Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
[move][size=99pt]παιχτουρας=gl[/size][/move]

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είχε δίκιο ο απόλυτος για το μπαρούτι.
Αν συνεχιστεί η δημοτικότητα του παρόντος θα ξεκαθαρίσουν,ελπίζω,κάποια πράγματα εδώ μέσα.
Δεν ενοω φυσικά να διαγραφεί ή να φύγει κάποιος.Ακόμα και με το ξεκατίνιασμα(που το μισώ)
κάτι αληθινό θα γραφτεί.Δεν μιλάω για προσωπικά και ξεκατινιάσματα αλλά για την ουσία ύπαρξης
των μελών αλλά και των κλώνων τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσόνα ότσιν πρασσού, πάψε να ασχολείσαι με τσόκαρα. Υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα άτομα στο σάιτ, όχι μόνο για χάβαλο αλλά και για μπινελίκια :)
ο λόγος που ποσταρα ξανά είναι η διαγραφή του πλέζουρα.
τα παμε.
κακώς ίσως να το έπραξα κιόλας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγω θελω πισω και τον μουνιτζα ..τι κλας αυτο το παιδι.. τι κλας..και οταν λεμε κλας δεν μιλαμε για μπας κλας.. χαχαχαχαχαχαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Aκριβώς.Θα πω κάτι που δεν με συμφέρει μιας και περνάω ωραία τον χρόνο μου εδώ μέσα.
Το σπαμάρισμα κάνει κακό στο site.Oι γυναίκες που συμμετέχουμε και δεν είμαστε του επαγγέλματος μόνο αυτό έχουμε να προσφέρουμε.Σπαμάρισμα και μπόλικη παπαρολογία.

Όχιι :2funny:

Οι τύποι που δεν έχουν σχέση με τον αγοραίο έρωτα επίσης .Δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα.Αν λοιπόν το πιάναμε το θέμα απο την ρίζα θα έπρεπε να αποκλείονταν λογαριασμοί γυναικών που δεν έχουμε σχέση με τον αγοραίο έρωτα,σπαμαροτύποι,κλώνοι ,άτομα που ασχολούνται με κατεξοχήν πολιτικά θέματα κτλκτλ.Θα έπρεπε να διαγράφονται τα πάντα και να μένουν μόνο οι ενημερώσεις ,οι κριτικές και οι μπουδελιάρηδες με τις ιερόδουλες.
Αυτό λοιπόν θα ήταν ένα καθαρό μπουρδελοφόρουμ με ξεκάθαρους κανόνες και δεν θα φτάναμε να βριζόμαστε για το αν ο Γιωργάκης έπραξε καλά με το ΔΝΤ ή αν οι Ελλεεινίδες υπερ΄χουν των Ρωσσίδων.
Προφανώς και έχουν ξεφύγει τα μέλη διότι μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι μαζί κι εγώ δεν αντιλέγω.
Απο που κι ως που να εκφέρω άποψη για νταβατζήδες , πουτάνες , μπανεράκια και μαύρα σκοτάδια που δεν έχω ιδέα?
Ας βρει λοιπόν το site την μορφή του και τότε όλα θα βαίνουν καλώς.
Σουτάρισμα στις γυναίκες,σουτάρισμα στους κλώνους,σουτάρισμα στους ξεκάρφωτους και τότε τα ξαναλέτε σε νέα βάση .Θα μείνετε να τρώγεστε για τις πουτάνες και τις κριτικές?Ε όχι δεν το νομίζω.Οι περισσότερες λογομαχίες εδώ μέσα γίνονται γιατί δεν υπάρχει αυτή η ξεκάθαρη βάση που προείπα.
Ακούω συνέχεια απο μέλη αστο,δεν έχεις ιδέα για το θέμα,παίζονται άλλα συμφέροντα για την διαγραφή κτλ ..Παρόλαυτα όλοι πήραμε θέση.Ε όχι ρε παιδιά είναι οξύμωρο όλο αυτό.Φυσικά και δεν έχουμε ιδέα αφού το 80% των μελών είναι άσχετοι και με τα μπουρδέλα .Ποιός όμως μου απαγορεύει να εκφράσω άποψη ?Κανείς.Είμαι μέλος εδώ και ελεύθερη να λέω τις παπαριές μου.
Κακώς πολύ κακώς...για αυτόν ακριβώς τον λόγο γίνονται και παρεξηγήσεις εδώ μέσα και εκνευρισμοί και κουλουβάχατα.
Κανόνες λοιπόν..και ξεκινήστε απο το "είδος" των μελών που θέλετε να συμμετέχουν στο φόρουμ.

Το θέμα είναι ότι το site ξεκίνησε από το συναφή χώρο και επεκτάθηκε σε ανδρικά ενδιαφέροντα. Αν η παπαρολογία επεκτάθηκε και αφέθηκε χωρίς όριο το ξέρουν καλά οι ιθύνοντες. Αν επίσης γίνονται "καταστάσεις", όπως ακούστηκε στο παρελθόν και για άλλους που ήταν και moderator παλιότερα, πάλι τις λεπτομέρειες τις γνωρίζουν όσοι είναι παροικούντες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν μιλάω για προσωπικά και ξεκατινιάσματα αλλά για την ουσία ύπαρξης
των μελών αλλά και των κλώνων τους.

αχαχαχχαχχαχαχααχαχαχαχαχα για να δούμε τι καπνό φουμάρετε στράκια  :s&m_2:

αλλά πούτσες μπλε, όλο ακούμε για άπλυτα που θα βγουν στη φόρα και τελικά απλώνεται καθαρή καθαρή η μπουγάδα.
πίπες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
my favorite place  :2funny: :2funny:

και για να κλεισω σοβαρα. μπορει αν ηξερα απο πριν ατομα λαιβ, ατομα που τρωμε μουστακια εδω οπως ο πλε, να μου αρεσαν. μπορει ατομα που συμπαθω εδω, να μη τη παλευα δευτερολεπτο εξω αν τους γνωριζα. εγω εχω το μονο δεδομενο το εδω και κρινω αναλογα. καλα κανω. καποιοι εχετε και το κριτηριο της λαιβ συναναστροφης και κρινετε αναλογα. καλα κανετε.
οταν η συζητηση γινεται στο νετ ομως να παραμενει στο νετ. το "αν τον γνωριζες εξω" κλπ κλπ επιχειρηματα εχει γινει μαστιχα αηδια.

όταν βγεις όξω και γνωρίσεις από κοντά δε μπορεί ο κοκοπίκος να στο παίζει γαμιάς.
αν με εννοάς.
η προσωπική γνωριμία επί της ουσίας τεκμηριώνει πολλά από αυτά που γράφει ένα νικ
τώρα.
εαν εσείς καβλώ να παίζετε στο νετ τη Λαμψη του Φώσκολου εμένα δε με καλύπτει.
Γιατί ενδεχομένως κάποια στιγμη να εμφανιστεί ο πραγματικός Γιάγκος και τότε ποιός σας ξε-πλέ-.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αχαχαχχαχχαχαχααχαχαχαχαχα για να δούμε τι καπνό φουμάρετε στράκια  :s&m_2:

αλλά πούτσες μπλε, όλο ακούμε για άπλυτα που θα βγουν στη φόρα και τελικά απλώνεται καθαρή καθαρή η μπουγάδα.
πίπες
Κόκκινο με άσπρο μαζί στο πλυντήριο και το αποτέλεσμα ροζ στα μανταλάκια. :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αχαχαχχαχχαχαχααχαχαχαχαχα για να δούμε τι καπνό φουμάρετε στράκια  :s&m_2:

πίπες

Μην ανησυχεις θα τα πει ολα καποια στιγμη ο λαιονακι.. ;)  θα το φυσσαμε και δεν θα κρυωνει... :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τελικα μονο εγω οοοτι κι αν γινεται, συνεχιζω κ ποσταρω απτοητη :crazy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
όταν βγεις όξω και γνωρίσεις από κοντά δε μπορεί ο κοκοπίκος να στο παίζει γαμιάς.
αν με εννοάς.
η προσωπική γνωριμία επί της ουσίας τεκμηριώνει πολλά από αυτά που γράφει ένα νικ
τώρα.
Γιατί ενδεχομένως κάποια στιγμη να εμφανιστεί ο πραγματικός Γιάγκος και τότε ποιός σας ξε-πλέ-.

χμ σωστο.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
exei σπουδασει ντιμπειτ δε μπορεις να του τη βγεις

Επισκέπτης
αν με εννοάς.
τώρα.

Στη Λάψη υπήρχαν περισσότερες γυναίκες απ'ότι άνδρες όμως :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom