Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κανόνας είναι:
ρίχνω γαμωμάνες;
κάνω κλώνο;
όποιος και να μαι έφυγα.
όταν δηλώνεις απαγορεύονται οι κλώνοι και αντμίν/μοντέρια μπάινουν με καμμιά κατοστή για τι ακριβώς κανόνες συζητάμε;
μετά διαμαρτύρεστε για το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

οκ. τογραψα πριν. οι κανονες εδω πανε περιπατο, ολα εχουν να κανουν με προσωπικη ευνοια ή δυσμενεια. κατα τα αλλα, εδω ειναι ο παραδεισος της μαλακιας και οχι του πληρωμενου ερωτα. α, εμαθα και ποιανου κλωνο με...τεσταρανε τα φιλαρακια σου τα μοντερια και εριξα και μια παρτιδα γελιο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν εχω τετοιο καημο κυριος. εσυ προτεινεις ψαρεματα και γαμησια. Εγω σου λεω οτι χεσμενο σε εχω. :birdman:

πάρε φόρα τότε απ τον Αχυρώνα και κλάσε μας τον Παρθενώνα μωρή μαλάκω.
μου είπες ενδέχεται να με πας, σου λέω μπορείς να έχεις την ευκαιρία σου και μου λες ότι με έχεις χεσμένο.

κάτι σαν τη διαγραφή του πλέζουρα ένα πράμα όλοι κατάλαβαν τι παίζει, αλλά τα θρασοπουστάκια παίζουν το κομπολόι.
ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Με τη Ροχάλα,Ξεκόλα  :)

δικέ μου, μεγάλη ήττα μου'ριξες τώρα..πολύ μεγάλη κρίμα...

η χλέπα ως μπάζο δεν θέλει προστασία..την προστατεύει η μλκ που νομίζει ότι έχει για μυαλό

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

η χλέπα ως μπάζο δεν θέλει προστασία..την προστατεύει η μλκ που νομίζει ότι έχει για μυαλό
Τα κέφια σου εχεις σμρ  :zfuck:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αρα παπαριες ξερεις.

καλα οτι να ναι. εγω γνωρισει απειρα ατομα απο νετ, απο το κοσμο δλδ. και ηξερα τι ατομα ηταν πριν καν συναντηθουμε. τους ηξερα απο τα απειρα ποστς σε καθε λογης θεμα. οποτε μιλα για σενα, μην γενικευεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οκ. τογραψα πριν. οι κανονες εδω πανε περιπατο, ολα εχουν να κανουν με προσωπικη ευνοια ή δυσμενεια. κατα τα αλλα, εδω ειναι ο παραδεισος της μαλακιας και οχι του πληρωμενου ερωτα. α, εμαθα και ποιανου κλωνο με...τεσταρανε τα φιλαρακια σου τα μοντερια και εριξα και μια παρτιδα γελιο.

να σου κάμω δυό τρεις να ποστάρω από 3 διαφορετικές ηπείρους ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ TRUE IP;
αμα δε σε δω μωρή φάτσα κάρτα στ αρχίδια μου γράφω ότι και λες κοκοβίνα για κλώνους και μη.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
να σου κάμω δυό τρεις να ποστάρω από 3 διαφορετικές ηπείρους ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ TRUE IP;
αμα δε σε δω μωρή φάτσα κάρτα στ αρχίδια μου γράφω ότι και λες κοκοβίνα για κλώνους και μη.
πιστευω ειναι ομορφη :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
πάρε φόρα τότε απ τον Αχυρώνα και κλάσε μας τον Παρθενώνα μωρή μαλάκω.
μου είπες ενδέχεται να με πας, σου λέω μπορείς να έχεις την ευκαιρία σου και μου λες ότι με έχεις χεσμένο.

κάτι σαν τη διαγραφή του πλέζουρα ένα πράμα όλοι κατάλαβαν τι παίζει, αλλά τα θρασοπουστάκια παίζουν το κομπολόι.
ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

ρε κωλοτουμπα εσυ δεν μου ειπες θα με πατε γαμιωντας και να παμε για ψαρεμα? Σου καηκαν εγκεφαλικα κυτταρα και δεν στροφαρεις?

Τεσπα συνεχιζω να σε βριζω το βραδυ γιατι εχουμε και δουλειες.

Θα σε εχω κι εσενα στα υποψην και αν δεν βαρεθω θα σου απαντησω.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πιο σουρεαλ ποστερ στο παρον θρεντ: νωντας :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

γιαυτο και γω θα κοψω τις ομελετες, γιατι καιγομαι για το πορισμα της μπουρδελους κοινοτητας. συμφωνα με τη λογικη σου αν ηταν σταρχιδια μου η κοινη γνωμη θα βγαιναμε ολοι για καφε λατε, ενω τωρα που καιγομαι αν θα πειτε καλα λογακια για μενα, κανω τον δυσκολο  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε κωλοτουμπα εσυ δεν μου ειπες θα με πατε γαμιωντας και να παμε για ψαρεμα? Σου καηκαν εγκεφαλικα κυτταρα και δεν στροφαρεις?

αααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

σου έκαμα πρόταση να με πας εσύ όπως υπαινίσσεσαι ότι μπορείς αλλά λες ότι με έχεις χεσμένο.
αααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΖΟΥΡΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣ

αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααχχαχαχαχαχα γαμώπουστ(ρ)ες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιαυτο και γω θα κοψω τις ομελετες, γιατι καιγομαι για το πορισμα της μπουρδελους κοινοτητας. συμφωνα με τη λογικη σου αν ηταν σταρχιδια μου η κοινη γνωμη θα βγαιναμε ολοι για καφε λατε, ενω τωρα που καιγομαι αν θα πειτε καλα λογακια για μενα, κανω τον δυσκολο  :2funny: :2funny: :2funny:

κάνε ό,τι σου καβλώ.
μέχρι να σε γνωρίσω από κοντά στ αρχίδια μου σε γράφω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom