House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
εγω μιλαω για το γενικο κλιμα εδω και οτι ειχα να πω το ειπα νωριτερα σε ποστ αλλα το θαψατε τεχνιεντως ασχολιαστο κλπ κλπ εγκαθετοι
εγω μιλαω για το γενικο κλιμα εδω και οτι ειχα να πω το ειπα νωριτερα σε ποστ αλλα το θαψατε τεχνιεντως ασχολιαστο κλπ κλπ εγκαθετοι
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.βλεπω αυτα που βλεπω. μου φτανει.
καμμιά.Ούτε ο πέρσονας έχει σχέση με τον αγοραίο έρωτα
Ένα πρώτο βήμα προς το καλύτερο θα ήταν όσοι ξέρουν,όσο απεδεδειγμένα μπορεί να γίνει αυτό,ποιος είναι ποιου κλώνος να το πουν.Δε μιλάω για μαλακίες τύπου gl=παιχτούρας κλπ.
μλκιες?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Ένα πρώτο βήμα προς το καλύτερο θα ήταν όσοι ξέρουν,όσο απεδεδειγμένα μπορεί να γίνει αυτό,ποιος είναι ποιου κλώνος να το πουν.Δε μιλάω για [glow=red,2,300]μαλακίες τύπου gl=παιχτούρας[/glow] κλπ.
Ούτε ο πέρσονας έχει σχέση με τον αγοραίο έρωτα
ο μόνος που δικαιούται να γράψει είναι ο πλέζουρας και ο αντισθένης.υπαρχει εστω και ενας εκτος του περσονα και φυσικα του αντισθενη που ξερει τι εχει γινει ακριβως; ρε περσονα τι θα γινει σε γυρναν γυρω γυρω να τους πεις.. εγω θα λεγα να πας να πιεις ενα καφε και να μην τους καλυψεις την περιεργεια. εκτος να την βρισκεις με το παιχνιδι γατας ποντικου...
υπαρχει εστω και ενας εκτος του περσονα και φυσικα του αντισθενη που ξερει τι εχει γινει ακριβως; ρε περσονα τι θα γινει σε γυρναν γυρω γυρω να τους πεις.. εγω θα λεγα να πας να πιεις ενα καφε και να μην τους καλυψεις την περιεργεια. εκτος να την βρισκεις με το παιχνιδι γατας ποντικου...
όχι μη, πώς θα βγάλουμε το βράδυ
Αν υπάρχουν αποδείξεις ρίχτες νώνταμλκιες?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
τι στοιχημα πας?
όχι μη, πώς θα βγάλουμε το βράδυ
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
καρφώνεσααααααααααααααααααααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
εσυ συγκεκριμενα η οι υπολοιποι;
αχαχαχαχα σουχω γαμησει το μυαλο και θα σκασεις
ο μόνος που δικαιούται να γράψει είναι ο πλέζουρας και ο αντισθένης.
τελεία.