αχ πες στο γουλφάκη να μη με λέει χονδρή με πληγώνει
πες του να σπάσει
μωρή σκάσε παγώσαμε
αχ πες στο γουλφάκη να μη με λέει χονδρή με πληγώνει
πες του να σπάσει
μωρή σκάσε παγώσαμε
ο μόνος που δικαιούται να γράψει είναι ο πλέζουρας και ο αντισθένης.
τελεία.
αποδειξεις δεν υπαρχουν ουτε για το οτι gl= thessalosΑν υπάρχουν αποδείξεις ρίχτες νώντα
κάνα κωλαράκι γαμάς;
δεν ξεκουμπιζεσαι και εσυ να ξεβρωμισει το σαιτ?ο μόνος που δικαιούται να γράψει είναι ο πλέζουρας και ο αντισθένης.
τελεία.
Το πρώτο το έχει πει ανοιχτά ο ίδιος,τα υπόλοιπα δικά σου ποια είναι?αποδειξεις δεν υπαρχουν ουτε για το οτι gl= thessalos
απο κει και περα εχω αναπτυξει ειδικες τεχνικες κλωνοανιχνευσης που δεν τις αποκαλυπτω.
παντως το γλ=παιχτουρας ειναι η κλωνοαποκαλυψη την οποια πιστευω περισσοτερο απ ολες
έτσι, να παγώνεις εσύ, να επιβεβαιώνομαι εγώ ότι τα λέω καλά
το κυνηγαω οσο μπορωεχω κοινα γουστα με τον πλεζουρα
υ.γ. ο φιλος σου ο ζηροου εκανε το κινεζικο κουναβι ομως τοτε που τον ρωτησα το γνωστο θεμα και καταπιε τη γλωσσα του
να μου στελνει ομως τις αρχιδιες ντοκουμεντα και καλα για τον τραμουντανα την ιδια μερα ηξερε, χωρις να τον προτρεψω ή να του ζητησω εγω να μαθω
Το πρώτο το έχει πει ανοιχτά ο ίδιος,τα υπόλοιπα δικά σου ποια είναι?
[glow=red,2,300]και λοιπον?θελω να σου πω...[/glow][glow=red,2,300]Το πρώτο το έχει πει ανοιχτά ο ίδιος[/glow],τα υπόλοιπα δικά σου ποια είναι?
σου εχω πει βρες τα με το ζίροου.
αν μπει το τσατ θα μπω μονο και μονο για να σε ξεβρακωσω ;) γτ εδω εχεις χρονο για να γκουγκλαρεις πριν απαντησεις...ετοιμασου ;)ρε μαλακα κανεις σοβαρη κουβεντα με τον νωντα τωρα? εισαι stock house?![]()
εσυ γιατι δε λες αν ξερεις για καποιον κλωνο?Το πρώτο το έχει πει ανοιχτά ο ίδιος,τα υπόλοιπα δικά σου ποια είναι?
αν μπει το τσατ θα μπω μονο και μονο για να σε ξεβρακωσω ;) γτ εδω εχεις χρονο για να γκουγκλαρεις πριν απαντησεις...ετοιμασου ;)
ε βάλε όποιο όνομα θες στις παυλίτσες.δεν εχω χασει τιποτα για να βρω. εχει και αυτο τη πλακα του. ενας λογος που δε κανω παρτιδες ειναι και αυτος, αν υπηρχε προσωπικη γνωριμια ενδεχομενως θα τα επαιρνα βαρια καποια καποια, καθοτι ειναι πολλοι εδω επιρρεπεις στις μαλακιες. και δε συμfairy κανεναν αυτο.
υ.γ. δε μου εχεις ξαναπει για τον ζηροου ρε κουνελι, για τον πλε μου το λες αυτο γαμω τη κεφαλα σου![]()
Δεν ξέρω για κανέκαν.Αν το ήξερα θα το ξέρατε ήδη.εσυ γιατι δε λες αν ξερεις για καποιον κλωνο?
εσυ γιατι δε λες αν ξερεις για καποιον κλωνο?