House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Με τη Ροχάλα,Ξεκόλασπαστο και ξαναρίχ'το..
Με τη Ροχάλα,Ξεκόλασπαστο και ξαναρίχ'το..
κανόνας είναι:
ρίχνω γαμωμάνες;
κάνω κλώνο;
όποιος και να μαι έφυγα.
όταν δηλώνεις απαγορεύονται οι κλώνοι και αντμίν/μοντέρια μπάινουν με καμμιά κατοστή για τι ακριβώς κανόνες συζητάμε;
μετά διαμαρτύρεστε για το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Δεν εχω τετοιο καημο κυριος. εσυ προτεινεις ψαρεματα και γαμησια. Εγω σου λεω οτι χεσμενο σε εχω.
Με τη Ροχάλα,Ξεκόλα
Τα κέφια σου εχεις σμρδικέ μου, μεγάλη ήττα μου'ριξες τώρα..πολύ μεγάλη κρίμα...
η χλέπα ως μπάζο δεν θέλει προστασία..την προστατεύει η μλκ που νομίζει ότι έχει για μυαλό
αρα παπαριες ξερεις.
οκ. τογραψα πριν. οι κανονες εδω πανε περιπατο, ολα εχουν να κανουν με προσωπικη ευνοια ή δυσμενεια. κατα τα αλλα, εδω ειναι ο παραδεισος της μαλακιας και οχι του πληρωμενου ερωτα. α, εμαθα και ποιανου κλωνο με...τεσταρανε τα φιλαρακια σου τα μοντερια και εριξα και μια παρτιδα γελιο.
πιστευω ειναι ομορφηνα σου κάμω δυό τρεις να ποστάρω από 3 διαφορετικές ηπείρους ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ TRUE IP;
αμα δε σε δω μωρή φάτσα κάρτα στ αρχίδια μου γράφω ότι και λες κοκοβίνα για κλώνους και μη.
πιστευω ειναι ομορφη
δικέ μου, μεγάλη ήττα μου'ριξες τώρα..πολύ μεγάλη κρίμα...
πάρε φόρα τότε απ τον Αχυρώνα και κλάσε μας τον Παρθενώνα μωρή μαλάκω.
μου είπες ενδέχεται να με πας, σου λέω μπορείς να έχεις την ευκαιρία σου και μου λες ότι με έχεις χεσμένο.
κάτι σαν τη διαγραφή του πλέζουρα ένα πράμα όλοι κατάλαβαν τι παίζει, αλλά τα θρασοπουστάκια παίζουν το κομπολόι.
ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
δικέ μου, μεγάλη ήττα μου'ριξες τώρα..πολύ μεγάλη κρίμα...
η χλέπα ως μπάζο δεν θέλει προστασία..την προστατεύει η μλκ που νομίζει ότι έχει για μυαλό
ε και; αισθητικα δε με απασχολούν αυτοί[size=40pt]ες[/size] που πάω γαμιώντας.
Τα κέφια σου εχεις σμρ
να σου κάμω δυό τρεις να ποστάρω από 3 διαφορετικές ηπείρους ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ TRUE IP;
αμα δε σε δω μωρή φάτσα κάρτα στ αρχίδια μου γράφω ότι και λες κοκοβίνα για κλώνους και μη.
όχι η poystiki kithara και ο lust for life?πιο σουρεαλ ποστερ στο παρον θρεντ: νωντας
ρε κωλοτουμπα εσυ δεν μου ειπες θα με πατε γαμιωντας και να παμε για ψαρεμα? Σου καηκαν εγκεφαλικα κυτταρα και δεν στροφαρεις?
γιαυτο και γω θα κοψω τις ομελετες, γιατι καιγομαι για το πορισμα της μπουρδελους κοινοτητας. συμφωνα με τη λογικη σου αν ηταν σταρχιδια μου η κοινη γνωμη θα βγαιναμε ολοι για καφε λατε, ενω τωρα που καιγομαι αν θα πειτε καλα λογακια για μενα, κανω τον δυσκολο