Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Eγω ξερω οτι η μαλακια παι συνεφο...διαγραφουν καποιον για μια φραση σε ενα σαιτ που το καντηλι και οι βρυσιες για μαναδες και οικογενιες κοντευουν να γινουν συνιθιο...ενα ειναι κυριοι το σωστο και μηλαω σε ολους τους κατεχοντες <<εξουσια>> εδω μεσα,η στειλτε μας ολους στο διαολο η μη μιλατε καθολου!!!προσπαθητε να κρατησετε κανονες σε ενα σαιτ που λεγεται μπουρδελα και εχει θρεντ του τυπου (ποσο χυνεται σε καθε μαλακια??) σε ενα σαιτ που η αρχικη σελιδα ειναι ετσι διαμορφομενη που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ντρεπεσε να την δει καποιος<ας παι καποιος σε ενα νετ καφε και να μπει στο σαιτ και να δεις πως θα τον κοιταζουν ολοι..Καλο θα ηταν να μην υπαρχουν ακρεες βρισιες και φρασεις αλλα στη τελικη δεν ειμαστε στο σαιτ του κατηχιτικου.

Αυτο ειναι κυριοι το σαιτ μας ετσι το διαμορφοσατε ετσι το βρηκαμε και ετσι το αγαπησαμε!!!γιαυτο μην κριβεστε πισω απο το δαχτυλο σας και μην ψαχνεται αφορμες για τημοριες χωρις πραγματικους λογους.

Τα ειπα και υσιχασα, τωρα αν θελεται διαγραψτε και εμενα.
ερχεται η ωρα σου και σ ενα  :2funny: :2funny: :2funny:
ολα καλα ειναι, παντου εχει αδικιες και εντασεις μακροχρονια τα μουνια φαινονται

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
εσύ που έχεις αλλάξει 100 λογαριασμούς για να βρίζεις κι ακόμα δεν ξέρουμε ποιος ειναι ο αρχικός σου λογαριασμός (είσαι ο blackhawk αλλά πριν ποιος ήσουν)  τι ακριβώς εισαι; Σου δίνω 10 δεύτερα να σκεφτείς

καν'τα 20 θα κάψει φλάτζα

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
εσύ που έχεις αλλάξει 100 λογαριασμούς για να βρίζεις κι ακόμα δεν ξέρουμε ποιος ειναι ο αρχικός σου λογαριασμός (είσαι ο blackhawk αλλά πριν ποιος ήσουν)  τι ακριβώς εισαι; Σου δίνω 10 δεύτερα να σκεφτείς

Αμα ξέρεις τον έναν θα πρεπε να ξέρεις και τους υπόλοιπους φαντάζομαι...αλλιως κλείστο το στοματάκι σου...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Συνεχιστε καντε δουλεια σας εσεις...........

[move] :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:[/move]

Kostas396

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παραθιχτηκαν οι διαφημιζομενες νταρια & κυρα λιτσα ε???
σωστο..
3 μαγαζια η μια & αλλα 9(τα φανερα)η αλλη,ποσο μας κανει???

δεν του αρεσε του ζουζουνα η κριτικη για την ντονα???

ουτε του κωστακη(πρωην μισελ)αυτη για την κυπρια & τα υπολοιπα ανηλικα που σπρωχνει???

ο αποτυχημενος νταβατζακος τασος ζοριστηκε για το χεσιμο στην μπαζολα τζουλιεν(που πριν απ αυτον γαμαγε ο παραγωγος)???

ο μοντερατορας αντρεουγκ μαζι με τον αδελφο του alkis petinis γιατι αραγε τραβανε τοσο ζορι & μου εκαναν ομαδικες επιθεσεις???

ο νταβατζακος που σπρωχνει την μαιρη,θιχτηκε & αυτος με το αρνητικο μου ποστ στο θρεντ της???

κατα τ αλλα εγω ειμαι ο αληταμπουρας & τωρα παιδεραστης..
ποσο χαζομαλακες μπορει να εισαστε για να βρειτε τοσο αστεια δικαιολογια???
για συνεχιστε ρε νουμερα..
Υ.Γ να συνεχισω & εγω???

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αμα ξέρεις τον έναν θα πρεπε να ξέρεις και τους υπόλοιπους φαντάζομαι...αλλιως κλείστο το στοματάκι σου...
τους ξέρω και τους υπόλοιπους, που καθόσουν κι έβριζες τα παιδιά της αλλήντισσας κτλ. Τον αρχικό σου θέλω να μάθω κι αν ήταν "μπλε" λογαριασμός

Επισκέπτης
σωστο..

ουτε του κωστακη(πρωην μισελ)αυτη για την κυπρια & τα υπολοιπα ανηλικα που σπρωχνει???

ο αποτυχημενος νταβατζακος τασος ζοριστηκε για το χεσιμο στην μπαζολα τζουλιεν(που πριν απ αυτον γαμαγε ο παραγωγος)???

ο μοντερατορας αντρεουγκ μαζι με τον αδελφο του alkis petinis γιατι αραγε τραβανε τοσο ζορι & μου εκαναν ομαδικες επιθεσεις???

ο νταβατζακος που σπρωχνει την μαιρη,θιχτηκε & αυτος με το αρνητικο μου ποστ στο θρεντ της???

Υ.Γ να συνεχισω & εγω???
Που'σαι αρχηγέ κ ότι είχαμε την καλή σου την κούβεντα,αχ να'ξερές πόσοι σε αγαπάνε κ πίνουνε νερό στο ονομά σου!!! :sunglasses:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ακριβώς στ' αρχίδια μου φίλε και τα μπανερ και το site και τα υπόλοιπα που λες...
Αλλά να βγαίνεις να υπερασπίζεσαι τον μεγαλύτερο μαλάκα που εσκασε ποτέ μυτη στο site,
έβριζε όλο τον κόσμο χωρίς λόγο,  ε πάει πολυ μου φαίνεται...
Αντε μπράβο...
Μπας και σου σπρωχνε τιποτα άλλο και έχασες την προμήθεια...
Άιντε μαλάκες... σαν πολλοι μαζευτηκατε τελευταια....
Ποια στα αρχίδια σου ρε?
Εσύ έγραψες για αυτά και ότι κινδυνεύει νομικά το σάϊτ!!!!!
Και δικαίωνες τον Αντμίνα που άφηνε σαφή υποννοούμενα για παιδεραστία!!!!!
Και άσε αυτά για προμήθειες!!!!
Αυτοί που καλύπτουν νταβάδες τσατσάδες κλώνους και προμότορες ξέρουμε ποιοι είναι και φαίνονται!!!!!
Και ένας από αυτούς είσαι και εσύ ρε......ξεγυμνώθηκες παλιολαμόγιο εξ αρχής!!!!!
Και ποια η προσφορά σου ρε εδώ....για λέγε!!!!!
Τίποτα δεν έχεις δώσει....τίποτα, άρα τι άκριβώς κάνεις εδώ?
Τον τοποτυρητεί των υπολοίπων?
Άσε ρε σε καταλάβαμε.....όπου και αν γράφεις ότι και αν γράφεις!!!!!....στο είπα!!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
σωστο..

Υ.Γ να συνεχισω & εγω???

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα

καλά το κάνω ρε ή να βάλω περισσότερα "χα"?

γουι λαβ γιου!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
2 μέτρα και 2 σταθμά.

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=73527.0#quickreply]Ρόμαν Πολάνσκι. Παιδεραστής. [/url]
απαντήσεις μελών:
1ον ΔΕΝ ηταν παρθενα οταν την πηδηξε ο Ρομαν (κοινως "τα ειχε πηδηξει τα παλουκακια της") και
2ον ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!!!!!
πεστα δικε μου γιατι η υποκρισια μας δεν εχει ορια,μας ενοχλουν αυτα κ χανουμε την μπαλα κ το δασος κ ολα! ασε που στις μερες μας στα 13 ειναι ετοιμα για κοψιμο κ ποσοι απο δω μεσα εχουν ταξιδεψει σε εξωτικους προορισμους για να "φανε" κανα ανηλικο :think: σεβασμος στον Ρομαν :rockon:
Αν το πουτανακι του ΚΩΛΟΤΡΙΒΟΝΤΑΝ τι εφταιγε ο Πολανσκης?
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και της τον "σφυριξε"!
Τετοια πορνιδια τον εχουν "φαει" απο τα 12! Δηλαδη αυτος που την ξεπαρθενιασε δεν ηταν παιδερας? Μονο ο Ρομαν ηταν?
ΑΞΙΟΣ ο Ρομαν! Βρηκε μουνακι τρυφερουδι και προθυμο και το γαμισε! χεχεχε!
ΑΞΙΟΣ!!!!ΑΞΙΟΣ!!!
Απαξ και η γυναικα οταν καθεται στη καρεκλα,ακουμπαει η φτερνα κατω,τοτε ειναι ετοιμη...
Ωρε "πεσε στα 4 κι ας εισαι 14"!!!!!!
Εγω ρε μαγκα,δε ξερω τι ζορι τραβας...
Ενταξει,ο Πολανσκι ειναι ενα βρομερος Πορνογερος...
Απο την αλλη ομως μη μας τα ζαλιζεις για τη "δηθεν" τρυφερη ηλικια και τα ευαισθητα χρονια στο τελος της εφηβειας,γιατι τα σημερινα 13χρονα,(λογω των "μηνυματων" που περνουν απο τη τηλεοραση και το ιντερνετ),εχουν μουρλαθει στα τσιμπουκια και τις παρτουζες.
ΚΑΚΩΣ βεβαια,αλλα τα σημερινα 13χρονα δεν παιζουν με τις κουκλες (οπως ισως στα "δικα σου χρονια"),αλλα ολη μερα συζητανε για το σεξ...
Και αν εχει καποιος μια 13χρονη κορη,δε νομιζω πως θα τον χαλασει λιγοτερο να τη πιασει να περνει τσιμπουκια και να παρτουζωνεται με 4-5 συμμαθητες της,απο οτι με τον 40αρη γειτονα..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειτε το θελεις ειτε οχι,η κοινωνια εχει ξεφυγει...Εχει χαθει η αθωωτητα..Παρτο χαμπαρι..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σωστο..

Υ.Γ να συνεχισω & εγω???
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
τους ξέρω και τους υπόλοιπους, που καθόσουν κι έβριζες τα παιδιά της αλλήντισσας κτλ. Τον αρχικό σου θέλω να μάθω κι αν ήταν "μπλε" λογαριασμός

Τι να σου πω τωρα και σένα....τόσα ξέρεις τόσα καταλαβαίνεις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
σωστο..

Υ.Γ να συνεχισω & εγω???

πλεζ welcome back.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ωραίος ο τσολιάς  :thumbsup:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ποια στα αρχίδια σου ρε?
Εσύ έγραψες για αυτά και ότι κινδυνεύει νομικά το σάϊτ!!!!!
Και δικαίωνες τον Αντμίνα που άφηνε σαφή υποννοούμενα για παιδεραστία!!!!!
Και άσε αυτά για προμήθειες!!!!
Αυτοί που καλύπτουν νταβάδες τσατσάδες κλώνους και προμότορες ξέρουμε ποιοι είναι και φαίνονται!!!!!
Και ένας από αυτούς είσαι και εσύ ρε......ξεγυμνώθηκες παλιολαμόγιο εξ αρχής!!!!!
Και ποια η προσφορά σου ρε εδώ....για λέγε!!!!!
Τίποτα δεν έχεις δώσει....τίποτα, άρα τι άκριβώς κάνεις εδώ?
Άσε ρε σε καταλάβαμε.....όπου και αν γράφεις ότι και αν γράφεις!!!!!....στο είπα!!!!

Ωρες ώρες απορώ τι φάρμακα παίρνετε....

Μήπως ήθελες να γράψεις κάτι για τυρόπιττες και μπερδευτηκες????  :grin:

Kostas396

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αντισθενη ποσο μαλακας μπορει να εισαι ρε αγορακι μου???
ετσι με μετρησες ρε τρυπα αυτες τις 2 φορες που ηπιαμε μαζι ενα ποτο(παρεα με αλλα μελη)???
& ας πουμε οτι δεν ειμαι του επιπεδου σου..
το σκεφτηκες καλα πριν κανεις την παπαρια της χρονιας???
οταν εβριζα ολα τα μουνια που εγραφαν για εσενα & τον αλεξ τα μυρια οσα,ημουν καλος ε???
να συνεχισω???
θες πραγματικα να παιξεις τοπι μαζι μου???
Υ.Γ στα εχουν χωσει ηδη αρκετοι αλλα το ποστ του τσολια ξεσκεπαζει την πληρη υποκρισια σου..
κριτικη σκεψη μηδεν..
πιωμενος εισαι???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
53 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Ένα ρεύμα , πάντως , το διαθέτει ο Κύριος !  :rockon:
Κι'αυτοί οι Βάρβαροι ... ήτο κάποια λύσις ! :)
Τί θα κάμουμε χωρίς αυτούς ;;;   :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom