You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
αυτο το εγραψε σε ανωτερο?Ένα μόνο απόσπασμα από post του. Ένα απ' τα τελευταία του είναι (σβησμένο τώρα). Ντρέπομαι και να το αντιγράψω....
[..] πριν γαμησω κανα παιδικο κωλο[...]
Ουδέν άλλο σχόλιο από μένα.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
σε έναν ΕΠΟΠαυτο το εγραψε σε ανωτερο?
Ωρες ώρες απορώ τι φάρμακα παίρνετε....
Μήπως ήθελες να γράψεις κάτι για τυρόπιττες και μπερδευτηκες????
είπε ο γάιδαρος τον πετεινό...
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Απαπαπαπαπα.....τι μαθαίνουμε απόψεεεεεεεε!!!!!παραθιχτηκαν οι διαφημιζομενες νταρια & κυρα λιτσα ε???
σωστο..
3 μαγαζια η μια & αλλα 9(τα φανερα)η αλλη,ποσο μας κανει???
δεν του αρεσε του ζουζουνα η κριτικη για την ντονα???
ουτε του κωστακη(πρωην μισελ)αυτη για την κυπρια & τα υπολοιπα ανηλικα που σπρωχνει???
ο αποτυχημενος νταβατζακος τασος ζοριστηκε για το χεσιμο στην μπαζολα τζουλιεν(που πριν απ αυτον γαμαγε ο παραγωγος)???
ο μοντερατορας αντρεουγκ μαζι με τον αδελφο του alkis petinis γιατι αραγε τραβανε τοσο ζορι & μου εκαναν ομαδικες επιθεσεις???
ο νταβατζακος που σπρωχνει την μαιρη,θιχτηκε & αυτος με το αρνητικο μου ποστ στο θρεντ της???
κατα τ αλλα εγω ειμαι ο αληταμπουρας & τωρα παιδεραστης..
ποσο χαζομαλακες μπορει να εισαστε για να βρειτε τοσο αστεια δικαιολογια???
για συνεχιστε ρε νουμερα..
Υ.Γ να συνεχισω & εγω???
Πλάκα με κάνεις ρε Πλεζ?
Κάτσε να τα σημειώσω γιατί δεν σε προλαβαίνω ανθρωπέ μου!!!!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
απ' τη 2 αρχίζειΤι εγινε καλε?Σε ποιες σελιδες βρισκεται το ζουμι της ιστοριας?
θιχτηκε ο αντρεουγκ & το αδελφακι του..αυτο το εγραψε σε ανωτερο?
ας γελασω..
Επισκέπτης
Ρε πάρε ποπ-κορν κ άραξε,μην την ψάχνεις!!!Τι εγινε καλε?Σε ποιες σελιδες βρισκεται το ζουμι της ιστοριας?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχουμε λοιπον μια διαμαχη....απο την μια μερια ειναι μελη με κριτικες και προσφορα οπως ο σταματης με 50 και βαλε κριτικες,ο γουλφακης ,ο παπαζολ κλπ.....ας μην πω παλι για μενα και θεωρηθει οτι περιαυτολογω....απο την αλλη βλεπω στην απεναντι οχθη των ποστ εναντιον του πλε κατι κλωνονικ αγνωστου προελευσεως....τυχαιο;δεν νομιζω...
ΥΓ με τον πλε εχουμε στο παρελθον μπινελικωθει αλλα η αδικια ειναι αδικια και την λεω.....τελεία...
ΥΓ με τον πλε εχουμε στο παρελθον μπινελικωθει αλλα η αδικια ειναι αδικια και την λεω.....τελεία...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.144
- Πόντοι
- 17.085
Εσύ ρε παπάρα έτσι με μέτρησες που κάθεσαι και λες αυτές τις μαλακίες; Σε ποιόν νομίζεις ότι τα λες αυτά; Σε κανέναν που μασάει από τέτοια; Άκου επειδή έβρισες τη Ντάρια. Επειδή ρε ηλίθιε έχεις βρίσει όλο το φόρουμ κι έχω πάρει 1234234 αναφορές για την πάρτη σου. Ξύπνα παπάρα. Τα πιστεύεις αυτά που λες; Πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ είσαι; Πόσο βλάκας; Μας απειλείς τώρα κιόλας;αντισθενη ποσο μαλακας μπορει να εισαι ρε αγορακι μου???
ετσι με μετρησες ρε τρυπα αυτες τις 2 φορες που ηπιαμε μαζι ενα ποτο(παρεα με αλλα μελη)???
& ας πουμε οτι δεν ειμαι του επιπεδου σου..
το σκεφτηκες καλα πριν κανεις την παπαρια της χρονιας???
οταν εβριζα ολα τα μουνια που εγραφαν για εσενα & τον αλεξ τα μυρια οσα,ημουν καλος ε???
να συνεχισω???
θες πραγματικα να παιξεις τοπι μαζι μου???
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Τι εγινε καλε?Σε ποιες σελιδες βρισκεται το ζουμι της ιστοριας?
τι να σου πω ρε φίλε; εγώ έχω διαβάσει 200 μέχρι τώρα κι ακόμα δεν κατάλαβα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εσύ ρε παπάρα έτσι με μέτρησες που κάθεσαι και λες αυτές τις μαλακίες; Σε ποιόν νομίζεις ότι τα λες αυτά; Σε κανέναν που μασάει από τέτοια; Άκου επειδή έβρισες τη Ντάρια. Επειδή ρε ηλίθιε έχεις βρίσει όλο το φόρουμ κι έχω πάρει 1234234 αναφορές για την πάρτη σου. Ξύπνα παπάρα. Τα πιστεύεις αυτά που λες; Πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ είσαι; Πόσο βλάκας; Μας απειλείς τώρα κιόλας;
για πες και για την παιδεραστία τώρα
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ρε ποσο μαλακες ειστε εδω μεσα? ποσο ομως? θιχτηκε ο αλλος και κοκκινησε και δεν μπορει να το ξαναγραψει. ωιμε. εδω εχουν ακουστει τα χιλια μυρια, και δε γινεται τπτ.
μολις ομως κινδυνεψε να χαθει το παραδακι απο την τενιστρια ξαφνικα δινουμε βαση σε καθε εκφραση.
ο πλε ειναι απο τα πιο γαματα μελη και αντε γαμηθειτε που κοκκινιζουν οι αντμιν και αφηνουν υπονοιες οτι ειναι παιδερας ο αλλος. ρε ποσο νουμερα ειστε? και βριζετε και το κοσμοπολιταν νουμερα.
μολις ομως κινδυνεψε να χαθει το παραδακι απο την τενιστρια ξαφνικα δινουμε βαση σε καθε εκφραση.
ο πλε ειναι απο τα πιο γαματα μελη και αντε γαμηθειτε που κοκκινιζουν οι αντμιν και αφηνουν υπονοιες οτι ειναι παιδερας ο αλλος. ρε ποσο νουμερα ειστε? και βριζετε και το κοσμοπολιταν νουμερα.
Επισκέπτης
Φίλε δεν επικεντρωνέσαι σωστά γι'αυτό!!!τι να σου πω ρε φίλε; εγώ έχω διαβάσει 200 μέχρι τώρα κι ακόμα δεν κατάλαβα
να συνεχισω ή μηπως ν αρχισουν να γραφουν & αλλα μελη με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ εδω μεσα???Απαπαπαπαπα.....τι μαθαίνουμε απόψεεεεεεεε!!!!!
Πλάκα με κάνεις ρε Πλεζ?
Κάτσε να τα σημειώσω γιατί δεν σε προλαβαίνω ανθρωπέ μου!!!!
για να δουμε ποιος θα μεινει μετα..
οι προμοτορες & οι κλωνοι???
ν αρχισουμε να γραφουμε ονοματα???
η κακια στιγμη που λεμε...
φιλε κ____α αν διαβαζεις μπες παλι...
μας ελειψαν οι τσοντες...
και φερε και το βοθρο το φιλο μου να πανηγυρισουμε πρωταθλημα φετος ολοι μαζι!!!
μιλάς ελληνικα΄ρε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226