εγκέφαλό μου.
ποτέ δεν εμπιστεύομαι κριτικές ούτε για απορρυπαντικά. αμα δε δοκιμάσω δεν ακούω ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ.
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΛΕΖΟΥΡΑ.

τι εννοεις με κανονες τοτε

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ε εντάξει η συγκεκριμένη τύπισσα ξέρει καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι. έβαλε και μπανεράκια και βιντεάκια στο άλλο σαιτ, έπεισε και την διοίκηση να διαγραφεί ο πλε αφου άμα δεν το έκαναν τέρμα τα μπανερακια.... προφανώς εκεί θα τις έσκασαν περισσότερα......και φυσικά έχει μαζευτεί και όλο το τμήμα μάρκετινγκ που διευθύνει στο φορουμ του αντίπαλου σαιτ....

Όλο το τμήμα marketing ε;... :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
βρε σκατόμπαζο τράβα να γαμηθείς να ξελαμπικάρεις λιγάκι που μου έμαθες 2 πράγματα και νομίζεις ότι έπιασες τον πάπα απ'τα αρχίδια...μλκιστήρι...έμαθες και το "τύπε" αχαχαχαχαχαχαχα..τράβα να πλύνεις κανά φασολάκι...
Πάμε να γαμησουμε τον νώντα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom