lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
[move][size=99pt]παιχτουρας=gl[/size][/move]
ο λόγος που ποσταρα ξανά είναι η διαγραφή του πλέζουρα.Περσόνα ότσιν πρασσού, πάψε να ασχολείσαι με τσόκαρα. Υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα άτομα στο σάιτ, όχι μόνο για χάβαλο αλλά και για μπινελίκια
Περσόνα ότσιν πρασσού, πάψε να ασχολείσαι με τσόκαρα. Υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα άτομα στο σάιτ, όχι μόνο για χάβαλο αλλά και για μπινελίκια
Aκριβώς.Θα πω κάτι που δεν με συμφέρει μιας και περνάω ωραία τον χρόνο μου εδώ μέσα.
Το σπαμάρισμα κάνει κακό στο site.Oι γυναίκες που συμμετέχουμε και δεν είμαστε του επαγγέλματος μόνο αυτό έχουμε να προσφέρουμε.Σπαμάρισμα και μπόλικη παπαρολογία.
Οι τύποι που δεν έχουν σχέση με τον αγοραίο έρωτα επίσης .Δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα.Αν λοιπόν το πιάναμε το θέμα απο την ρίζα θα έπρεπε να αποκλείονταν λογαριασμοί γυναικών που δεν έχουμε σχέση με τον αγοραίο έρωτα,σπαμαροτύποι,κλώνοι ,άτομα που ασχολούνται με κατεξοχήν πολιτικά θέματα κτλκτλ.Θα έπρεπε να διαγράφονται τα πάντα και να μένουν μόνο οι ενημερώσεις ,οι κριτικές και οι μπουδελιάρηδες με τις ιερόδουλες.
Αυτό λοιπόν θα ήταν ένα καθαρό μπουρδελοφόρουμ με ξεκάθαρους κανόνες και δεν θα φτάναμε να βριζόμαστε για το αν ο Γιωργάκης έπραξε καλά με το ΔΝΤ ή αν οι Ελλεεινίδες υπερ΄χουν των Ρωσσίδων.
Προφανώς και έχουν ξεφύγει τα μέλη διότι μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι μαζί κι εγώ δεν αντιλέγω.
Απο που κι ως που να εκφέρω άποψη για νταβατζήδες , πουτάνες , μπανεράκια και μαύρα σκοτάδια που δεν έχω ιδέα?
Ας βρει λοιπόν το site την μορφή του και τότε όλα θα βαίνουν καλώς.
Σουτάρισμα στις γυναίκες,σουτάρισμα στους κλώνους,σουτάρισμα στους ξεκάρφωτους και τότε τα ξαναλέτε σε νέα βάση .Θα μείνετε να τρώγεστε για τις πουτάνες και τις κριτικές?Ε όχι δεν το νομίζω.Οι περισσότερες λογομαχίες εδώ μέσα γίνονται γιατί δεν υπάρχει αυτή η ξεκάθαρη βάση που προείπα.
Ακούω συνέχεια απο μέλη αστο,δεν έχεις ιδέα για το θέμα,παίζονται άλλα συμφέροντα για την διαγραφή κτλ ..Παρόλαυτα όλοι πήραμε θέση.Ε όχι ρε παιδιά είναι οξύμωρο όλο αυτό.Φυσικά και δεν έχουμε ιδέα αφού το 80% των μελών είναι άσχετοι και με τα μπουρδέλα .Ποιός όμως μου απαγορεύει να εκφράσω άποψη ?Κανείς.Είμαι μέλος εδώ και ελεύθερη να λέω τις παπαριές μου.
Κακώς πολύ κακώς...για αυτόν ακριβώς τον λόγο γίνονται και παρεξηγήσεις εδώ μέσα και εκνευρισμοί και κουλουβάχατα.
Κανόνες λοιπόν..και ξεκινήστε απο το "είδος" των μελών που θέλετε να συμμετέχουν στο φόρουμ.
Δεν μιλάω για προσωπικά και ξεκατινιάσματα αλλά για την ουσία ύπαρξης
των μελών αλλά και των κλώνων τους.
ο λόγος που ποσταρα ξανά είναι η διαγραφή του πλέζουρα.
τα παμε.
κακώς ίσως να το έπραξα κιόλας.
my favorite place
και για να κλεισω σοβαρα. μπορει αν ηξερα απο πριν ατομα λαιβ, ατομα που τρωμε μουστακια εδω οπως ο πλε, να μου αρεσαν. μπορει ατομα που συμπαθω εδω, να μη τη παλευα δευτερολεπτο εξω αν τους γνωριζα. εγω εχω το μονο δεδομενο το εδω και κρινω αναλογα. καλα κανω. καποιοι εχετε και το κριτηριο της λαιβ συναναστροφης και κρινετε αναλογα. καλα κανετε.
οταν η συζητηση γινεται στο νετ ομως να παραμενει στο νετ. το "αν τον γνωριζες εξω" κλπ κλπ επιχειρηματα εχει γινει μαστιχα αηδια.
Κόκκινο με άσπρο μαζί στο πλυντήριο και το αποτέλεσμα ροζ στα μανταλάκια.αχαχαχχαχχαχαχααχαχαχαχαχα για να δούμε τι καπνό φουμάρετε στράκια
αλλά πούτσες μπλε, όλο ακούμε για άπλυτα που θα βγουν στη φόρα και τελικά απλώνεται καθαρή καθαρή η μπουγάδα.
πίπες
Εγω θελω πισω και τον μουνιτζα ..τι κλας αυτο το παιδι.. τι κλας..και οταν λεμε κλας δεν μιλαμε για μπας κλας.. χαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχχαχχαχαχααχαχαχαχαχα για να δούμε τι καπνό φουμάρετε στράκια
αλλά πούτσες μπλε, όλο ακούμε για άπλυτα που θα βγουν στη φόρα και τελικά απλώνεται καθαρή καθαρή η μπουγάδα.
πίπες
θα σταματησεις να γραφεις? μου γαμας τωρα...
όταν βγεις όξω και γνωρίσεις από κοντά δε μπορεί ο κοκοπίκος να στο παίζει γαμιάς.
αν με εννοάς.
η προσωπική γνωριμία επί της ουσίας τεκμηριώνει πολλά από αυτά που γράφει ένα νικ
τώρα.
εαν εσείς καβλώ να παίζετε στο νετ τη Λαμψη του Φώσκολου εμένα δε με καλύπτει.
Γιατί ενδεχομένως κάποια στιγμη να εμφανιστεί ο πραγματικός Γιάγκος και τότε ποιός σας ξε-πλέ-.
exei σπουδασει ντιμπειτ δε μπορεις να του τη βγεις
exei σπουδασει ντιμπειτ δε μπορεις να του τη βγεις
όταν βγεις όξω και γνωρίσεις από κοντά δε μπορεί ο κοκοπίκος να στο παίζει γαμιάς.
αν με εννοάς.
η προσωπική γνωριμία επί της ουσίας τεκμηριώνει πολλά από αυτά που γράφει ένα νικ
τώρα.
εαν εσείς καβλώ να παίζετε στο νετ τη Λαμψη του Φώσκολου εμένα δε με καλύπτει.
Γιατί ενδεχομένως κάποια στιγμη να εμφανιστεί ο πραγματικός Γιάγκος και τότε ποιός σας ξε-πλέ-.
Με τι βαθμό αποφοίτησες;έχω σπουδάσει και κωλόμπαρα που πάνε όλοι οι γαμιάδες εδώ μέσα.